2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

merhaba kızlar....
yokum bayadır farkedenınz oldu mu bılmıyorumm:26:
canım ıstemedı bı kac gun pc yı acmak..kızımı btun gun kucagmda tasımaktan dermanm kalmıyo bska bseyee
bı kac gun dısı zorladı baya bı ama hala patlatamadı kuzum onun huysuzlukları devam edıyo..
gunduz hala uyumamaya devam edıyo tas catlasa 30dk
walla uyumaya uyumaya buyudu ya hayret edıyorum ya 3 aylık olsun duzelır sozlerı hala kulagımda
salı gunu 8 aylık olucak ıns..nasılda gectı zaman su gıbıı
kızım gunbe gun buyudu ama benım bahsettgm seyler hıc degısmedı
nyse yurumeye hergun braz dha yaklasıyoruz neysekı bgunler de gecıcek..
gecen gun bı bebıs geldı mısafır 2.5 aylık saatlerce bı koltugun uzerınde vakıt gecırdı cocuk
hayretler ıcınde kaldımm sadece emerken alıyodu annesı kucagına uyumadgı surece ole tavana fln bakıp
kendı kendıne sesler cıkarıp yattı cocuk ya sadece 1 defa agladgna sahıt oldum o da cok acıkmıstı
kadın guvenlı bı yere yatırıp gdıyo baska odalara gecebılıyo kendımı dusundum de ben neler cekmısım dedım
hıc hatrlamam ole eylul un kendı kendıne etrafı ızledgnı hele baska odaya gecmek saat 8 den once ımkanszdı benım ıcın
hayatının olagan akısı neredeyse hıc degsmems.. sehırdısı gezmeler gunduz banyo yemek ev ısı
ya da bunlardan en az bırını yapabılme...
bole bebege ne var 9 tane dogursan yıne etkılemez
bazı anneler dogustan bebıslerden yana sanslı yda tecrube dedıklerı bu olsa gerek onun da ılk fenaymıs

nysee.. kapayalım bu uslu bebek bahsını efkar cokuyo zıraaa
uzun zamandır ıhtıyacım olan degısklıgı bozcak guzel bı gelısme var en azından
yarın teyzemız gelıyoooılac gbı gelıcek walla hem kuzuma hem banaa
kardesım degıl arkadasım gbıdır kızımdan oncekı askımm dıyebılırım onaa
bı kac gun dha bu yuzden arazı olabılırz bız malum hasret gdercez gezcez tozcazz

gecmısı okuyamadım opuyorum hepınızı mıs kuzularnzııı

Yazdıklarınla herzamanki gibi beni anlatıyorsun arkadaşım aynı şeyleri yaşıyoruz hafta sonu eşşimin arkadaşı geldi eşi ile 4 buçuk aylık kızları var maaşallah ana kucağında bakınıp durdu emzirdi uyudu kalktı çıt yok bizim o zamanki hallerimiz film şeridi gibi geçti gözümün önünden Dişimiz hala yok huysuzluğa devam bu günlerde geçecek elbet bekliyoruz.Kardeşinin gelmesine çok sevindim gerçekten ilaç gibi gelecektir eminim minik prensesi öpüyorum...

Kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr Huuu huuuuuu... Talep azlığından dolayı sayfa kapanmazsaa iyi

Merhaba kızlar bu aralar uzak kaldım iş güç derken zaman geçti gitti oğlum öksürüyor geçen gün balgam çıkardı fena kustu çok korktum yarın dr a götüreceğiz. Dediğin gibi herkes dağıldı önceeri okuyamazdık geçmiş sayfaları şimdi ilerlemiyor bile Tuğçacim geçmiş olsun ece korkutmuş gerçektende seni çok iyi anlıyorum dün yerde oyalanırken bizimki gidip fiskosun örtüsünü çekmiş ben mutfaktaydım eşim odada. üzerindede saksıda çiçek var tam uca gelmiş eşim yetişmiş bir bağırdı ki çok korktum ya kafasına düşseydi:26: Allah meleklerimizi korusun(zaten koruyorda)

canım geçmiş olsun

ufak kazalarımız oluyo maalesef allah beterinden saklasın

Herkes tatil için plan yapıyor ama çantımızda neler olcak

ben aklıma gelenleri yazdım EKSİĞİM VARMII ? yada ÖNERİNİZ

İLAÇLARI:
Ateş düşürücü
Sinek / arı ısırmasına karşı krem
d vitamin damlası
demir damlası
burun spreyi
pişik kremi
ateş ölçer

GIDA:
kavanoz mamaları (ben hipp tercih ediyorum)
tahıl kaşık maması
biberon maması
kaşığı
mama için su ısıtıcı
biberonlar
emzikleri
termos

bez
alt açma örtüsü
ıslak mendil
şapka
bol önlük (kullan at tarzından alcam)
bol giysi
oyuncak
cibinlik
şampuan
tırnak makası
güneş kremi

kaldımı eksik ?????

maşallah daha ne olsun gittiğin yer neresi bilmiyorum ama güneş koruyucu unutma bebişin yanmasın:)

Havlusu , suda kullnılan bezlerden :) , gölgelikli ayak geçmeli bebek simidi,...

