- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #2.841
ya buna ragmen esımın butun aılesı esıme benzetıyor
aynen aman ben dogrusunu bılıyorum ya esımde dıyor ıkızllerımm benım dıyorr..ya öle olur zaten canım hiç sana benzetmezler,oğullarına benzetirler hep
benimkilerde öle ' gözler dudaklar aynı babası ' yok orası babası yok burası babası, yok huyu babasına benzesin bilmem ne..
bende ' babası doğurdu zaten onu,bana nie benzesin diyorum '
ay sinir oluyorum böyle şeylere de ben ondan doluyum biraz
tuğçe maşallah aynı senin kopyan ya ece
bugün 6 aylık aşımızı olduk 3 tane iğne oldu kuzum kilosu 7 kilo olmuş boyumuz 66 olmuş maşallah250 gr almış ama artık ben kiloya takmıyorum bebeğim sağlıklı olsunda artık hareketlendiler zaten
Eki Görüntüle 679324
Eki Görüntüle 679328
masallah ecede 7kg 64 cm de boyu
evet hep oyle herkes cok sınırlı bu kız dıyor.yabancılardan hoslanmıyor.kımsenın opmesını ıstemıyor elıyle ıtıyor amcasını bıle.
selam kızlar.bende annemlerdeydim oyüzden iki hafta giremedim.hastalarımıza acil şifalar diliyorum.minatahacım idilin iyi olmasına çok sevindim sizin kızınıza karşı çok hassasım :) bütün kuzucukların resimleri çok güzel.çok sayfa birikmiş yavaş yavaş okucam artık.beni merak ettiniz miçok şükür kavuştum size.
tuğçecim araba konusunda seni çok iyi anlıyorum.insanın içi el vermiyo ayrılmaya.ben araba satıldıktan sonra 3 gün sıfır moralle dolaşmıştım.yeni astralar güzel.golflerin hepsinde bütün özellikler yok bir incele istersen.ben yeni aurislere bayılıyorum ama fiyatı 50.000 tl civarı.bilgin olsun
kızlar Ek gıdaya başlayalı neredeyse bir ay olmuştur,sabah kahvaltı ediyo öğlen sebze çorbası,arada yoğurt akşamdan kaşık maması yediriyorum.şimdi 6 ay bittiğinden dolayı Aptamil 2 ye geçtik.Daha önceleri gece bir kere kalkıyodu mama içmeye ama bu Aptamil 2 ye geçtiğimizden beri 2 veya 3 kere kalkmaya başladı.Acaba bu 2 numara doyurmuyormu anlamadım 150 cc veriyorum ama normalde artık ek gıda aldığı için doyması gerekmiyormu?
bizde 6 ay bitsin geçeceğiz aptamil 2 ye.Neden acaba dediğin gibi doymuyor heralde.Yatarken kaşık maması veriyorsun ya o doyurucu olur diyorlar gece fazla kalkmazmış gerçekten öylemi?
bizde 6 ay bitsin geçeceğiz aptamil 2 ye.Neden acaba dediğin gibi doymuyor heralde.Yatarken kaşık maması veriyorsun ya o doyurucu olur diyorlar gece fazla kalkmazmış gerçekten öylemi?
bende gecelı epey oldu ama bende hıc oyle olmadı yıne aynı kalkıyor..
Demiştim bende cok faydasıni gordum yıkamanin ama kac gündür sıcak şu sorunumuz var sanki kızarmış gibi yinegeçti canım çok şükür hametan sayesinde , henüz tekrarlamadıda ama artık yıkıyoruz popomuzu bol bolda havalandırıyoruz
ay masaallah cok tatlı...bu arada senin vesilenle Bisey sorayim çıkarken bu havalarda neler giydiriyorsunuz astronot sıcak gibi artik dimi...
kızlar Ek gıdaya başlayalı neredeyse bir ay olmuştur,sabah kahvaltı ediyo öğlen sebze çorbası,arada yoğurt akşamdan kaşık maması yediriyorum.şimdi 6 ay bittiğinden dolayı Aptamil 2 ye geçtik.Daha önceleri gece bir kere kalkıyodu mama içmeye ama bu Aptamil 2 ye geçtiğimizden beri 2 veya 3 kere kalkmaya başladı.Acaba bu 2 numara doyurmuyormu anlamadım 150 cc veriyorum ama normalde artık ek gıda aldığı için doyması gerekmiyormu?
Demiştim bende cok faydasıni gordum yıkamanin ama kac gündür sıcak şu sorunumuz var sanki kızarmış gibi yinesu ısıtacak sikarim artik
ay masaallah cok tatlı...bu arada senin vesilenle Bisey sorayim çıkarken bu havalarda neler giydiriyorsunuz astronot sıcak gibi artik dimi...
Benim bebisim bugün iki bacagindan igne vuruldu kendimi tutamadim ağladım onun cani aciyinca benim canim daha cook acidi
uzaklarda aramasınlarrr annesinin kopyası yaaatuğçeee aynıı senn eceee :)))
ayyyyyyyynı sen kopyan hatta ne kadar benzio sana kızımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?