2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kayınvalideyle yaşamaya bir türlü slışamadım hatta bıktım. bebeğime yabancıdan iyi bakar diye sabrediyorum. kötü bir insan değil ama sanki ayrı dünyaların insanıyız. her şeye karışıyor, sanki o gelmeden daha 1 ay öncesine kadar bebeğe ben bakmıyordum. bebeğim genelde su gibi yapıyor kakasını işten geç geldiğim günlerde sağdığım anne sütü var onu vermesini istiyorum, diyor ki acaba anne sütü dokunuyo da yoğurt mu versek. işe başladığım ilk gün yediği zeytin çekirdekleri bile masada. bir dakika bile bizi ne kızımla ne eşimle başbaşa bırakmıyo. tüm gün televizyon izliyo, kızım da mecburen. işten gelince biraz kafamı dinlemek istiyorum, odasına televizyon aldık, gene da her zaman salondaki televizyonu izliyor. diğer odalarımız soğuk biz de mecburen salonda oturuyoruz. her dışarı çıktığımızda o da geliyor, yürüyemiyor da 2 adım at bekle bekle... kızımı sevmesi de bi garip. yok büyüycek diğer çocukları dövecek, oyuncaklarını kimseye vermeyecek. bebekler denilenleri yavaş yavaş anlamaya başlıyorlar, ben işten kızımın kafasını günboyu nelerle yıkıyor. eşime söylesem o yaşlı diyor, yada ben izmirliyim sosyetiğim ona göre. sevemiyorum ben bu insanı, nasıl geçecek bu günler bilmem.

benımde oyle oldu doktorum olabılır bazen oyle dedı bende yasmın kullaıyorum
meraba beN yeNiym , ekim yazsNi gornce hemen atladm benim kijm da 25 ekim dogumlu
hosgeldın canımmmm
ayyy benımkını anlattın sankı yaa.gecen gun foxda sabahları serap var ya oorda kacan kızları ızlıyoruz sende mı kacıcan bız senı arıycaz felan dıyor dedım ne dıyosun sen yaa?sustu boyle aptal ca seyler yerlestırıyor bılıncaltına..sınır oluyorum.herseyı cocugun agzına tıkıyor 3 saat dısarı cıktık 3 kere yemek yedırmeye calısmıs sonrada bu cocuk neden yemıyor oluyor dk bası yemek verırsen yemez tabıı

buarada pazartesı esımın ısyerınde uzerıne makıne dusmus evde onunla ılgılenıyorum onun dısında ıyıyız merak etmeyın.ecede oturup ayaklarıyla oynuyor yenı oyunumuz..
sızlerı cok sevıyoruz teyzoslaaarr ve mınıklerıı

günaydın güzeller tatlı bebişler

emeklemeye başlayan bebişler var mı? sırtüstü yatarken dönüyolar mı?

doruk yüzüstü yatarken dönüyor ama sırtüstü yatarken sadece yana dönmeye çalışıyo bişey almak için

emeklemek için de hiç çaba yok daha, önüne oyuncak koyuyorum eliyle vuruyor ıh ıh diyo oyuncak ona gelsin

çok geçmiş olsun canım nasıl eşin iyi mi şimdi?

merak ettim bende seni

gunaydin canim
Omer de tam Doruk abisi gibi:13: henuz emeklemiyo yuzustu yatarken donuyo bide sirtustu yatarken oyuncaklari kafasinin yanina ustune koyuyorum belki yuzustune doner diye sadece yana donuyo bi de yatrken ayaklarini yere direyerek belini kaldiriyo ara-sira bununla yerini de degisiyo yukari -asagi

kizlar Omer onceleri daha hareketliydi sanki bacaklar kollar hic durmuyordu yerinde saga-sola goz kirpiminda donerdi daha cok sesler cikarirdi
simdi hareketleri daha az ama bilincli yapiyo yalniz kendine lazim oldugunda bisey donuyo biz sesler cikarirken tepki veriyo
guluyor seviniyo biz bakmazsak miz-mizzzz sizde de mi boyle

bizde yarin alti aylik olucaz emekleyemiyoruz hatta desteksiz oturamiyoruz henuz. ama erken diye dusunuyorum. birde ben yeni yeni oturtmaya basladim hatta hala destekli oturtmuyorum oyle koltuga koyup falan. benim pasada yuz ustu yatarken sirtustu donemiyo. ama sirtustu yatarken saniyede yuzustu donup kolunu altindan cikariyo. ahmette bi sakinledi gibi. biara cook konusuodu suanda ciglik atiyo. bazende aba bababa gibi sesler cikariyo.biz guldurursek guluyo onun disinda guleryuzlu deil hatta cok ciddi. hep gulsun istiyorum bende ama yapi sanirim.

