- 30 Ekim 2008
- 2.783
- 6
- 158
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.101
güzeller nasılsınız görüşmeyeli
benim hiç keyfim yok, önce lohusalık döneminin verdiği depresyon dönemi, sonra doruk'la yanlız kalınca bocalama dönemi, 3,5 aylıkken işe başlamanın verdiği vicdan azabı dönemi, ekgıdaya geçişte kafa karışıklığının verdiği stres dönemi, ve sürekli devam eden oğluma yetememe düşüncesi...
bunların yanısıra ne kendime ne eşime yeterince vakit ayıramamanın verdiği bunaltı...
evimle istediğim gibi ilgilenememenin verdiği bunaltı...
işyerine ve çalışmaya karşı duyduğum öfke...
kilo veremeyip kendimden sıkılmışlık...
hiçbir aktivitede bulunmamanın verdiği sıkıntı...
vs.vs.vs.
kısacası BEN KENDİMDEN ÇOOOK SIKILDIMMMMM
bişeyleri değiştirmek istiyorum ama değiştirmek için çaba bile gösteresim gelmiyor
KENDİME YENİ BİR BEN LAZIM
[ canım aynıııııııı beni anlatmışsınn hayattan sıkıldığımı hissediyorum kilo vermeye çalışıyorum bende 4kilo gitti ama sadece kiloyla olmuyo ev iş istiyo bide 2çocuk yetemiyorummm geçicek bu günlerrrrrrrr(((
amin canim cumlemize insallah.. bizim barsaklarimiz cok hassas fissuru enfeksiyonu hep barsaklarla alakali hastaliklar. ya kabiz ya ishal ortayi bulamadik olmadi bi gastroentrolojiye goturcem incelesinler bakalim yazik kuzuma 3aylikken tam batin usg yapildi duzgundu organlarin isleyisi barsaklari hersey iyiydi ishali kesilsin kabiz devam ederse gastroya kesin gidicem. cok uzucu kizimi ikinirken gormek kizariyo bozariyo oy kiyamam yakabiz ek gidaya basladigmiz gun cikti cok luzumu varmis gibi
Merhaba kızlar...
O kadar mutluyum ki sizlerle de paylaşmak istedim mutluluğumu:)))
Hayatımız düzene girdi kızım kahvaltısı çok güzel yiyor pekmezi kendimiz yaptık günlük peynir yapıyoruz,ara öğününde meyvesini öğlen sebze püresi akşam da yoğurdunu yiyip uyuyor aralarda da uzun uzun emiyor tabiki. Kilodu9500 gr boyu 74 cm.Önceleri uyutmak için çok uğraşıyordum ama artık kendisi uyuyor. Yalnız tam 8 de yatakta olması lazım yoksa çok huysuzlanıyor. Odasını da ayırdık gece iki kez emmeye uyanıyor sütümde maşallah taşıyor resmen. 3 kilo fazlam kalmıştı onlarda gidecek bu gidişle sütle. Eşim çok zayıflama böyle iyisin diyo ama yapım bu hep zayıftım hayatım boyunca. 58 kiloyum şu anda. Biraz spora ihtiyacım vardı şimdi ona da başladım haftada 3 gün gidiyorum. Pilates ve aerobik dönüşümlü yapıyoruz. Geceleri de yürüyüş yapıyoruz eşimle. Bu arada biz sebzelerimizi kendimiz yetiştirmeye başladık kızım için. Onun sayesinde bizde yiyoruz. Küçük bi bahçemiz var domates salatalık biber kabak fasulye... Tavuklarımız var yumurtladığı anda hemen yediriyoruz sıcak sıcak.Meyve ağaçları da var. Bu arada kızım anne baba attaaa bay bayy diyo.yakında okumayı da öğrenir bence çünkü kitap okuyoruz bol bol harfleri sorduğumda gösteriyor maşallah.Bizim dişler de çıktı bu arada 10 tane :)))) ayy dayanamadım yazarken bile okadar güldüm ki:)) şaka yapıyorum kızlar yaa... Biraz kafanız dağılsın diye yazdım. Yazdığınız sıkıntılar bizde de mevcut o yüzden ekstradan bi de ben yazmayayım. Ne yapsam severek yediremedim. Çöpe döktüğüm yemekler yüzünden vicdan azabı çekiyorum. Rabbim sağlık versin huzur versin ne yapalım olacak demekki bunlar.
