- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.361
benim bildiğim 3lü aşı yaşında olcaktı ,kızamığı 9. aya aldılar
masallah omer'e benim kuzu yuzustu durmuyor kinasil ogrencek emeklemeyi bilmem... canim bingildagin genisligi skinti degilmis zaten onumuz yaz kollarini bacaklarini gunese tut dedi ebe aksam gunesi tabii bide 8damlaya cikardu dr.deviti... siskinlik konusuna gelince benim kizce cok sacli hatirlarsin belki resmini bizimde sisiyor olabilir mi acaba bilmiyorum arada dokunuyorum hic denk gelmedi dr.danismakta fayda var...
sana yazıyorum 2 gündür ama girmiyorsun sanırım , senin kızılötesi ateş ölçer ne markaydı ve kaç dereceler arası ölçüm yapıyor ? yazarsan sevinirim
hatirlamaz olurmuyum Elif su'yubaya sacli tatliskon
omerin saci cok az hem de sari oldugundan kafa full meydanda
evet bu sefer gitdigimizde daniscam:99:
kızlar ben ecenın dogum gunu ıcın uaktan hazırlıklara basladım.bırok seyı kendım yapmayı dusunuyorum temamız ugurbocegı.ıste sıselerın uzerıne stıcker yapıcam markaları kapatıcam yanı.davetıyelerı kendım yapıcam daha once kardesıme yapmıstım.degısık fıkırlerınız var mı?ıstoc yada kapalıcarsıya gıdıcem.amacım hava sıcakken bu ıslerı yapmamak.sıcakta nasıl gıdıp gelıcem sımdıden yapabılıceklerımı yapıyım sonra telas olmasın..Eki Görüntüle 696276
Ahh sorma kaderdasim. Dogdugu gunden beri bu.kizi dogurmaya calisiyorum. Once tek meme ile sukur derken artik uc gundur ikisinide emmek istemiyor. Cunku 1 haftafir biberona alistiriyorum ise basladigim icin artik uykudada emmek istemiyor. Gogusum acik gezmekten acaba simdimi emecek demekten yoruldum. Dogdugu gunden beri kullandigim elektrikli pompqyi artik duzenli kullaniyorum. Calistigim icin ve gece uyanmadigi icin 5-6 saatte bir sagiyorum toplamda 180-210 ml arasinda sut sagiyorum madallah buda gunde 750-800 ml sut yapiyor ek gida ile yeter diye dusunuyorum. Ek gida cok sukur hasta olana kadar iyiydi. Cok.istahli olmasada yeni tatlari seviyordu. Oyunla yediriyordum. Ama 4-5 gundur cok az yiyor sagdigim sutler bitmiyor dolaba atiyorum. Surekli oksurup hapsuruyor kusuyor. İlacsiz cozum oneriniz var mi? Cok.yoruldum..
kiz sende masallah tum topigin adini ezberlemissin
hem de su aralar hafizamdan sikayetciyim inanirmisin
sen artik onceki halimi hiic dusunme
pc gibi:82:
canım yeni gördüm kusura bakma, benimkinin markası wollex, hem vücut, hem sıvılar hemde odayı ölçüyo. doktora sordum en sağlıklı boyundan sonuç alırsın kızlötesi ile dedi. kaç dereceye kadar ölçüyo tam hatırlamıyorum ama vücut sıcaklığı 41, sıvı sıcaklığı 90 filandı sanırım, istersen bakarım ama kulanma kılavuzunu bulmama lazım:44:
bende 1.5 saat olunca minnoşum acıkıyor , ben oyalamaya çalışıyorum ama o sürekli göğüslerime atlamaya çalışıyoen azından 2 saatte bir emsin bir düzenimiz olsun artık diyorum ama bazen oyalayamıyorum , belkide üstüne düşmeseniz daha iyi emicekler :26: gerçi en önemlisi ilk 6 aymış zaten , artık çok emmiş az emmiş çok sorun değil , azda emse alıyordur o alacağını
cok gecmis olsunnn..slm kzlar nasılsınz biz bugün büyü kızımı dr a götürdük ateş düşmeyince kan ve idrar tahlili yapıldı bakalım sonuç beklicez...
hahaha cok tatli :)) sorma ya , ayni bizde de.
