- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.401
merhaba kızlar....
yokum bayadır farkedenınz oldu mu bılmıyorumm:26:
canım ıstemedı bı kac gun pc yı acmak..kızımı btun gun kucagmda tasımaktan dermanm kalmıyo bska bseyee
bı kac gun dısı zorladı baya bı ama hala patlatamadı kuzum onun huysuzlukları devam edıyo..
gunduz hala uyumamaya devam edıyo tas catlasa 30dk
walla uyumaya uyumaya buyudu ya hayret edıyorum ya 3 aylık olsun duzelır sozlerı hala kulagımda
salı gunu 8 aylık olucak ıns..nasılda gectı zaman su gıbıı
kızım gunbe gun buyudu ama benım bahsettgm seyler hıc degısmedı
nyse yurumeye hergun braz dha yaklasıyoruz neysekı bgunler de gecıcek..
gecen gun bı bebıs geldı mısafır 2.5 aylık saatlerce bı koltugun uzerınde vakıt gecırdı cocuk
hayretler ıcınde kaldımm sadece emerken alıyodu annesı kucagına uyumadgı surece ole tavana fln bakıp
kendı kendıne sesler cıkarıp yattı cocuk ya sadece 1 defa agladgna sahıt oldum o da cok acıkmıstı
kadın guvenlı bı yere yatırıp gdıyo baska odalara gecebılıyo kendımı dusundum de ben neler cekmısım dedım
hıc hatrlamam ole eylul un kendı kendıne etrafı ızledgnı hele baska odaya gecmek saat 8 den once ımkanszdı benım ıcın
hayatının olagan akısı neredeyse hıc degsmems.. sehırdısı gezmeler gunduz banyo yemek ev ısı
ya da bunlardan en az bırını yapabılme...
bole bebege ne var 9 tane dogursan yıne etkılemez
bazı anneler dogustan bebıslerden yana sanslı yda tecrube dedıklerı bu olsa gerek onun da ılk fenaymıs
nysee.. kapayalım bu uslu bebek bahsını efkar cokuyo zıraaa
uzun zamandır ıhtıyacım olan degısklıgı bozcak guzel bı gelısme var en azından
yarın teyzemız gelıyoooılac gbı gelıcek walla hem kuzuma hem banaa
kardesım degıl arkadasım gbıdır kızımdan oncekı askımm dıyebılırım onaa
bı kac gun dha bu yuzden arazı olabılırz bız malum hasret gdercez gezcez tozcazz
gecmısı okuyamadım opuyorum hepınızı mıs kuzularnzııı
KızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrHuuu huuuuuu... Talep azlığından dolayı sayfa kapanmazsaa iyi
Merhaba kızlar bu aralar uzak kaldım iş güç derken zaman geçti gitti oğlum öksürüyor geçen gün balgam çıkardı fena kustu çok korktumyarın dr a götüreceğiz. Dediğin gibi herkes dağıldı önceeri okuyamazdık geçmiş sayfaları şimdi ilerlemiyor bile Tuğçacim geçmiş olsun ece korkutmuş gerçektende seni çok iyi anlıyorum dün yerde oyalanırken bizimki gidip fiskosun örtüsünü çekmiş ben mutfaktaydım eşim odada. üzerindede saksıda çiçek var tam uca gelmiş eşim yetişmiş bir bağırdı ki çok korktum ya kafasına düşseydi:26: Allah meleklerimizi korusun(zaten koruyorda)
Herkes tatil için plan yapıyor ama çantımızda neler olcak
ben aklıma gelenleri yazdım EKSİĞİM VARMII ? yada ÖNERİNİZ
İLAÇLARI:
Ateş düşürücü
Sinek / arı ısırmasına karşı krem
d vitamin damlası
demir damlası
burun spreyi
pişik kremi
ateş ölçer
GIDA:
kavanoz mamaları (ben hipp tercih ediyorum)
tahıl kaşık maması
biberon maması
kaşığı
mama için su ısıtıcı
biberonlar
emzikleri
termos
bez
alt açma örtüsü
ıslak mendil
şapka
bol önlük (kullan at tarzından alcam)
bol giysi
oyuncak
cibinlik
şampuan
tırnak makası
güneş kremi
kaldımı eksik ?????
