2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

hosgelın bende eskı astra var.bakıyorum sımdılık 50000 tl cıvarı lımıtımız

ayyyy tskkr edrris teysesiiiiiiiii

evet canım zuhal , seninde elifti yanılmıyorsam , bu arada tavsiyenle kullandığım hametan pişik filan bırakmadı çok saol , içeriğinde zararlı bişey yoktur umarım :26: oğluşunda her zamanki gibi çok tatlı maşallah , küçük adam
tabiki merak ettik canım ama tek sen değil biçok kişi kayıp bu ara , her arabada bütün özellikler olmazki zaten canım , golf alırsın hiçbirşeysiz golf alırsın açılır tavan otomatik vites yani o paraya bakar , ne kadar para o kadar özellik

bugün 6 aylık aşımızı olduk 3 tane iğne oldu kuzum kilosu 7 kilo olmuş boyumuz 66 olmuş maşallah 250 gr almış ama artık ben kiloya takmıyorum bebeğim sağlıklı olsunda artık hareketlendiler zaten

masallah ecede 7kg 64 cm de boyu
sinirli bakmış annesi
maşallah eceyesarı civciv

senin bu doruk paşa çok yakışıklı ama
evet hep oyle herkes cok sınırlı bu kız dıyor.yabancılardan hoslanmıyor.kımsenın opmesını ıstemıyor elıyle ıtıyor amcasını bıle.

merhaba kızlar,

tam 1 aydır nerdeyse bakamadım foruma baya birikmiş oku oku bitmedi.
bebişleriniz iyidir inşallah,Allah sağlıkla büyütsün.Benim oğlum 6 ay 1 haftalık oldu çokda cimcime oldu.
Dün yine yüzüstü yere yatırdım ilk defa kendini geri geri itti Sanırım ilk geri geri emekliycek

Cnm asatin yanina bahouse acilmisti onun yaninada baglantili Erasta diye bi alia veris merkezi acildi. Gelmiyor musun antalyaya hic
biliyorum orayı gördüm ama erasta diye bişey görmedim dikkat etmedim demekki geliyorum 15 tatilde 20 gün ordaydım haziranda da bi 10 günlüğüne gelicem inş...

farklı :

maşallah diyelim geçmiş gitmiştir inşallah o gaz teranesi , çekmeyen bilmez :18:zayıfladınmı bu arada :))

b
anlatılırken pek zormuş gibi gelmiyo bazıları tuvalete bile gidemiyom diyoduda yok artık diyodum öğrenmiş oldum şükür bitti gibi bakalım inş geri gelmez ben 55 le hamile kaldım 13 kg aldım ama ben acayip şiştim 0 tuz 0 şekerle hamilelik geçirdim ama bütün eklemlerim su toplamış ellerimi açıp kapayamıyodum şişe kapağı bile açamıyodum ayaklarım 37 den 41 olmuştu dogumdan sonra 60 a kilo olarak indim ama şişliğimi anca bitiriyorum sonra 62 olmuştum şimdi 59 um pek koşturmanın faydası olmuyo sanırım yada eşim gelince yiyodum tıka basa aksam 9-10 da oyuzden sanırım bi soru sordun ben neler anlattım bu arada (

maşallah bütün bebişlerimiz çok tatlı Rabbim nazarlardan korusun maşallah... tuğce evet sana benziyor bencede :))

Masallah kuzina cok tatli asi sorun yarattimi ayin 19 unda da bizim var korkuyorum

Masallahh dunde benim kizimi babasi parka goturdu salincakta sallanmislar. Ama bizimki salincaktan cok etraftaki cocuklari incelemis
tamam canim
o sikinti bizde de var bembeyaz damagimiz cizgimiz bile 15 gundur var elmayi muzuu tutdugu anda kopari veriyor ama dis yokk
Aynen bizimde oyle surekli dislikle yada parmagiyla kasuyor. Meyveleri ekmegi issirip kopariyor ebemiz bakti daha dis yok diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…