2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

ece ılk dogdugunda oyleydı cok fena aglıyordu.şimdi allahıma bın sukur cok ıyı arada yemek yemıyor ınun dısında sorunu yok bırde su ust dısler cıksaydı seklı bellı ama cıkmadı daha

ben de tam "hadi canım" derken şaka yazdığını gördüm.

hepimizin sıkıntısı aynı. çocukalarımızın yemek yememesi, diş sıkıntısı, kabızlık ve bizim geçirdiğimiz yetişememe depresyonu.

babalar agu gugu yapıyor doğru düzgün yardımcı olmuyor. allahım bize güç kuvvet versin ne deyim.

Tuğçe Esraa evim marmara park bauhaus arkasında ögretmenler sitesinin karşısındaymış biliyor musunuz

bende biliyorum canim hersey heryer elinin altinda zaten b.duzunde istemedigin kadar avm var marmarapark ise son gozdesi buranin. skilmiyacagina emin ol icini rahat tut yazi baska guzeldir b.duzunun konserler panayirlar vs... hic eksik olmaz yemyesil buralar minik kuzunla bol bol oksijen alirsiniz gunduz aksamda esinle birlikte gidebilceginiz yerler oldukca fazla.. bugun cikiyormusun yola?

p.tesi tasiniyoruz kizlar heryer heryerde kizim uyumuyorki is yapayim annem geldi sagolsun koliledi bi cok seyi ama dokuntu biter mi hic kalan isler bana bakiyor artik, ancak kizimdan vakit yok nasil olcak aradigmi bulamiyorum bugun minigime devit veremedim nerde bilmiyorum yok of delirecegim

kizlar niye boyle az kaldik ya nerdesiniz factor gulcilek kutsev bayadir gelmiyenler gulcilegin kuzucugu dusmustu degilmi bebek arabasindan en son o zaman girdi hersey yolundadir umarim onun kuzusuydu degil mi of kafam gitmis iyce.

kizlar niye boyle az kaldik ya nerdesiniz factor gulcilek kutsev bayadir gelmiyenler gulcilegin kuzucugu dusmustu degilmi bebek arabasindan en son o zaman girdi hersey yolundadir umarim onun kuzusuydu degil mi of kafam gitmis iyce.

evet cnm bayadir girmiyorlar. zuhal biara burdaydi ama yine kayboldu. bende giriyorum gun icinde ama yazmak sikinti. telden giriyorum. bizim isiliklerle badimiz dertte. hergun yikiyorum ve tuzlu su yapiyorum yinede fayda yok. cokta ince giydiriyorum suanda sadece kisa kollu zibin var o kadar pantoln corap hicbisey yok.
bende bunalimdayim sizin gibi. dun saclarimi mavisiyaha boyattim iyi geli diye. geldimi peki... bilmiyorum

ilacimiz belli tatil de biz gidemiyoruz. sac boyatmakla iflah olmayiz bence cok acik sozlu oldu ama oyle gibi en azindan benim icin oyle... canim ya cok sicak demekki senin ev b.duzu 25°suan nem 55 soguk soguk terliyorum bende, ki evin ici serin
kuzum uzun kollu ince zibin ve altinda pijamasiyla azcik soydum bizim ensemiz cok terliyo sacini topluyorum enseden bi sure sonra toka kayiyor. mavi siyah guzel renk yakismistir.. bende telden giriyorum evet skintili biraz ama bilgisayarda acmak daha skinti 2dk.icin of hersey cok fazlasiyla skinti bu ara

Niye boyle olduk biz? Ne cabuk unuttuk. Hamile kalmaya calistigimiz, kalinca dogsun diye gozunun icine baktigimiz, havalar guzellessin hersey daha iyi olacak dedigimiz gunleri? Hepimizde bi bunalim.. Bazen diger sayfalara bakiyorum ben, Rabbim dermansiz dert vermesin neler yasaynlar var, gecen adini hic duymadigim bi hastalikla ugrasan annelerin yazdigi bi sayfaya takildim uzun sure, genetik bi rahatsizlikti, otizm gibi ama etkileri farkli, gelisim geriligi ve asiri yeme istegi, buyunce obezite.. Cok zor bi hastalik ama anneleri oyle ugrasiyoduki cogu etkiyi ekarte edebiliyolardi, onu okudum ve yemese nolacak? Biraz zayif olsa nolacak? Dedim. Dusunsenize cocugunuz size yemek diye yalvarirken dolaplari kilitliyosunuz, mutfagi kiloitliyosunuz icinde bulundugumuaz anin kiymetini bilmemiz lazim, hersey mukemmel olmak zorunda degil, sofrada 1cesit oluversin, baazen peynir ekmek yetsin evimiz derli toplu olsun sukredelim varsin tozu olsun napalim, hersey kuzucuklar icin. Biraz az geziverelim, yadaaz yetiverelim, herseyi dert ederken, herseyle ugrasalim super olsun derken suanki animizin tadi kacip gidiyo malesef. Ben biraktim dert etmeyi, oldugu kadarolsun napiyim. Yemsede, emmesede buyuyo bi sekilde, biz elimizden geleni yaptiktan sonra gerisi bizimle alakali degil. Saclarimi 7aydir hic salmadim bile, hep toplu, boyu nekadar aynada gormedim bile, en guzel sofralari kursam kizim agliyo yada uyaniyo oturup agiz tadiyla yemek nasib olmuyo. Hizli yasamayi ogrendim ve herseyi oldugu kadar yapmayi. Baska turlu de olmuyo zatwen.

