- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.361
kizlar malum kuzular ayaklanma cabasi icindelerancak bizim yatagimiz derin degil yani kizim ayaga kaljtiginda gobisi hizasinda nerdeyse henuz ayaga kalkamiyor ama cabaliyor ben 1hafta oldu odasini ayirdim pamugumun aniden ayaklanirda duser korkum basladi bunun icin park yatak almayi dusunduk onlarda yirtilcak gibi gorunuyor gozume ama derinligi guzel kullanan varmi kizlar ne dersiniz?
niye sattinki dosemeciye verseydin bizimkent koprusunun e5girisinde koltukcu buke var cok iymis diye duydum isciligi. piyango cikmaz bacim sen iyisimi kisitla harcamalarini. bizde ev kredisi cekmeyi dusunuyoruzda borcu goze almak zor geliyor ancak borcsuzda ev sahibi olunmuyor...
sen simdi skiliyosun misafirler gidince napcanbenim melegimde evi 4donuyor emekliyor kucakta skiliyor artik daha cok yoruluyorum pesinde dolanmaktan kucakta gecen gunler daha rahatmis aslinda. kabizlik ah kabizlik kizim bana cekmis kucuk yasta fissur oldu anasi gibi duzene girdik derken bugun yine kaka yapmadi biogaia kullan canim hastane olarak medilife dr.saadet hn.oneriyorum elif su'nun dr.numarada veriyor her dakka ara oldukca sabirli gunde 3kez aradigmi bilirim. muayene ucretide gayet makul aklinda olsun hem cokta yakin migros avm yi gormussundur hemen orda. temiz guzel bi hastane randevulu gidince 5dk.bekler beklemezsin. aklinizda olsun. semacim misafirlerin gidince bekliyorum canim tum gun evde yanliziz kizcemle esin isterse aksam yemege falanda bekleriz esim memnun olur arkadas olurlar belki
Misafirler varken sıkılmıyorum canım yalnızken sıkılıyorumherkes emekleyince daha yoruluyor diyor ama görücez bakalım gerçi benim kızın daha niyeti yok iyi oldu hastane işi canım oraya götürürüm kızımı ilk sen gel canım ben bilmiyorum ki buraları senala cesaret edemem:26:ne zaman istersen gel bu hafta içi olabilir mesela
insallah canim darisi basimiza...cok buyuklerdı canım ya dosemede bıseyı yoktu kı yanlar derıydı zaten.cok rahatsız oldugu ıcın verdım.ben kredı cekmedım evler ıcın sıfır faızle ınsaat sırketlerı kredılendırme yapıyor oyle aldım.ınsallah sızde alırsınız en kısa zamanda azıcık sıkıntısı oluyor ama bıtınce nasıl rahat anlatamam
bebeğinle aynı odada uyuyosan kendi yatağınıza bitiştirebilirsiniz. biz beşiğin bir tarafını söktük öyle yaptık.
tamam canim gelirim telden haberlesiriz. ogretmenler sitesinin karsisindamiydin tam olarak sitenin adi ne. canim iyi arkadas olabilecegimizi umuyorumyakinlarinda park var mi elifin arabasinida alirim kuzularada bizede iyi gelir...
