- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.641
rabbım sabırlar versın bende kızımla aynı nınıyı soyluyorum.evladın senı cennet te bekliyor canım..basa ne denır kı...
ıyı canım hasretım2013 e cok uzuldum..
günaydın canımm.naber?goremıyorum senı ne zamandır
ecede uyudu uyandı sımdı yemek yedırıcem sonra markete gıdıcez kayınvalıdemle esım çalışıyor kaynımda yok.bızde dolaşıp gelıcez aksama yemek telası varçok zor gerçekten
kızım uyudu yarım saate kalkar uyutana kadar ikimizde geriliyoruz kalkar bir daha 9 a kadar uyumaz
selam hepinize
cocuklarinizin kiymetini bilin onlarlan gecireceginiz tum vaktinin kiymetini bilin
ben oglumu daha 2 yasina 1 ay kala kayip ettim
her aksam birlikte uyuyorduk kokusunu oyle ozluyorum ki anlatamam gitti canimin canani...
cok zor bir imtihanmis allah cocuklari vefat eden annelere cok sabir versin inanin cok cok cok zor
her aksam onunla bu ninniyi soylerdim
Mircan Kaya - Atem Tutem Men Seni - YouTube
simdi kucagim bos soyluyorum esyalarina sarilip koklayip soyluyorum oy guzel allahim bana sabir ver
evet ya 1 mılyonda bır olan bıseymıs oda benım kızımı buldu..
ben aldım yenı huggıes 4+ dıgerlerı gıbı guzel degıl ama yıne ıyı molfıx cok kotu harıden o yuzden aynen devam edıyorum prıma da 4 ten sonrası hem pahalı hemde cok kotu eceye alerjı yaptı masumıyet bım ın bezını onerıyodu ama bılemıyorum
hosgeldın canım..baya bı yorucu yolculuklar atlatmıssın gecmıs olsun dıyeyımm
uzun mesafelerın bebısle nasıl bı kabusa donusebılcegnı ıyı bılırımmek besın konusunda hc bırımz bı duzen oturtamadık
benım kızım da cok ayarsız takılıyo bı tadımlık bı doyumluk....napcaz bunlarla bılmıyorumm
gogus ayrımı yapmıyo benm kızım yeter kı meme olsun sagmıs solmus hıc umurunda dııl
emmedgı gogsunu sagarsan sut azalmaz bnce ole yap canm
ayy senın anlattgn dha vahım bı tablo canımm ıcalısanın ısı de ayrı bı zor
bı yere yetsme derdı yok bzde evın ıcınde pıjama terlık free
takılarak telafı edıyoruzbıde o uykusuzlukla suslen puslen evden cık hıc bana gore ısler degıl
calısan annelerı takdır edıyourmm
mrb cnm hosgeldın..ohh bıtmıs temzlıgın elıne saglık anne de yanında kıskandım walla gel keyfım geell
ben 3 ogun vermeye calısıyorum sabah ogle aksam arada da atıstrmalık ne tıkıstırabılırsem artık agzına meyve olur yogurt olur...
