2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Allah kolaylık versin hepimize.Diş sıkıntıları çok zor gerçekten. canım pişik içinde hakiki zeytinyağını öneriyorum.ve hangi pişik kremini kullanıyorsun her bez değiştirmende bolca sür.bu aralar benim kızımda oluyor pişik..

Kizlaar Ben geldim insallah herkes iyidir biz idare ediyoruz ...yarin minigim ile abisini sunnet edicez bana dua edin....hepinizu cok opuyorum ..gecmusi okuyamadim malum birikmis cook....7 aylik olduk ...

amin canım evet zeytinyağıda süreyim bakalım geçer inş

bugün kızım kendi kendine ayağa kalktı emeklemeden yürüyecek herhalde

gsmpy hayırlı olsun sünnetiniz

saol canım yok vazgeçtim zaten götürücem kıyamadım özlerimmm ben onuuuuuuu:))))

kızlar dunden berı hepınıze cevap yazmaya calısıyorum telefonumdan olmuyor sanırım agır gelıyor ekran donuyor neyse.gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekurler allah bıdaha yasatmasın cok zordu kızım hıcbırsey yıyemedı 3 4 gun.dun aksamdan berı yıyebılıyor.nasıl mutluyum anlatamam.sımdıde uyudu ece hanım bende balkonda anca kahvaltı edıyorum.hepınızıde ozledım kızzzlar.

Kızlar sizce bizim ufaklıklarla tatil nasıl olur :) planlarımızda tatile gitmek var ama kızımla nasıl geçer bilmiyoruzz:44: daha doğrusu eşim rahat gayet iyi olur merak etme sorun olmaz diyor ama ben emin değilim.. :44::44:

tatıl konusu benıde cok tedırgın ettı o yuzden ıptal ettırdık.yakın bıryerlere arabayla gıdıcez ıste erıklı gıbı mesela.baktık olmuyor bıner arabaya gerı gelırız dıyorum.zaten esımın 2 hafta felan ıznı var.1 hafta 10 gun kadar oyle gezıcez arta kalan gunlerde evde olucaz bırkac gunde havuzda felan gecırıcez.

slm melekler ve anneleri...tugcecim cook gecmis olsun ...gsympy sünnetniz hayırlı olsun sekerim ...bizim de olmamız gerek ama maasallah cok hareketli kucuk bey surunuyor emekliyor ayaga kalkmaya cabalıyor maasallah .sırf altını bezlerken ustunu degistiriken halim kalmıyor o sebeple erteleme kararı aldık...seneye bakacagız artık insallah...
biz gidecegiz tatile bakalım mehmet beyle nasıl olacak insallah deneyelim bakalım deneyimleri paylasırız sonra ...
eveeet simdi soru :
sivrisineklerle nasıl bas ediyorsunuz??? kimyasal seyler kullanmak istemiyorum... (

canım aktardan melisa yağı al sür yaklaşamıyor sivrilerr büyük kızım öle büyüttüm bennnn

sayfayı batırmısım valla kusura bakmayın.az once ece yatıyordu.bır cıglık ama nasıl bagrıyor salondan odaya gıdene kadar susmadı.gıttım hala bagrıyor gozlerı kapalı.ece dedım yok devam ece dıye bagırdım kendıne geldı.kolu kıpkırmızı.aklımı kaybedıyorum sandım meger ustune yatmıs sıpa.ayyy yemın edıyorum hala tıtrıyorum.

insanın ödünü koparıyor bunlar valla
benim kız üstünü bile giydirmiyor çığlık çığlığayız
kimseler yok gene

insanın ödünü koparıyor bunlar valla
benim kız üstünü bile giydirmiyor çığlık çığlığayız
kimseler yok gene

ay allahım bırde kolunu kırmızı gorunce ıyıce korktum dedım kıza bısey oluyor..kayınvalıdem guluyor.sakın ol dıyor dedım ne sakını aklım gıttı..sımdı tekrar yattı sıpa bakalım daha uyanmaz.bende temızlık yapıyorum..

Tatil annelere zor.

bebişle sen ilgileneceksin, sen uyutacaksın, sen uyanmasını bekliceksin, havuzda sen ilgileneceksin.... babalar da günü gün edecek.

ama ne kadar zor olsada birlikte gitmeye DEĞER. :)

bizde ay sonu gidiyoruz. bize şimdiden kolay gelsin.

selam kızlar nasılsınızzz biz berbat durumdayızzz kızım sürekli ağlıo ne gülüyo ne oynuyo 2çocuk olunca zorluyo baya çok mutsuzum((napcam bilemiyorum ne gece uyuyoz ne gündüz dişler bi gelemedi((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…