selam kızlar sizlere bir şey danışıcammm benim 29haziranda cumartesi sabah erken çıkımak üzere o gün ve pazar akşamına kadar tatil programım var izmirdeyim karaburuna gidicez biliyosunuz 2çocuğum var annem bırak bebeği bana bakarım diyo emen bi bebek sonuçta gece sık kalkıp emio oyalarım bi şekilde diyo mama veririm muhallebi yediririm ayağımda sallarım dio ama çok kararsız kaldım yakın yer değil sonuçta napsam ya bilemedim tatil ii olurmu götürsem rahat edermiyim yemeesi falan tam diş dönemi zorluyoda beni iştahsız oralarda mahvolurmuyum offf çok karşığım
selam kızlar sizlere bir şey danışıcammm benim 29haziranda cumartesi sabah erken çıkımak üzere o gün ve pazar akşamına kadar tatil programım var izmirdeyim karaburuna gidicez biliyosunuz 2çocuğum var annem bırak bebeği bana bakarım diyo emen bi bebek sonuçta gece sık kalkıp emio oyalarım bi şekilde diyo mama veririm muhallebi yediririm ayağımda sallarım dio ama çok kararsız kaldım yakın yer değil sonuçta napsam ya bilemedim tatil ii olurmu götürsem rahat edermiyim yemeesi falan tam diş dönemi zorluyoda beni iştahsız oralarda mahvolurmuyum offf çok karşığım
günaydın güzel anneler tatlı bebişler
biz döndükgeçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah
oğluşum babannesinin bahçesinde bisikletle gezmeye alıştı artık her gidenin arkasından gitmeye çalışıyor dışarı
oturtamıyoruz direniyor ayakta durup gezcekmiş sıpa ,belimiz kopuyor onu gezdirmekten
emmeyi de tamamen kesti tatilde malesefzaten süt de kesildi gibi artık
neyse daha uzun uzun yazarım sonra, öptüm hepinizi
Günaydın hepinize, iyi haftalar olsun...
merhaba kızlar ece persembe gecesı cok hafıf atesle sabaha kadar uyumadı.cuma gunude gece cok ateslendı 39 ları gorduk.hemen hastaneye gıttık agzı zaten 3 gundur pamukcuktu.ust solunum yolları enfeksıyonu oldugunu soyledı doktor.antıbıyotık kullanıyoruz.2 gundur ece cok bıtkındı elını bıle kaldıramıyordu bugun cok sukur ıyı kızım yurutecte gezıyor ama persembeden berı hıc uyumuyorum ben bıttım sımdı valla..
Günaydın canım naber
geçmiş olsun canım yaa kuzular hasta olunca çok zor oluyor
aynen oyle.cok huysuz.dun evdeydık havuza felan ınerım dedım .esım onden gıttı bızde gelıyoruz dedık ama nerde aksam oldu bız ınemedık bıle.allahtan odasında huzurlu hıc sesı cıkmıyor.carsaflarıyla oynuyor donenceye bakıyor.bugun bıraz daha ıyı ama antıbıyotık ıshal yapıyormus.ıshalle basımız dertte
Eki Görüntüle 735268 Eki Görüntüle 735269 Eki Görüntüle 735270 Eki Görüntüle 735271
Teyzoşlarrr,2013 Kiraz Güzeliiiii
Günaydın canım naber
geçmiş olsun canım yaa kuzular hasta olunca çok zor oluyor
aynen oyle.cok huysuz.dun evdeydık havuza felan ınerım dedım .esım onden gıttı bızde gelıyoruz dedık ama nerde aksam oldu bız ınemedık bıle.allahtan odasında huzurlu hıc sesı cıkmıyor.carsaflarıyla oynuyor donenceye bakıyor.bugun bıraz daha ıyı ama antıbıyotık ıshal yapıyormus.ıshalle basımız dertte
günaydın güzel anneler tatlı bebişler
biz döndükgeçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah
oğluşum babannesinin bahçesinde bisikletle gezmeye alıştı artık her gidenin arkasından gitmeye çalışıyor dışarı
oturtamıyoruz direniyor ayakta durup gezcekmiş sıpa ,belimiz kopuyor onu gezdirmekten
emmeyi de tamamen kesti tatilde malesefzaten süt de kesildi gibi artık
neyse daha uzun uzun yazarım sonra, öptüm hepinizi
dün bütün gün nehirimle beraberdim enerjii depoladım,ama sabah onu bırakıp giderken yinebütün neşem gittii.. ilk dişimizinden sonra 2. dişimizde patladı..kızım dişler yüzünden geceler mızmız malesef.. yeni tatlar tatmaya başladık.. sen nasılsın canım kuzun nasıl?
Çok geçmiş olsun tğçecim.. umarım en kısa zamanda atlatırsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?