her oglen muhakkak corba yda her aksam muhallebı fıx degısmez gbı bı duzenm yok benım
bazen muhallebıyı sabah corbayı da aksam verdgm oluyo mesela tadımlık doyumluk olayını gectm
hıc yememe egılımı var bzde kasıga,bıberona dusmanız bayadır
ben kanguruda kızım 5 aylıkken tasıyamıyodum kı o zaman bıle dusuktu kılosu sen yne ıyı kullanıyosun
gercı benımkı bıraz da kızım kanguruyu sevmedgndendı
yan kanguru olsa belkı severdı de ıste benım pamugumun ıstedgı sey
aramızda hıc bı sentetık aparat hıssı olmadan tam kucaklama pozısyonunda tutulmak
sızın bebıslere kıyasla dusunursek gec kalmısım gbı oluyo ama
benım ufacık tefecık mınımınnacık 6. ayında 6 kılo olmayan mınyaturumu dusunursek
ben daha uzuuun bı sure takılırm bunlarla dolasmaya slıng olur
belkı ılerde 10 kılo olunca severse kanguru olur artk Allah ne verdysee dyelımm
Acayip geriliyorum bu duruma sonunda uyudu zorla yarım saat uyur kalkar zaten bir daha gece uykusuna yatar herhalde dişlerinden böyle eskiden de öyle yattı mı çok uyumazdı ama en azından sallayınca uyurdu şimdi direniyor zilli
gün içinde ne kadar uyuyo bebekleriniz
kızlar bugün çok kötü bir gece geçirdikl..Dün süt iznimdi,hazır izinliyken kayınvalidem ve eltimleri iftara alim aradan çıksın dedim..bütün gün hem nehir hem yemeklerle uğraştım..herşeyii güzel atlattık dedim,gecee kızım hiç uyumadııı desem inanırmısınızz...en son çıldırmak üzereydimm!!! sinirlerim alt üst oldu..sürekliii mızzmızz ağlıyoor,15dk emiyoo uyuyoo beşiğe koyuyorumm güzelcee yatağıma yerleşiyorummm tam dalmak üzereyimm 10-15dk sonraaa ağlamaa sesiiiii birde sabah kalkıp işi geleceğimi düşündükçe resmen bunalımaa girdim gece..sabaha kadar kabuss görmüşş gibiyimmm..tabii şuan dışardan görenler:126: bişi anlamıyorlar,makyajlıı giyinmiş kuşanmışş biri oturuoo ahh bi bilseeleerr heryerimmin tutulmuşş olduğunu,gözlerimde uyku aktığınıııııı:84::84::84::84:
Geçen sene yaşadığım o üzücü kayıptan sonra , yine hamileyim. Sevgili eski dostlar benim için dua edin lütfen.
Beni hatırlamayanlar için kısaca kendimi hatırlatayım.
33 yaındayım , geçen sene5 aylıkken bebeğimi ölü doğurmak zorunda kaldım ve aranızdan ayırlmak zorundaydım... O süreçte destekleriniz için sonsuz teşekkürler.
Bebişlerinizi sağlıklı ve güzel bir şekilde büyütmenizi dilerim. Hepinizi öpüyorum.
birtek sen cevap verdiğine göre sadece ikimiz bez kullanıyoruz galiba :) neyse , bende primaya devam etmeye karar verdim zaten , aktif bebek serisinden baya memnunmuş alanlar , fiyatıda eğer büyük paketlerden alınırsa diğer bezlerle hemen hemen aynı oluyo canım , bimin bezini denemedim ama sen söyleyince şöyle bi baktım , 4+ yok zaten birde paketlerde çok az var , yani oda pek ekonomik değil aslında , az die ucuz , birde arko firması üretiyormuş onu sordum gittiğimde
benim hümam sabah 7 de uyanıyor teyzesi , o yüzden saatte kurmuyoruz artık uyanmak için :)) kahvaltı filan babamızı gönderiyoruz , 9 da anakucağına bırakıyorum yaklaşık 2 saat uyuyor , öğleyin 1 de yine yatırıyorum yaklaşık 3 e kadar , 5 te yine yatıyor yaklaşık 7 ye kadar , yani 2 saat uyku 2 saat uyanık dielim , ben en baştan beri anakucağına alıştırdığım için sanırım en büyük kurtarıcım oldu , gündüz hep anakucağında uyuyor gecede beşiğinde uyurdu ama artık bizimle uyumaya alıştı , ama evde değilsek bu kadar uyumuyor tabii , anakucağını arıyor
rabbım sabırlar versın bende kızımla aynı nınıyı soyluyorum.evladın senı cennet te bekliyor canım..basa ne denır kı...
