2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

selam annişler.. kuzumun ateşi,kusması,ishaliii dişten değilmiş. '6.hastalık.' denilen bir hastalık varmış onu geçirmişiz.. ateş 3 gün sürüyor 40lara kadar çıkıyor sonrasında vucudun bi yerinde isilik gibi kızarıklıklar oluşuyor buda iyileşme döneminde oluyor sonrasında geçiyor herhangi bir ilacı vs.. yok. 3 yaşına kadar genel olarak çocuklarda görülüyormuş vucudün bağışıklık sistemi için olağan birşeymiş...

Canım bende sizi bilgilendirmek için girdim sayfaya bir baktım senin yazını okuyunca çok şaşırdım bizim ateşin nedeni de 6. Hastalık bugün yüzü ve karın bölgesi kızardı fazlalaştı internetten araştırdım bu çıktı. Siz dra götürdünüz mü ? Çok şükür buna Allah şu ateşi birdaha yaşatmasın. Çok geçmiş olsun

Dişi için ben agri kesici sürüp weriorum diş jeli pek iki değil DİE duymustum

Ben Avusturyadayim canim burdaki drlar surup vermiyor agri icin dis sikintisini da soyledigimde onceden verdigi fitili kullanmami soyledi. Ben de asiri bi rahatsizlik olmadigi surece fitil kullanmak istemiyorum.Dis jeli kullanabilirsin dedi 1-2 kere denedim ama faydasi oldumu olmadi mi bilmiyorum.Hayirla bi atlatsaydik su dis donemini.

Gecmis olsun. Boyle bir hastalik hic duymamistim insan anne olunca ogreniyormus megerse.Allah butun yavrularimiza saglik mutluluk versin.

selam kızlarrr bugün 10.ayımızı doldurduk:))) ama ben kafayı yemek üzereyim tam 5gündür sabah 5te yatıyoruz öğlen kalkıyoruz ve hiç bir şey yediremiyorum napıcam bilemedim öksürük çokk arada kusuyo anlamadım((

10.ayınız hayırlı olsun canım. Bence bebiişin bir derdi vardır mutlaka neden böyle huzursuz olsun ki?Dişe yoruyoruz ya herşeyi inşallah öyledir.Öksürük bizdede vardı balgamlı bir şekilde aman ihmal etme ben 1 hafta ara ile dr a götürdüm en son gittim ve hemen hava verdiler bronşları dolmuştu dr bebeklerde 1 gün bile çok önemli fazlalaştığını hissettiğinizde mutlaka gösterin.Ama kusma neden acaba her yediğinimi çıkarıyor yoksa arada mı kusuyor?Allah kolaylık versin hepimize

hosgeldın canım..bızımde 6 tane dışımız var bızde kılo olarak fazla degılız ama genel olarak cok ıyıyız.hareketlı geveze bır kızım var..

oda neymıs yaa.aynı kıamık gıbı o zaman.cunku bız kızamık olduğumuzda atesı cıktı günlerce sonra heryerınede kırmızı lekeler..cok sukur gectıı
Tugce cevaplar icin tesekkurler.
rıca ederım canımm..

selam kızlar
saglık ocagından geldim, moralim çok bozuk, demir ilacını veremiyodum kızıma, kan tahlili yaptırayımda bari ona göre zorliyim dedim, yaptırmaz olaydım, çok korktu ve çok ağladı kızım ve bana karşı güveni mi sarsıldı ne, yüzüme bakıp bakıp iç geçirip ağlaya ağlaya arabada uyuya kaldı üstelik iğneyi soktular, bir iki damla kan geldi, sonrasında pıhtılaştı ve kan alamadılar! ya bu nasıl bişey? bebeklere göre bi iğne sistemi olması gerekmiyomu ? canı yandığıyla ve korktuğuyla kaldı kuzum. kilosuda çok düşük, boyuda azmış, onlara pek üzülmedim bunları yaşayınca, çok moralim bozuk

canım sizede çok çok geçmiş olsun.. Biz doktora götürdük doktor idrar istemişti biz 1 saat bekledik yapmamıştı sonra ben eve getirdim...sürekli ateşini kontrol altında tuttuk..3.gün ateşi düştü,yüzünde kızarıklık oluşmaya başladı,onun üzerine netten araştırma yaptım,1 ay öncede iş yerinden arkadaşım oğlunda oldu ozaman ilk duymuştum adını..internetten bakınca bütün belirtiler birebir oluncada teşhisi koyduk.. zaten herhangi bir ilaç tedavisi yok..çok şükür atlattık şimdi iyiyizz..diğer arkadaşlarında aklında olsun diye hemen yazdım burayada. en kötüsü 40lara kadar çıkan ateş,hem kuzuları mahvediyo hem sizi.tabi ilk çocuk olunca ve bu kadar ateşii görüncee korkuyosunuz..kuzumu gün içerisinde 5-6 kere suya soktum..Allah sağlıklarını eksik etmesin.

