2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

dr dr gezioz biz öksuruk ıcın pediatri gastro.. hırıltı için pediatri akciğerci... memorıal e abone olduk

gecmis olsun cnm. saglik ocagindami tartmislardi oncekinde bebisini. bizimde yanls tarttilar orda. zaten bi koydu tartiya ikinci kere koydugunda 300 gr fazlaydi. nasil oluyosa. boyumuzuda onceki aydan kisa olcmeyi beceriyolar..

sağol güzelim teşekkür ederim evlenmeden önce 6 yıl beraberdik evlenemicez diye dertli olmuştuk şaka maka 5 yılı devirdik
bızdede oyle bızımkıler evlendırmıycez dıye yırtındılar ama nafıle yınede evlendık.11 yıl oldu bızımde bırlıkte olalı

dr dr gezioz biz öksuruk ıcın pediatri gastro.. hırıltı için pediatri akciğerci... memorıal e abone olduk

hımm memorıalde dıcle hanıma mı gıdıyosun ercan beye mı?benım doktorum dogum yapıcak onun yanına gıdıcem memorale..

aynı yıl evlenmişiz :13:

gecmis olsun cnm. saglik ocagindami tartmislardi oncekinde bebisini. bizimde yanls tarttilar orda. zaten bi koydu tartiya ikinci kere koydugunda 300 gr fazlaydi. nasil oluyosa. boyumuzuda onceki aydan kisa olcmeyi beceriyolar..

ya yok aynı hastenede ama farklı hemsıre olctu aynen öle yapıolar işlerını dogru yapsalar o kadar paraalıolar sankı hayrına ölçüverio manyaklar ya sinir oldum güya özel hastane idile asısını yapılar zatrreyı bu ayda yaptıgı yeri görseniz çizmiş baldırını iğneyle cocugun nasıl becermiş bilmem.bi daha gıttgmde gösterıcem böle hemsırelerlemı calısıosunz dıcem kadına afedersin ama hepsi salak ya :113:

canım biz ataşehirdeki ne gıdıoz malum kartaldayım ben

aman neyse ki azilara varmis daha :) kizimin alt iki disi baya uzadi, normal dis kivamina geldi, heralde sira on ustlerde. salyalar da durmustu, onluksuz bir ay gecirdik :) ama simdi basladi yine salyalar, bu ara eller hep agizda yine.
Benim kide aynı bi suredir salya feci şekilde akıyor ust dişleri bekliyoruz. Dişleri biraz erken çıktı ustlerde çıkarsa nasıl emzircem diye düşünüyorum
yemek yedim geldim geliyorum gidiyorum kimse yok benimde giresim gelmiyor
Evet artık iş güç yapıyoruz yada uyuyoruz çıkıyoruz falan pek buraya fırsat kalmıyor kendi adıma söyleyeyim :)
Takma boşver yokmus gıbı yap en iyisi
Maşallah kuzuya demek etlere geçmeye başladınız inşallah sever

Geçmiş olsun zuhal sanada geçmiş olsun
kızım çokkk hasta çokkk kızlar yaaa deliremek zereyim 40derece ateşle yanıyo düşürüyorum hop yarım saate tekrar çıkıo en aşağı 38e düşürebildimboğaz enfeksiyonu olmuşşş((
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kısa zamanda iyileşir inşallah çok zor çocuğunun hasta olması
kizlar melegimde bi kac gundur dikkatimi ceken bisey var gun icinde silkiniyor boyle ici urperiyor gibi 4kez yapti bugun. varmi sizde?

Bizde yok.serinliktenmi yapıo acaba

oglusumun boynunun altı isilik olmus ( onerileriniz...factor nerelerdesin kuzum sıcak memlekette yasıyorsun umarım sizde boyle sorun olmaz...

oglusumun boynunun altı isilik olmus ( onerileriniz...factor nerelerdesin kuzum sıcak memlekette yasıyorsun umarım sizde boyle sorun olmaz...

hava çok sıcak artık , ben artık hergün işten eve gidince hemen yıkayıveriyorum ferahlıyor kendine geliyor kuzum

