2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Ben chicconun kini kullaniyorum iyiki almisim dedim dogdugu gunden beri bizimle tatmasina ragmen kullaniyorum. Misafirlikte bile goturuyorum. Cunku duymadigim zamn cok agliyor. Acaba uyandimi diye bakmaktan uyandiriyorum. Telsiiz oldu.mu rahatca oturuyorum. Tavsiye ederim

kızlar yazdıklarınızı okudum da benm ufaklık 7.ayına girdi 2 aydır elleri ağzında salyalar hiç durmuyor ama hala diş çıkmadı..sankı derisinin altında varmıs gibi ama yok..! bir gece cok aglamıstı anneannem rakı sür dedi sürdüm ama diş miş yok (((((((((((

sen haklısın canım sonucta bebegınden ayrı kalıyorsun bırde ezırmeyı ı bırakıcaksın

dün dekanlığı aradım süt izni için uğraşıcaklar, ama kızıp seni uzman yapmayabilirler dedi. bu gene de istifadan daha mantıklı gibi geldi. bakalım inş bir an önce huzura kavuşurum.

cnm berabermi yasiyosunuz siz. Allah sabir versin. Sende istemezmisin iyi kilo almasini ama bebek bu hasta oluyo istah olmuyo vs. Sanki biz evladimizi dusunmuyoruz da onlar akil veriyo.

altlı üstlü oturuz canım ya.sanki cocuk emmio gece 2 saatte uyandırcakmısım emdırcekmısım bana dıer torununun dogdugu zamanki şeyi örneklio onu uyandırıolarmıs da.dedim o bebeklıkte uyandırıosun şimdi kendi karnı acıkınca kalkıo cocuk.hayır düşünmüş düşünmüş o gelmiş aklına nie kilo almadı die.benım kızım ameliyat oldu büyük bi ameliyat hemde ve ertesi ayında diş ckardı bundandır diyen yok..allah sabır wersin kv olanlara

Günaydın annişler :129: Dün hasta oldum ya mafolmusum gece bogazım şiş uyandım dr a gittim.kızıma bişi olmadı şimdilik umarım olmaz.benim 3. Hasta olusum ve kızıma dier 2 si gecmemişti emdiği için süt antibiyotik gibi bi madde salgılarmış korurmuş bebeği sık sık emdiriorum o yüzden.

canim cok gecmis olsun. dikkat et kendine. umatim kisa durede atlatirsin. kv nin soyledikleri bi kulagindan girsin digerinden ciksin. cok sukurki evleriniz ayri. yuz verme gelmesin. allah kolaylik versin.

çok geçmiş olsun canım inşallah geçmez kuzuya

günaydın güzel anneler tatlı bebişler

buaralar eski elbiselerimi eteklerimi deniyorum ve hepsi oluyor çok mutlu oluyorum

şifon bir elbise almıştım geçenlerde denedim olmadı, dün akşam giydim fermuar rahat rahat kapandı ; önden düğmeli bir eteğim vardı kapatamamıştım 1 ay önce falan ,dün akşam o da rahat oldu

diğer bütün elbise ve eteklerimin içine girebiliyorum

haziran başında kaynımın düğünü var 2-3 kilo daha verip öyle yeni bir elbise almak istiyorum

Son düzenleme:

supersin elif. benimde mays sonunda kaynimin dugunu var olmuyo kiyaftlrim. gecn hafta sonu aldim bende. simdide kilo verecegim tutar kesin :)

aferın kız sana bıde ben becersem kılo vermeyı cok ıyı olucak

selam kızlar,..çalışan anne olmak çok zormuş..neyi nezaman yapıcağınızı şaşırıyorsunuz.düzen oturana kadar idare edicez artıkk :) nehirim havaların ısınmasıyla iyice keyifleniyor...dedesi ve babaannesi ile beraberken hergün parka gidiyorlar :) o da annesinin iş durumuna 3-4 gün içinde uyum sağladı diyebiliriz..biberon savaşından vazgeçtik artık kaşıkla yada mamayla karıştırıp veriyoruz..gün içinde 2 defa süt sağıyorum azalmasın diye.akşamda eve gittiğimde kızım yakamdan düşmüyor

genelde 6-10 ay arası cıkabilirmis en gec 14 aya kadar cıkarmis.
rakı yerine dis jeli al tatlım..
dün dekanlığı aradım süt izni için uğraşıcaklar, ama kızıp seni uzman yapmayabilirler dedi. bu gene de istifadan daha mantıklı gibi geldi. bakalım inş bir an önce huzura kavuşurum.