Hepinize mutluluk ve sağlık dolu günler diliyorum
Tuğçe Esraa evim marmara park bauhaus arkasında ögretmenler sitesinin karşısındaymış biliyor musunuz
Tuğçe Esraa evim marmara park bauhaus arkasında ögretmenler sitesinin karşısındaymış biliyor musunuz
kizlar niye boyle az kaldik ya nerdesiniz factor gulcilek kutsev bayadir gelmiyenler gulcilegin kuzucugu dusmustu degilmi bebek arabasindan en son o zaman girdi hersey yolundadir umarim onun kuzusuydu degil mi of kafam gitmis iyce.
evet cnm bayadir girmiyorlar. zuhal biara burdaydi ama yine kayboldu. bende giriyorum gun icinde ama yazmak sikinti. telden giriyorum. bizim isiliklerle badimiz dertte. hergun yikiyorum ve tuzlu su yapiyorum yinede fayda yok. cokta ince giydiriyorum suanda sadece kisa kollu zibin var o kadar pantoln corap hicbisey yok.
bende bunalimdayim sizin gibi. dun saclarimi mavisiyaha boyattim iyi geli diye. geldimi peki... bilmiyorum
ilacimiz belli tatil de biz gidemiyoruz. sac boyatmakla iflah olmayiz bence cok acik sozlu oldu ama oyle gibi en azindan benim icin oyle... canim ya cok sicak demekki senin ev b.duzu 25°suan nem 55 soguk soguk terliyorum bende, ki evin ici serin
kuzum uzun kollu ince zibin ve altinda pijamasiyla azcik soydumbizim ensemiz cok terliyo sacini topluyorum enseden bi sure sonra toka kayiyor. mavi siyah guzel renk yakismistir.. bende telden giriyorum evet skintili biraz ama bilgisayarda acmak daha skinti 2dk.icin of hersey cok fazlasiyla skinti bu ara
canım benım tesekkur edrım esracım.. ben pc den grıyorum guc bela ıfadelerı keske bnde aklımda tutabılsem bu kafayla cook zorr))hosgeldin canim gozun aydin temiz cikmis ayni hareket benim kizcemdede 5.aydan beri mevcut bizimde kulaklar temiz cok sukurde ben dise bagliyorum gozlemliyorum hos dr.alakali bulmamis pek... birde ben gece gunduz hep yatarak emziriyorum kucagimda cok hareketli oluyor balik gibi kipir kipir motive olamiyor cozumu yatarak emzirmedr buldum ama ara ara yuzune fiskiriyor sut yanagindan kulagina dogru inerken hemen siliyorum ancak icgudusel bi hareketti benimki neyseki dogru olanmis. eyluse sevgiler bizden.. hi ifadeler bendedr yok bi iki seyin kodunu bildigimden elimle giriyorumbunun gibi benim standart sari kafalarim bide bu ben telden girdigim icin bende begeni butonu bildirim ve sari kafalar yok...
