- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.081
çok güzel olur vallaeşim ev buldu beylikdüzü merkezden bugün tutacak bende yarın geleceğim istanbula bir kaç gün olmayabilirim
günaydınlar biz geldik tatilden dün baya ii gelmiş sizler iisinizdir inşallah bebeişlerinizde iidir
bu arada bahsettgım kızımdakı kulak cekıstrme hareketı ıcın doktora gttım sıze yazdgm gun ıcım rahat etmedı
nette bı suru sey okuyunca orta kulak ılthabı ozellıkle esım ve aılesınde genetık olunca goturmeden duramadım
nysekı tertemız cıktı kulakları.. uykusu geldgı acıktgı yda sdce canı ıstedgı ıcın oynayabılrms kulagyla
dısten dıyolar olabılır mı dedım sanmam dedı zaten ole dıslerde cıktı cıkcak gbı bı goruntu yok dedı
bunu da bole atlattık nysekıı...kızım hala ara ara kulagına dokunmalarına devam edıyo cımcımeem
nette okurken yatarak emzırıyosanz kulagına sut kacmıs olabılır dye okudum
ben cogu zaman gecelerı o sekıl emzryodum uykusu bolunmesın dye ama okuynca gozum korktu ıltıhap bıle olabırms
sakıncalıyms yatarak emzırme kızlar aklınzda olsunn
bu arada msj yazarken alttakı ıfadelerden kullanamıyorum sz de de oluyo mu nıye acabaaa???????????
hg canim valla biz topikce bunalimdayizskintili donemler vs..vs... guzel gectigine sevindim benimde cok ihtiyacim var
olsun bıze heryer merkezçok güzel olur vallaeşim ev buldu beylikdüzü merkezden bugün tutacak bende yarın geleceğim istanbula bir kaç gün olmayabilirim
oohhh nasıl gectı tatılınız mınık bebısımız nasıl?günaydınlar biz geldik tatilden dün baya ii gelmiş sizler iisinizdir inşallah bebeişlerinizde iidir
gozunuz aydin miniginle sana iyi yolculuklar semacim. tugcenin dedigi gibi bizler variz az cok taniyoruz birbirimizi. birde farkettimde elif su'm bebekleri cok seviyor parka gide gele cozdum hemen temas edip elini tutuyor gulucuk yapip tukuruk saciyorstandart hareketimiz bu, siz ne kadar sure ist.kalicaksiniz? birde b.duzunun heryeri merkez tam olarak nerde acaba...
Merhaba kızlar...
O kadar mutluyum ki sizlerle de paylaşmak istedim mutluluğumu:)))
Hayatımız düzene girdi kızım kahvaltısı çok güzel yiyor pekmezi kendimiz yaptık günlük peynir yapıyoruz,ara öğününde meyvesini öğlen sebze püresi akşam da yoğurdunu yiyip uyuyor aralarda da uzun uzun emiyor tabiki. Kilodu9500 gr boyu 74 cm.Önceleri uyutmak için çok uğraşıyordum ama artık kendisi uyuyor. Yalnız tam 8 de yatakta olması lazım yoksa çok huysuzlanıyor. Odasını da ayırdık gece iki kez emmeye uyanıyor sütümde maşallah taşıyor resmen. 3 kilo fazlam kalmıştı onlarda gidecek bu gidişle sütle. Eşim çok zayıflama böyle iyisin diyo ama yapım bu hep zayıftım hayatım boyunca. 58 kiloyum şu anda. Biraz spora ihtiyacım vardı şimdi ona da başladım haftada 3 gün gidiyorum. Pilates ve aerobik dönüşümlü yapıyoruz. Geceleri de yürüyüş yapıyoruz eşimle. Bu arada biz sebzelerimizi kendimiz yetiştirmeye başladık kızım için. Onun sayesinde bizde yiyoruz. Küçük bi bahçemiz var domates salatalık biber kabak fasulye... Tavuklarımız var yumurtladığı anda hemen yediriyoruz sıcak sıcak.Meyve ağaçları da var. Bu arada kızım anne baba attaaa bay bayy diyo.yakında okumayı da öğrenir bence çünkü kitap okuyoruz bol bol harfleri sorduğumda gösteriyor maşallah.Bizim dişler de çıktı bu arada 10 tane :)))) ayy dayanamadım yazarken bile okadar güldüm ki:)) şaka yapıyorum kızlar yaa... Biraz kafanız dağılsın diye yazdım. Yazdığınız sıkıntılar bizde de mevcut o yüzden ekstradan bi de ben yazmayayım. Ne yapsam severek yediremedim. Çöpe döktüğüm yemekler yüzünden vicdan azabı çekiyorum. Rabbim sağlık versin huzur versin ne yapalım olacak demekki bunlar.
