- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.461
Maaşallah çook tatlı küçük hanım öpüyorumm
Siteye girip yazacakken senin msjını okudum ve çok şaşırdım aynı şeyler benimde başımda ayakta sallamaktan hiç bir iş yapamaz oldum yetişemiyorum.önce salladıktan sonra hemen salıncağa koyardım uyurdu şimdi oda yokGecede uyandığı zaqman mama yedikten sonra tekrar sallıyorum öyle bırakıyorumAllaha çok şükür gündüz olduğu gibi olsa ne yapardık.Buda bebeklerin geceyi öğrendiklerini gösteriyor sanırım değilmi? Sen gece beşiğindemi yatırıyorsun çok kalkıyormu?
selam kızlar, uzun zman oldu yazmayalı, arada girip okumaya çalışıyorum ama kızım büyüdükçe hiçbişeye iyice yetişemez oldum, ama yinede çok şükrediyorum gece uykuları daha iyi, genelde 1 civarı uyutuyoruz (elimizde sallayarak yada emerken) yarım saat veya 45 dakikada bir uyanıyo, 4buçuğa doğru derin uykuya geciyo gibi.sabah namazı vaktinden sonra çok derin uyuyo, emmeyede uyanmıyo. ama gündüz uykuları iyice azaldı sadece 2 defa 45er dakika uyuyo, uyanıkkende hep ilgilenmem gerekiyo, işler yetişmiyor, yemek yapmak zor, bulaşıklar şuan beni bekliyor, kızım uyanık, uyuttuk gece uykusuna yattı sandık, 20 dk sonra uyandı ve uyumadı. kendi kendine uyuma gibi bişey bizde hiç yok, parka çıkarıyorum, çok uykusu gelsede eve gelmeden uyumuyor, ek gıda bu ara iyi gitmiyor, miktarlar iyiceazaldı, tadımlık yiyor, doğru düzgün sadece gece emiyor. bizde durumlar böyle,
çok yorgunum şuan.
size bişey sorucam, lekeleri çıkaramıyorum, koslalıyorum genede çıkmıyo, ek gıdaya geceli meyve, çorba kıyfetleri mahvoluyo, nasıl yıkıyosunuz?
emekleyince daha çok yoruluyormuş insan galibabende istemiyorum aslında 2. bebek ama bu gidişle de olur gibi spiral olmadı hapta kullanmmıyorum emzirdiğimden:18:sağlıklı olsunlarda böyle böyle büyüyecekler napalım
ben halı yıkasam sena çığlığı basar oda girmek ister cadıher şeye atlıyor
ecede bastı zaten yanıma geldı babaannesıyle.suya atılıyor anca yarısını yıkadım halıların
karsınızda ece hanımın araba sefası ama ıcınde degıl dısınıda.yenı arabanın rengı cok ılgısını cektı.eskıden ıcerı dogru atılırdı sımdı ıcerı gırmek ıstemıyır uzerıne oturuyor
günaydınnn kızlarcımm bende biraz yorgun olan annelerdenim aslında biz usluyduk teyzelerigaliba üstten 2 diş birden çıkardık bu hafta onun huysuzluğu var biraz, geceleride 1 e doğru anca uyuyoruz ama çok şükür sabah 11'e kadar uyuyoruz neydeyse maşallahı vardı oğlumun hem boyu uzundu hemde pamuk gibiydik ama bu hafta çok zayıfladık herşeyi yemek isteyen çocuk gitti ağzını yuman çocuk geldi dişten olsa gerek.biz ekimin 21 de doğduk hemen hemen 1 ay küçük sizinkilerden bende evde butik kurabiyeler,cup cakeler, butik sabunlar,bebek şekerleri vs. yapıp satmaya başladım bide o telaşım çıktı nereye nasıl yetişiyorum bende şaşıyorum.sağolsun üni.tatile girdi de kuzenler gelip yardım ediyolar.öncesinde büyükbabamı kaybettim 4 ay yatağa mahkum yaşadı.zor bi süreçti gün be gün ölümü yaşadık Allah kimseye göstermesin ölümünde hayırlısı olsun.bu kış nasıl bitti nasıl haziran oldu inanın anlamadım.konuşacak ve anlatacak o kadar çokkk şey varki ilk aklıma gelenleri yazdım.Hoşçakalın
sayfama davetlisiniz
https://www.facebook.com/pages/Süslü-Düşler-Atölyesi/383851725056763
araban hayırlıolsun canım
başın sağolsun hem çocuk hem iş bravo yemek yapsam şükrediyorum ben
saol canım.ecenın ılgısını bukadarceken bısey olmamıstı daha bayılıyor sureklı kapıya ınıyoruz yada balkondayız gozunu ayırmıyor sıpaa...
