2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Canim seni cook iyi anladigimi bilirsin bu konuda konusmustuk kalduki seninku gecici benim cakili mecbur cekiyorum bir de oyle bir kaynana seninkini bese katlar benim esimde sut kuzusu Hic ozel bisey yapmitoruz yillardir kuru siradan hediye o kadar ...

slm kızlarrr nasılsınızzz bugun cokkk huzursuzus sabahtan beri ağlıyo yorgunummmm cokkk bi çıkmadı dişler daha 1tane bile yok(43:
bizim de 4. dis cikiyor, coook huzursuz, oyalayacagim diye aksama kadar canim cikiyor, zooor zoor.

benim kizim da ayni birkac gundur, ilac vermedim ama burun damlasi ve ihlamur verdim, bir de surekli temizledim su burun temizleyicilerle.2-3 gunde geciyor canim. keci sutunu bilmiyorum, ben de burdan gecen keci yogurdu aldim organik. devam sutunu mayaladim kucuk kavanoza onunla, amaaaan igrenc oldu. ben mi beceremedim, bozdum mu guvenemedigimden vermedim. sonra dedim acaba bu keci yogurdunu mu versem direk, vazgectim sonra.

kızlar adıl dugun gunumuz bugun ama esım ne gecen hafta nede bugun evlılık yıldonumumuzu kutlamadı.cok sınırlerım bozuk zaten bu evde kaynanam ve kaynımlayız barı bugun ozel bısey olsaydı
bizim de tanisma yildonumuydu gecen hafta, unuttu malesef.

cok iyi olur ben su an semadayim gecerken ugradim bu tarafta isim vardi...
yaa ne guzel, gorusuyorsunuz kizlar bravo walla, ozendim.

esra ve gülçilek teşekkürler cvp için.Kızlar birde oğlumun kol ve bacakları ellediğimde soğuk oluyor ama üşümekten değil soğuk ter gibi normalmi acaba?

Son düzenleme:
esra ve gülçilek teşekkürler cvp için.Kızlar birde oğlumun kol ve bacakları ellediğimde soğuk oluyor ama üşümekten değil soğuk ter gibi normalmi acaba?

ayni skinti bizdede mevcut cok skintili bi durum napilir nasil engel olunur bilmem. soguk ter, hasta olmazlarsa iyi... dr.sordum cok evvel, bi sorunmu var diye cok terliyor cunku oyle boyle degil aileden birine cekmis olabilcegni soylemisti ve kizima tek zarari cok hastalanabilcegni soylemisti

görüştük canım çok iyi oldu şeker gibi esra keşke hepimizin buluşma şansı olsa

cok iyi olur ben su an semadayim gecerken ugradim bu tarafta isim vardi...

iyi ki uğradın canım çok memnun oldum gerçekten çok iyi geldi hem kızıma hem bana
elif suda çok tatlı maşallah pamuk gibi yavrum

en kısa zamanda görüşelim canım esrala tanıştık sıra sende

Sürekli hareket halinde oldukları için öyle bence benimkininde kolları ayakları buz gibi oluyor terden yapacak bir şey malesef Allah a emanetler

bizimde evlilik yil donumune 1hafta kaldi bakalim unutanlar arasinda yerini alcakmi acaba anne olduk diye mi bu ilgisizlik cozemedim. hos bende babalar gununu unuttum hamileyken bile kutlamistim birde esime sordum "askim babalar gunu ne zaman diye" meger 3gun gecmis ustunden o degilde babamin babalar gununu kutlamadim en cokta ona yanarim canim keci sutu bende alip yogurt yapmayi denemistim ama cok pis bi kivam aldi o neydi niye oyle oldu cozemedim kucuk mama kavanozuna cokta muntazam mayaladim ama olmadi öfff dokerken bile lavboya midem kalkmisti.. yapisik yapisik olmustu. burda olsan seninlede gorusurduk o kadar iyi geldiki semayi tanimak ayni dili konusmak bambaskaydi. bi ara farkettim sema anlatiyor ben tek cevap "aynen aynen diyip duruyorum" cunku gercekten aynendi yani

sagol canim bizde ana-kiz yenilendik sayenizde.. yol boyu esime anlattim hos yol kisa evde devam ettim anlatmaya esimde farketmis olcakki ooo yuzun guluyor dedi sema o sende unuttugum sey sut sagma makinasinin parcasi galiba, huni gibi bisey mi? esime sordum canim minibus yokmus sizin ordan direk, migrosa cikman gerekmis dedigim gibi. bursa donusu bekliyorum muhakkak... senos ta cok tatli minik kuzuu ana kiz tatlisiniz valla canim olmadi tugce senide alir birlikte gelirsiniz en azindan biliyor buralari hem rahat gelirsiniz minibusler eziyet oluyor bebekle zor.

