- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.081
Selam kızlar,bi haftadır benim kızz geceleri çok ağlayarak uyanıyor..normalde 2 defa kalkardı şimdi 3-4 kez kalkıyor..sürekli emmek istiyor sadece öyle rahatlıyor..bi sıkıntısı mı var anlayamadım bende:44::44:
bizde dişe yoruyoruzz,çünkü başka sıkıntımız yok çok şükür.. bakıyorum kabarıklık var mı diye yok gibi nasıl anlarızz???:26:
gunaydinnnn guzel anneler ve minik kuzular..biz annanemizden yeni geldik, bir aydir yoktuk evde, laptopum yanimda olmadigindan giremedim hic, merak icindeyim, neler yaptinizzz? umarim her sey yolundadir, kuzular kocaman oldu bir ayda..ara ara gecmisdi okumaya calisicam bakakim :)
cnm hosgeldin umarim iyi gecmistir tatilin dinlenebilmissindir azda olsa. buralarda muhabbet yok kac gundur. kendi adima son zamanlarda hic vqktim olmuyo. oglum basladi ek gidaya onun yemekleri, ev iisi derkn iice zorlasti hersey. benim oglumda geceleri cooook uynir oldu. zaten uyaniyodu siklikla iku katina cikti. gunduzleride uykusu azaldi. hicbiseye yetisemz oldum. herseyi birakip oglumun yemklerini yapiorum once onuda yemeyince allak bullak oluyo sinirlerim. allahim ne zormus bi bebege yemek yedirmek. emzirmenin gozunu sevim.
6 ay aşısı yaptıran varmı? sonrasında ateş v.b. şeyler oldumu?
6 ay aşısı yaptıran varmı? sonrasında ateş v.b. şeyler oldumu?
Merhaba kizlar mama sandalyesi soran olmus ben yaklasuk 1 aydir ikeanin mama sandalyesini.kullaniyorum. Cok pratik ve hafif kizim icindeyken cok rahat tasiyorum. Mama sandalyesi beni cok rahatlatti. Eskisen yemek yiyemiyordum simdi kizimi oturtuyorum sandalyesine corbasini yogurdunu hazirliyo bir ben yiyorum birde ona yediriyorum. Bizimle yemek yemek hosuna gidiyor. Birde yemek yaparken icine joyup mutfaga getiriyorum. Ben yemek hazirlarken beni izliyor
cnm hosgeldin umarim iyi gecmistir tatilin dinlenebilmissindir azda olsa. buralarda muhabbet yok kac gundur. kendi adima son zamanlarda hic vqktim olmuyo. oglum basladi ek gidaya onun yemekleri, ev iisi derkn iice zorlasti hersey. benim oglumda geceleri cooook uynir oldu. zaten uyaniyodu siklikla iku katina cikti. gunduzleride uykusu azaldi. hicbiseye yetisemz oldum. herseyi birakip oglumun yemklerini yapiorum once onuda yemeyince allak bullak oluyo sinirlerim. allahim ne zormus bi bebege yemek yedirmek. emzirmenin gozunu sevim.
Canim benimki de memeyi bıraktı ne yazik..ek gıda beni de cok yoruyor hazırlaması yedirmesi saklaması....geçecek bu günlerde sağlıkla hayırlısıylacnm hosgeldin umarim iyi gecmistir tatilin dinlenebilmissindir azda olsa. buralarda muhabbet yok kac gundur. kendi adima son zamanlarda hic vqktim olmuyo. oglum basladi ek gidaya onun yemekleri, ev iisi derkn iice zorlasti hersey. benim oglumda geceleri cooook uynir oldu. zaten uyaniyodu siklikla iku katina cikti. gunduzleride uykusu azaldi. hicbiseye yetisemz oldum. herseyi birakip oglumun yemklerini yapiorum once onuda yemeyince allak bullak oluyo sinirlerim. allahim ne zormus bi bebege yemek yedirmek. emzirmenin gozunu sevim.
nolduk yaa geliyorum gidiyorum kimse yok, kimse yazmamış, bizim forumda boş kalmaya başladıyaa kızlar mama sandalyesi tavsiyelerinizi bekliyorum
Benim mama sandalyem baby 2go ilk oğlumdan kalma 8 yıllık yani ama cok memnunum bütün olmadı gereken öz.var boy ayarı üç kademeli ayak koyma yeri var sandalye kısmı dik ve hafif yatar konumda ayarlanabilir tekerlekli emniyetli temizlenmesi kolay daha ne olsun ...tabii Simdi fiyat farklıdır tabi ama bu markayı tavsiye ederim modeli bilmiyorum bulursam yazarım..uykusu bizimki zaten kötü old.bi duzelme yokgünaydın kızlar tam düzene girdi derken gece bölünen uykularla yaşayanlardan biri de biziz. artık böyle böyle büyücekler heralde
kendi kendine uykuya dalması için kullanılan yöntemleri uygulayan var mı aranızda? doruk uyanınca dalamıyor uykuya.