gülçilek hoşgeldin canım nerelerdesin ya merak ettik:26:
kizlar merhabaaaa!! cok uzun zaman oldu, umarim kuzular ve sizler cok cok iyisinizdir, her sey yolundadir.
Ben cok uzun zamandir giremedim, once kizim dusmustu ve zor bir 2 hafta gecti, sonra da internetimizde problem vardi ve ardindan da annemlere gittik, orda da ne bilgisayar ne internet vardi.
sizleri cok ozledim gercekten, paylasimlarinizi sohbetleri.. gecmisi henuz okumadim, vakit bulunca okuyacagim, minnoslar buyumusturrrr merak ediyorum neler yaptiniz, herkes burdadir hala umarim..
hosbuldukk canimmmm !!!! az once yazmistim ben de nerelerdeydimmm, dedigim gibi kizim bebek arabasindan dusmustu ve 2 hafta cok zor gecti surekli agladi hic vakit bulamadim, sonrasinda da internet problemi oldu.. ben de sizleri merak ettim, ozledimmm kizlar..
hoşgeldin canım şimdi nasıl kızın iyi mi ciddi bir şey yok dimi
bizde iyiyiz yorgunluk
sagol canim, evet allahtan ciddi birseyi yoktu.. simdi iyi..su anda dis acisi cekiyoruz sanirim, 3. disi cikti onden 4.su ucu patlamis, sanirim ondan dolayi asiri huzursuz, ne istedigini bilmiyor, istahi da gitti, cok guzel yemeye baslamisti ek gidalari, simdi basa donduk, tadimlik yiyor..
onun disinda kendi kendine kalkip oturmaya basladigindan beri uyutmaya yatirdigimda kalkip oturuyor uyumuyor, fena dagitti bu beni :)
sen nasilsin guzel kizin nasil?
kizlar merhabaaaa!! cok uzun zaman oldu, umarim kuzular ve sizler cok cok iyisinizdir, her sey yolundadir.
Ben cok uzun zamandir giremedim, once kizim dusmustu ve zor bir 2 hafta gecti, sonra da internetimizde problem vardi ve ardindan da annemlere gittik, orda da ne bilgisayar ne internet vardi.
sizleri cok ozledim gercekten, paylasimlarinizi sohbetleri.. gecmisi henuz okumadim, vakit bulunca okuyacagim, minnoslar buyumusturrrr merak ediyorum neler yaptiniz, herkes burdadir hala umarim..
pamugum 3gundur degisik bi aglama cikardi anlamadim gitti sesini duyan der bu kiz hungur hungur salya sumuk agliyor ama gozyasi bile cikmiyogozunden
canim hosgeldin ama cok merak ettik seni kuzunun dustugunu paylastin ve ardindan hic girmeyince kotu seyler geldi aklima allah korusun. seni tekrardan gormek cok guzel
pamugum 3gundur degisik bi aglama cikardi anlamadim gitti sesini duyan der bu kiz hungur hungur salya sumuk agliyor ama gozyasi bile cikmiyogozunden
diş dönemi zor malesef iştahlarıda gidiyor yavruların kızımın daha bir tane dişi çıktı daha gelen giden yok sevindim kızının iyi olmasınaiyiyim bende bursadan istanbula geldik eşyalı ev tuttuk hoşumuza giderse kalıcaz deneme süresindeyiz
kızımda iyi uyku sorunumuz var ayakta sallarsam ki yarım saat sallıyorum anca uyuyor bırakınca uyanıyor yarım saat uyuyor bırakmazsam 1 saat uyuyor uyku eğitimi vermem lazım ama ağlatamam ki yavruumu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?