- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.061
kok dislerde naapcaz bilmemasil skinti onlarmis diyorlar ee genisligine bakilirsa disin, oy o sut gibi damaklari nasil yaripta cikicak kuzular napicak esimde kiziyo bana bu konuda ama of korkumu yenmem lazim bugun kisa kolluya gecis yapiyim. kokos kuzular taytlarida var ya sirineler tam bizde aldik renk renk yazi cogunlukla taytlarla gecircez gibi ben elbise almiyorum artik kislik elbiselerin hic birini giydirmedim cunku siyriliyor zaten cok hareketliler duzgun durmuyor ustunde yurumeye baslayinca elbise etek almayi dusunuyorum. lastikli don aldim bide onlarda cok sirin puantiyeli baska ne alinir kullanisli rahat olarak varmi fikrin?
kabul ettikçe herşey daha çok üstüme geliyor sanki
aslında doruk'la doğumla alakalı bir durum değil bu tamamıyle
ben hep böyleydim ,böyleyim, böyle olmaya da devam etmek istemiyorum
yıllardır kilo vermeye niyetlenirim bikaç gün diyet sonuç foss
bi aktivite için kursa, spora yazılmaya niyetlenirim , sonra vazgeçer otururum yine evde
saçımı falan değiştirmek bile benim içim büyük meseledir , makyaj yapmaya özenirim yine vazgeçer aynen devam ederim
kendimden sıkıldım , cuma günü tatile çıkıyoruz gitmeden saçımı kestirip kızıla boyatıcam değişikliğe ihtiyacım var çok
17 gün yokuz biraz enerji depolarım inşallah
canım ben çıtçıtt badylerin eteklii olanlarını gördüm çok hoşuma gitti..çok sıcaklardaa tek onu giydir çıkarr..onlardan bikaç tane aliyim diyorumEki Görüntüle 722723
canım ben çıtçıtt badylerin eteklii olanlarını gördüm çok hoşuma gitti..çok sıcaklardaa tek onu giydir çıkarr..onlardan bikaç tane aliyim diyorumEki Görüntüle 722723
alın alın etekleri elbiseleri siz zaten , oğlan anneleri de çatlasın
evet iyi fikir daginikta durmaz ustte birbirine sabit nasilsa siyrilmazda kafasina kadarsagol canim
kesinlikle öyle..kışın birsürü elbisemiz vardı hepside çok güzeldi ama esra dediğin gibi sürekli sıyrılıyodu rahat olmuyodu..bu yaz fazla elbise almayı düşünmüyorum yada alırsakta dediğin desenli,çiçeklii böceklii fırfırlı donlardan altına giydiririm:) onlarda3-4 tane hamileyken almıştım heveslenip öylece duruyor şimdi vakti geldi işte :) ohh bacaklar kollar çıksın artıkkk ısıralımmm
ayni bende senin gibiyim cok bunaldim havalardan.midir nedir. Kilo problemim yok iside seviyorum en azindan oglene.kadar rahatliyorum. Onun disinda durum ayni.bunaldimmmgüzeller nasılsınız görüşmeyeli
benim hiç keyfim yok, önce lohusalık döneminin verdiği depresyon dönemi, sonra doruk'la yanlız kalınca bocalama dönemi, 3,5 aylıkken işe başlamanın verdiği vicdan azabı dönemi, ekgıdaya geçişte kafa karışıklığının verdiği stres dönemi, ve sürekli devam eden oğluma yetememe düşüncesi...
bunların yanısıra ne kendime ne eşime yeterince vakit ayıramamanın verdiği bunaltı...
evimle istediğim gibi ilgilenememenin verdiği bunaltı...
işyerine ve çalışmaya karşı duyduğum öfke...
kilo veremeyip kendimden sıkılmışlık...
hiçbir aktivitede bulunmamanın verdiği sıkıntı...
vs.vs.vs.
kısacası BEN KENDİMDEN ÇOOOK SIKILDIMMMMM
bişeyleri değiştirmek istiyorum ama değiştirmek için çaba bile gösteresim gelmiyor
KENDİME YENİ BİR BEN LAZIM
kizim ne kahvalti yapiyor nede diger ogunlerini yiyor yanliz anne sutu aliyor canim cok skkin sinirlerim bozuk hic kilo almiyor aksine 7,900dusmus ne yapmaliyim kasigi gorunce dudaklarini kitliyor kasigi yaklastirincada kafasini saga sola cevirio kizlar co yoruldum tum gun yedircem diye mahfoluyorum tasincaz ev toplancak annem tek basina yapio ben elimde tabak dolasiyorum... kizim yemiyor ve yemis gibi surekli hammm mamm maamm yapiyornapmaliyim.? ishal bide 10 gundur ilacsiz gecirmek istedim ancak olmadi meger barsaklari mikrop kapmis nasil oluyor bilmiyorum ya allah sonumuzu hayir etsin..
kizim ne kahvalti yapiyor nede diger ogunlerini yiyor yanliz anne sutu aliyor canim cok skkin sinirlerim bozuk hic kilo almiyor aksine 7,900dusmus ne yapmaliyim kasigi gorunce dudaklarini kitliyor kasigi yaklastirincada kafasini saga sola cevirio kizlar co yoruldum tum gun yedircem diye mahfoluyorum tasincaz ev toplancak annem tek basina yapio ben elimde tabak dolasiyorum... kizim yemiyor ve yemis gibi surekli hammm mamm maamm yapiyornapmaliyim.? ishal bide 10 gundur ilacsiz gecirmek istedim ancak olmadi meger barsaklari mikrop kapmis nasil oluyor bilmiyorum ya allah sonumuzu hayir etsin..
