2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

inanmıcaksın ama yeşil zeytin yüzünden abuk subuk bir meseleye döndü bende kahvaltıyı bıraktım gittim yatağıma ağladım
yuh sacma sapandır emınım.benı anlamıyor 24 saat yemek yerken otururken her an bırlıkteyız barı tatıl gunu gezelım yada onlar gıtsın bız evde zaman gecırelım ama oda yok canım ya...kız hasta olurmus ben emınım kı bu dusunceyıde annesıyle abısı soktu kafasına.bende konusmuyorum..cok doldum..
amaninn bende dun esimle tartistim ama aglamadim goz yaslarimi icime akittim

bunların hepsını uzaya gonderıceksın valla sınırımden agımdan yanlıs bısey cıkıcak dıye korkuyorumm

öff sorma be canım , birdaha çocuk doğurmakmı tövbeler olsun :18: kızı bi sağsalim büyütebilirsem ne mutlu bana

off çok sinirlerim bozuluyor benim ya durmadan akıl verenlere

ben bundan yedirmiştim çocuğuma bak bişey olmadı sapasağlam maşallah

ben torunuma bunu bunu yedirmiştim maşallah her ay 1 kilo alıyodu

biz sizi tarhanayla büyüttük noldu gerizekalı mı oldunuz

vs. vs. vs.

lafları duymaktan çoooooook sıkıldımmmmmmmmmmmmmm

kendimi yetersiz bir anne gibi hissetmeye başladım artık, sanki ben çocuk zayıflasın, beslenmesin diye uğraşıyorum

doruğunkide tekrarlayan bi pişikmiydi yoksa normal bi pişikmiydi acaba ? bende kullansam işe yararmı kızımdaki ?

valla ben internetten araştırdığımda çok iyi bir pişik kremi yorumlarını okumuştum

bepanthene kullanıyodum, bir de 2 tane farklı pişik kremi (9 aylık bebeği olan bulgaristanlı bir arkadaşımın tavsiyesiyle) ama geçirmedi onlar, daha doğrusu geçer gibi olup tekrarladı hep. 3 hafta kadar oldu heralde

bu kremi alınca hemen geçti

Nasilsiniz kizlar bu ara size katilamiyorum pek iice dolmus bunalmis haldeyim soyle 10 dk oturup keyif yapamiyorum bu gaz yakamizi birakamadi gece gunduz ek gida da olunca tavan yapti cikariyor cikariyor hala bitmiyor iice miz miz oldu kucamdan inmiyo yemek bile duzgun bi sekilde aksam yiye biliyorum oda gece nerdeyse cunku esim gec geliyor kerem 15 dk anca uyuyabiliyor saat basi emiyor ne sebze ne meyve ne yogurt seviyor yine agliyor kib cikmaliyim

Benim pasamda 5dk bile yalnız kalmıyor kucakta tamam her sey guzel hic iş yapamıyorum demek çoğumuzun ortak derdi bu......aktivite merkezi alcaz bakalım ne olcak insallah severse oyalanir...factor B canim aklımda isim kalmıyor kusura bakma..pisik icin yıkayıp havalandırmalı cok önemli zaten havalar ısınıyor yıka sonra bırak havalansin insallah gecer....ya Bisey skeç yogurt yaptım eksi olduuu bana tarif yazar misiniz ek besinler topigimiz de vardi dimi o zaman orda sorayim herkes oraya da geliyor dimi:)

3gun kortızolluden sonra gecene kadar garmast.. pişik kremi kullanmıştm geçmişti. şuan o kremi tekrar aldım hametanla geçiremediğim pişikleri azalttı, 10 günü geçti pişikler bitmedi

akıl vere cok oluyor ben annem bıle olsa o o zamandı ece oyle yıyor dıyorum gecıyorum
allah kolaylık versın canım.ben ece ıcın colıcx dıye bır krem kullanmıstım onun surubuda var ıse yaramıstı belkı sendede yarar

canım evde yaptıgın yoogurt eksı olur zaten.ben ecenın kucuk kavanozu var ona yetıcek kadar sut kaynatıyorum bosaltıyorum ıcıne ılıtıyorum sutu.azıcık sogudu mu ıcıne1-2 cay kasıgı yogurt atıyorum agzını sıkı sıkı kapatıyorum sabahta acıp bakıyorum 1-2 saat kapagını acıp bekletıyorum sonra yedırıyorum..

kızlar hastaneye gıdıyorum saat 10 da randevum var2 aydır adet olmuyoru ve 1 haftadır sıddetlı sancılarım var.dogumda bu kadar canım yanmamıstı.dua edındekotu bısey cıkmasın...cok endıselıyım acıkcası:18::18:

günaydın kızlar , kocişi gönderdim , kızıda uyuttum tekrar geldim tavsiyeleriniz için sağolun , dün ilk kez yıkadım lavoboda kızımın popişini , dudakları büze büze bi ağlayışı vardıki sonra çıkardım balkona , baya bi hem güneşlendi hem hava aldı popişimiz , akşamada hametan getirttim eşime , sürdüm ama sabaha öyle pek bi fark olmamış gibiydi , bikaç gün bi kullanalımda inşallah şifa olur kızıma

ben bu zihniyeti anlamıyorum hiç , bunuda yaptık bişey olmadı ...! ne olabilirki zaten ? zehirlenip ölmesimi gerekiyordu ? hem bişey olmadığını sanıyorlar belki ? görebiliyorlarmı insanın içini ? bebeklerimiz henüz motor gelişiminde , yaptığımız herşey çok etkiliyecek onları hayat boyunca , eskiden bilinmiyordu bazı şeyler ama araştırma sonuçları var uzman görüşleri ve tecrübeler sonucu artık doktorlar önerilerde bulunuyor , hepsini bi yana atıpta milletin dediğini yapamam , kusura bakmasın kimse , zaten şurada yaklaşık 1 yaşına kadar dikkat edicez , sonrasında herşeyden yiyecekler

aldırdım canım bende , akşam başladım kullanmaya , doktor bir doz önerdimi ? şimdilik bi gece yatarken birde sabah sürdüm

çok çok geçmiş olsun canım , gaz problemi hepimizde geçti sanıyordum hemen hemen , ilk zamanlar bende aynen anlattığın gibiydim ama iyi kilo veriliyor o şekilde

benimde aklımda kalmıyor isimler , dünden beri yıkamaya başladım popişi , inşallah işe yarar , aktivite merkezide benim çok işime yarıyor şahsen , birde ben oyuncak asılı kısma bazen buzdolabı poşeti şişirip bağlıyorum , hepsini bırakıp onla oynuyor cimcime ilk aldığımızda yastık koyuyordum ayaklarının altına ama şimdi tam basıyor , ne kadar çabuk büyüyorlar aslında :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…