hılalcımmm canım benım tesekkur ederım yorumların ıcın
sesıme cevap vermene yıne cok sevındım senın harıcınde duyan olmuyo zıraa
cogunluk kayıp yıneetoptan bı terkeds sozkonusu10:
gırenler de yazmıyooo
walla bı kac hafta yoktum hemen dagılmıssınz cıl yavrusu gıbı bı geleyım de toparlayayım sızıı
bos bırakmaya gelmıyoo topıkımız

napalım bızım de kuzularmz buyuyunce uslu olurlar belkı
belkı bızımde 8 aylık askerlıgmızın odulu baskalarnda olmayan bambaska guzel ayrıcalıkları tatmak olur....
nysekı zaman ıkımzın bole ortak skntılarmzn oldgu anlardan ıbaret degıl sonrası var dhaa
sızlansak da mızlansak da ole ya da bole gectı gttı bak 8 ay cok azıcık dha sıkalım dısımızı
topıkte tek dıssız kalan ıkımzız galıba canımmbakalım belkı aynı anda cıkarırlar herseylerı ortak nede olsa
teyzemızın gelısı kan yapıcak canm evet sabaha yanımızda olucak ınsaallah
kızım yuruyene kadar benm bole dıs destege ole cok ıhtıyacım var kı tek basımayım cunku...
allah aılermzı kardeslerımzı korusun...bole kendı careszlıgmı skıntımı gordukce kızımnda bı kardesı olsun cok ıstıyorum
ama o fılm serıdı yok mu o fılm serıdı:18::18:baslamadan bıtırıyo tum hayallerımı
oglusun mınık bı kaza atlatms canımm gecms olsun Allahm esırgesın hepsını
sende benım yerıme op yakısıklı prensı sımdılık hoscakal canımm

valla bazen ne yapacagımızı sasırtıyorlar benimki de yapıyor bazen sanki canı yanmis gıbı basıyor cıglıgı...gecmis olsun sekerim...

selam kızlar nasılsınızzz biz berbat durumdayızzz kızım sürekli ağlıo ne gülüyo ne oynuyo 2çocuk olunca zorluyo baya çok mutsuzum((napcam bilemiyorum ne gece uyuyoz ne gündüz dişler bi gelemedi((

canım yaa uzulme insallah gecer gececek...benim sıpacık da bu sekilde bu aralar dis mi dıyoruım ama gelen giden de yok...cok zormus gercekten de ya...

gecmis olsum insallah muhım degildir...
havlu bebek mayosu yada mayo bebek bezi....can simidi..nevresim takımı (ben alıcam) battaniye...aksamları serin olabilir diye hırka...gunes kremi..

benden sıze bır kotu haber ecenın atesı dusmuyor yapılan tahlılerde kanında ve ıdrarında cok sayıda mıkrop cıktı hastaneye yatırıcaklar suan hastaneye gıdıyorum dualarınızı beklıyorumm..

benden sıze bır kotu haber ecenın atesı dusmuyor yapılan tahlılerde kanında ve ıdrarında cok sayıda mıkrop cıktı hastaneye yatırıcaklar suan hastaneye gıdıyorum dualarınızı beklıyorumm..

ayyy canımmm ya çok ama çok geçmiş olsun ya offf noldu kuzucuğa dualarım eceyle canımm acil şifalar dilerim...

dun gece eceye hastanede antıbıyotık ıgne baslandı.eve geldık butun gece atesı yoktu ıyıydı en son 4 te olctum yıne yoktu sabah 6da yanı yarım saat once 38.7 olmustu hemen ates dusurucu verdım ve yıkadık.sımdı 37.3 ama hala korkuyorum.ya devam ederse doktor 3 gun surucek dedı.

canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin inşallah

kızım gene zor dalıyor uykuya yarım saat sallıyorum ayağımda öyle uyuyor bırakınca uyanıyordişlerden sanırım sıkıntımız

merhaba annecikler ve güzel kuzucukları'mız
biraz okumaya çalıştım diş problemleri var galiba genelde sağlıkla acısız çıkarsınlar inşallah.
biz maşallah subanallah çok rahat ve 2'şer 2'şer çıkarıyoruz pıt diye maşallah oğluşuma 6.ayımız bittiğinde alttan 2 dişi birer gün arayla 8.ayımızın sonundada yani bu hafta üst dişlerimizi pıtlattık bunu bol peynir ve yoğurt yememe bağlıyorum hamişliğimde hiçbir ilaç kullanmıyorum dişleri için,kavanoz mama hayatımızda yok yemiyorda zaten şeker ve tuz asla yok herşeyini elimden geldiğince mevsimine göre tazecikmpişiriyorum oğluşum çok akıllı ve uslu maşallah diyelim teyzeleri aslında uslu olmasalarda Rabbime şükür herşeylerine çok şükür onlar bizim herşeyimiz.butik kurabiye,cup cake ve butik sabun işine girdiğimden fırsat buldukça okuyorum aslında sizleri çok özlüyorum yol arkadaşlarım benim inşallah bütün anne ve bebeciklerimiz sağlıklı ve mutludurlar hayırlı cumalar görüşmek üzere bakın oğluşumun diş buğdayı fotosunu göndereyim size

kıyamam Rabbim acil şifalar versin inşallah çok dikkatli ol annesi ateş çok tehlikeli Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…