2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

çok zor gerçekten
kızım uyudu yarım saate kalkar uyutana kadar ikimizde geriliyoruz kalkar bir daha 9 a kadar uyumaz

imtihanların en zoruyla sınamış seni rabbim , ben olsam napardım bilemiyorum ama akıl sağlığımı yitirirdim herhalde , Allahım sana peygamber sabrı versin canım

birtek sen cevap verdiğine göre sadece ikimiz bez kullanıyoruz galiba :) neyse , bende primaya devam etmeye karar verdim zaten , aktif bebek serisinden baya memnunmuş alanlar , fiyatıda eğer büyük paketlerden alınırsa diğer bezlerle hemen hemen aynı oluyo canım , bimin bezini denemedim ama sen söyleyince şöyle bi baktım , 4+ yok zaten birde paketlerde çok az var , yani oda pek ekonomik değil aslında , az die ucuz , birde arko firması üretiyormuş onu sordum gittiğimde

şu saatten sonra kangruya para verilmez canım , ben bi markete gidip gelene kadar mahfoluyorum , sırtım ağrıyo resmen ama sonradan gördüm bende chicconun bi ürünü var sırta takılıyo , onu kullanan bi arkadaşımda var çok memnun , eğer baştan görseydim kesinlikle onu alırdım , korumalı filan değişik bişey , heryerde yok ama , unnadoya gelmişti bi ara orda görmüştüm bende , hepimizin bebeğüi farklı tabii , bu yüzden kişiye özel çözümler üretmemiz gerekiyor

benim hümam sabah 7 de uyanıyor teyzesi , o yüzden saatte kurmuyoruz artık uyanmak için :)) kahvaltı filan babamızı gönderiyoruz , 9 da anakucağına bırakıyorum yaklaşık 2 saat uyuyor , öğleyin 1 de yine yatırıyorum yaklaşık 3 e kadar , 5 te yine yatıyor yaklaşık 7 ye kadar , yani 2 saat uyku 2 saat uyanık dielim , ben en baştan beri anakucağına alıştırdığım için sanırım en büyük kurtarıcım oldu , gündüz hep anakucağında uyuyor gecede beşiğinde uyurdu ama artık bizimle uyumaya alıştı , ama evde değilsek bu kadar uyumuyor tabii , anakucağını arıyor

kesin diştir annesi , benim hümamda geçtiğimiz haftalarda aynılarını yaşattı ama ben evdeyim neysekide , gündüz uyutup bende yattım hemen yoksa uykusuzluk gerçekten çok fena yapıyor , bağışıklı bile düşüyor insanın

Geçen sene yaşadığım o üzücü kayıptan sonra , yine hamileyim. Sevgili eski dostlar benim için dua edin lütfen.
Beni hatırlamayanlar için kısaca kendimi hatırlatayım.
33 yaındayım , geçen sene5 aylıkken bebeğimi ölü doğurmak zorunda kaldım ve aranızdan ayırlmak zorundaydım... O süreçte destekleriniz için sonsuz teşekkürler.
Bebişlerinizi sağlıklı ve güzel bir şekilde büyütmenizi dilerim. Hepinizi öpüyorum.

hatırladım seni canım , çok sevindim senin adına , Allahım bu kez tamamına erdirsin sana hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Bende bimin bezini alıyorum arada memnun kaldım ama dediğin gibi az olduğu için ekonomik geliyor insana

maşallah hümaya ne kadar düzenli akşam kaçta uyuyor peki
gündüz 6 saat kadar uyuyor o zaman maşallah dün kızım sabah 10 da uyudu 10 30 da uyandı 1 de uyudu 2 de uyandı bir daha 8 30 da gece uykusuna yattı dişlere bağlıyorum artık çok canımı sıkıyor bu durum ya 1 buçuk 2 saat gündüz uykusu yemez ki daha ki zaten uykulu hep

günaydın herkese

Evet bayadir gelemedim iiiyim kizim çok kucakci ve hic oturmuo uyumasida az mafoluorum,ama okudum hep sizi takipteydim

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inş..

evet ben de parmak kaldırıyorum canım maalesef uyku duzeni diye birsey kalmadı kucakta uyutup bırakınca bile pozisyonunu alıp emeklemeye baslıyor gozu kapalı:))disten beri kucakta pıspısı da kabul etmiyor ustelik illa emziriyorum (
ogun saymadım ama kahvaltı corba yogurt meyve ramazan dolayısıyla hosaf suyu ve puresi :)) bazen muhallebi...bu arada hosaf puresinden dolayı meyve ogununu atlıyorum ve tabi ki anne sutu de var...

ah canım ben de bez arayısındaydım prima pisik yapmıstı ve tasıyordu molfix kullanıyorduk ama dedigin gibi garip kokuyor sanki yenilenmisini hic sevmedim ..ben de hugiese gecsem diyordum bak simdi tereddut ettiim..

rabbim sabırlar versin cok kotu oldun okuyunca...

gozunaydın ıkbal05 allah sag salım kucagına almayı nasıp etsin insallah..cook sevindim senin adına..

selam kızlar nasılsınızzz pazarları ıssız buralar gece uykularımız yine bozulduuu((dişten sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…