2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

selam kızlar, uzun zman oldu yazmayalı, arada girip okumaya çalışıyorum ama kızım büyüdükçe hiçbişeye iyice yetişemez oldum, ama yinede çok şükrediyorum gece uykuları daha iyi, genelde 1 civarı uyutuyoruz (elimizde sallayarak yada emerken) yarım saat veya 45 dakikada bir uyanıyo, 4buçuğa doğru derin uykuya geciyo gibi.sabah namazı vaktinden sonra çok derin uyuyo, emmeyede uyanmıyo. ama gündüz uykuları iyice azaldı sadece 2 defa 45er dakika uyuyo, uyanıkkende hep ilgilenmem gerekiyo, işler yetişmiyor, yemek yapmak zor, bulaşıklar şuan beni bekliyor, kızım uyanık, uyuttuk gece uykusuna yattı sandık, 20 dk sonra uyandı ve uyumadı. kendi kendine uyuma gibi bişey bizde hiç yok, parka çıkarıyorum, çok uykusu gelsede eve gelmeden uyumuyor, ek gıda bu ara iyi gitmiyor, miktarlar iyiceazaldı, tadımlık yiyor, doğru düzgün sadece gece emiyor. bizde durumlar böyle,
çok yorgunum şuan.

size bişey sorucam, lekeleri çıkaramıyorum, koslalıyorum genede çıkmıyo, ek gıdaya geceli meyve, çorba kıyfetleri mahvoluyo, nasıl yıkıyosunuz?

Son düzenleme:

ferber yöntemini uygulamak lazım aslında başarılı olanlar varmış ama ben yapamam bebeğim ağlayınca daha stres oluyorum bakalım ne kadar sürecek böyle gece yanımda yatıyor şu an kızım çok çok sık uyanmıyor belli olmuyor yani taşındığımız için daha beşiğini getirmedim ama beşiğine koyucam en kısa zamanda

senin işin daha da zormuş Allah yardımcın olsun canım

ecede bastı zaten yanıma geldı babaannesıyle.suya atılıyor anca yarısını yıkadım halıların

karsınızda ece hanımın araba sefası ama ıcınde degıl dısınıda.yenı arabanın rengı cok ılgısını cektı.eskıden ıcerı dogru atılırdı sımdı ıcerı gırmek ıstemıyır uzerıne oturuyor

Eklentiler

• $IMG_1069.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
günaydınnn kızlarcımm bende biraz yorgun olan annelerdenim aslında biz usluyduk teyzeleri galiba üstten 2 diş birden çıkardık bu hafta onun huysuzluğu var biraz, geceleride 1 e doğru anca uyuyoruz ama çok şükür sabah 11'e kadar uyuyoruz neydeyse maşallahı vardı oğlumun hem boyu uzundu hemde pamuk gibiydik ama bu hafta çok zayıfladık herşeyi yemek isteyen çocuk gitti ağzını yuman çocuk geldi dişten olsa gerek.biz ekimin 21 de doğduk hemen hemen 1 ay küçük sizinkilerden bende evde butik kurabiyeler,cup cakeler, butik sabunlar,bebek şekerleri vs. yapıp satmaya başladım bide o telaşım çıktı nereye nasıl yetişiyorum bende şaşıyorum.sağolsun üni.tatile girdi de kuzenler gelip yardım ediyolar.öncesinde büyükbabamı kaybettim 4 ay yatağa mahkum yaşadı.zor bi süreçti gün be gün ölümü yaşadık Allah kimseye göstermesin ölümünde hayırlısı olsun.bu kış nasıl bitti nasıl haziran oldu inanın anlamadım.konuşacak ve anlatacak o kadar çokkk şey varki ilk aklıma gelenleri yazdım.Hoşçakalın

sayfama davetlisiniz
https://www.facebook.com/pages/Süslü-Düşler-Atölyesi/383851725056763

ecede bastı zaten yanıma geldı babaannesıyle.suya atılıyor anca yarısını yıkadım halıların

araban hayırlıolsun canım

başın sağolsun hem çocuk hem iş bravo yemek yapsam şükrediyorum ben

kizlar merhabaaaa!! cok uzun zaman oldu, umarim kuzular ve sizler cok cok iyisinizdir, her sey yolundadir.
Ben cok uzun zamandir giremedim, once kizim dusmustu ve zor bir 2 hafta gecti, sonra da internetimizde problem vardi ve ardindan da annemlere gittik, orda da ne bilgisayar ne internet vardi.
sizleri cok ozledim gercekten, paylasimlarinizi sohbetleri.. gecmisi henuz okumadim, vakit bulunca okuyacagim, minnoslar buyumusturrrr merak ediyorum neler yaptiniz, herkes burdadir hala umarim..

gülçilek hoşgeldin canım nerelerdesin ya merak ettik:26:

hosbuldukk canimmmm !!!! az once yazmistim ben de nerelerdeydimmm, dedigim gibi kizim bebek arabasindan dusmustu ve 2 hafta cok zor gecti surekli agladi hic vakit bulamadim, sonrasinda da internet problemi oldu.. ben de sizleri merak ettim, ozledimmm kizlar..