Bende aynı durumdayım..oğlum 7.ayina girdiğinden beri kasığa tepki gösteriyor.kasigi görür gormez ağzını kilitleyip saga sola çeviriyor...bende gecen nette okudum elimle veremedigim akışkan seyleri küçük bı bardakla veriyorum.dislerini cama vurmayı seviyor bu aradadayemis oluyor..tavsiye ederim.ilk kasığa tepki gösterdi sonra elimle verdim şimdi elimdende yemiyor bardakla veriyorum umarim bundan da sıkılmaz...ne diyeyim Allah sonumuzu hayır etsin..gercekten can sıkıcı..kendimize Ona ozenip yaptıgım gibi yemek yapmıyorum..ama hepsi çöpe gidiyor maalesef((
çok geçmiş olsun canım, evet ek gıda konusunda çok sabır gerekiyor, benimkide kahvaltı yapmıyor peynir yumurta pekmez kesinlikle ağzına sürdürmüyor, çorbada ise sadece tarhanayı içiyor o yemedikçe benim sinirler fırlıyor yetmezmiş gibi eşim ısrar etme canı isterse yer baskı yaparsan hiç yemez bu defa diyor. ne yapacağız bu afacnlarla bilmem. etrafımda herşeyi yiyen çocuklara nasıl özeniyorum.ç bu arada benimkisi mememi bıraktı diyebilirim gündüzleri emmiyor geceleri uyurkende sadece sağ göğsümü emiyor soluda sağayım diyorum ama emmediği için süt yok denecek kadar az ondada. hayırlısı bakalım böyle böyle büyüyeckler. çocuklar genelde tarhanayı çok seviyor sende tarhanayı dene bakalım yer belki.
cok iyiymis kilosu masallahcnm oncelikle gecmis olsun. benim oglumda dis sikintisi basladigindan beri yemiyor. bir tane cikti hala yemiyor. bugun. s. ocagina goturdum eksik asisi vardi s. ocagnda kalmamisti. o gelmis onu oldu birde tartildi iki haftada sadece 100gr almis. 9400 suan. kilosu masallah ayina gore iyi %75 in ustunde fakat artik yemiyor ve almiyor. sinirlerim allak bullak oldu iki haftada. sadece emiyor. yetmezki sutum buyudu sonucta 7 aylik.
Selam
kafam çok karışık ya oralarda çok sıkılır mıyım ki tek başıma
ay allah orda adamın alından pantalonunu gotururlerde haberın olmaz.orayı beledıye yıkıcaktı olay cıkmıstıı..bilmiyorum ki tam olarak neresi oldugunu ama devlet hastanesine cok yakin iste... ayy yarabbim adam bize demedi cingene mahallesinde diye ilk baktigmiz ev icin, neyse ciktik yola yaklasinca adami aradik demezmi adam;abim cingene mahallesinden gir sokagin sonundaki binaşok oldum ya esimle bi bagris cagiris kotu bi deneyimdi yani. ev sahibi kombi dusakabinin parasini odemis ama takmamiski calmasinlar dusun gerisini..
canımmm benımm sıkma hıc kendını.sen mukemmel bır annesın zor zamanlarımız suan.ben kayınvalıdem oldugu halde yetısemıyorum dusun sen tek basına bırde calısıyorsun..bunlar cok buyuk seyler sıka sakın canınıgüzeller nasılsınız görüşmeyeli
benim hiç keyfim yok, önce lohusalık döneminin verdiği depresyon dönemi, sonra doruk'la yanlız kalınca bocalama dönemi, 3,5 aylıkken işe başlamanın verdiği vicdan azabı dönemi, ekgıdaya geçişte kafa karışıklığının verdiği stres dönemi, ve sürekli devam eden oğluma yetememe düşüncesi...
bunların yanısıra ne kendime ne eşime yeterince vakit ayıramamanın verdiği bunaltı...
evimle istediğim gibi ilgilenememenin verdiği bunaltı...
işyerine ve çalışmaya karşı duyduğum öfke...
kilo veremeyip kendimden sıkılmışlık...
hiçbir aktivitede bulunmamanın verdiği sıkıntı...
vs.vs.vs.
kısacası BEN KENDİMDEN ÇOOOK SIKILDIMMMMM
bişeyleri değiştirmek istiyorum ama değiştirmek için çaba bile gösteresim gelmiyor
KENDİME YENİ BİR BEN LAZIM
nerde tek basınasın?beylıkduzunde mı?ben varım esra var.kızlarımız var dahada yetmıyorsa bısey dıyemem yanıı.ben evde olsam hergun esradaydım valla.orda olmadıgımdan gıdemıyorum eceyle.yoksa oooooSelam
kafam çok karışık ya oralarda çok sıkılır mıyım ki tek başıma
canim endiseni anliyorum ama tek degilsin senanur var imkanlar el verirse kismet olursa bizler variz ayni ilcede olacagiz tanisiriz kuzularimiz arkadas olur biz arkadas oluruz...
ay allah orda adamın alından pantalonunu gotururlerde haberın olmaz.orayı beledıye yıkıcaktı olay cıkmıstıı..
canımmm benımm sıkma hıc kendını.sen mukemmel bır annesın zor zamanlarımız suan.ben kayınvalıdem oldugu halde yetısemıyorum dusun sen tek basına bırde calısıyorsun..bunlar cok buyuk seyler sıka sakın canını
nerde tek basınasın?beylıkduzunde mı?ben varım esra var.kızlarımız var dahada yetmıyorsa bısey dıyemem yanıı.ben evde olsam hergun esradaydım valla.orda olmadıgımdan gıdemıyorum eceyle.yoksa ooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?