2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

kızamık asısı için gttım saglık ocaGINA yapılıomus fakar ellerınde kalmıomuş cagıramıolarmıs herkesi hastanelerde fln yapılabılırler dedi orda kalmıstır belki daa az ası kullanıldıgı için dedi hemsire.bulursak pzrtesi kontrolunde yaptrıcm hastanede

masallah prensese. bingildagimiz acik bizim baya genis bizde 8famlaya cikardik deviti.

kizlar dun kan sayimi sonucu hafif kansizlik cikti dr.ferrum kullandirmiyor bize kabiz yapiyor diye, eger aramizda bu vb..sebeplerden kullanamayan varsa nutrigenin ferromixin 1gr.lik sase dr.unuza danismalisiniz.. toz halinde yemeklerine katiyorsun tatsiz kokusuz ve en onemlisi kabiz yapmiyor bicok vitamin iceriyor demiri destekleyen... aklinizda olsun..

kızlar ben ecenın dogum gunu ıcın uaktan hazırlıklara basladım.bırok seyı kendım yapmayı dusunuyorum temamız ugurbocegı.ıste sıselerın uzerıne stıcker yapıcam markaları kapatıcam yanı.davetıyelerı kendım yapıcam daha once kardesıme yapmıstım.degısık fıkırlerınız var mı?ıstoc yada kapalıcarsıya gıdıcem.amacım hava sıcakken bu ıslerı yapmamak.sıcakta nasıl gıdıp gelıcem sımdıden yapabılıceklerımı yapıyım sonra telas olmasın..

birde 7-11ay arasi bebislere kizamik asisi uygulamasi baslatilmis ebe aradi asi kalmamis gelince haber vercek acayip bi salgin varmis allah korusun avm market uzak dur dedi dikkatli olun.
bizim hemşirenin haberi bile yok sanırım daha 2 gün önce oradaydık , 9 ayını doldurur doldurmaz yapalım kızamık aşısını öncesinde olmaz dedi :26:
artık oturuyorlar ve dışarı bakmak istiyorlar zaten , çift yönlü ilk zamanlarda gerekli bence
masqllah ece kiza yakaladi nerdeyse ayliklarini:) bizde bugn gidicez asiya. boy kilo da bakilicak.
haziran gelinleriyiz desene. ben 2003 yilindan beri beraberim kocisle. 10 yil bitti. seninde uzundu sanirim.
oyyy maşallah sen söyleyince bi hesapladım bizde 2005 ten beri beraberiz 8 senede bizim olmuş yaşlandıkmı ne
benim bildiğim 3lü aşı yaşında olcaktı ,kızamığı 9. aya aldılar
bizim hemşirede öyle dedi ama araştırmak lazım galiba yinede , her an değişebiliyor bu aşı tarihleri duruma göre
benim oglan 9 kilo 69cm 42 bas cevresi alti aylik kontrolu. asi pzrtsiye kaldi hasta diye.

kısçemin ekürisine kocaman bir maşallah allah kollarımıza kuvvet versin artık anne sütü alıyorda neden bu kadar uzun sürdüki grip

Son düzenleme:

bu işler hiç bana göre değil canım yaaa , hiç anlamam , hay maşallah 7.5 aylık olmuş ece kız topiğimizin minik ablası

sana yazıyorum 2 gündür ama girmiyorsun sanırım , senin kızılötesi ateş ölçer ne markaydı ve kaç dereceler arası ölçüm yapıyor ? yazarsan sevinirim

bende arastırırım canım bende kendım yapmayı planlıorum bı cok seyi.paylasırız fıkırlerımızı deişişk seyler buluruz inş

selamlar herkesenaber kizlar
nasilsiiz esracim zuhalcim
Omer iyi cok sukur 5 gundur artik oturmaya basladi hergun biraz daha uzun oturmaya gayretediyor
bide hafifden emekleme hareketleri de yapiyo ayaklariyla kendini one itiyo toto yukarda ancak kollari yerden kaldiramiyo bi turluonuda yapacak biliyorum
Esra Omerin de bingildagi genis ama beni rahatsiz eden arada siskinlik oluyo :44:sanki kenardan oyle gorunuyo
normalmi ki acaba:44:

masallah omer'e benim kuzu yuzustu durmuyor ki nasil ogrencek emeklemeyi bilmem... canim bingildagin genisligi skinti degilmis zaten onumuz yaz kollarini bacaklarini gunese tut dedi ebe aksam gunesi tabii bide 8damlaya cikardu dr.deviti... siskinlik konusuna gelince benim kizce cok sacli hatirlarsin belki resmini bizimde sisiyor olabilir mi acaba bilmiyorum arada dokunuyorum hic denk gelmedi dr.danismakta fayda var...

zuhal Tulin bebelerinize masaAllah Allah nazarlardan saklasintopigimizin tontis kiz-erkek cifti onlar
Ahmet pasaya gecmis olsun hemencecik atlatir insaAllah

merhaba canım , maşallah ömerciğe bende oturtuyorum artık kısçemi mutlu oluyo bıngıldak konusuna hiç dikkat etmedim ama doktor bişey söylemediğine göre normal sanırım bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…