bende anlattım eşime hep benim yüzüm gülünce oda mutlu oldu ilk defa yorgun değildim dün geç saate kadar oturduk yorgun olmayınca insan bebeğiyle daha kaliteli vakit geçiriyor gerçekten evet canım süt sağma makinesini parçasını unutmuşsun bir tane oyuncağı kalmış sarı birde biberon kapağı kalmış canım minibüs yoksa kötü ya benim kıza da güvenemiyorum ki migros yakın gerçi ama kucata oraya kadar yürümek sıkıntı bakıcaz artık olmadı dediğin gibi olur

[

zor canim gercekten cok zor ciktigina cikicagina pisman olur insan bi yolunu bulcaz ama kesin bekliyorum yakin zamanda tugceyle birlikte... gece giydirme konusu, bi kac gundur cok ince yarim kol zibin giydiriyorum kollari buz tutmuyor boylece kisa veya sifir kol giydirince soguk ve terli oluyor.
zaten uykuda vucut isisi dusuyor buralarda gece serin oluyor cok soymuyorum e bide ustunu aciyor bu sekil giydirmek iyi oluyor pamugumu. ama bi yerde okumustum eger bebeginizle yatiyorsaniz onu cok giydirmeyin sizin vucut isinizida aliyor diyordu dogru mantikli geldi bana...

ersağa kendiniz üye olup almanızı tavsiye ederim büyük ölçüde indirimli oluyor ve hediyeler geliyor bu sayede de evinizin temizlik malzemelerinin bir kısmını temin edebilirsiniz isterseniz üyelik konusunda yardımcı olabilirim

gelicem canım inşallah bende çok istiyorum
bende kısa kollu yatırıyorum bakıyorum kolları soğuk değil artık Rabbime emanet yavrum zaten yanımda yatıyor koca yatağa sığmıyor dibime dibime geliyor

bugun gezmeye goturdu bizi babamiz ancak pamugum agla agla helak oldu apar topar hastaneye gittik gorunurde biseysi yok idrar veremedik ya ne zor ornek almak kolayi yokmu bu isin minigim neden agliyor

kizlar kalabaliktan aglamis olabilir mi pamugum? cunku kim kucagina aldiysa agladi ben aldim babasi aldi sustu bi ara esime biraktim ust kata ciktim gorumcemle sohbet etmeye bi baktim kuzum evi inletiyor indim ki gorumcemin kv.kucaginda neyse hemen aldim bos sessiz bi odaya gectik agliyor kusuyor amaaaan elim ayagim bosaldi o an,neyse optum emzirdim sakinledi arkasi apar topar hastane oldu zaten. eger idrari temiz cikarsa kalabaligi sevmiyor diye dusuncem. sizde var mi kalabalikta qglama durumlari? of cok yabani oldu bu ara pamugum umarim gecici bi donemdir.

bugun gezmeye goturdu bizi babamiz ancak pamugum agla agla helak oldu apar topar hastaneye gittik gorunurde biseysi yok idrar veremedik ya ne zor ornek almak kolayi yokmu bu isin minigim neden agliyor

canım çıkmadan önce ağlıyor muydu ?
bence kalabalıktandır bütün gün evde bizi görüyorlar kalabalığa alışkın değiller kalabalık sıkıyordur bizde öyleyiz dışarı çıkınca kalabalığa girdik mi durmuyor hiç görümceni sık sık görüyor mu görmüyorsa yabancılamıştır benim kızımda yapıyor canım telaş etme artık büyüdüler yabancılıyorlar bu onların yabani olduğu anlamına gelmez benimde teyzem geldi geçen hafta verdim kucağına aşağı ekmek almaya indim bir geldim ki nasıl ağlıyor yabancılıyorlar artık annesi üzülme

yani aslinda mutsuz miz miz bi bebek degil elif su sana geldigimizde nasilsa oyle ama son 1haftadir durduk yerde bi aglama cikardi ki kisa sureli genelde kucaga alinca yatistirmak kolay oluyor ama dun o kalabalikta aglamaktan kustu minigim bu arada bugun tahlil yaptirdim canim dr.yoktu gosteremedim az zaman gecsin kendi dr.aricam qma anladigim kadariyla idrari temiz e dun muayenede oldu genel durumu iyi geriye disin verdigi skinti kaldi galiba birde kalabalik korkusu yok cok sk gormez halasini ayda 2 kere...

yabancılamıştır canım halasını birde kalabalıktandır telaşlanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…