- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.381
Ne zor oluyordur kimbilir kuzunu bırakıp işe gitmekbenim kızın daha bir tane dişi patladı 2.de gelir yakında çok mızmız oluyor yavrular diş yüzünden bunlarda geçecek napalım
kızımın poposu çok pişiyor kabız olduğundan beri :26:
Allah kolaylık versin hepimize.Diş sıkıntıları çok zor gerçekten. canım pişik içinde hakiki zeytinyağını öneriyorum.ve hangi pişik kremini kullanıyorsun her bez değiştirmende bolca sür.bu aralar benim kızımda oluyor pişik..
canim annecigin bi sekilde oyalarda minigin o sekle aldanirda oyalanirmi dersin. dusun simdi rahat edicem diye minik kuzunu almadin yanina gunde kac sefer ariycan aklinida goturebilcenmi karaburuna huzursuzlansada sizin yaninizda huzursuzlansin bence birakma. ani bisey olsa annen yetebilirmi hastanesiydi iviriydi ziviriydi (allah gostermesin tabi) daha cok burnundan gelir tatil. gotur ya birakma minik prensesini bakarsin o ayri bi renk katar tatilinize. ya herseyden onemlisi bende halen emziren bi anneyim ve kizim meme istiyorsa ne muhallebi ne corba hic bisey kesmez kuzumu. iyi dusun derim ancak birakma fikri bana pek ic acici gelmedi canim.
Kizlaar Ben geldim insallah herkes iyidir biz idare ediyoruz ...yarin minigim ile abisini sunnet edicez bana dua edin....hepinizu cok opuyorum ..gecmusi okuyamadim malum birikmis cook....7 aylik olduk ...
ay sema ne guldum kızına.bızım kız genelde benı yoluyorr kendını degıl
slm melekler ve anneleri...tugcecim cook gecmis olsun ...gsympy sünnetniz hayırlı olsun sekerim ...bizim de olmamız gerek ama maasallah cok hareketli kucuk bey surunuyor emekliyor ayaga kalkmaya cabalıyor maasallah .sırf altını bezlerken ustunu degistiriken halim kalmıyor o sebeple erteleme kararı aldık...seneye bakacagız artık insallah...
biz gidecegiz tatile bakalım mehmet beyle nasıl olacak insallah deneyelim bakalım deneyimleri paylasırız sonra ...
eveeet simdi soru :
sivrisineklerle nasıl bas ediyorsunuz??? kimyasal seyler kullanmak istemiyorum...(
sayfayı batırmısım valla kusura bakmayın.az once ece yatıyordu.bır cıglık ama nasıl bagrıyor salondan odaya gıdene kadar susmadı.gıttım hala bagrıyor gozlerı kapalı.ece dedım yok devam ece dıye bagırdım kendıne geldı.kolu kıpkırmızı.aklımı kaybedıyorum sandım meger ustune yatmıs sıpa.ayyy yemın edıyorum hala tıtrıyorum.
insanın ödünü koparıyor bunlar valla
benim kız üstünü bile giydirmiyor çığlık çığlığayız
kimseler yok gene
Kızlar sizce bizim ufaklıklarla tatil nasıl olur :) planlarımızda tatile gitmek var ama kızımla nasıl geçer bilmiyoruzz:44: daha doğrusu eşim rahat gayet iyi olur merak etme sorun olmaz diyor ama ben emin değilim.. :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?