insallah makul bir yol bulunur istifa etmen hic akılcı degil bence canım hayırlısı
gecmis olsun

super aramızdan eski formuna kavusan bir hatun cıktı nihayet :))

canım dualakı düzenli kullan, bikaç defa verip işe yaramadıdiye vazgeçme anca etki diyor. hangi kitabı okuyosun buarada?
Bugun dorduncu gunu hala yapmadı. Dr. U aradım normalmi dıe değil dedi bugunde fitil verin yine devam ederse pazartesi goruselim dedi.bakalım nolcak inşallah yapar. Canım ahmet umit in sis ve gece yi okudum bitti şimdi başka kitabına başlıcam:)
Evet tatlım hatırlıyorum kesinlikle can sıkıcı. İnşallah düzelirler. Miniğin resmini koycam ama telefon dan yapamıyorum.

Dr. Umuz henüz ekgıdaya geçirmediniz bizi o yuzden hiçbirşey vermiyorum ben kendim için yiyiyorum ordanda faydası olurmu bilmem:)

canım dualakı düzenli kullan, bikaç defa verip işe yaramadıdiye vazgeçme anca etki diyor. hangi kitabı okuyosun buarada?
Bugun dorduncu gunu hala yapmadı. Dr. U aradım normalmi dıe değil dedi bugunde fitil verin yine devam ederse pazartesi goruselim dedi.bakalım nolcak inşallah yapar. Canım ahmet umit in sis ve gece yi okudum bitti şimdi başka kitabına başlıcam:)
Evet tatlım hatırlıyorum kesinlikle can sıkıcı. İnşallah düzelirler. Miniğin resmini koycam ama telefon dan yapamıyorum.

Dr. Umuz henüz ekgıdaya geçirmediniz bizi o yuzden hiçbirşey vermiyorum ben kendim için yiyiyorum ordanda faydası olurmu bilmem:)

Haziranda göreve başlayacam fakat kilolarla başım dertte 10 kilo fazlam var nasıl vereceğimi bilmiyorum. Birbirimizi gaza getirsekte zayıflasak lütfen yardım edin(

kızım çokkk hasta çokkk kızlar yaaa deliremek zereyim 40derece ateşle yanıyo düşürüyorum hop yarım saate tekrar çıkıo en aşağı 38e düşürebildimboğaz enfeksiyonu olmuşşş((

kızım çokkk hasta çokkk kızlar yaaa deliremek zereyim 40derece ateşle yanıyo düşürüyorum hop yarım saate tekrar çıkıo en aşağı 38e düşürebildimboğaz enfeksiyonu olmuşşş((

canim ya allah sifa versin kuzuna iyilesmemis olmasi uzucu umarim tez vakitte iyilesir...

kizlar melegimde bi kac gundur dikkatimi ceken bisey var gun icinde silkiniyor boyle ici urperiyor gibi 4kez yapti bugun. varmi sizde?

gunaydın annler:):)sıze bır sorum olacak sızın bebeklerınız demı erken kmalkıyo her sabah 6dan ıtıbaren ayaktayız.gec yatırdım yıne 6da uandı erken yatırdım yıne 6da uyandı.ayrıca zaten calısan bı anneyım .en azından 7ye kadar uyusun dıye her aksam yatmadan once dua edıyorum ya cok yoruyo bı muddet sonra sureklı aynı saatte kalkmak.bırazcık daha uyması ıcın onerılerınız olabılır mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…