Hepinize mutluluk ve sağlık dolu günler diliyorum
olsun bıze heryer merkez
oohhh nasıl gectı tatılınız mınık bebısımız nasıl?
kız esra sen bana gelırsın benden sema ya gıderızz..ben tam ortanızdayım kızzzz...yazında havuza gırerız bızde..ayyy bebıslerımızde arkadas olur ben cok heycanlandım valla yaaaa
bu arada bahsettgım kızımdakı kulak cekıstrme hareketı ıcın doktora gttım sıze yazdgm gun ıcım rahat etmedı
nette bı suru sey okuyunca orta kulak ılthabı ozellıkle esım ve aılesınde genetık olunca goturmeden duramadım
nysekı tertemız cıktı kulakları.. uykusu geldgı acıktgı yda sdce canı ıstedgı ıcın oynayabılrms kulagyla
dısten dıyolar olabılır mı dedım sanmam dedı zaten ole dıslerde cıktı cıkcak gbı bı goruntu yok dedı
bunu da bole atlattık nysekıı...kızım hala ara ara kulagına dokunmalarına devam edıyo cımcımeem
nette okurken yatarak emzırıyosanz kulagına sut kacmıs olabılır dye okudum
ben cogu zaman gecelerı o sekıl emzryodum uykusu bolunmesın dye ama okuynca gozum korktu ıltıhap bıle olabırms
sakıncalıyms yatarak emzırme kızlar aklınzda olsunn
bu arada msj yazarken alttakı ıfadelerden kullanamıyorum sz de de oluyo mu nıye acabaaa???????????
olsun bıze heryer merkez
oohhh nasıl gectı tatılınız mınık bebısımız nasıl?
kız esra sen bana gelırsın benden sema ya gıderızz..ben tam ortanızdayım kızzzz...yazında havuza gırerız bızde..ayyy bebıslerımızde arkadas olur ben cok heycanlandım valla yaaaa
ecenınde oyle havuzu var ama ben en baından berı oyle cok hasas cocuk yetıstırmek ıstemıyorum tabıkı dıkkat edıyorum ama havuza felan sokarım.hamıleyken doktor gırme mantar olursun dedı.butun yaz havuzdan cıkmadım.hıcbısey olmadı kızımda bana cektı herhalde....insallah canim da ben sitede havuza girebilecegime ihtimal bile vermiyorum kizcemide sokmam tabii. havuz aldik minigime tepesi mantar seklinde anca temiz suya onun icinde sokarim. sen gecen bi gonderinde eceyi havuza soktum dedin ya bravo valla bizim barsaklar cok hassas ben mumkun degil ya sokamam...
tatil iiydi abımlerle gorustum onlar cukurcaya gıtmeden ugradı yıgenım 1.5 yasnda onu gormus oldum hala olmakda cok ayrıymıs ya annelık halalık pek farkı yok o da cok can benım için.ayrılık zor geldi büyük kuzumdan yine cukurcaya gtcekler kuzumu korusun rabbim orda.aklım hep onda kaldı.benım minişko gezdi tozdu bol bol suya grdı alıstı suya
ecenınde oyle havuzu var ama ben en baından berı oyle cok hasas cocuk yetıstırmek ıstemıyorum tabıkı dıkkat edıyorum ama havuza felan sokarım.hamıleyken doktor gırme mantar olursun dedı.butun yaz havuzdan cıkmadım.hıcbısey olmadı kızımda bana cektı herhalde....
ben daha hala olamadım valla en buyuk benım 4 tane daha kardesım var sadece 1 tanesı evlı onunda daha 10 ay oldu evlenelı...
valla canim mikrop kapmamasi cok guzel tabii, ben en basindan beri her sorumluluk sahibi anne kadar hassastim taki amip dizanteri olana kadar, olduktan sonra 2kat daha hassas oldum ve simdi yine ishal nedeni barsak enfeksiyonuinsallah minik kuzun boyle devam eder...
bende eceye o havuzlardan aldım sımdılık evde oynuyor ama asıl alma sebebım bız havuza gırerken oda kendı temız suda havuzuna gırsın dedım.tabıkı yıne havuza sokarım ama herzaman degıl arada..sıpamm kalabalıgı sevıyor tek basına gırmek ıstemez havuza...ayyyy dıye cıglık atıyor....allah kolaylık versın senın kız bı ıylesemedım ama olsun allah dermansız dert vermesın bular gecer...sen halledersın canım benımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?