2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

cok zor kizlar yaa, bebegi yalniz buyutmek mi zor yoksa boyle kayinvalidelerle mi bilmiyorum, ben bazen ya bi buyugumuz olsa da baksa diyorum ama boyle de cok zormus, insan deli olur yaa. babaneler sever iyi bakar diyoruz ama en azindan bakicilara soz gecirebiliyorsun, elestirebiliyorsun. bebekler anne karnindayken bile bilinc altina yerlesiyor soylediklerimiz, keske daha dikkatli olsalar

bana annem sik-sik diyo tepkisiz neden hic gulmuyo ben de diyorum her seferinde hatirlatiyorum anne ben de boyle degilmiydim
arada tabi uzuluyorum cunki nereye gitsek boyle hic kendini sevdirmiyo

benim kizim sirtustu yatarken iki taraftan da yuzustu donuyor, bir de kafa ustu ters emekliyor, sirtustu birakinca gobegini kaldira kaldira gidiyor bi 10 m, yuzustu de ayaginin yaninda itecek bir destek varsa kurbaga gibi yapip bacaklarini iterek ilerliyor biraz :)

maşallah hızlı çıktı senin kızçe

masaAllahbizimki tenbel tenbellll

sen ciddi baba ciddi cocuk gülmüo die üzülme kız bide benimkini bıras büyüsün kendime benzetcem kahkaha attırcam ona analı kızlı babasına kahkaha atarızzzzzzzzzzzzz

kiz ben kucukken cok ciddiydim okulda bile onceleri beni hic gulmeyen kiz gibi tanirlardi:105::99::93: ama sonra tipim degisdi ne olduysa:90:
babamiz aama hep tipine sadik Omer babamiza cekerse yandik

doruk da 2 gün ateş olmuştu çok az da olsa

bende çok korkuyorum ateşten. 4 aylık aşısında da ateş yapmıştı acaba dedim bunda da olurmu. çok geçmiş olsun sizin kuzucuklarada :) bizimkide hafif atlatır İnş.

yuvarlanmaya başladı bizim keratada komando gibi sürünüyoruz ileri geri. sırt üstü durmayı hiç sevmiyoruz hep yüzüstü kollarının üstünde duracak. bide o halde hafif hafif sallanıp dans etmeye başladı :) oğlumu özledim ben bak şimdi işteyim akşama da daha çok var

Nehir'mde yatırdığım anda hoopp yüzüstüü dönü veriyo :) çok hoşuna gidiyo sıpanın büyük bişey başardım diyo heralde gülücükler atıyo döndükten sonraa.önüne oyuncak koyunca biraz oyalanıyo ama gelin görünkii bizde de henüz emekleme hareketii yokk..ııhh uuhh yapıoo zorluyoo sonraa basıyoruzz çığlığıı :))

canım geçmiş olsun umarım sağlığı iyidir eşinin..

sürekli ilgi istiyor sıpalar...bii kafayı çevirmemle bağırıyoo..bide hanım kendini sıkmaya öğrendii sinirlenince istediği olmayınca yada oyuncaklarına ulaşamayınca ellerii yumruk yapıyoruzzz kıpkırmızı olup sıkıyoruz kendimizi.. meşhur çığlıklarımız başladı bide.. bazen sabrımmıı zorlamıyo desem yalan olurrr.. her dakika seninle nasıl oynimm konuşimm diyorumm,kahkaha atıyo bana dalga geçer gibii

slmlar bu grubu yenı gordumm ve katıldımm:)bebegım 24ekım dogumlu 6.ayına gırecek dun saglık ocAGINDA tarttırdım 7.400 grm cıktı zayıf mı acaba ya yemesı gayet gusel sutum olmadıgı ıcın ek besınlere gectık zaten yoksa yanlıs mı tarttı dıede dusunuyom sızın bebeklerde bu ayındaya merak ettım

benim oğlumda 7600 dü en son tarttığımızda. ilk aylara göre azaldı kilo alımı.

amanda aman kimler gelmiş güzel geçmiş tatilin çok sevindim , artık sık sık gel ama , özlettin canım , minik kuşada yaramışmı memleket havası öp onuda annesi bizim yerimize

Eki Görüntüle 688391 Eki Görüntüle 688392 Eki Görüntüle 688393

karşınızda gülen surat doruk en sonuncu resim daha 2,5-3 aylıkken
maşallah bu minik erkeke yaaa , benim kızda zor gülen bebeklerden , hamileyken çok çehreli gezmiştim ondanmı oldu acaba :44:

hoşgeldin ama geç kalmışsın biz 1 senedir buradayız hemen hemen :)) her bebeğin bünyesi farklı , genetik özellikleri farklı , o yüzden sen karşılaştırma kimsenin bebeğiyle kendininkini , eğer doktoru iyi diyorsa sorun yoktur

6. ay aşılarıda baya ateş yapıyormuş hatta 2 gün sürüyor diyorlar , bizimde haftaya aşılarımız , Allah yardımcımız olsun artık

ewet ıı dıyor yapması gerekn hareketlerı gayet gusel yapıyor emekleme yok mdaha ama yuzustune cok kolay donuyor surunmeye calısıyo falan sadece kılo alımı na takıldım ıste:)herseyı ayırt etmedende yıyorda nıe bole alamıyo anlamadım mınyon olacak belkıde:)

20 günlükken hastaneden bi bebekle karşılaşmıştık ben 4 aylık falan heralde demiştim. 7 kiloydu yavrum daha 1,5 aylıkmış. her çocuk bir olmuyo. bizimki onun yavrusu kadar kaldı yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…