açlıktan dedim gece yatırmadan mama verdim 1-2 gün etki etti ,sonra yine aynı
ağlayarak uyanıyor daha kucağıma alıp memeyi ağzına soktuğum an uyuyor. biraz oyalıyorum tam yatırcam yine açıyo gözünü başlıyo ağlamaya. hep kucak kucağa oturcaz
bazen de emiyo emiyo tam dalamıyo, ayağımda sallıyorum gece yarısı
2 gecedir burun tıkanıklığı bizi mahvetti zaten uyutmuyor çocuğuzaten burun tıkanıklığı doğduğundan beri problem bizde , sprey ve otribebeyle gece yatmadan mutlaka temizliyoruz
bazen kendimi tükenmiş hissediyorum ama o gülüşü yok mu dünyalar benim oluyorAllah acılarını göstermesin inşallah
günaydın kızlar tam düzene girdi derken gece bölünen uykularla yaşayanlardan biri de biziz. artık böyle böyle büyücekler heralde
kendi kendine uykuya dalması için kullanılan yöntemleri uygulayan var mı aranızda? doruk uyanınca dalamıyor uykuya.
ağlayarak uyanıyor daha kucağıma alıp memeyi ağzına soktuğum an uyuyor. biraz oyalıyorum tam yatırcam yine açıyo gözünü başlıyo ağlamaya. hep kucak kucağa oturcaz
2 gecedir burun tıkanıklığı bizi mahvetti zaten uyutmuyor çocuğuzaten burun tıkanıklığı doğduğundan beri problem bizde , sprey ve otribebeyle gece yatmadan mutlaka temizliyoruz
bazen kendimi tükenmiş hissediyorum ama o gülüşü yok mu dünyalar benim oluyorAllah acılarını göstermesin inşallah
Canim benimki de memeyi bıraktı ne yazik..ek gıda beni de cok yoruyor hazırlaması yedirmesi saklaması....geçecek bu günlerde sağlıkla hayırlısıyla
Benim mama sandalyem baby 2go ilk oğlumdan kalma 8 yıllık yani ama cok memnunum bütün olmadı gereken öz.var boy ayarı üç kademeli ayak koyma yeri var sandalye kısmı dik ve hafif yatar konumda ayarlanabilir tekerlekli emniyetli temizlenmesi kolay daha ne olsun ...tabii Simdi fiyat farklıdır tabi ama bu markayı tavsiye ederim modeli bilmiyorum bulursam yazarım..uykusu bizimki zaten kötü old.bi duzelme yok
Maaşallah canım oğluşunamerhaba kizlarrrrben kac gundur giremedim ama bakiyorum topigimiz yavas ilerlemis :44:
en azindan rahat okuyup bitirebildim
biz Omerimle iyiyz cok sukur
annesini uzmuyo oglusum geceleri uykulari duzenli masaAllahaksam 9-9.30 arasi yatirmazsam mizmizlaniyo 12 de kalkip emiyo bi de sabah 6da
gunduz de 8.30-9 arasi kalkiyo gun icinde 1 kac kez kendiliginden oynarken bi yarim saat uykuya daliyo
disimiz cikmadi henuzben 1 kac hafta once atesi ishalindan cikar diye dusunmusdum ama yokk simdi daha sakin agrilara alisdi galiba oglusum
bu arada Kubra Tugce Sevinc kuzulariniza kocaman bi masaAllah buyuduler tatli kiz oldularAllah
nazarlardan korusun
Huyları zamanla değişiyor sanırım meleklerimizin.Bizimde gece burnumuz çok tıkanıyor yatarken temizlememe rağmen.Evde hiç işler bitmiyor gece uyumak o kadar iyi geliyorki ama alıştık artık yarım uyuyup kalkmayagünaydın kızlar tam düzene girdi derken gece bölünen uykularla yaşayanlardan biri de biziz. artık böyle böyle büyücekler heralde
işte aynı durumdayız!! kaç gecedir perişan oldum..sürekli emmek istiyo çektiğim anda ağlıyo..bende gece yarısı ,ayakta sallayıp dalıyo uykuya..hiç böyle yapmazdı kızım..dediğin gibi huyları değişiyo sanırım büyüdükçe...kendi kendine uyuma bizde hiç olmadı şimdiye kadar.çok özenmişimdir böyle bebeklere..kızlar bıraksalarr 3-4 gün uyanmadan uyuyabilirim..iş başlayıca uyku olayını hiç düşünmek bile istemiyorummmm
canım benim yaa ben ne mucadeleler veriyorum anlatamam uykusu icin..cok sukur 8 dedi mi uyuyor ama emerekmama veriyorum emmek istemesin diye olmuyor ama maalesef...bşr kac kere pispıslayarak uyuytmayı basardım ama aglamasına kıyamıyorum.e istikrarlı olmak lazım bu konuda yoksa oturmuyor o duzen...gunduz uyumuyo ama benim ki...ve gece sık kalkıyor...umudum var yıne de...
