- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.481
selam kızlar, geldim yine, kızım uyudu aa elektrik süpürgesinin sesinden artık çok korkuyo süpüremiyorumsüpüremiyince silip tozda alamıuyorum zaten vaktim yok iş yapmaya, bide kızım korkuyo nasıl olcak? bişeyler sormuştum ama kimse bişey söylememiş
neyse tekrar sorayım bari, kıyfetlerdeki lekelerle başımız dertte, hiçbi kıyafeti temiz olmuyo, hepsi lekeli, koslalasamda çıkmıyo napıcam
ağlatarak uyutmaa, çocuğu yalnız bırakıp çaresizce uykuya dalmaya geçmsine bende çok karşıyım, ve psikolojik olarak ciddi yaraladığı ortaya çıkmış. ben iyice uykusu gelmeden zorlamıyorum artık, uykusu gelince kendini teslim ediyo ve uyuyo çok şükür, yoksa zaten uyumamak için herşeyi deniyo ve gittikçe direnc gösteriyo. ama biz battaniyede sallamaya devam ediyoruzemerek uyumazsa bunu deniyorux çok zor, kendi kendine uyuduğunu aylardır hiç görmedim. bugün 12ye doğru uyandı, bi arkadaşıms kahvaltıya gittim, uykusu gelince çok huzursuzlandı, uyutamadık, yadırgıyo yabancı yeri. kıyamadım yavruma döndüm eve, eve gelir gelmez babasıyla hemen uyuttuk 1 dk.da uyudu, orda defalarca denemiştim uyumadı, istemediği bişeyi zorla yapınca inatlaşo, ordada ortamı istemedi döndük eve, canı sağolsun..
Eki Görüntüle 742755 Eki Görüntüle 742757 Eki Görüntüle 742758
son halimizde böyle teyzoşlar , Rabbim hepimizin meleğini nazarlardan , hastalıklardan korusun inşallah
karsınızda ece hanımın araba sefası ama ıcınde degıl dısınıda.yenı arabanın rengı cok ılgısını cektı.eskıden ıcerı dogru atılırdı sımdı ıcerı gırmek ıstemıyır uzerıne oturuyor
selam kızlar, geldim yine, kızım uyudu aa elektrik süpürgesinin sesinden artık çok korkuyo süpüremiyorumsüpüremiyince silip tozda alamıuyorum zaten vaktim yok iş yapmaya, bide kızım korkuyo nasıl olcak? bişeyler sormuştum ama kimse bişey söylememiş
neyse tekrar sorayım bari, kıyfetlerdeki lekelerle başımız dertte, hiçbi kıyafeti temiz olmuyo, hepsi lekeli, koslalasamda çıkmıyo napıcam
selam kızlar, uzun zman oldu yazmayalı, arada girip okumaya çalışıyorum ama kızım büyüdükçe hiçbişeye iyice yetişemez oldum, ama yinede çok şükrediyorum gece uykuları daha iyi, genelde 1 civarı uyutuyoruz (elimizde sallayarak yada emerken) yarım saat veya 45 dakikada bir uyanıyo, 4buçuğa doğru derin uykuya geciyo gibi.sabah namazı vaktinden sonra çok derin uyuyo, emmeyede uyanmıyo. ama gündüz uykuları iyice azaldı sadece 2 defa 45er dakika uyuyo, uyanıkkende hep ilgilenmem gerekiyo, işler yetişmiyor, yemek yapmak zor, bulaşıklar şuan beni bekliyor, kızım uyanık, uyuttuk gece uykusuna yattı sandık, 20 dk sonra uyandı ve uyumadı. kendi kendine uyuma gibi bişey bizde hiç yok, parka çıkarıyorum, çok uykusu gelsede eve gelmeden uyumuyor, ek gıda bu ara iyi gitmiyor, miktarlar iyiceazaldı, tadımlık yiyor, doğru düzgün sadece gece emiyor. bizde durumlar böyle,
çok yorgunum şuan.
size bişey sorucam, lekeleri çıkaramıyorum, koslalıyorum genede çıkmıyo, ek gıdaya geceli meyve, çorba kıyfetleri mahvoluyo, nasıl yıkıyosunuz?
allah allah neden boyle oldu kı?bıseyı mı var?