2 tarafada dönüo benım kızımda hatta gecen gun poposunu ayaklarını kalkdırdı ellerını kaldırmayı daha bılemıo cok seker oluo kalkınca totosu sonra yoruluo atıo kendını sırt üstü

gecmis olsun canim insaAllah biseyi yok
biz de seni ve dunya guzeli kizini cok seviyoruz

Allah sana sabir versin canim arada dusnuyorum yalniz bakmak cok zor
birarada olmanin da boyle kotu yanlari var

canim benim gercekten can sıkici seyler yasiyosun. ben bazen misafirlige gittigimde bile bunaliyorum. yok bu cocuk ac. ya her aglayan bebek acmi. allah sabir versin. birde cok takmamaya calis yoksa kadinin normal davranislari bile batar sana. kendini cok yipratirsin.

bizim ayaklar hala aynı bazen vücudundan bağımsız hareket ediyor gibi geliyor ayakları kıpır kıpır saniye durmuyor

annem korkuyorum ayakları acıcak diye diyor sürekli birbirine vurmaktan

eller de öyle alkış yapmayı öğrendi oğlum buaralar ona taktı bi de sürekli bi yere vurarak ya da iki elindeki oyuncakları birbirine vurarak ses çıkarmaya bayılıyor

mızmızlık dönemi azaldı şimdi çok şükür kendi kendine oturarak oyalanabiliyor

doruk 6 ay 10 günlük falandı desteksiz oturmaya başladığında. ciddi takılıyo ahmet kuzu he doruk tam aksi maşallah gülen surat herkese dağıtıyoruz o gülücükleri tanıdık tanımadık ağız hemen kocaman açılıyo karşısındakine

2 tarafada dönüo benım kızımda hatta gecen gun poposunu ayaklarını kalkdırdı ellerını kaldırmayı daha bılemıo cok seker oluo kalkınca totosu sonra yoruluo atıo kendını sırt üstü

maşallah tontişe ısırırım o popiyi

Allah sabır versin kızlar, durmadan bişeyler söylenmesi deli ediyor insanı yeri geliyo insan kendi annesi babasına bile kızıyor

herşeyin en iyisini onlar bilir biz ne biliriz ki

Allah sabır versin kızlar, durmadan bişeyler söylenmesi deli ediyor insanı yeri geliyo insan kendi annesi babasına bile kızıyor

herşeyin en iyisini onlar bilir biz ne biliriz ki

kendi annene dıosun yıne canım kayın walıde olunca dıemıo ınsa esını düşünerek hepsi aynı demekki karısıo

bizimki de guleryuzlu degil sadece bana babasina amcasina guluyo
gecen annemlere gitmisdik ablam da bebegi ile gelmisdi(4 aylik oglu var)
ablaminki hep guluyo herkese kim bakarsa oynatirsa tanidik tanimadik farketmez kipir-kipir

bizimkinin onunde annem babam ablam bin turlu hareket yaptilar kaslar dodaklar yerini azcik bile degismedi yahu

:105:bizimkiler agir tipler erkek bunlar

beım kızımda pek gulmuo babası gibi ciddi anasına cekse herkese sırıtırdı ,karsısında maymunluk yaparsam gülüo

:)) ayni cnm. arasira gulumsuyo yada gidiklarlrsa oyun gibi oyle guluyo ama onun disinda bilmis bilmis bakiyo. ben biara uzuluyodum. herkes aaa bu hic gumuyo aaa nie bu kadar ciddi tepkisiz diyolardi gerci hala diyolar ama henuz terslemedim. ayni kisi yuz kere soylermi ayni seyi. yapi iste bende oyle kikirik bisey deilim bana cekmis diorum. sanki bi eksiklik gibi yadirgiyolar.

Omer sadece bezi acarken bide beni babasini gorurken ayaklar eller kontrolunu yitiriyo
bi de 5 san otura biliyo max aslinda mizmizligi birazda ondan kendi oturmak istiyo ama koyunca devriliyo destekli oturmak istemiyo sipa

kız bizimki ne gülen suratlı erkek benim oğlumda

hatta herkes diyo suratsız babasının gülen oğlu bu diye

alışverişte, asansörde, dışarda ,evde herkese gülücük dağıtıyoruz hele kızlara ellerini tutup çığlık atıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…