2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kapı süsünün pembesi war bu arada dogumda almsıtım neden mawi koyduki bu demeyın

Merhaba kızlar yeni bir sey öğrendim sizden , dışarı çıktığınızda devit verme Demedi hiç doktorumuz :/ Bu arada hala 3 damla damlatiyorum ,değişmiyor değil mi ? Dogum gunu hazırlıklarınada bayıldım ,fikir alışverişi güzel Olur .

aynen bakalım yavastan baslıyorum bende..

supermıs ama ben bunları kendım yapamam o yuzden bırazda ugurbocegını sectım

degısmıyor canım.bıze oyle dedı doktorumuz valla.buarada dogumgunu topıgı acıcam vaktım oldugunda orda yayınlarız hazırlıklarımızı

yemiş canım maşallah gerçi pek hoşlanmıyor yeşil şeylerden sıpa

sabah 3 bisküvi , 1 tatlı kaşığı lor, 1 yumurtadan oluşan kahvaltı

öğle yarım çorba kasesi kadar püre

ara 1/2 elma , 1/2 armut , 1/2 muz olcak şekilde meyve

akşamüstü 1 küçük kase yoğurt yiyor ek gıda olarak

ogunlerimiz ayni fakat yediremiyorum ben. kahvalti verdim sabah bes cay kasigi anca yemistir. valla yildim. birde acken veriyorumki yesin yok yemiyor. masslah pasana.

selammm anneler..bugünn pazar ve ben çok mutluyumm çünküü kızımla beraberdimmmm..ama yarınn pazartesiii yenii bi hafta başlıyoor ( alışmaya çalışıyooruzz..işe başladığımdan beri kızım geceleri erken uyumaya başladıı..birazda mızmızlığımız tutuyo ara sıraa ellerii ateşş gibi oluyoo..acaip kaşınııyoo elleri ağzından çıkmıyoo fakat henüz görünürde bi diş yok:44::44:

günaydın annişler ve bebişler..:119: ii haftalar olsun bugun kontrolumuz war bakalım kızamık asısı hastanede warsa yaptrcaz bugun bu arada cumartesi gunu göz muayenemıszı olduk bişi yok 1 yasından once yapılması gerekıo ya ondan gitti 2. muayeneleri 2 yasında olucakmıs.idilin guneste gozlerınden yaş akıodu onu sordum ya gunese ya polen alerjısı wardır dedi bilginiz olsun yanii

selam kızlar nasılsınız saat 12 itibariyle doğumgünüm:)))
geç oldu ama iyiki doğdun diyim yinede canım , kızlarınla beraber sağlıklı bir ömrün olsun inşallah
mutlu yıllar canım doğum günün kutlu olsun

benimkine de az kaldı 6 mayıs evlilik yıldönümüz de 3 mayıs 12 mayısta anneler günü

bu sene mayıs bereketli bize
benimkide 24 mayıs , mayıs güzel bir aydır şanslıyız aslında , bi taraftanda ömür geçip gidiyor işte , iyiki bebişlerimiz varda onlarla geçiyor , onlarsız ne anlamsızmış değilmi ?

sizdemi 7 aylık oldunuz ? benim göz muayenesinden filan haberim yok , hatta geçen ay kendim gittim göz doktoruna , eğer bilseydim kızımıda gösterirsdim orda , yoksa sizin extra bi durummu var gözle ilgili?

günaydın diyim şimdi , geçmişe şöyle bir attım geldim , boğazım çok fena 2 gündür , yutkunamıyorum , bu hep baharlarda oluyor nedense , hapşurmayada başladım , inşallah hastalanmam yoksa kısçeyede geçiyor hemen hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah

Herkese kocaman bir merhabaaa herkese iyi haftalar diliyorum. Umarım herkes iyidir. Dogum günün kutlu olsun Arkadaşım ailenle sevdiklerinle nice yıllara
herkes ek gıdaları arttırıyor biz daha ek gıdaya geçmedik.:)ve kabızlık basgosterdi ilginç bir şekilde. Şimdiye kadar hiç olmamıştı. Dr. Dufalak diye bi ilaç verdi bağırsak düzenleyici imiş. Bugün onu alıcaz inş düzene sokar. Kızım yine çok fena salya akıtmaya basladı sanırım ucuncu diş gelecek ama ne kadar sürer çıkması bilmem. Çıkmasa dahamı iyi acaba:) yoksa zaten fena sekilde ısırıyor o da çıkarsa hiç çekilmez. Emzirme ye korkuyorum cadıyı.
Bayadır yazamadım ondan zaar uzun oldu:)) ozlem işim.yemek yapıyorum sil supur utu derken birde kitap okumaya calisiyorum arada gırıp bakıyorum é bide Kızımla oyna et dolas derken buraya vakit kalmıyor.
Altısında ası mız var inşallah ateş falan olmaz.
Bu arada doğum günü için Topic açmak guzel bi fikir. Benim de aklımdan bişeyler geçiodu bununla ilgili. Yavas yavaş başlamak lazım sonra bir bakmışsın o gün gelmiş oluyor.
Neyse çok konustum mazur gorun tekrar gorusunceye dek kendinize ve bebişlerinşze iyi bakınız sağlıkla kalınız

selam kizlarrr, herkese iyi haftalar. biz az once 6 ay kontrolunden geldik, bir de asi olduk. 1 saat suruyor bu kontrol, bir suru hareket yaptirdilar. genel anlamda sagligi ve donmeleri iyi ama bel ve alt sirt kismini biraz yumusak buldu kaslarini, oturur pozisyonda birakinca yana dogru kayiyor hafif, o yuzden bebek egzersiz merkezinde 10 saat egzersiz verdi. aslinda kendisi de arayi kapatabilir ama yine de gitsin dedi. kilosu 7680, boyu 70. Boyuna gore dusmus kilosu dedi, az emiyor tabi nasil kilo alsin. bir ogun veriyordum ek gida, simdi aksamlari da kasik mamasi ver onumuzdeki ay bakalim dedi. bir de ete geciyoruz artik, miktarini sordugumda hazir kavanozdakilarden almami kendim yapmamami soyledi, israrla sebze meyve et 10 aylik olana kadar disardan alip verme diyor, organik olanlara da guvenmiyormus. anlamadim ki. mutlaka kavanoz olacakmis 10 aya kadar. sonra kendin yaparsin dedi. kafam karisti herkes baska birsey diyor buzden haberler boyle.

1 yasından once rutin göz muayenesi ya bişi oldugundan deıl yanı.25 ınde bitti 7 ayımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…