- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.601
antibiyotik kullanmaktan değil ama bez değişikliğinden oldu doruk'ta da pişik
hematanla geçti sonunda
yuh sacma sapandır emınım.benı anlamıyor 24 saat yemek yerken otururken her an bırlıkteyız barı tatıl gunu gezelım yada onlar gıtsın bız evde zaman gecırelım ama oda yok canım ya...kız hasta olurmus ben emınım kı bu dusunceyıde annesıyle abısı soktu kafasına.bende konusmuyorum..cok doldum..inanmıcaksın ama yeşil zeytin yüzündenabuk subuk bir meseleye döndü bende kahvaltıyı bıraktım gittim yatağıma ağladım
amaninn bende dun esimle tartistim ama aglamadim goz yaslarimiicime akittim
ben de esıme kızdım dun alısverıse gıttık.aslında baska planlarımız vardı.esımın babaannesı ben koye gıdıcem olursem oglumun mezarını goremem dıye duygu somurusu yaptı.esımde onu goturmeye calıstı amac bızım planımızı bozmak bılıyorum kotu nıyetlı.esımde ben babaannemı babamın mezarına goturuyorum demez mı bende gıcıklık olsun dıye eceyıde aldım gıttm.esımde uzak u cocugu nıye goturuosun dıye kızdı.bende dedım zaten her dk aynı evdeyız bırakın bı pazar gunu bas basa olalım yanıı sınır oldum konusmuyorum esımle...ozel degılse senınkıyle nıye atıstınız?
cok tatlı masallahhhhh
sızın sıkıntınızda hıc bıtmedı be bacımm
öff sorma be canım , birdaha çocuk doğurmakmı tövbeler olsun :18: kızı bi sağsalim büyütebilirsem ne mutlu bana
doruğunkide tekrarlayan bi pişikmiydi yoksa normal bi pişikmiydi acaba ? bende kullansam işe yararmı kızımdaki ?
kızlar canım sıkkın , pek uğramadım o yüzdende , bu antibiyotikten sonra oluşan pişikmidir mantarmıdır nedir , tam geçti sanıyorum yeniden hortluyor , mecburen travazol sürüyorum geçiyor bırakınca 2 gün sonra gene başlıyor , napıcağımı bilemedim , desitin önerdi doktorumuz , ondada paraben var , travazolda kortizon var , var da var , öfff yaaa , çok sinir oldum artık , benzer durum yaşayan varmıki bana bi çare söyleyin kızlar ?
akıl vere cok oluyor ben annem bıle olsa o o zamandı ece oyle yıyor dıyorum gecıyorumoff çok sinirlerim bozuluyor benim ya durmadan akıl verenlere
ben bundan yedirmiştim çocuğuma bak bişey olmadı sapasağlam maşallah
ben torunuma bunu bunu yedirmiştim maşallah her ay 1 kilo alıyodu
biz sizi tarhanayla büyüttük noldu gerizekalı mı oldunuz
vs. vs. vs.
lafları duymaktan çoooooook sıkıldımmmmmmmmmmmmmm
kendimi yetersiz bir anne gibi hissetmeye başladım artık, sanki ben çocuk zayıflasın, beslenmesin diye uğraşıyorum
allah kolaylık versın canım.ben ece ıcın colıcx dıye bır krem kullanmıstım onun surubuda var ıse yaramıstı belkı sendede yararNasilsiniz kizlar bu ara size katilamiyorum pek iice dolmus bunalmis haldeyim soyle 10 dk oturup keyif yapamiyorum bu gaz yakamizi birakamadi gece gunduz ek gida da olunca tavan yapti cikariyor cikariyor hala bitmiyor iice miz miz oldu kucamdan inmiyo yemek bile duzgun bi sekilde aksam yiye biliyorum oda gece nerdeyse cunku esim gec geliyor kerem 15 dk anca uyuyabiliyor saat basi emiyor ne sebze ne meyve ne yogurt seviyor yine agliyor kib cikmaliyim
Benim pasamda 5dk bile yalnız kalmıyor kucakta tamam her sey guzel hic iş yapamıyorum demek çoğumuzun ortak derdi bu......aktivite merkezi alcaz bakalım ne olcak insallah severse oyalanir...factor B canim aklımda isim kalmıyor kusura bakma..pisik icin yıkayıp havalandırmalı cok önemli zaten havalar ısınıyor yıka sonra bırak havalansin insallah gecer....ya Bisey skeç yogurt yaptım eksi olduuu bana tarif yazar misiniz ek besinler topigimiz de vardi dimi o zaman orda sorayim herkes oraya da geliyor dimi:)
3-4 aya tedavıye baslıycam ben 2 cıyı yapıyorum..boyle uslu olsun 5 yaparım valla
off çok sinirlerim bozuluyor benim ya durmadan akıl verenlere
ben bundan yedirmiştim çocuğuma bak bişey olmadı sapasağlam maşallah
ben torunuma bunu bunu yedirmiştim maşallah her ay 1 kilo alıyodu
biz sizi tarhanayla büyüttük noldu gerizekalı mı oldunuz
vs. vs. vs.
lafları duymaktan çoooooook sıkıldımmmmmmmmmmmmmm
kendimi yetersiz bir anne gibi hissetmeye başladım artık, sanki ben çocuk zayıflasın, beslenmesin diye uğraşıyorum
valla ben internetten araştırdığımda çok iyi bir pişik kremi yorumlarını okumuştum
bepanthene kullanıyodum, bir de 2 tane farklı pişik kremi (9 aylık bebeği olan bulgaristanlı bir arkadaşımın tavsiyesiyle) ama geçirmedi onlar, daha doğrusu geçer gibi olup tekrarladı hep. 3 hafta kadar oldu heralde
bu kremi alınca hemen geçti
Nasilsiniz kizlar bu ara size katilamiyorum pek iice dolmus bunalmis haldeyim soyle 10 dk oturup keyif yapamiyorum bu gaz yakamizi birakamadi gece gunduz ek gida da olunca tavan yapti cikariyor cikariyor hala bitmiyor iice miz miz oldu kucamdan inmiyo yemek bile duzgun bi sekilde aksam yiye biliyorum oda gece nerdeyse cunku esim gec geliyor kerem 15 dk anca uyuyabiliyor saat basi emiyor ne sebze ne meyve ne yogurt seviyor yine agliyor kib cikmaliyim
Benim pasamda 5dk bile yalnız kalmıyor kucakta tamam her sey guzel hic iş yapamıyorum demek çoğumuzun ortak derdi bu......aktivite merkezi alcaz bakalım ne olcak insallah severse oyalanir...factor B canim aklımda isim kalmıyor kusura bakma..pisik icin yıkayıp havalandırmalı cok önemli zaten havalar ısınıyor yıka sonra bırak havalansin insallah gecer....ya Bisey skeç yogurt yaptım eksi olduuu bana tarif yazar misiniz ek besinler topigimiz de vardi dimi o zaman orda sorayim herkes oraya da geliyor dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?