ıyı canım hasretım2013 e cok uzuldum..
günaydın canımm.naber?goremıyorum senı ne zamandır
hatırladım seni canım , çok sevindim senin adına , Allahım bu kez tamamına erdirsin sana hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Geçen sene yaşadığım o üzücü kayıptan sonra , yine hamileyim. Sevgili eski dostlar benim için dua edin lütfen.
33 yaındayım , geçen sene5 aylıkken bebeğimi ölü doğurmak zorunda kaldım ve aranızdan ayırlmak zorundaydım... O süreçte destekleriniz için sonsuz teşekkürler.
Bebişlerinizi sağlıklı ve güzel bir şekilde büyütmenizi dilerim. Hepinizi öpüyorum.
evet ben de parmak kaldırıyorum canım maalesef uyku duzeni diye birsey kalmadı kucakta uyutup bırakınca bile pozisyonunu alıp emeklemeye baslıyor gozu kapalı:))disten beri kucakta pıspısı da kabul etmiyor ustelik illa emziriyorumKizlar bebegini yatagina birakip sallamadan uyutan var mi? Biz bu sekilde uyuyorduk bi ninni iki pispisla. Ama kalkmayi ogrendiginden beri 3 haftadir koydugumuz anda Kalkip oturuyor. Tekrar yatirmayi Ya da beklemeyi denedim, imkansiz. Kucagima aliyorum ikidir uyuyor AMA simdi bunca aydan sonra kucaga baslamak da mantiksiz. Ayni durumda olan var mi kizlar? Ya da tavsiye?
ogun saymadım ama kahvaltı corba yogurt meyve ramazan dolayısıyla hosaf suyu ve puresi :)) bazen muhallebi...bu arada hosaf puresinden dolayı meyve ogununu atlıyorum ve tabi ki anne sutu de var...selam kızlarrr nasılsınızzz bende temizliğimi bitirdim şükür eşim gececi ramazanda annem 1ay bende kalıcak...bu arada bebişlere günde kaç öğün veriyosunuz şuan benimki çok iştahsız bu ara yerse sabahları kahvaltı öğlen çorba ikindi meyve akşam çorba gece muhallebi ama herzaman hepsini yemio tabi deneme yapıyorum muhakkak bide karışım ezilmiş değilde bizimle yemek istiyo ama o zaman doyumşuk değil tadımlık oluyo napayım bilemedim...
ah canım ben de bez arayısındaydım prima pisik yapmıstı ve tasıyordu molfix kullanıyorduk ama dedigin gibi garip kokuyor sanki yenilenmisini hic sevmedim ..ben de hugiese gecsem diyordum bak simdi tereddut ettiim..bugüne kadar hep huggies organik serisi kullandım hümaya çokta iyiydi ama 4 numara sıkıyor artık 4 numaradan sonrada organik yok malesef , limangodan aldım 4+ organik yazıyodu , normal geldi , onada sinir oldum zaten uğraşmak istemedim iadeyle , yani 4 ten sonra huggies yaramaz, molfix aldım 1 paket 4+ , yenilenmiş güya ama bi tuhaf kokuyo , napcam kızlar ya ? prima premiumda 1-2-3 güzelmiş 4 ten sonrası yaramaz yazmışlar yorumlara , siz ne tavsiye ediyorsunuz ?
selam hepinize
cocuklarinizin kiymetini bilin onlarlan gecireceginiz tum vaktinin kiymetini bilin
ben oglumu daha 2 yasina 1 ay kala kayip ettim
her aksam birlikte uyuyorduk kokusunu oyle ozluyorum ki anlatamam gitti canimin canani...
cok zor bir imtihanmis allah cocuklari vefat eden annelere cok sabir versin inanin cok cok cok zor
her aksam onunla bu ninniyi soylerdim
Mircan Kaya - Atem Tutem Men Seni - YouTube
simdi kucagim bos soyluyorum esyalarina sarilip koklayip soyluyorum oy guzel allahim bana sabir ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?