Bizde aynıyız canım huzursuz daha dişimiz yok Allah kolaylık versin.slm kızlarrr nasılsınızzz bugun cokkk huzursuzus sabahtan beri ağlıyo yorgunummmm cokkk bi çıkmadı dişler daha 1tane bile yok( 43:
Ay kizlar bana cevap vermissiniz cok memnun oldum. :) hosuma gitti valla :) ersag ve 60 derecede ariel mantikli geldi, bi deniyecegim. Buarada bugun akdam misafrim vardi, yarinda var mutlaka supurge yapmam gerekiyodu, kizimi mama sandalyesinwe oturtttum, dusup devirde calistirdim supurgesi ve supururken surekli ona bakip cicis cicis diyip gulumsedim, oda surekli guldu ama tedirgindi, koridoru supururkewn uzaktan iizledi beni, onun oldugu oodayida supururken boyle yaptiim, supurgenin sapina dokunmasi icin yaklastirdim kiyamam nasil tedirgin, boyle ellerini geriye dogru kaldirdi bikac defa, ama merakta ediyo, benim tuttugumu gorunce guvendi ve biraz dokundu rahatladi kuzum, cpok yuksek devit yapmadan supuruverdim bende, alisti baya cok sukur, viledadan bilr korkuyo tabii degisik geliyo yeni yeni taniyolar ya dunyayi :) biz hic onun oldugu odada supurge acmamistik bugune kadar, kucuk toz partikulleri motordan cikiyo solumasin diye ama bugun mecbur actim, gormus oldu, korktu ama alisti, tozada care yok malesefg, camlari acip supuruyorum. Bugece erken uyudu masallah, 12 uyuttuk, tabi oncesinde 1bucuk saat bi ugrasma donemi oldu :) simdi yanina gidiyorum, hava cok sicak ustunu ortmedim, done done uyuyo
anahtarını alcam annee demek istiyoo sannaaa
Günaydın Hayırlı Cumalar kızlar.Size birkaç sorum olacak kaç gündür oğlum öksürüyor dra götürdük ciğerlerden gelmiyor dedi büyütmedi.Bu günlerde biraz sıkça öksürüyor ama balgamlı şekilde kuru değil.Burnuda akıyor nezle oldu miniğim galibaSizin bebişlerinizde de oldumu başka bir dra daha mı göstersem acaba? ıhlamur ve peditus veriyorum.Gündüz uykularımız karmakarışık 1 saat zor oyalanıyor uyumak istiyor sallıyorum yarım saat sonra geri kalkıyor bu kadar sık uyuyup uyanan varmı?Birde eşimin arkadaşı çocuğuna keçi sütü içirmiş çok güzel gelişti demiş bu konuda bilginiz varmı? Çok sordum kusura bakmayın bu aralar kafam karışık:26:
kızlar adıl dugun gunumuz bugun ama esım ne gecen hafta nede bugun evlılık yıldonumumuzu kutlamadı.cok sınırlerım bozuk zaten bu evde kaynanam ve kaynımlayız barı bugun ozel bısey olsaydı
canim kendi evinde olmadan ne ozel olur ne gizli sakli insallah seneye telafisi olur da keske kuru kuruyada olsa unutmadigini belli etseydi...
aynen oyle.canı cok sıkkın anlatamam yanı hadı dedım nıkah gununu gectı belkı dugun gununu hatırlar dedım ama bugunde tırt....bırde bır kaynanayla ugrasıyorum kı evlere senlık ona ragmen bana gelse dese kı tugce gel 1 saat bıryerde oturup gelelım dese ona bıle sevınıcem
zor ama sabretmezsem de ılerıde ne ben rahat eebılırım nede cocuklarımıza ıyı bır gelecek saglayabılırız.evın borcu bıtme uzere bunuda atlattım sayılır..canim yaallah yardimcin olsun yine iyi sabirlisin ben olaydim simdi 50kere evime donmustum.. allah sabrinin mukafatini verir insallah, ev ev ustune cok zor!
tugce tum gun orda oturmak zorunda misin gun icinde cik bana gel yol ne ki 30dk.surmez bak arabada almissiniz eceyi at oto koltuguna gel iste kafan dagilir. sizede bizede iyi gelir bence
zor ama sabretmezsem de ılerıde ne ben rahat eebılırım nede cocuklarımıza ıyı bır gelecek saglayabılırız.evın borcu bıtme uzere bunuda atlattım sayılır..
gelıcem ama ecenın araba koltugunu alıyım ondan sonra boyle bısey benıme aklımda skopca da gelır..su ılk aldıgımız ana kucagı olmuyor artık ece oturmaya calısıyor onda oturamıyınca bu sefer aglıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?