- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #3.461
slm anneler::):):)ben bır konuda fıkır olarak yardımlarınızı beklıyorum.kızımda ekım dogumlu.6 7 aylık yanı.odasında yatıyor gece de gunduz de.bebek telsızı almayı dusunuyorum acaba cok gereklı olurmu bosuna mı almıs olurum?ve sıfır veya ıkıncı el mı alsam?bana fıkır sunabılırmısınız?ayrıca 3oda bı salon olan bı evde oturuyorum belırtmek ıstedım.
hayatım ozur dilerim karısmak istemem ama bolumun cok ıyı millet arıyor bulamıyor.sutunu sagsan filan.tekrar sınav daha zor olmaz mı?evlatlarımız icin ne yapıyorsak yapıyoruz daha refah yasasınlar diye...insallah hakkında hayırlısı olur canım...son durumu paylasırsan sevinirim..
.
sen haklısın canım sonucta bebegınden ayrı kalıyorsun bırde ezırmeyı ı bırakıcaksın
cnm berabermi yasiyosunuz siz. Allah sabir versin. Sende istemezmisin iyi kilo almasini ama bebek bu hasta oluyo istah olmuyo vs. Sanki biz evladimizi dusunmuyoruz da onlar akil veriyo.
Günaydın annişler :129: Dün hasta oldum ya mafolmusum gece bogazım şiş uyandım dr a gittim.kızıma bişi olmadı şimdilik umarım olmaz.benim 3. Hasta olusum ve kızıma dier 2 si gecmemişti emdiği için süt antibiyotik gibi bi madde salgılarmış korurmuş bebeği sık sık emdiriorum o yüzden.
Günaydın annişler :129: Dün hasta oldum ya mafolmusum gece bogazım şiş uyandım dr a gittim.kızıma bişi olmadı şimdilik umarım olmaz.benim 3. Hasta olusum ve kızıma dier 2 si gecmemişti emdiği için süt antibiyotik gibi bi madde salgılarmış korurmuş bebeği sık sık emdiriorum o yüzden.
günaydın güzel anneler tatlı bebişler
buaralar eski elbiselerimi eteklerimi deniyorum ve hepsi oluyor çok mutlu oluyorum
şifon bir elbise almıştım geçenlerde denedim olmadı, dün akşam giydim fermuar rahat rahat kapandı ; önden düğmeli bir eteğim vardı kapatamamıştım 1 ay önce falan ,dün akşam o da rahat oldu
diğer bütün elbise ve eteklerimin içine girebiliyorum
haziran başında kaynımın düğünü var 2-3 kilo daha verip öyle yeni bir elbise almak istiyorum
buaralar eski elbiselerimi eteklerimi deniyorum ve hepsi oluyor çok mutlu oluyorum
şifon bir elbise almıştım geçenlerde denedim olmadı, dün akşam giydim fermuar rahat rahat kapandı ; önden düğmeli bir eteğim vardı kapatamamıştım 1 ay önce falan ,dün akşam o da rahat oldu
haziran başında kaynımın düğünü var 2-3 kilo daha verip öyle yeni bir elbise almak istiyorum
kızlar yazdıklarınızı okudum da benm ufaklık 7.ayına girdi 2 aydır elleri ağzında salyalar hiç durmuyor ama hala diş çıkmadı..sankı derisinin altında varmıs gibi ama yok..!bir gece cok aglamıstı anneannem rakı sür dedi sürdüm ama diş miş yok (((((((((((
dün dekanlığı aradım süt izni için uğraşıcaklar, ama kızıp seni uzman yapmayabilirler dedi. bu gene de istifadan daha mantıklı gibi geldi. bakalım inş bir an önce huzura kavuşurum.
gecmis olsunGünaydın annişler :129: Dün hasta oldum ya mafolmusum gece bogazım şiş uyandım dr a gittim.kızıma bişi olmadı şimdilik umarım olmaz.benim 3. Hasta olusum ve kızıma dier 2 si gecmemişti emdiği için süt antibiyotik gibi bi madde salgılarmış korurmuş bebeği sık sık emdiriorum o yüzden.