Herkes tatil için plan yapıyor ama çantımızda neler olcak
İLAÇLARI:
Ateş düşürücü
d vitamin damlası
demir damlası
burun spreyi
pişik kremi
ateş ölçer
GIDA:
tahıl kaşık maması
biberon maması
kaşığı
mama için su ısıtıcı
biberonlar
emzikleri
termos
bez
alt açma örtüsü
ıslak mendil
şapka
bol giysi
oyuncak
cibinlik
şampuan
tırnak makası
güneş kremi
kaldımı eksik ?????
hılalcımmm canım benım tesekkur ederım yorumların ıcınYazdıklarınla herzamanki gibi beni anlatıyorsun arkadaşımaynı şeyleri yaşıyoruz hafta sonu eşşimin arkadaşı geldi eşi ile 4 buçuk aylık kızları var maaşallah ana kucağında bakınıp durdu emzirdi uyudu kalktı çıt yok bizim o zamanki hallerimiz film şeridi gibi geçti gözümün önünden Dişimiz hala yok huysuzluğa devam bu günlerde geçecek elbet bekliyoruz.Kardeşinin gelmesine çok sevindim gerçekten ilaç gibi gelecektir eminim minik prensesi öpüyorum...
valla bazen ne yapacagımızı sasırtıyorlar benimki de yapıyor bazen sanki canı yanmis gıbı basıyor cıglıgı...gecmis olsun sekerim...sayfayı batırmısım valla kusura bakmayın.az once ece yatıyordu.bır cıglık ama nasıl bagrıyor salondan odaya gıdene kadar susmadı.gıttım hala bagrıyor gozlerı kapalı.ece dedım yok devam ece dıye bagırdım kendıne geldı.kolu kıpkırmızı.aklımı kaybedıyorum sandım meger ustune yatmıs sıpa.ayyy yemın edıyorum hala tıtrıyorum.
selam kızlar nasılsınızzz biz berbat durumdayızzz kızım sürekli ağlıo ne gülüyo ne oynuyo 2çocuk olunca zorluyo baya çok mutsuzum((napcam bilemiyorum ne gece uyuyoz ne gündüz dişler bi gelemedi ((
Merhaba kızlar bu aralar uzak kaldım iş güç derken zaman geçti gitti oğlum öksürüyor geçen gün balgam çıkardı fena kustu çok korktumyarın dr a götüreceğiz. Dediğin gibi herkes dağıldı önceeri okuyamazdık geçmiş sayfaları şimdi ilerlemiyor bile Tuğçacim geçmiş olsun ece korkutmuş gerçektende seni çok iyi anlıyorum dün yerde oyalanırken bizimki gidip fiskosun örtüsünü çekmiş ben mutfaktaydım eşim odada. üzerindede saksıda çiçek var tam uca gelmiş eşim yetişmiş bir bağırdı ki çok korktum ya kafasına düşseydi:26: Allah meleklerimizi korusun(zaten koruyorda)
havlu bebek mayosu yada mayo bebek bezi....can simidi..nevresim takımı (ben alıcam) battaniye...aksamları serin olabilir diye hırka...gunes kremi..Herkes tatil için plan yapıyor ama çantımızda neler olcak
İLAÇLARI:
Ateş düşürücü
d vitamin damlası
demir damlası
burun spreyi
pişik kremi
ateş ölçer
GIDA:
tahıl kaşık maması
biberon maması
kaşığı
mama için su ısıtıcı
biberonlar
emzikleri
termos
bez
alt açma örtüsü
ıslak mendil
şapka
bol giysi
oyuncak
cibinlik
şampuan
tırnak makası
güneş kremi
kaldımı eksik ?????
benden sıze bır kotu haber ecenın atesı dusmuyor yapılan tahlılerde kanında ve ıdrarında cok sayıda mıkrop cıktı hastaneye yatırıcaklar suan hastaneye gıdıyorum dualarınızı beklıyorumm..
benden sıze bır kotu haber ecenın atesı dusmuyor yapılan tahlılerde kanında ve ıdrarında cok sayıda mıkrop cıktı hastaneye yatırıcaklar suan hastaneye gıdıyorum dualarınızı beklıyorumm..
dun gece eceye hastanede antıbıyotık ıgne baslandı.eve geldık butun gece atesı yoktu ıyıydı en son 4 te olctum yıne yoktu sabah 6da yanı yarım saat once 38.7 olmustu hemen ates dusurucu verdım ve yıkadık.sımdı 37.3 ama hala korkuyorum.ya devam ederse doktor 3 gun surucek dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?