hoşgeldin canım şimdi nasıl kızın iyi mi ciddi bir şey yok dimi
bizde iyiyiz yorgunluk

hoşgeldin canım şimdi nasıl kızın iyi mi ciddi bir şey yok dimi
bizde iyiyiz yorgunluk

sagol canim, evet allahtan ciddi birseyi yoktu.. simdi iyi..su anda dis acisi cekiyoruz sanirim, 3. disi cikti onden 4.su ucu patlamis, sanirim ondan dolayi asiri huzursuz, ne istedigini bilmiyor, istahi da gitti, cok guzel yemeye baslamisti ek gidalari, simdi basa donduk, tadimlik yiyor..
onun disinda kendi kendine kalkip oturmaya basladigindan beri uyutmaya yatirdigimda kalkip oturuyor uyumuyor, fena dagitti bu beni :)

sen nasilsin guzel kizin nasil?

diş dönemi zor malesef iştahlarıda gidiyor yavruların kızımın daha bir tane dişi çıktı daha gelen giden yok sevindim kızının iyi olmasına iyiyim bende bursadan istanbula geldik eşyalı ev tuttuk hoşumuza giderse kalıcaz deneme süresindeyiz
kızımda iyi uyku sorunumuz var ayakta sallarsam ki yarım saat sallıyorum anca uyuyor bırakınca uyanıyor yarım saat uyuyor bırakmazsam 1 saat uyuyor uyku eğitimi vermem lazım ama ağlatamam ki yavruumu ya

canim hosgeldin ama cok merak ettik seni kuzunun dustugunu paylastin ve ardindan hic girmeyince kotu seyler geldi aklima allah korusun. seni tekrardan gormek cok guzel

pamugum 3gundur degisik bi aglama cikardi anlamadim gitti sesini duyan der bu kiz hungur hungur salya sumuk agliyor ama gozyasi bile cikmiyogozunden

canim hosgeldin ama cok merak ettik seni kuzunun dustugunu paylastin ve ardindan hic girmeyince kotu seyler geldi aklima allah korusun. seni tekrardan gormek cok guzel

tesekkkurler canim, haklisin paylastim sonra giremedim bir daha , ciddi birsey yoktu cok sukur siyriklar ve ezilmeler vardi ama cok korktugu icin sanirim, geceleri cok agliyordu, ya da agrisindan.benim psikolojim bozuldu sucluluk duygusuyla. birsey olursa diye cok korktum ve nasil dusurdum diye kendi kendimi yedim, surekli birsey olacak duygusu coktu uzerime, psikolojim bozuldu. allahim hepimizin bebeklerine saglik versin.

pamugum 3gundur degisik bi aglama cikardi anlamadim gitti sesini duyan der bu kiz hungur hungur salya sumuk agliyor ama gozyasi bile cikmiyogozunden

o bizde de oluyor, ben timsah gozyaslari diyorum cunku birsey istediginde ya da istedigi olmadiginda yapiyor genelde, sizinki nasil bilmiyorum tabi..

hayirli olsun canim yeni eviniz, umarim hosunuza gider istanbul :) uyku sorunu zor..ben kucukken alistirmistim kendi kendine yataginda yatmaya..ama simdi oturmaya baslayinca kalkip oturuyor, yeni bir yontem lazim :)
aglamali uyku egitimlerine ben de karsiyim.zaten uyku egitimi konusunda oncu 2 kisi var, biri ferber, ki buna aglamali yontem diyoruz :), digeri de ismini unuttum doktor Sear ya da buna birseydi adi, o da tam tersini savunuyor aglamali uyku egitimine karsi. kisa sureli kazanimlar icin uzun vadede psikolojisini bozmayin diyor. ben de katiliyorum, her bebek farkli karakterde, kendi ritmi var, umarim sen de bulursun yakin zamanda bebegine uygun bir uyku ritueli.

selam kızlar, geldim yine, kızım uyudu aa elektrik süpürgesinin sesinden artık çok korkuyo süpüremiyorum süpüremiyince silip tozda alamıuyorum zaten vaktim yok iş yapmaya, bide kızım korkuyo nasıl olcak? bişeyler sormuştum ama kimse bişey söylememiş

neyse tekrar sorayım bari, kıyfetlerdeki lekelerle başımız dertte, hiçbi kıyafeti temiz olmuyo, hepsi lekeli, koslalasamda çıkmıyo napıcam

ağlatarak uyutmaa, çocuğu yalnız bırakıp çaresizce uykuya dalmaya geçmsine bende çok karşıyım, ve psikolojik olarak ciddi yaraladığı ortaya çıkmış. ben iyice uykusu gelmeden zorlamıyorum artık, uykusu gelince kendini teslim ediyo ve uyuyo çok şükür, yoksa zaten uyumamak için herşeyi deniyo ve gittikçe direnc gösteriyo. ama biz battaniyede sallamaya devam ediyoruz emerek uyumazsa bunu deniyorux çok zor, kendi kendine uyuduğunu aylardır hiç görmedim. bugün 12ye doğru uyandı, bi arkadaşıms kahvaltıya gittim, uykusu gelince çok huzursuzlandı, uyutamadık, yadırgıyo yabancı yeri. kıyamadım yavruma döndüm eve, eve gelir gelmez babasıyla hemen uyuttuk 1 dk.da uyudu, orda defalarca denemiştim uyumadı, istemediği bişeyi zorla yapınca inatlaşo, ordada ortamı istemedi döndük eve, canı sağolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…