30 derecenin üzerinde artık burda da sıcaklık ,hergün yıkamak lazım kuzuları bundan sonra

günaydın hayırlı cumalar kızlar

bebişleriniz su içiyo mu? doruk'a doğduğundan beri suyu zoraki veriyodum 3 gündür elinde biberon lıkır lıkır su içiyor. yaz geldi hararet başladı galiba

benım bebegım acayıp sevıyor suyu.dogdugundan berıde ıcıyor antalyadayım sıcaklaR DAha da arttı bu aralar ıyıce ıcmeye basladı.ben bıle zor dayanıyorum o mınnacık ne yapsınkı..

hergün yıkanıyoruz zaten..hatta kuvetini su doldurup icine banyo oyuncaklarını atıyorum bayılıyor..gunde iki kere mi yıkasak acaba sabah aksam faydası olur mu ki?annem pudra surdu bakalım yararı olacak mi

aynı yıl evlenmişiz :13:
evet canım hatta sanırım aynı yıl cıkmaya aslamısız eslerımızle
canım biz ataşehirdeki ne gıdıoz malum kartaldayım ben

hımm evet canım ya.ben hıc gıttmedım atasehıre.etılere ve sıslıdekıne gıttım ben malum uzun zamanımızı orda gecırdık tup bebekten dolayı

saolun kızlarrr bugün çok şükür iyiyiz ateş 38 e düştü dolven ve minoset veriyorum dönüşümlü çok sıkıştımmı fitil atıyorum...

Geçmiş olsun canim ya takma kiloyu sağlıklı olsunlarda napalimcanim surup demiştin nasil iyimi adi ne iyiyse ben de alsam uyku az hep biz de......bu arada Bisey sorcam ya alakasız ama iki gundur okumaktan bakmaktan biktim çamaşır makinem arızalı yenisine bakıyorum kafam karisti Samsung Eco hubble ,lg direct drive,hotpoint diğerleri herkes kendini övüyor yeni alıp memnun kalan varmi aranızda

Merhaba kizlar uxun zamandir yazamadim ise basladim bi.yogunluk oldu aslinda 12:30 da cikiyorum.ama yinede yetisemiyorum.birdeaofsinavi.oluncayarin sinav var bakalim hayirlisi.

canım zaditen damla adı ilk gece verebildim sonra ateşlendik verdiğim gece 12den sabah 10 a kadar uyudu ama alerji ilacıymış o yan etkisi uyku yapıyomuş...

çok geçmiş olsun canım. kendine de dikkat et, bir an önce iyileşirsin inşallah.

kızım çokkk hasta çokkk kızlar yaaa deliremek zereyim 40derece ateşle yanıyo düşürüyorum hop yarım saate tekrar çıkıo en aşağı 38e düşürebildimboğaz enfeksiyonu olmuşşş((
antibiyotik kullanıyor değil mi? çok geçmiş olsun.

kizlar melegimde bi kac gundur dikkatimi ceken bisey var gun icinde silkiniyor boyle ici urperiyor gibi 4kez yapti bugun. varmi sizde?
bizimkinin yüzüne hava esince yapıyodu bi ara.

bazı bebekler anlattığın gibiymiş. modern bebek bakımı kitabında yazıyodu. ikiniz de erken yatıp dinlenin bence.

günaydın hayırlı cumalar kızlar

bebişleriniz su içiyo mu? doruk'a doğduğundan beri suyu zoraki veriyodum 3 gündür elinde biberon lıkır lıkır su içiyor. yaz geldi hararet başladı galiba

biz daha bugün başlıycaz:) suluk almayı düşünüyorum inşallah alışır. antalya sıcak susar içer heralde.

dün 6.ay aşılarımızı olduk. nasıl ağladı kuzum kıyamam, iğneleri hazırlarken babasıyla ikisinin hemşireye bakışı var...dün ateş olmadı, bugün de olmaz umarım. bu ay sadece 180gr almışız 7500 olmuşuz boyumuz 65cm. 4 öğün ek gıda verelim dedi sağlık ocağı. tabi 2 günde 1 yeni bişey ekliycez. sabah kahvaltı, arada meyve püresi, sonra çorba, sonra yoğurt, sonra da ben işten gelicem zaten. sütüm azmış heralde, halbuki emdikten sonra hiç ağlamıyordu. hasta gibi de değil. neden bu kadar az kilo aldi ki acaba??? bebeğim uyanmadan ek gıda başlığına girip bir iki tarif öğreneyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…