Ben emla krem surerek kan aldirdim. Com rahat oldu sadece tutuldugu icin agladi. Emzikle sevdigi bir oyncakla oyalayarark uc tup kan aldilar ancak bir testimiz sonuclanamadi hemoloze oldugu icin. Bu kan alan kisinin beceriksizliginden olurmus. Emla kremi tabsiye ederim. Kan almadan 20 dak once suruluyor. Aci yok sadce tutuldugu icin rahatsiz oldu. Siki siki sarildim optum kan alinirken kalkarkalkmaz gulerek oynuyordu ama becerikziz kadin kolunu morartti

Biz ameliyat döneminde malum çok kan aldirdik bu kremi bilsem alirdim ii fikir mis canim.bebislerimİİn kanuna alamiolar maalesef buna başka da çözüm yok ztn kremden başka

Bebeklerinizin ne tur oyuncaklari var neler yapabiliyorlar.Internette okudum basit sekilleri yerlestirebilir yaziyor benim kiz daha sekillere falan bakmiyor buldugunu agzina goturuyor ve birbirine vurarak ses cikaruyor
öncelikle hoşgeldin aramıza , her bebeğin galişimi farklı oluyor birde öğretmetle alakalı , yani oturur şekilleri yerleştirmeyi gösterirsen eminim yapar mesela bizim aç pelikanımız var onu besliyoruz kızımla beraber , göre göre öğrendi şimdi kendisi yapabiliyor , diş döneminde genelde herşey ağıza gidiyor zaten , o yüzden tüysüz peluş yıkanabilen oyuncakları tercih ediyorum ben , birde sophie die bir doğal kauçuktan zürafa var , onu alıcaktım ama baktım yurtdışında 12 euro bizde 59 tl oda orjinalmi belli değil zaten almadım
nice aylara diyelim o zaman doruk paşaya biz daha yarın 9 olucaz , pastada çok hoş görünüyor , bizde isterizzz kocaman bi dilimmm
aşk olsun sana yaaa cidden vefasız çıktın hemde çokkkkkk
aaa bizimde oldu 3 gün ateş ve ishal ama doktor böyle bişeyden hiç bahsetmedi ateş geçincede kızarıklıklar olmuştu sırtında popoda filan , benim kızımdamı geçirdi acaba ?
İi günler kizimin 5 . ve 6. Dişleri geliooo :119:

hayırlı olsun yeni dişleriniz biz dün gece üstten 4. dişimizi çıkardık şükür , alttada 2 var 6 dişimiz oldu toplam

saol canım:)))dün actidem isimli öksürük şurubu başladım hemen rahatladı kuzum çok şükür bugüz birazda olsa yedirebildim öksürük hafifledi yok ara ara kusuyodu danırım balgamı vardı bugün iyiyiz şükür yoksa dr a gidicektik...

tuğçe eceden nasıl kan almışlardı kızamık tahlili için??

canım evın yakınında bır hastaneye gıttık orda elıne ıgne batırıp sıkarak pıpet gıbı bıseyın ıcıne aldılar.kendı hastanemızdede ayağından aldılar normal ıgneyle ama ece ıkısındede ağlamadı oyle cok fazla.ben onun karsısına gecıp sakın sakın konuşuyorum.benı dınlıyor.cok faydalı oluyor

kızlar merhaba bende bu sayfaya ilk defa yazıyorum bende ekim annesi olucaktım ama benim yaramazlar erken davrandı ve 26 haftalık doğdular 86gün yoğun bakımda kaldılar çok şükür şuan düzeltilmiş 9 ay gibiyiz henüz yaşıtlarımızı yakalayamasakta bunada şükür sağlıklarında herhangi bi proglem yok dün doğum günümüzdü şöyle geçmişe göz gezdirdim kısaca çok vaktim yok öğlen uykusundalar o arada bakıverdim benimde sizlerle paylaşmak istediğim çok şey var zmana bulabilirsem yazıcam çünkü benim 2tane yaramazım var bütün gün nefes aldırmıyorlar en büyük derdimiz dışarı çıkmak için bütüngün bay bay yapıyorlar yürüteçlerinle kapıya gidiyorlar ama çıkmamızla dönmemiz bir oluyor hiç durmuyorlar arabalarında en fazla 15 dk çok yoruldum ben bu durumdan nasıl alıştıracağım bilmiyorum çok yabancı ayırıyorlar dışardan birini gördülermi ağlarken mahfoluyorlar gece çok sık uyanıyoruz her saat anne sütü olmadığı için mama veriyorum onuda istemiyorlar nasıl baş edicem vermeyim diyorum buseferde aç olmalarına dayanamıyorum yani size bakış işim iki katı zorrrr....

ilk kez duydum bu hastaligi:26: sucicegi gibi oluyor sanki :26:
cubishh gecmis olsun atlatmissiniz cok sukur
crescent siz de atlatirsiniz insaAllah

mahallede o kadar sucicegi geciren bebek varki belki de bu hastalikdi bilmiyorlar
kizlar hemde bu halde disari cikip diger bebelere de geciriyorlar inanin disari cikamaz oldum
dun biri hemde demezmi ablam bizde bebegi sucicegi bizimkide geciriyo galiba cocuga bakdim yuzu kolu kirmizi kabariklar bisey soyleyemedim sinirimden sadece eve dondum bi bahane uyduraraksimdi Omer de heran olabilir dimi kizlar:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…