Bugun dorduncu gunu hala yapmadı. Dr. U aradım normalmi dıe değil dedi bugunde fitil verin yine devam ederse pazartesi goruselim dedi.bakalım nolcak inşallah yapar. Canım ahmet umit in sis ve gece yi okudum bitti şimdi başka kitabına başlıcam:)canım dualakı düzenli kullan, bikaç defa verip işe yaramadıdiye vazgeçme anca etki diyor. hangi kitabı okuyosun buarada?
Evet tatlım hatırlıyorum kesinlikle can sıkıcı. İnşallah düzelirler. Miniğin resmini koycam ama telefon dan yapamıyorum.hg.canim, kabizlikgunde4-5kere yapan melegim 3gunde bir yapiyor makat catlagi oldu ustelik kremlerle ve duphalac ile catlagi kontrol altina aldik ama hala hergun kaka yapmiyor olmasi can skici... 6.ay asisinda atesimiz 37.8°olmustu calpol ile dusurduk sukur ve ilk 2gun surdu ates umarim rahat gecirirsiniz minigine sevgiler...
pazar günleri hiç bitmesin istiyor insan di mibi yandan evişi bi yandan gezme isteği bi yandan da bebişle ilgilenme isteği hepsi aynı anda olmasa daha güzel olur ama
göz muayenesini bilmiyodum canım doktor da sağlık ocağı da hiç söylemedi :26:
güneşe çok kızıyoruz biz de hemen surat değişiyor hiç sevmiyor
mayıs benim ayım ya çok seviyorum baharı
tahıllı meyveli mamalardan denesen kabızlık için biraz fayda etmez mi acaba ? armut ,kuru kayısı falan bi dene
Dr. Umuz henüz ekgıdaya geçirmediniz bizi o yuzden hiçbirşey vermiyorum ben kendim için yiyiyorum ordanda faydası olurmu bilmem:)
ek gıda konusu bir muamma zaten, dün hastanede 6,5 aylık bebeği olan bir anne vardı , balık verebilirsin demiş doktorherkes bişey diyor en iyisi mantık çerçevesinde kendi bildiğini yapmak. buarada bebek 10 kiloydu maşallah doruk minicik kaldı 1 ay büyük olmasına rağmen
doruk da 5. ayda 100 gr almıştı canım ishal falan geçirmişti o ay
sonraki 2 ay biraz toparladı 500'er gr. aldı
maşallah yavaş yavaş düzen oturtuyor kuzular kendilerinetabi bu dişler bizim düzenimizi bozdu 2-3 gecedir orası ayrı mesele
diş kaşıyıcıyı hiç sevmiyor doruk. salatalık, elma dilimi, havuç, pırasa vs. ver canım çok hoşlarına gidiyor
gezmek çok keyifli geliyo artık doruk'la bana da maşallah çok seviyor gezinmeyi
sağol canım benim
biz de pazar kahvaltıya gittik doruk paşa oyuncaklara bindi kahvaltısını yaptı ordan da alışverişe gittik, maşallah hiç problem çıkarmadan keyifle gezdi
ama gece tam kudurduk malesef mızıl mızıl hiç durmadı kaç kere yat kalk yaptık bilmiyorum. yavrum avuç içleri ayakları yandı hep
maşallah kuzular emeklemeye başlamış bizim kuzuda daha hareket yok
geçmiş olsun canım genel olarak herkeste oldu heralde bu ateş 6. ay aşılarından sonra
pazar günü ben de kısa kollu giydirdim oğluma çok şirin olduama öyle çıkarmaya cesaret edemedim gömlek giydirdim üzerine
geçmiş olsun canım benim valla benim dün yazmaya hiç fırsatım olmadıbütün gün hastanede koştur gel mızmız doruk'un gönlünü eyle derken
Bugun dorduncu gunu hala yapmadı. Dr. U aradım normalmi dıe değil dedi bugunde fitil verin yine devam ederse pazartesi goruselim dedi.bakalım nolcak inşallah yapar. Canım ahmet umit in sis ve gece yi okudum bitti şimdi başka kitabına başlıcam:)canım dualakı düzenli kullan, bikaç defa verip işe yaramadıdiye vazgeçme anca etki diyor. hangi kitabı okuyosun buarada?
