2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

ya aslında bende rahat olmk istiyorum ama olamıyorum nedense illa düzenli olsun hergün aynı öğününü yesin istiyorum ilk kızımda kaldı onunla kavga dövüş yedik hep inatlaştık en güzeli bebek istediğini istediği kadar yicek...

kızlar bugün çok kötü bir gece geçirdikl..Dün süt iznimdi,hazır izinliyken kayınvalidem ve eltimleri iftara alim aradan çıksın dedim..bütün gün hem nehir hem yemeklerle uğraştım..herşeyii güzel atlattık dedim,gecee kızım hiç uyumadııı desem inanırmısınızz... en son çıldırmak üzereydimm!!! sinirlerim alt üst oldu..sürekliii mızzmızz ağlıyoor,15dk emiyoo uyuyoo beşiğe koyuyorumm güzelcee yatağıma yerleşiyorummm tam dalmak üzereyimm 10-15dk sonraaa ağlamaa sesiiiii birde sabah kalkıp işi geleceğimi düşündükçe resmen bunalımaa girdim gece..sabaha kadar kabuss görmüşş gibiyimmm..tabii şuan dışardan görenler:126: bişi anlamıyorlar,makyajlıı giyinmiş kuşanmışş biri oturuoo ahh bi bilseeleerr heryerimmin tutulmuşş olduğunu,gözlerimde uyku aktığınıııııı:84::84::84::84:

Masallah tu tu tu. Bu ne guzellik buyumusuz saclar uzamis iyice sararmisiz

ece abla olmuş baya süslü kokoş kız olmuş :))) maşallah nazar değmesin kuzuma

41 kere maşallah fıstık sevsinler o pozları.

Woouuww ecee kocamn olmuş annesiiii
evet harbıden buyumus ben farkında degılmısım dun kendıme geldım.ece 10 ayını bıtırdı kılo olarak fazla yok ama cok buyumus....
ah be canım kıyamam sana yokmu yardım edıcek kımse annen felan gelıp gece kalsalarda sen uyusan boyle cok zor olur calısırkende zorlanırsın

Yok canım zaten kızıma kayınvalidem bakıyo birde gece kal diyemem kii..onunda evi barkı kocası çocuğu var..Allah razı olsun yine ben işteyken idare ediyo..ahh annem hayatta olsa zaten bana bile bırakmazdııı

Ana sağlıktan yeni geldik

hemşiremiz 9 ayda kızamık aşısına gerek olmadığını ,1 yaşında zaten yapılacağını sağlık bakanlığıda 9 ay bebeklerine aşı yapın diye bildiri vermediğini , hemşiremzde çok sıcak bakmadığını söyleyince

yaptırmadım (bilmiyorum iyimi oldu , kötümü)

Bu arada yine geriden gliyoruz kilomuz 8, boyumuz 69 :) :)

selam hepinize

cocuklarinizin kiymetini bilin onlarlan gecireceginiz tum vaktinin kiymetini bilin
ben oglumu daha 2 yasina 1 ay kala kayip ettim

her aksam birlikte uyuyorduk kokusunu oyle ozluyorum ki anlatamam gitti canimin canani...
cok zor bir imtihanmis allah cocuklari vefat eden annelere cok sabir versin inanin cok cok cok zor

her aksam onunla bu ninniyi soylerdim

Mircan Kaya - Atem Tutem Men Seni - YouTube

simdi kucagim bos soyluyorum esyalarina sarilip koklayip soyluyorum oy guzel allahim bana sabir ver

selam naber canım?

iyiyim canım senden naber

Rabbim sabırlar versin insan ne diyeceğini bilemiyor

Rabbim sabirlar dersin can im ne desem başka bilemedim içim acidi

rabbım sabırlar versın bende kızımla aynı nınıyı soyluyorum.evladın senı cennet te bekliyor canım..basa ne denır kı...
iyiyim canım senden naber

Rabbim sabırlar versin insan ne diyeceğini bilemiyor
ıyı canım hasretım2013 e cok uzuldum..
Gunaydinlar :119:

günaydın canımm.naber?goremıyorum senı ne zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…