- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.381
ayy benımde aklıma bikaç sey geldı melek konsepti düşündüm melek kanadından kapı süsü girişe işte kurabiyelerimiz kanat we yaş pastamız böle olbilir ama bakalım daha ii şeylerde bulursam deiştirebılırm kararımı :121:
aynen bakalım yavastan baslıyorum bende..haklisin, bence de yavastan dekorasyonlari hazirlamaya basla. sonra son dakkada insan istedigi gibi hicbirsey bulamiyor. ben de yari yasini kutliycam diyordum hep, daha vakit var var derken sonra en son gun son dakkaya kaldi tabi ki, 3 kiytirik balonla bi pastane pastasiyla idare etmek zorunda kaldim :/ simdi 1 yasina onceden hazirlanicam ben de yavaaas yavaaas :)
supermıs ama ben bunları kendım yapamam o yuzden bırazda ugurbocegını sectımayy benımde aklıma bikaç sey geldı melek konsepti düşündüm melek kanadından kapı süsü girişe işte kurabiyelerimiz kanat we yaş pastamız böle olbilir ama bakalım daha ii şeylerde bulursam deiştirebılırm kararımı :121:
Merhaba kızlar yeni bir sey öğrendim sizden , dışarı çıktığınızda devit verme Demedi hiç doktorumuz :/ Bu arada hala 3 damla damlatiyorum ,değişmiyor değil mi ? Dogum gunu hazırlıklarınada bayıldım ,fikir alışverişi güzel Olur .
:119:tebrıklerrrselam kızlar nasılsınız saat 12 itibariyle doğumgünüm:)))
tatlim pasan et suyunda pirincli ispanak corbasini ictimi. benim pasa icti. oyle kase dolusu yarim kasenin yarisi :)) ama bu sevdi demektir. sevmedigi seyi bir kasik bile yediremiyorum. biz gunde iki cay bardagi kadar degil bir cay bardagi ek aliyoruzdur. umarim zamanla artar. siz bizden bir ay ondesiniz elif. porsiyonlari buyuyormu?
selam kızlar nasılsınız saat 12 itibariyle doğumgünüm:)))
yemiş canım maşallah gerçi pek hoşlanmıyor yeşil şeylerden sıpa
sabah 3 bisküvi , 1 tatlı kaşığı lor, 1 yumurtadan oluşan kahvaltı
öğle yarım çorba kasesi kadar püre
ara 1/2 elma , 1/2 armut , 1/2 muz olcak şekilde meyve
akşamüstü 1 küçük kase yoğurt yiyor ek gıda olarak
:119:tebrıklerrr
nıce mutlu dogumgunulerı gecıresın esınle dunya guzelı kızlarınla beraber
mutlu yıllar canım doğum günün kutlu olsun
benimkine de az kaldı 6 mayısevlilik yıldönümüz de 3 mayıs 12 mayısta anneler günü
bu sene mayıs bereketli bize
ogunlerimiz ayni fakat yediremiyorum ben. kahvalti verdim sabah bes cay kasigi anca yemistir. valla yildim. birde acken veriyorumki yesin yok yemiyor. masslah pasana.
ailenle birlikte nice yaslarin olsun canim iyiki dogdun...
geç oldu ama iyiki doğdun diyim yinede canım , kızlarınla beraber sağlıklı bir ömrün olsun inşallahselam kızlar nasılsınız saat 12 itibariyle doğumgünüm:)))
benimkide 24 mayıs , mayıs güzel bir aydır şanslıyız aslında , bi taraftanda ömür geçip gidiyor işte , iyiki bebişlerimiz varda onlarla geçiyor , onlarsız ne anlamsızmış değilmi ?mutlu yıllar canım doğum günün kutlu olsun
benimkine de az kaldı 6 mayısevlilik yıldönümüz de 3 mayıs 12 mayısta anneler günü
bu sene mayıs bereketli bize
günaydın annişler ve bebişler..:119: ii haftalar olsun bugun kontrolumuz war bakalım kızamık asısı hastanede warsa yaptrcaz bugun bu arada cumartesi gunu göz muayenemıszı olduk bişi yok 1 yasından once yapılması gerekıo ya ondan gitti 2. muayeneleri 2 yasında olucakmıs.idilin guneste gozlerınden yaş akıodu onu sordum ya gunese ya polen alerjısı wardır dedi bilginiz olsun yanii
geç oldu ama iyiki doğdun diyim yinede canım , kızlarınla beraber sağlıklı bir ömrün olsun inşallah
benimkide 24 mayıs , mayıs güzel bir aydır şanslıyız aslında , bi taraftanda ömür geçip gidiyor işte , iyiki bebişlerimiz varda onlarla geçiyor , onlarsız ne anlamsızmış değilmi ?
sizdemi 7 aylık oldunuz ? benim göz muayenesinden filan haberim yok , hatta geçen ay kendim gittim göz doktoruna , eğer bilseydim kızımıda gösterirsdim orda , yoksa sizin extra bi durummu var gözle ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?