2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bebeğinle aynı odada uyuyosan kendi yatağınıza bitiştirebilirsiniz. biz beşiğin bir tarafını söktük öyle yaptık.

cok buyuklerdı canım ya dosemede bıseyı yoktu kı yanlar derıydı zaten.cok rahatsız oldugu ıcın verdım.ben kredı cekmedım evler ıcın sıfır faızle ınsaat sırketlerı kredılendırme yapıyor oyle aldım.ınsallah sızde alırsınız en kısa zamanda azıcık sıkıntısı oluyor ama bıtınce nasıl rahat anlatamam

Misafirler varken sıkılmıyorum canım yalnızken sıkılıyorum herkes emekleyince daha yoruluyor diyor ama görücez bakalım gerçi benim kızın daha niyeti yokiyi oldu hastane işi canım oraya götürürüm kızımı ilk sen gel canım ben bilmiyorum ki buraları senala cesaret edemem:26:ne zaman istersen gel bu hafta içi olabilir mesela

tamam canim gelirim telden haberlesiriz. ogretmenler sitesinin karsisindamiydin tam olarak sitenin adi ne. canim iyi arkadas olabilecegimizi umuyorum yakinlarinda park var mi elifin arabasinida alirim kuzularada bizede iyi gelir...

insallah canim darisi basimiza...

tamam canim gelirim telden haberlesiriz. ogretmenler sitesinin karsisindamiydin tam olarak sitenin adi ne. canim iyi arkadas olabilecegimizi umuyorum yakinlarinda park var mi elifin arabasinida alirim kuzularada bizede iyi gelir...

evet canım öğretmenler sitesinin karşısında beylikdüzü tıp merkezinin yanında ki bina köşede hemen site değil canım çağdaş apartmanı bizim bahçede var canım park küçük ama başka var mı buralarda bilmiyorum bende öyle düşünüyorum

selam kızlar sizlere bir şey danışıcammm benim 29haziranda cumartesi sabah erken çıkımak üzere o gün ve pazar akşamına kadar tatil programım var izmirdeyim karaburuna gidicez biliyosunuz 2çocuğum var annem bırak bebeği bana bakarım diyo emen bi bebek sonuçta gece sık kalkıp emio oyalarım bi şekilde diyo mama veririm muhallebi yediririm ayağımda sallarım dio ama çok kararsız kaldım yakın yer değil sonuçta napsam ya bilemedim tatil ii olurmu götürsem rahat edermiyim yemeesi falan tam diş dönemi zorluyoda beni iştahsız oralarda mahvolurmuyum offf çok karşığım

canim annecigin bi sekilde oyalarda minigin o sekle aldanirda oyalanirmi dersin. dusun simdi rahat edicem diye minik kuzunu almadin yanina gunde kac sefer ariycan aklinida goturebilcenmi karaburuna huzursuzlansada sizin yaninizda huzursuzlansin bence birakma. ani bisey olsa annen yetebilirmi hastanesiydi iviriydi ziviriydi (allah gostermesin tabi) daha cok burnundan gelir tatil. gotur ya birakma minik prensesini bakarsin o ayri bi renk katar tatilinize. ya herseyden onemlisi bende halen emziren bi anneyim ve kizim meme istiyorsa ne muhallebi ne corba hic bisey kesmez kuzumu. iyi dusun derim ancak birakma fikri bana pek ic acici gelmedi canim.

günaydın güzel anneler tatlı bebişler

biz döndük geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah

oğluşum babannesinin bahçesinde bisikletle gezmeye alıştı artık her gidenin arkasından gitmeye çalışıyor dışarı

oturtamıyoruz direniyor ayakta durup gezcekmiş sıpa ,belimiz kopuyor onu gezdirmekten

emmeyi de tamamen kesti tatilde malesef zaten süt de kesildi gibi artık

neyse daha uzun uzun yazarım sonra, öptüm hepinizi

Ben olsam bırakamam emmese bir şekilde oyalar annen ama emen çocuk illa ister gece de kalkıyor diyorsun :26:

Hoşgeldin canım üzülme yine bu kadar emdi ya demesi kolay tabii ama iyi olsunlarda
demek dorukta ayaklandı benim kız da tık yok kalkmaya çalışıyor ama korkuyor
benim kızda dışarsını çok seviyor ama bebek arabasını sevmiyor kucakta gezecek sıpa

merhaba kızlar ece persembe gecesı cok hafıf atesle sabaha kadar uyumadı.cuma gunude gece cok ateslendı 39 ları gorduk.hemen hastaneye gıttık agzı zaten 3 gundur pamukcuktu.ust solunum yolları enfeksıyonu oldugunu soyledı doktor.antıbıyotık kullanıyoruz.2 gundur ece cok bıtkındı elını bıle kaldıramıyordu bugun cok sukur ıyı kızım yurutecte gezıyor ama persembeden berı hıc uyumuyorum ben bıttım sımdı valla..

Günaydın hepinize, iyi haftalar olsun...

Günaydın canım naber

geçmiş olsun canım yaa kuzular hasta olunca çok zor oluyor

Günaydın canım naber

aynen oyle.cok huysuz.dun evdeydık havuza felan ınerım dedım .esım onden gıttı bızde gelıyoruz dedık ama nerde aksam oldu bız ınemedık bıle.allahtan odasında huzurlu hıc sesı cıkmıyor.carsaflarıyla oynuyor donenceye bakıyor.bugun bıraz daha ıyı ama antıbıyotık ıshal yapıyormus.ıshalle basımız dertte

inşallah iyileşir kısa zamanda

Bende alışamıcam galiba buralara eşim çok geç geliyor annemlere de uzağım tabii

Günaydın canım naber

dün bütün gün nehirimle beraberdim enerjii depoladım,ama sabah onu bırakıp giderken yine bütün neşem gittii.. ilk dişimizinden sonra 2. dişimizde patladı..kızım dişler yüzünden geceler mızmız malesef.. yeni tatlar tatmaya başladık.. sen nasılsın canım kuzun nasıl?

Çok geçmiş olsun tğçecim.. umarım en kısa zamanda atlatırsınız..

hoşgeldin cnm. tatil iyi geçmiştir umarım.

maşallah paşana . ayaklanmış. bizim kız tembel daha ayakta duramıyo ama yerlerde sürünüyoruz...

Ne zor oluyordur kimbilir kuzunu bırakıp işe gitmekbenim kızın daha bir tane dişi patladı 2.de gelir yakında çok mızmız oluyor yavrular diş yüzünden bunlarda geçecek napalım

kızımın poposu çok pişiyor kabız olduğundan beri :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…