2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

slm kızlar nasılsınız, dünyalar tatlısı bebişler nasıl. uzun bi süredir giremiyordum bi ara erzuruma gittim görümcemin düğünü için ilk arabayla uzun yolculuğumuzdu. ilk gün resmen kabustu. çocuğum sersefil oldu yollarda malum muğladan erzuruma bir uçtan bir uca. neyseki atlattık. bizde 8,5 aylığız. 4 aylıkken alt iki diş geldi. şimdi üstteki dişin ucu göründü.yemek konusunda her çocukta olduğu gibi bizdede günü gününü tutmuyor. dün sevdiği çorbadan bu gün ağzına almıyor, yoğurda bayılırdı şimdi bir iki kaşık alıyor sonra ağzını kilitliyor, kahvaltıya hiç bir zaman başlayamadık, yumurta, pekmez, labne peyniri ağzına sürmüyor. haftanın 7 günü her öğünde tarhana çorbası versen içiyor, oda tuzlu olduğu için ben vermek istemiyorum. eeee sütüm azaldıkça azaldı. bu arada sizde de tek göğüsmü emiyor. benimkisi resmen sol göğsü verdiğim zaman başını çeviriyor, sürekli sağ göğsü emdiği için solda süt azaldı nerdeyse yok. oruç konusunda bende çok kararsızım tutmayı çok istiyorum ama azalan süt tamamen kesilir korkusu da var. hayırlısı bakalım inşallah sütten kesilince tutamadığımız günleri telafi eder tutarız.

canım düşünki o anlattığın gece seansı aynı bizde de ve ben peşine sabah 6,30da kalkıp 7de evden çıkıp işe gidiyorummm dediğin gibii oturarak emzirriyorumm ohoo sızmışımm boynum bi taraftaa..yatarak emzirr yinee aynıı kolum boynumm uyuşuyoo...ahh ahh zillillerrrr

hosgeldın canımm,ben hep burdayım ama hıckımsecıkler ugramıyor..sabıt bırkac kısı kaldık sende musat oldukca ugrarsan sevınırım.

9.ayında Kızamık aşısı var canım. ama zorunlu değil tamamen senin isteğine bağlı.çünkü 1 yaşındada aynı aşıyı olucak.bir zamandır kızamık salgını olduğu için aşıyı 9.ay da da yapmaya hatta 80 ile 93 yılları arası doğanlarında olmak isterlerse eğer sağlık ocaklarında vurulabileceklerini yayınladılar.bizim doktorumuz aşıyı yaptırmamızı önerdi,hatta bende yaptırcam aşıyı.

ben yaptırdım bu asıyı hatta ece bu asıya baglı kızamık oldu neler cektık 10 gun boyunca..saglık bakanlıgından gelıp bızıde asıladılar hatta..

selam kızlarrr nasılsınızzz bende temizliğimi bitirdim şükür eşim gececi ramazanda annem 1ay bende kalıcak...bu arada bebişlere günde kaç öğün veriyosunuz şuan benimki çok iştahsız bu ara yerse sabahları kahvaltı öğlen çorba ikindi meyve akşam çorba gece muhallebi ama herzaman hepsini yemio tabi deneme yapıyorum muhakkak bide karışım ezilmiş değilde bizimle yemek istiyo ama o zaman doyumşuk değil tadımlık oluyo napayım bilemedim...

Ne güzel ramazanda yalnız değilsin, canım bizim bakıcımız bulduğu her fırsatta ağzına bir şeyler tıkamaya çalışıyor yemese hemen çocuğum zayıfladı, iştahtan kesildi ne yapsak derdine düşüyor.bakıcımız sabah 9 gibi sağdığım sütü, 10:30 gibi yoğurdunu veriyor, 12:00 gibi emziriyorum saat 13:30 da çorbasını, sonra meyve 17:00 de yine emziriyorum 20:00 de çorba ve uyumadan hemen önce emziriyorum.tabi günü gününe tutmuyor düzen kurmadı gitti.bu arada muhallebiyi mümkün değil yemiyor sevmedi.seninki gibi bizdede beraber yemek istiyor, beraberken benim yedirmemi istemiyor illa kendisi yemek istiyor, bende kendi pişirdiğim ekmek içlerini mama tezgahına koyuyorum kendisi alıp yiyor.

Co gecmis olsun umarim su an duzelmistir. Bizim 2 dis ayni anda cikti helak olduk, 4 disi dusunemiyorum yazik Humaciga
sorma canım yaa mahfolduk ailecek , 2. üst dişimizde dün çıktı kaldı geriye 2 bakalım sağ ön ve sol yan çıktı nasıl oluyorsa :44: altlarda böyle olmamıştık ama üstler mahfetti kısçemi teyzesi , inşallah sizinkiler kolay çıkarır
ben değilde annem yaptı diş buğdayımızı canım , bi sürü ıncık cıncık koyduk önüne , bizimki ilaç kutusunu aldı , eczacı yada doktor olucak dediler bu arada ben tutmicam oruç çünkü su içmeyi bikaç saat unutsam bile hemen farkediyo sütten
ilk zamanlar sertleşiyor kız bebeklerin ama sonradan geçiyor canım , bence çocuk doktoruna değilde ilgili branş doktoruna götür derim , çocuk doktorları herşeyden anlamıyor malesef

ben babasling almayı çok istemistim ama kangruda karar kıldım sonra , kısçem 10 kg olmasına rağmen hala kullanıyorum , tabi kısa mesafede bence geç kalmışsın bunu almakta yinede ucuzmuş zaten 2-3 ay bile kullanabilirsen kar kardır

