- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.641
garmastan sa bu krem ben göğüs ucu için almıştım doğum yaptığımda , bi işe yaramadı die atmışım gitmişsakla samanı gelir zamanı die boşa söylememişler demekki hametan işe yaricak inşallah umutluyum , gerçi her bebek farklı oluyor , inşallah gerek kalmaz başka kremlere
maşallah dişleriniz pek çabu çıkmış, hayırlı olsun annesi. çıkmadan önce yeri belli oluyomu? böyle pütürlü filan oluyomu?kizlar ve kuzular..bir merhaba deyip cikayim dedim, hala annemlerdeyim, giremiyorum pek. 2 disi cikti kizimin, bizde son gelismeler boyle. gorusuruz kizlar.
kız poposu çatlak olmasa dert etmiycemde işte durumlar malumbende özledim valla zar zor giriyorum gelen giden eksik olmuyor burda küçükçekmecedeyiz... sen naaptın hastane işini sabah okudumda yazamadım sıkıntı neymiş? ciddi bişey yoktur umarım...
masallah canımm yakizlar ve kuzular..bir merhaba deyip cikayim dedim, hala annemlerdeyim, giremiyorum pek. 2 disi cikti kizimin, bizde son gelismeler boyle. gorusuruz kizlar.
kız poposu çatlak olmasa dert etmiycemde işte durumlar malumbende özledim valla zar zor giriyorum gelen giden eksik olmuyor burda küçükçekmecedeyiz... sen naaptın hastane işini sabah okudumda yazamadım sıkıntı neymiş? ciddi bişey yoktur umarım...
kızlar bebişlere gündüz ve gece ne giydiriyosunuz artık?
ben çocuğu çok kollamıcam rahat bırakçam dememe rağmen içim rahat etmiyor hala evde bile içine külotlu çorap yada ayaklı pijama giydirmeye devam ediyorum
gece polar uyku tulumu giydiriyorum dün akşam ilk defa uzun kollu çıtçıtlının üzerine giydirdim ,ayağında da çorap vardı
penye battaniyeye sarıp peluş battaniyeyi hem altına hep üstüne gelcek şekilde yatırıyorum
gece 3de kalkınca altını değiştirdim içim rahat etmedi badinin üzerine uzun kollu badi, altına da ayaklı pijama giydirdim, tulumun öyle giydirdim
ne güzel relax bir anneydim ben annem ve bakıcımız beni pimpirikli yaptı
evde tek kat giydireyim bari diyorum sanki eşofmanla çorabın arasından soğuk gircek gibi geliyor
Canim cok geçmiş olsun tez zamanda ayakkabıda eskisinden iyi olursun insallah...bakın bana kimse çoklu alıntı yaparak Cvp yazmayı öğretmesi o kadar yazdim...o yüzden ikinciye yazdım unutupta...:)
kizlar ve kuzular..bir merhaba deyip cikayim dedim, hala annemlerdeyim, giremiyorum pek. 2 disi cikti kizimin, bizde son gelismeler boyle. gorusuruz kizlar.
çok teşekkür ederim..Kızım sağıp bıraktığım sütleri almamış biberonlagaranti olsun diye aptamil devam sütü almıştım..en son çare onu denemişler onu içmiş..tadı hoşuna gitti heralde..çok canım sıkıldı ben işe gittiğimde ne yapcak diye..:44:
canım gecmiş olsun kuzucuguna, tam inceleyemedim gecmişi gönderini okuyamadım acıkcası anladığım kadarıyla pişik sorununuz var bizde cok sükür olmadı pişik ama hafif gazdan kızarıklıklar olmuştu kızımın makatında sudo krem kullandım 1 günde cözdü. mothercare den almıştık...
canım onun göğüs için olanı faklı, bebek için olanı farklı. bebek pişiği için diye özellikle belirtin eczaneye, çünkü eczacılar bile sadece göğüs kremi var sanıyolar, depodan sordurup getirttim 24,5 tl (ssk karşılamıyo) ama hametan işe yararsa o daha ucuz 5 tl
masallah canımm ya
ooo yakınmmısız.polıkıstık over var bende adet olamıyorum rahım duvarım kalınlasmıs
yok ben bır ılac felan kullanmıyorum.evet regl olmamaktan,ılac verdı sokturucu olduktan sonra dogum kontrol hapı kullanmaya baslıycam..korkuyorum cunku ecenın dogumgununden sonra ben tedavıye baslıycam...rahim duvarı nie kalınlaşırmış ? regl olamamaktanmı ? sen polikistik over için ilaç kullanmıyormusun ? doktor ne dedi peki ? geçici bişeydir inşallah
MErhabalar, yenı kesfettım burayı da.. 20 ekımde dogdu benım oğluşum da.. şimdi 5. bucuk aylık.. aşırı salya akıtıyor ama hala dişimiz yokk.. ck canı yanıyor yazık yavrumun.. bır de gecelerı cok sık uyanır oldu.. ben de yanıma alıp mememı verıyorum memeyle uyuyor sabaha kadar; ama benım her yerm tutulmuş oluyordun pırınc unlu mama vereyım dedım belkı tok tutar, ama daha cok uyandı
yok ben bır ılac felan kullanmıyorum.evet regl olmamaktan,ılac verdı sokturucu olduktan sonra dogum kontrol hapı kullanmaya baslıycam..korkuyorum cunku ecenın dogumgununden sonra ben tedavıye baslıycam...
hosgeldın canımm.dıs cıkarıcaktır ama o salya olayı surer epeyce hemen cıkmıyor 1-2 ayı buluyor...ben senı baska topıkte gormustum sankı
olabılır..70-79 kılo arasında kılo vrenlerdenım cunku.. dogum sonrası ızın kullanımında falan da yzmıstım.. oglum 3. aydan berı salya akıtıyor.. önlük fabrıkası actık artık.. bır de sızın ek gıdaya geçiş topiği vardı bulamadımben aklıma estıkce verıyorum yemek cunku, tembelım sanırım.. memeyle rahattık bız..
selam kızlarr
nasılsınız neler yapıosunuzz....kızımla evde vakıt gecryoruz bız bgun yagmur nedenıyle ara verdık gezme tozmalarımzaa
bnde bı sıze bakayım dedımm daha sık gırcem de baglantım kopup duruyo cok saglıklı cekmıyo burda 3g modem..
bakamadım gecmıse ama bı pişik muhabbetı yakalıyorum her seferınde gırmısken solım canlarım benım kızım bezden dolayı olmustu mantar ben trosyd
dye bı krem kullandım 2 gune kalmadı gectı gıttı baya da arastrmstm kortızon ıcermıyo kendı doktorumda bu konuda tıtız benım o da onayladı kortızon yok
sonu cord la bıten kremlerde var genelde kortızon demıstı...
bılgınız olsun annecıklerrr derdınıze derman olur belkı bı de bunu deneyınn
opuyorum misss kuzularınızııı da sızı deee
merhaba tugcecım hosbuldum tatlımmm sen burdaymıssın sevındım wallahosgeldın canım aman ıyı olunda arada gırıp haberlerınızı verın yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?