bizde tatile gitmemeye kadar verdik. oglumun huyu misafirlige gittigimzde bile degisiyo. uyumuyo yemiyo yerini yadirgiyo. babannede yirmigun kalicakken ikinci gece eve donduk. hic uyumadi yerini yadirgadi. eve donduk 4 saat deliksiz uyudu. seneye insallah bizim tatil.
evim cok sicak sorma. termometrem 31 derece. ciplak gezse yeridir.

canım benım tesekkur edrım esracım.. ben pc den grıyorum guc bela ıfadelerı keske bnde aklımda tutabılsem bu kafayla cook zorr))
yatarak emzırırken canm kulaga sut kacması ıcten de olabırmıs benm kastm oydu zaten genzınden kulak bosluguna dogru yanıı
Allaha emanet meleklerımz ama sen yıne dıkkat et cnm cok sık emzrme o pozsyonda elıf cımcımesını de kokla benım ıcınn....

canım cok guzel yazmıssın kendı sesımı duyar gbı oldum bazı yerlerde...
sukretmemz gerekırken yakınmamız cok anlamsz aslında haklısın ama ıste
bunları da yasamamz yasarken bı sekılde ıcımze atmayıp dıllendırmemz gerek
olgunlasmak ıcın..hem es hem anne olabılmek ıcın..uzerımze henuz yuklenen bu guzel sıfat ıcın...
ben yasanan her duygunun ayrı bır ogretmen oldgnu dsunuyorum
bızı buyuten..onemlı olan sınırı bılıp abartmadan yasamak
acıyı da, sevıncı de, huznu de, heycanı da hatta ara ara bunalımı da..
once ortalık ıyıce bı dagılacak kı toplamaya gırısebılelım..kırlenmeden temızlıgın bı ıse yaramayacagı gbı...
evladıma baktıkca gunde bın kez sukredıyorum Allahıma o benım basımın tacı
gozlerıne bakarken ozledgım sevgılımmm...aslında ben cogu zaman
tum derdım onun benı ısten gucten benden alıp baglamasyms gbı anlatsamda
benım asıl derdım yalnız olmak...yasamak zorunda kaldgm sehırde tek basıma olmak..ıste tum ısyanım buna..
1 sene oncesıne kdar o kadar guzeldı kı ortamım..hamılelıgmle bırlıkte sadece anne adayı olmadım ben
aynı anda bı suru yenı baslangclar yaptım ve ust uste olunca cok yordu bunlar benı...
gecıcek bılıyorumm hep bole tek tabanca kalmıcam ama ıste gecene kadar benden su anın tadını cıkarmayı calarak gecıcek
ne dıyeyımm...Allah hepmzn derdıne derman olsun ınsaallah..

offf ne konustum dmııcımden geldı... anlattım ama rahatladım...bı burda konusuyorum zaten
bı de arada telde tabiikızım uyudu ben uyuyamadım tutmadı uyku...
anladgnz uzre enerjım dusuk modum yerlerde..
gıremedım kac gundur gırsem yazamadım..anladınz ıste sız

yarın k.valıdem gelıyo torunu gormeye
bakalım belkı toparlanmak ıcın muhtac oldgum kudret onun gelısıne baglıdır

optum hepınızı Allaha emanet olun

ıyı kı varsınızzz...........

Gönlüne belalar geldikçe gülerek karşıla. Şükrü ve sabrı öğreniyorsun, korkma rıza makamı yakın sana..HZ MEVLANA

bu da gecenın son sozu olsun...gonullerımze ılac nıyetıne.....ıyı geceler anneler,, mınnacık melekler....!

ayy benım semtım ıste benım eskı evımde ordaydı turk telekom arızanın arkasındaydı...

olsun canım sıkma canını keske yardımcı olabılsem..tasınmaktan nefret edıyorum allahtan kurtuldum o dertten

ıyı geceer tatlım ece uyudu 1 saat oldu bende balkondayım takılıyorum esımde gececı ama olsun napalım

zafi ve rose ne guzel yazmissiniz kizlar bugun kizima karsi ne yazikki biraz kizgindim... cunku, cunkusu felan yok aslinda su an cok uzgunum ev tasima stresim var yardim edenimde yok degil annecigim sagolsun ama bi ucundan tutmak istedim yardim etmek vs..vs.. annem benden beklemedi zaten bebegimle ilgileneyim diye of cok hircindim ya durulmam lazim biraz. mesela pamuk kuzum yemek yemiyor su zor bela yudum iciyor bide feci ishal su kaybi var allah gostermesin tehlikeli olabilir ben cok sinirleniyorum sanki anlar gibi dudak buzuyor yaa cok uzgunum... ama kilosu geride kaldi1ay boyle giderse 9.ay kontrolundede 7-7,5 kg duser diye cok korkuyorum

kulagima kupe yapiyim cok iyiymis... iyi geceler canim miniginle sana rahat deliksiz uykular....

bazen banada oluyor sonra ok pısman oluyorum hatta bu yuzden pıskologa gıtmeyı dusunuyorum...
naber tugce uyuttuk kizlari deliksiz uyur insallah bari uykuda buyur hic degilse

benım kız uyurda senın cımcımeyı bılmem valla en erken sabah 8 de uyanırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…