- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.341
bızde gıttık gecen hafta canım ece'de 7200kg 65 cm boyu 42 cm bas cevresı.bızımmdoktorumuzda ferrumu azaltmaya bsladı ıyıce.yakında keserız dedı.dısarı cıktıgı zaman devıt 3 verme dedı.sebze yedıgı zamanda vıtamınını verme dedı.ece harıkalar yaratmıs bu ay dedı doktoru bende sasırdım
oyyyyy massallahhhhhbenim oglan 9 kilo 69cm 42 bas cevresi alti aylik kontrolu. asi pzrtsiye kaldi hasta diye.
masallah prensese. bingildagimiz acik bizim baya genis bizde 8famlaya cikardik deviti.
oyyyyy massallahhhhh
nesi var kuzunun gecmis olsun...
bizim hemşirenin haberi bile yok sanırım daha 2 gün önce oradaydık , 9 ayını doldurur doldurmaz yapalım kızamık aşısını öncesinde olmaz dedi :26:birde 7-11ay arasi bebislere kizamik asisi uygulamasi baslatilmis ebe aradi asi kalmamis gelince haber vercek acayip bi salgin varmis allah korusun avm market uzak dur dedi dikkatli olun.
artık oturuyorlar ve dışarı bakmak istiyorlar zaten , çift yönlü ilk zamanlarda gerekli benceAraba modali için teşekkür ederim hepsiburada da videosunu izledim güzel bir araba tek eksiği çift yönlü kullanılmıyor galiba fiyat olarakta çok iyi 251 diyor. ebebekte bir tane beğendim ama o çok pahalı nuna pepp diye fiyatı 599. çok kararsızım(
oyyy maşallahmasqllah ece kiza yakaladi nerdeyse ayliklarini:) bizde bugn gidicez asiya. boy kilo da bakilicak.
haziran gelinleriyiz desene. ben 2003 yilindan beri beraberim kocisle. 10 yil bitti. seninde uzundu sanirim.
bizim hemşirede öyle dedi ama araştırmak lazım galiba yinede , her an değişebiliyor bu aşı tarihleri duruma görebenim bildiğim 3lü aşı yaşında olcaktı ,kızamığı 9. aya aldılar
benim oglan 9 kilo 69cm 42 bas cevresi alti aylik kontrolu. asi pzrtsiye kaldi hasta diye.
ooy neden acıkmıs kı..ben devıtı dısarı cıktıgımız ıcın 3 gundur vermıyorum
anladim canim mevsim kotu tabii allah sifa versin...tesekkur ederim tatlim. oglum nezle. uzun surdu tam iyilesti diyorum. hapsirik oksuruk burun akintisi basliyor yine.
kızlar ben ecenın dogum gunu ıcın uaktan hazırlıklara basladım.bırok seyı kendım yapmayı dusunuyorum temamız ugurbocegı.ıste sıselerın uzerıne stıcker yapıcam markaları kapatıcam yanı.davetıyelerı kendım yapıcam daha once kardesıme yapmıstım.degısık fıkırlerınız var mı?ıstoc yada kapalıcarsıya gıdıcem.amacım hava sıcakken bu ıslerı yapmamak.sıcakta nasıl gıdıp gelıcem sımdıden yapabılıceklerımı yapıyım sonra telas olmasın..Eki Görüntüle 696276
kızlar ben ecenın dogum gunu ıcın uaktan hazırlıklara basladım.bırok seyı kendım yapmayı dusunuyorum temamız ugurbocegı.ıste sıselerın uzerıne stıcker yapıcam markaları kapatıcam yanı.davetıyelerı kendım yapıcam daha once kardesıme yapmıstım.degısık fıkırlerınız var mı?ıstoc yada kapalıcarsıya gıdıcem.amacım hava sıcakken bu ıslerı yapmamak.sıcakta nasıl gıdıp gelıcem sımdıden yapabılıceklerımı yapıyım sonra telas olmasın..Eki Görüntüle 696276
BEN DE HAZIRAN GELINIYIM 13.06.2010 AMA 2006-DAN BIRLIKDEYIZbızde 20.06.2008
selamlar herkesenaber kizlar
nasilsiiz esracim zuhalcim
Omer iyi cok sukur 5 gundur artik oturmaya basladi hergun biraz daha uzun oturmaya gayretediyor
bide hafifden emekleme hareketleri de yapiyo ayaklariyla kendini one itiyo toto yukarda ancak kollari yerden kaldiramiyo bi turluonuda yapacak biliyorum
Esra Omerin de bingildagi genis ama beni rahatsiz eden arada siskinlik oluyo :44:sanki kenardan oyle gorunuyo
normalmi ki acaba:44:
selamlar herkesenaber kizlar
nasilsiiz esracim zuhalcim
Omer iyi cok sukur 5 gundur artik oturmaya basladi hergun biraz daha uzun oturmaya gayretediyor
bide hafifden emekleme hareketleri de yapiyo ayaklariyla kendini one itiyo toto yukarda ancak kollari yerden kaldiramiyo bi turluonuda yapacak biliyorum
Esra Omerin de bingildagi genis ama beni rahatsiz eden arada siskinlik oluyo :44:sanki kenardan oyle gorunuyo
normalmi ki acaba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?