2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

selam canim, benim kizim da korkuyordu basta ama alisti. ama benim vaktim yok supurmeye. ben bir turlu bu isleri toparlamayi ogrenemedim. bebekten once calisyordum ve pek is yapmiyordum, o yuzden sanirim beceriksizim, simdi evde ancak kizim bakabiliyorum, yemek bile yapamiyorum, hic oyle bir becerim olamadi yaaa ( cok ozeniyorum soyle firsat buldukca derleyip toparlayanlara.
ben robot supurge aldim, kendi kendine dolana dolana supuruyor. ama simdi kizim emeklemeye baslayinca o da ise yaramaz oldu, o emeklerken calistiramiyorum.

lekelere gelince, ben arastirdim ama care yok. kimisi camasir suyu domestos renkliler icin falan diyor, kimisi kosla oxi action, ama ben zaten roxy dalan kullaniyorum zararsiz olsun diye deterjan kullanmiyorum, oyle kimyasal dolu kosla falan kullanmak sacma oluyor o zaman. ben artik biraktim, napalim lekeli olsun cikmiyor, nazar boncugu olsun lekeleri de :)

evt haklisin caresizlikten uyuyorlarmis ve umutsuzlugu falan ogreniyorlarmis.

benim pamugum supurgeyi seviyor yurutecinde beni takip ediyo ama blender ve matkaptan cok korkuyo oyy kuzum benim.. ben dalan roxy biraktim bizim deterjanla yikiyorum ariel ve 60°de cikiyor leke. birde kiyafet leke olunca hemen elinde akit bekledikce hic cikmiyor

merhabalar

benimde leke problemim vardı ersağ diye bir marka var bitkisel ürünleri var belki duymuşsunuzdur. ersağın yağçözünü sıkıyorum kıyafete kaka lekelerini dahi cıkarttı isterseniz deneyin cevrenizde satan birileri vardır mutlaka

allah allah neden boyle oldu kı?bıseyı mı var?

yok canim ya 3gun evvel rutin kontroldeydik genel durumu iyi. kucagima alinca susuyor istemedigi bisey yapinca kizip o sekil agliyor bence viideosunu cektim bakip bakip guluyorum o hallerine kendisinede izletiyorum odaguluyor sipa anlar gibi

slm kızlarrr nasılsınızzz bugun cokkk huzursuzus sabahtan beri ağlıyo yorgunummmm cokkk bi çıkmadı dişler daha 1tane bile yok(43:

Ay kizlar bana cevap vermissiniz cok memnun oldum. :) hosuma gitti valla :) ersag ve 60 derecede ariel mantikli geldi, bi deniyecegim. Buarada bugun akdam misafrim vardi, yarinda var mutlaka supurge yapmam gerekiyodu, kizimi mama sandalyesinwe oturtttum, dusup devirde calistirdim supurgesi ve supururken surekli ona bakip cicis cicis diyip gulumsedim, oda surekli guldu ama tedirgindi, koridoru supururkewn uzaktan iizledi beni, onun oldugu oodayida supururken boyle yaptiim, supurgenin sapina dokunmasi icin yaklastirdim kiyamam nasil tedirgin, boyle ellerini geriye dogru kaldirdi bikac defa, ama merakta ediyo, benim tuttugumu gorunce guvendi ve biraz dokundu rahatladi kuzum, cpok yuksek devit yapmadan supuruverdim bende, alisti baya cok sukur, viledadan bilr korkuyo tabii degisik geliyo yeni yeni taniyolar ya dunyayi :) biz hic onun oldugu odada supurge acmamistik bugune kadar, kucuk toz partikulleri motordan cikiyo solumasin diye ama bugun mecbur actim, gormus oldu, korktu ama alisti, tozada care yok malesefg, camlari acip supuruyorum. Bugece erken uyudu masallah, 12 uyuttuk, tabi oncesinde 1bucuk saat bi ugrasma donemi oldu :) simdi yanina gidiyorum, hava cok sicak ustunu ortmedim, done done uyuyo

slm kızlarrr nasılsınızzz bugun cokkk huzursuzus sabahtan beri ağlıyo yorgunummmm cokkk bi çıkmadı dişler daha 1tane bile yok(43:
Bizde aynıyız canım huzursuz daha dişimiz yok Allah kolaylık versin.