hemen hemen hepimizde aynı sıkıntılar , bende ya emzirirken uykusu gelirdi , hemen iki sallardım ayağımda koyardım beşiğine veya anakucağında uyurdu alırdım beşiğine ama bu kalkmalar başladığından beri kalkıp dikeliyor beşiğinde , hatta bi gece cibinlikten kafasınıda çıkarmış dışarı nasıl becerdiyse zaten kalkıncada basıyo yaygarayı , aranıza alın die ,sonra sabaha kadar ikimiz yatağın uçlarında kocişimle , hanımefendi ortada yayılmış , bi birimizi dürtüyor , bi diğerimizi uyuyup kalıyor sonra aramızda , böyle gider sanırım artık

kızlar ece ıcın bu setlere abonelık yapmak ıstıyorum sızce bır yararı olur mu?aylık ucretı 34 tl
Adım Adım'ın Yararları Nelerdir Title
ben beğendim şahsen , faydalı olur die düşünüyorum , bende araştırayım bu setleri
ben yaptırdım bu asıyı hatta ece bu asıya baglı kızamık oldu neler cektık 10 gun boyunca..saglık bakanlıgından gelıp bızıde asıladılar hatta..

aaa aşıdanmı kızamık olmuş ? o nasıl iş yaa öyle ? neyseki atlattı ece kız , teyzesi öpsün onu

bugüne kadar hep huggies organik serisi kullandım hümaya çokta iyiydi ama 4 numara sıkıyor artık 4 numaradan sonrada organik yok malesef , limangodan aldım 4+ organik yazıyodu , normal geldi , onada sinir oldum zaten uğraşmak istemedim iadeyle , yani 4 ten sonra huggies yaramaz, molfix aldım 1 paket 4+ , yenilenmiş güya ama bi tuhaf kokuyo , napcam kızlar ya ? prima premiumda 1-2-3 güzelmiş 4 ten sonrası yaramaz yazmışlar yorumlara , siz ne tavsiye ediyorsunuz ?

çok şükür annem var canım...valla bizimde hiç düzenimiz yok mesela şimdi 2den beri uyuyo 3te çorba vercektim ama artık çorbayı atlıcam meyve vercem akşam yesin yemek gecede muhallebi veririm...

evet ya 1 mılyonda bır olan bıseymıs oda benım kızımı buldu..

ben aldım yenı huggıes 4+ dıgerlerı gıbı guzel degıl ama yıne ıyı molfıx cok kotu harıden o yuzden aynen devam edıyorum prıma da 4 ten sonrası hem pahalı hemde cok kotu eceye alerjı yaptı masumıyet bım ın bezını onerıyodu ama bılemıyorum

hosgeldın canım..baya bı yorucu yolculuklar atlatmıssın gecmıs olsun dıyeyımm
uzun mesafelerın bebısle nasıl bı kabusa donusebılcegnı ıyı bılırımmek besın konusunda hc bırımz bı duzen oturtamadık
benım kızım da cok ayarsız takılıyo bı tadımlık bı doyumluk....napcaz bunlarla bılmıyorumm
gogus ayrımı yapmıyo benm kızım yeter kı meme olsun sagmıs solmus hıc umurunda dııl
emmedgı gogsunu sagarsan sut azalmaz bnce ole yap canm

ayy senın anlattgn dha vahım bı tablo canımm ıcalısanın ısı de ayrı bı zor
bı yere yetsme derdı yok bzde evın ıcınde pıjama terlık free
takılarak telafı edıyoruz bıde o uykusuzlukla suslen puslen evden cık hıc bana gore ısler degıl
calısan annelerı takdır edıyourmm
mrb cnm hosgeldın..ohh bıtmıs temzlıgın elıne saglık anne de yanında kıskandım walla gel keyfım geell
ben 3 ogun vermeye calısıyorum sabah ogle aksam arada da atıstrmalık ne tıkıstırabılırsem artık agzına meyve olur yogurt olur...
her oglen muhakkak corba yda her aksam muhallebı fıx degısmez gbı bı duzenm yok benım
bazen muhallebıyı sabah corbayı da aksam verdgm oluyo mesela tadımlık doyumluk olayını gectm
hıc yememe egılımı var bzde kasıga,bıberona dusmanız bayadır

ben kanguruda kızım 5 aylıkken tasıyamıyodum kı o zaman bıle dusuktu kılosu sen yne ıyı kullanıyosun
gercı benımkı bıraz da kızım kanguruyu sevmedgndendı
yan kanguru olsa belkı severdı de ıste benım pamugumun ıstedgı sey
aramızda hıc bı sentetık aparat hıssı olmadan tam kucaklama pozısyonunda tutulmak
sızın bebıslere kıyasla dusunursek gec kalmısım gbı oluyo ama
benım ufacık tefecık mınımınnacık 6. ayında 6 kılo olmayan mınyaturumu dusunursek
ben daha uzuuun bı sure takılırm bunlarla dolasmaya slıng olur
belkı ılerde 10 kılo olunca severse kanguru olur artk Allah ne verdysee dyelımm

o modelden bır tane de bnde var canım ALLAH yardmcmz olsunnn

Acayip geriliyorum bu duruma sonunda uyudu zorla yarım saat uyur kalkar zaten bir daha gece uykusuna yatar herhalde dişlerinden böyle eskiden de öyle yattı mı çok uyumazdı ama en azından sallayınca uyurdu şimdi direniyor zilli

gün içinde ne kadar uyuyo bebekleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…