Evet tatlım hatırlıyorum kesinlikle can sıkıcı. İnşallah düzelirler. Miniğin resmini koycam ama telefon dan yapamıyorum.hg.canim, kabizlikgunde4-5kere yapan melegim 3gunde bir yapiyor makat catlagi oldu ustelik kremlerle ve duphalac ile catlagi kontrol altina aldik ama hala hergun kaka yapmiyor olmasi can skici... 6.ay asisinda atesimiz 37.8°olmustu calpol ile dusurduk sukur ve ilk 2gun surdu ates umarim rahat gecirirsiniz minigine sevgiler...
pazar günleri hiç bitmesin istiyor insan di mibi yandan evişi bi yandan gezme isteği bi yandan da bebişle ilgilenme isteği hepsi aynı anda olmasa daha güzel olur ama
göz muayenesini bilmiyodum canım doktor da sağlık ocağı da hiç söylemedi :26:
güneşe çok kızıyoruz biz de hemen surat değişiyor hiç sevmiyor
mayıs benim ayım ya çok seviyorum baharı
tahıllı meyveli mamalardan denesen kabızlık için biraz fayda etmez mi acaba ? armut ,kuru kayısı falan bi dene
Dr. Umuz henüz ekgıdaya geçirmediniz bizi o yuzden hiçbirşey vermiyorum ben kendim için yiyiyorum ordanda faydası olurmu bilmem:)
ek gıda konusu bir muamma zaten, dün hastanede 6,5 aylık bebeği olan bir anne vardı , balık verebilirsin demiş doktorherkes bişey diyor en iyisi mantık çerçevesinde kendi bildiğini yapmak. buarada bebek 10 kiloydu maşallah doruk minicik kaldı 1 ay büyük olmasına rağmen
doruk da 5. ayda 100 gr almıştı canım ishal falan geçirmişti o ay
sonraki 2 ay biraz toparladı 500'er gr. aldı
maşallah yavaş yavaş düzen oturtuyor kuzular kendilerinetabi bu dişler bizim düzenimizi bozdu 2-3 gecedir orası ayrı mesele
diş kaşıyıcıyı hiç sevmiyor doruk. salatalık, elma dilimi, havuç, pırasa vs. ver canım çok hoşlarına gidiyor
gezmek çok keyifli geliyo artık doruk'la bana da maşallah çok seviyor gezinmeyi
sağol canım benim
biz de pazar kahvaltıya gittik doruk paşa oyuncaklara bindi kahvaltısını yaptı ordan da alışverişe gittik, maşallah hiç problem çıkarmadan keyifle gezdi
ama gece tam kudurduk malesef mızıl mızıl hiç durmadı kaç kere yat kalk yaptık bilmiyorum. yavrum avuç içleri ayakları yandı hep
maşallah kuzular emeklemeye başlamış bizim kuzuda daha hareket yok
geçmiş olsun canım genel olarak herkeste oldu heralde bu ateş 6. ay aşılarından sonra
pazar günü ben de kısa kollu giydirdim oğluma çok şirin olduama öyle çıkarmaya cesaret edemedim gömlek giydirdim üzerine
geçmiş olsun canım benim valla benim dün yazmaya hiç fırsatım olmadıbütün gün hastanede koştur gel mızmız doruk'un gönlünü eyle derken
genelde 6-10 ay arası cıkabilirmis en gec 14 aya kadar cıkarmis.
rakı yerine dis jeli al tatlım..
insallah makul bir yol bulunur istifa etmen hic akılcı degil bence canım hayırlısı
gecmis olsun
super aramızdan eski formuna kavusan bir hatun cıktı nihayet :))
kızım çokkk hasta çokkk kızlar yaaa deliremek zereyim 40derece ateşle yanıyo düşürüyorum hop yarım saate tekrar çıkıo en aşağı 38e düşürebildimboğaz enfeksiyonu olmuşşş ((
kızım çokkk hasta çokkk kızlar yaaa deliremek zereyim 40derece ateşle yanıyo düşürüyorum hop yarım saate tekrar çıkıo en aşağı 38e düşürebildimboğaz enfeksiyonu olmuşşş ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?