Yavaş yavaş alışacaklar canım zamanla.Ben dalin toz deterjan kullanıyorum çok memnunum lekeleri büyük ölçüde çıkarıyor ama ilk anda müdahale önemli sonra makinaya atıyorum.Birde çok sık önlük kullanıyorum bu sayedede üstü temiz kalıyor.

Günaydın Hayırlı Cumalar kızlar.Size birkaç sorum olacak kaç gündür oğlum öksürüyor dra götürdük ciğerlerden gelmiyor dedi büyütmedi.Bu günlerde biraz sıkça öksürüyor ama balgamlı şekilde kuru değil.Burnuda akıyor nezle oldu miniğim galiba Sizin bebişlerinizde de oldumu başka bir dra daha mı göstersem acaba? ıhlamur ve peditus veriyorum.Gündüz uykularımız karmakarışık 1 saat zor oyalanıyor uyumak istiyor sallıyorum yarım saat sonra geri kalkıyor bu kadar sık uyuyup uyanan varmı?Birde eşimin arkadaşı çocuğuna keçi sütü içirmiş çok güzel gelişti demiş bu konuda bilginiz varmı? Çok sordum kusura bakmayın bu aralar kafam karışık:26:

kızlar adıl dugun gunumuz bugun ama esım ne gecen hafta nede bugun evlılık yıldonumumuzu kutlamadı.cok sınırlerım bozuk zaten bu evde kaynanam ve kaynımlayız barı bugun ozel bısey olsaydı

selam canim gecmis olsun... peditus vermistim bende burun akintisi vardi 1gune iylesti keci sutu anne sutune cok yakin direk verilirmi bilmiyorum ancak dr.keci sutunden yogurt yapip verebilecegimizi soylemisti.. bana diyorlar ki cevremdekiler buyudu artik bebe biskuvisi ez ver ama dr.sormadan vermem p.tesi kontroldeydik keske sorsaydim

kızlar adıl dugun gunumuz bugun ama esım ne gecen hafta nede bugun evlılık yıldonumumuzu kutlamadı.cok sınırlerım bozuk zaten bu evde kaynanam ve kaynımlayız barı bugun ozel bısey olsaydı

canim kendi evinde olmadan ne ozel olur ne gizli sakli insallah seneye telafisi olur da keske kuru kuruyada olsa unutmadigini belli etseydi...

canim kendi evinde olmadan ne ozel olur ne gizli sakli insallah seneye telafisi olur da keske kuru kuruyada olsa unutmadigini belli etseydi...

aynen oyle.canı cok sıkkın anlatamam yanı hadı dedım nıkah gununu gectı belkı dugun gununu hatırlar dedım ama bugunde tırt....bırde bır kaynanayla ugrasıyorum kı evlere senlık ona ragmen bana gelse dese kı tugce gel 1 saat bıryerde oturup gelelım dese ona bıle sevınıcem

canim ya allah yardimcin olsun yine iyi sabirlisin ben olaydim simdi 50kere evime donmustum.. allah sabrinin mukafatini verir insallah, ev ev ustune cok zor!

tugce tum gun orda oturmak zorunda misin gun icinde cik bana gel yol ne ki 30dk.surmez bak arabada almissiniz eceyi at oto koltuguna gel iste kafan dagilir. sizede bizede iyi gelir bence

canim ya allah yardimcin olsun yine iyi sabirlisin ben olaydim simdi 50kere evime donmustum.. allah sabrinin mukafatini verir insallah, ev ev ustune cok zor!
zor ama sabretmezsem de ılerıde ne ben rahat eebılırım nede cocuklarımıza ıyı bır gelecek saglayabılırız.evın borcu bıtme uzere bunuda atlattım sayılır..

tugce tum gun orda oturmak zorunda misin gun icinde cik bana gel yol ne ki 30dk.surmez bak arabada almissiniz eceyi at oto koltuguna gel iste kafan dagilir. sizede bizede iyi gelir bence

gelıcem ama ecenın araba koltugunu alıyım ondan sonra boyle bısey benıme aklımda skopca da gelır..su ılk aldıgımız ana kucagı olmuyor artık ece oturmaya calısıyor onda oturamıyınca bu sefer aglıyor

cok iyi olur ben su an semadayim gecerken ugradim bu tarafta isim vardi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…