oyun haline döndü zaten uzun zamandır emmeler
kolumu tırmalıyor, cimciriyor; ayaklarını tutuyor çorabını çıkarıyor, ayaklarını birbirine vuruyor ,elini ağzıma sokmaya çalışıyor...kim konuşsa hemen kafa oraya dönüyor, en ufacık çıtırdı da konsantrasyon bozuluyo
bızde gıttık gecen hafta canım ece'de 7200kg 65 cm boyu 42 cm bas cevresı.bızımmdoktorumuzda ferrumu azaltmaya bsladı ıyıce.yakında keserız dedı.dısarı cıktıgı zaman devıt 3 verme dedı.sebze yedıgı zamanda vıtamınını verme dedı.ece harıkalar yaratmıs bu ay dedı doktoru bende sasırdım
kızlar ben ecenın dogum gunu ıcın uaktan hazırlıklara basladım.bırok seyı kendım yapmayı dusunuyorum temamız ugurbocegı.ıste sıselerın uzerıne stıcker yapıcam markaları kapatıcam yanı.davetıyelerı kendım yapıcam daha once kardesıme yapmıstım.degısık fıkırlerınız var mı?ıstoc yada kapalıcarsıya gıdıcem.amacım hava sıcakken bu ıslerı yapmamak.sıcakta nasıl gıdıp gelıcem sımdıden yapabılıceklerımı yapıyım sonra telas olmasın..Eki Görüntüle 696276
sen ıkna olduysan sıkıntı yok canım arkadasımm3.3 bingildagimiz. kranial ult.bakildi skinti yok zaten 2yasina kadar kapanmasi gerekirmis cok pimpiriklenmistimde genis olmasi skinti degilmis erken kapanmasi skintiymis ikna oldum
yaa buyudu sokaktan ıcerı sokamıyorum camı gosterıyor elıyle.dun aksam 7 de gırdık eve.bu işler hiç bana göre değil canım yaaa , hiç anlamam , hay maşallah 7.5 aylık olmuş ece kıztopiğimizin minik ablası
olur canım ecenın ogumgunu eylul 8 oldugu ıcın yaptıklarımı paylasırım sende ona gore yaparsınbende arastırırım canım bende kendım yapmayı planlıorum bı cok seyi.paylasırız fıkırlerımızı deişişk seyler buluruz inş
aman hazıranlılar cogaldıBEN DE HAZIRAN GELINIYIM 13.06.2010 AMA 2006-DAN BIRLIKDEYIZ7 YIL
CAPS LOCK BASILI KALMIS
gel kız evımde olucam o zaman burda yapamam ıstedıgı gıbı.yap canim valla bizde bekleriz davetiye kizcemi alir gelirim insallah evinde olursan... ama benim hic fikrim yok bu tur isler bana gorede degil sanirim skilganim ugrasamam galiba...
afrın kız bende yapıyım barıı.kecelerı nerden aldın..ben kizim dogdugunda keceden suslemeler dikip asmistim kapilara, dis kapiya ve kendi odasina. resmini cekip yolliym, cok kolay yapmasi ve cok guzel oluyor. renkli kecelerden sekiller kesip iclerine pabuk doldurup dikmistim. sonra gozler kanatlar falan yapmistim, sen de ugur bocegi yapabilirsin. resim ekledim bak cok sirinler. ben aynisindan magnetler de yapmistim.Eki Görüntüle 696454
afrın kız bende yapıyım barıı.kecelerı nerden aldın..
hobi malzemeleri satan magazalarda oluyor, internette de satiliyor.
bu aralar ona taktım n yapıcam zaman cabucak gecıverıyor sonra aceleyle ıcıme sınmeden dogumgunu yapmak ıstemıyorum
zuhal Tulin bebelerinize masaAllah Allah nazarlardan saklasintopigimizin tontis kiz-erkek cifti onlar
Ahmet pasaya gecmis olsun hemencecik atlatir insaAllah
bizim hemşirenin haberi bile yok sanırım daha 2 gün önce oradaydık , 9 ayını doldurur doldurmaz yapalım kızamık aşısını öncesinde olmaz dedi :26:
artık oturuyorlar ve dışarı bakmak istiyorlar zaten , çift yönlü ilk zamanlarda gerekli bence
oyyy maşallahsen söyleyince bi hesapladım bizde 2005 ten beri beraberiz 8 senede bizim olmuş yaşlandıkmı ne
bizim hemşirede öyle dedi ama araştırmak lazım galiba yinede , her an değişebiliyor bu aşı tarihleri duruma göre
kısçemin ekürisine kocaman bir maşallahallah kollarımıza kuvvet versin artık anne sütü alıyorda neden bu kadar uzun sürdüki grip
buarada ecenın dogumgununden sonra kalan suslerı felan bırıne vermeyı dusunuyorum.ısteyen olursa tabı saglam kalan olursa seve seve yollarım.ugurbocegı olucak konsept
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?