Niye boyle olduk biz? Ne cabuk unuttuk. Hamile kalmaya calistigimiz, kalinca dogsun diye gozunun icine baktigimiz, havalar guzellessin hersey daha iyi olacak dedigimiz gunleri? Hepimizde bi bunalim.. Bazen diger sayfalara bakiyorum ben, Rabbim dermansiz dert vermesin neler yasaynlar var, gecen adini hic duymadigim bi hastalikla ugrasan annelerin yazdigi bi sayfaya takildim uzun sure, genetik bi rahatsizlikti, otizm gibi ama etkileri farkli, gelisim geriligi ve asiri yeme istegi, buyunce obezite.. Cok zor bi hastalik ama anneleri oyle ugrasiyoduki cogu etkiyi ekarte edebiliyolardi, onu okudum ve yemese nolacak? Biraz zayif olsa nolacak? Dedim. Dusunsenize cocugunuz size yemek diye yalvarirken dolaplari kilitliyosunuz, mutfagi kiloitliyosunuzicinde bulundugumuaz anin kiymetini bilmemiz lazim, hersey mukemmel olmak zorunda degil, sofrada 1cesit oluversin, baazen peynir ekmek yetsin evimiz derli toplu olsun sukredelim varsin tozu olsun napalim, hersey kuzucuklar icin. Biraz az geziverelim, yadaaz yetiverelim, herseyi dert ederken, herseyle ugrasalim super olsun derken suanki animizin tadi kacip gidiyo malesef. Ben biraktim dert etmeyi, oldugu kadarolsun napiyim. Yemsede, emmesede buyuyo bi sekilde, biz elimizden geleni yaptiktan sonra gerisi bizimle alakali degil. Saclarimi 7aydir hic salmadim bile, hep toplu, boyu nekadar aynada gormedim bile, en guzel sofralari kursam kizim agliyo yada uyaniyo oturup agiz tadiyla yemek nasib olmuyo. Hizli yasamayi ogrendim ve herseyi oldugu kadar yapmayi. Baska turlu de olmuyo zatwen.
ayy benım semtım ıste benım eskı evımde ordaydı turk telekom arızanın arkasındaydı...bende biliyorum canim hersey heryer elinin altinda zaten b.duzunde istemedigin kadar avm var marmarapark ise son gozdesi buranin. skilmiyacagina emin ol icini rahat tut yazi baska guzeldir b.duzunun konserler panayirlar vs... hic eksik olmaz yemyesil buralar minik kuzunla bol bol oksijen alirsiniz gunduz aksamda esinle birlikte gidebilceginiz yerler oldukca fazla.. bugun cikiyormusun yola?
olsun canım sıkma canını keske yardımcı olabılsem..tasınmaktan nefret edıyorum allahtan kurtuldum o derttenp.tesi tasiniyoruz kizlar heryer heryerdekizim uyumuyorki is yapayim annem geldi sagolsun koliledi bi cok seyi ama dokuntu biter mi hic kalan isler bana bakiyor artik, ancak kizimdan vakit yok nasil olcak aradigmi bulamiyorum bugun minigime devit veremedim nerde bilmiyorum yok of delirecegim
Gönlüne belalar geldikçe gülerek karşıla. Şükrü ve sabrı öğreniyorsun, korkma rıza makamı yakın sana..HZ MEVLANA
bu da gecenın son sozu olsun...gonullerımze ılac nıyetıne.....ıyı geceler anneler,, mınnacık melekler....!
kız esraaa yakaladım senıı
kulagima kupe yapiyim cok iyiymis... iyi geceler canim miniginle sana rahat deliksiz uykular....Gönlüne belalar geldikçe gülerek karşıla. Şükrü ve sabrı öğreniyorsun, korkma rıza makamı yakın sana..HZ MEVLANA
bu da gecenın son sozu olsun...gonullerımze ılac nıyetıne.....ıyı geceler anneler,, mınnacık melekler....!
bazen banada oluyor sonra ok pısman oluyorum hatta bu yuzden pıskologa gıtmeyı dusunuyorum...zafi ve rose ne guzel yazmissiniz kizlar bugun kizima karsi ne yazikki biraz kizgindim... cunku, cunkusu felan yok aslinda su an cok uzgunumev tasima stresim var yardim edenimde yok degil annecigim sagolsun ama bi ucundan tutmak istedim yardim etmek vs..vs.. annem benden beklemedi zaten bebegimle ilgileneyim diye of cok hircindim ya durulmam lazim biraz. mesela pamuk kuzum yemek yemiyor su zor bela yudum iciyor bide feci ishal su kaybi var allah gostermesin tehlikeli olabilir ben cok sinirleniyorum sanki anlar gibi dudak buzuyor yaa cok uzgunum... ama kilosu geride kaldi1ay boyle giderse 9.ay kontrolundede 7-7,5 kg duser diye cok korkuyorum
naber tugce uyuttuk kizlari deliksiz uyur insallah bari uykuda buyur hic degilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?