Canım maaşallah senin fıstığınagünaydın hanımlar , diğer konulara yetiştim buraya geldi sıra :)) çalışan anneler gerçekten allah sabırlar versin , benim fıstıkımda gece uyku sorunu yok ama bakıyorum hemen hemen herkes aynı şeylerden şikayetçi , dönemsel bişeymi acaba :44: hemencicik düzelirler inşallah melekler
Allah kolaylık versin hepimize canım gerçekten koşturmacası bol günler yaşıyoruz bizim meleklerimiz biraz zorluyor bizicnm hosgeldin umarim iyi gecmistir tatilin dinlenebilmissindir azda olsa. buralarda muhabbet yok kac gundur. kendi adima son zamanlarda hic vqktim olmuyo. oglum basladi ek gidaya onun yemekleri, ev iisi derkn iice zorlasti hersey. benim oglumda geceleri cooook uynir oldu. zaten uyaniyodu siklikla iku katina cikti. gunduzleride uykusu azaldi. hicbiseye yetisemz oldum. herseyi birakip oglumun yemklerini yapiorum once onuda yemeyince allak bullak oluyo sinirlerim. allahim ne zormus bi bebege yemek yedirmek. emzirmenin gozunu sevim.
Şimdi gerçekten zorlanırsın canım bende annemde kaldım 1 hafta eve geldim kendşmden korkar oldum hiçbirşeyi yapamayacakmışım gibi geldi.Allah yardım ediyor bebişlerimiz için herşeye değerhosbulduk cnm, evet cok guzel gecti, dinlendimm, sabahlari kalkip kizimi emzirip veriyordum ananesine, sonra 11e kadar yatiss, kalk sonra kahvaltin hazir, unutmusum bu duygulari :) sutler de costu orda, demek ki dinlenince artiyormus. eve geldim simdi hicbirseye yetisemez oldum dedigin gibi. geceleri 4-5 kere uyanmak serseme cevirdi beni de..
canım benim yaa ben ne mucadeleler veriyorum anlatamam uykusu icin..cok sukur 8 dedi mi uyuyor ama emerekmama veriyorum emmek istemesin diye olmuyor ama maalesef...bşr kac kere pispıslayarak uyuytmayı basardım ama aglamasına kıyamıyorum.e istikrarlı olmak lazım bu konuda yoksa oturmuyor o duzen...gunduz uyumuyo ama benim ki...ve gece sık kalkıyor...umudum var yıne de...
ek gıda anneler sayesinde kabus gibi gunduz nerdeyse hic emzirmiyorum sayelerinde...olan sutumuz de bitecek boyle giderse...Maaşallah canım oğluşunaİnşaallah hiç değişmez huyları helede gece uykuları:)
Huyları zamanla değişiyor sanırım meleklerimizin.Bizimde gece burnumuz çok tıkanıyor yatarken temizlememe rağmen.Evde hiç işler bitmiyor gece uyumak o kadar iyi geliyorki ama alıştık artık yarım uyuyup kalkmayacanları sağ olsun büyüyorlar çok şükür eskiyi düşününce şükrediyorum.
Kendi kendine uyumakbizdede bu olay hiç yaşanmadı şimdi ek gıdalarada geçtik ya inan akşam nasıl oluyor anlamıyorum ev işleri onu yap bunu yap derken oturunca yorgunluk çıkıyor birde benim ayaklarım çok çabuk ağrıyor birşeymi var acaba diye düşünüyorum:26: annem bizdeydi 2 gündür yeni gitti yardımcı olan birisi oldumu herşey nede rahat oluyor sanatçılar onun için yapıyor 2-3 çocuk en çok hayal ettiğim şeylerden birisi oğlumla akşam aynı anda yatıp sabahda kalkmak heralde Gece bende mama veriyorum sonra sallıyorum ancak uyuyor.
Canım maaşallah senin fıstığınatopiğin uyuyan güzeli o Allah bozmasın.Bizede bol bol dua edin.
Allah kolaylık versin hepimize canım gerçekten koşturmacası bol günler yaşıyoruz bizim meleklerimiz biraz zorluyor biziyardımcı olacak birileri varmı yakınlarında?
Şimdi gerçekten zorlanırsın canım bende annemde kaldım 1 hafta eve geldim kendşmden korkar oldum hiçbirşeyi yapamayacakmışım gibi geldi.Allah yardım ediyor bebişlerimiz için herşeye değer
Zamanla düzelecek inşaallah bunu umut etmekten başka çaremiz yok.Benim oğlumda çok uyumuyor ama eskiye göre biraz daha düzeldi.
Hayırlısı olsun canim ya kismet....canım sınav acıklanmıs yds...benim ki facia hazırlanmamıstım zzaten ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?