- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.741
selam annişler.. kuzumun ateşi,kusması,ishaliii dişten değilmiş. '6.hastalık.' denilen bir hastalık varmış onu geçirmişiz.. ateş 3 gün sürüyor 40lara kadar çıkıyor sonrasında vucudun bi yerinde isilik gibi kızarıklıklar oluşuyor buda iyileşme döneminde oluyor sonrasında geçiyor herhangi bir ilacı vs.. yok. 3 yaşına kadar genel olarak çocuklarda görülüyormuş vucudün bağışıklık sistemi için olağan birşeymiş...
Dişi için ben agri kesici sürüp weriorum diş jeli pek iki değil DİE duymustum
Gecmis olsun. Boyle bir hastalik hic duymamistim insan anne olunca ogreniyormus megerse.Allah butun yavrularimiza saglik mutluluk versin.selam annişler.. kuzumun ateşi,kusması,ishaliii dişten değilmiş. '6.hastalık.' denilen bir hastalık varmış onu geçirmişiz.. ateş 3 gün sürüyor 40lara kadar çıkıyor sonrasında vucudun bi yerinde isilik gibi kızarıklıklar oluşuyor buda iyileşme döneminde oluyor sonrasında geçiyor herhangi bir ilacı vs.. yok. 3 yaşına kadar genel olarak çocuklarda görülüyormuş vucudün bağışıklık sistemi için olağan birşeymiş...
selam kızlarrr bugün 10.ayımızı doldurduk:))) ama ben kafayı yemek üzereyim tam 5gündür sabah 5te yatıyoruz öğlen kalkıyoruz ve hiç bir şey yediremiyorum napıcam bilemedim öksürük çokk arada kusuyo anlamadım((
hosgeldın canım..bızımde 6 tane dışımız var bızde kılo olarak fazla degılız ama genel olarak cok ıyıyız.hareketlı geveze bır kızım var..KIZLARRRR NASILSINIZ
UZUN ZAMANDIR GIREMEDIM INTERNETIMIZ BOZULMUSDU ARTIK CALISIYO COK SUKUR
BUTUN SAYFALARI BITIRIP GELDIM MASAALLAH BUYUMUS BEBECIKLERRABBIM NAZARLARDAN KORUSUN
OMER DE IYI COK SUKUR BIRAS YEME PROBLEMIMIZ VAR KILOSU DA COK DUSUK BUNUN ICIN AMA SUKUR NESESI YERINDE
SANIYE DURMAYAN BI OGLUSUM VAR
HEPINIZI COOOK OZLEDIM KIZLARRR
oda neymıs yaa.aynı kıamık gıbı o zaman.cunku bız kızamık olduğumuzda atesı cıktı günlerce sonra heryerınede kırmızı lekeler..cok sukur gectııselam annişler.. kuzumun ateşi,kusması,ishaliii dişten değilmiş. '6.hastalık.' denilen bir hastalık varmış onu geçirmişiz.. ateş 3 gün sürüyor 40lara kadar çıkıyor sonrasında vucudun bi yerinde isilik gibi kızarıklıklar oluşuyor buda iyileşme döneminde oluyor sonrasında geçiyor herhangi bir ilacı vs.. yok. 3 yaşına kadar genel olarak çocuklarda görülüyormuş vucudün bağışıklık sistemi için olağan birşeymiş...
rıca ederım canımm..Tugce cevaplar icin tesekkurler.
Canım bende sizi bilgilendirmek için girdim sayfaya bir baktım senin yazını okuyunca çok şaşırdım bizim ateşin nedeni de 6. Hastalık bugün yüzü ve karın bölgesi kızardı fazlalaştı internetten araştırdım bu çıktı. Siz dra götürdünüz mü ? Çok şükür buna Allah şu ateşi birdaha yaşatmasın. Çok geçmiş olsun
selam kızlar
saglık ocagından geldim, moralim çok bozuk, demir ilacını veremiyodum kızıma, kan tahlili yaptırayımda bari ona göre zorliyim dedim, yaptırmaz olaydım, çok korktu ve çok ağladı kızım ve bana karşı güveni mi sarsıldı ne, yüzüme bakıp bakıp iç geçirip ağlaya ağlaya arabada uyuya kaldıüstelik iğneyi soktular, bir iki damla kan geldi, sonrasında pıhtılaştı ve kan alamadılar! ya bu nasıl bişey? bebeklere göre bi iğne sistemi olması gerekmiyomu ? canı yandığıyla ve korktuğuyla kaldı kuzum. kilosuda çok düşük, boyuda azmış, onlara pek üzülmedim bunları yaşayınca, çok moralim bozuk
Ben emla krem surerek kan aldirdim. Com rahat oldu sadece tutuldugu icin agladi. Emzikle sevdigi bir oyncakla oyalayarark uc tup kan aldilar ancak bir testimiz sonuclanamadi hemoloze oldugu icin. Bu kan alan kisinin beceriksizliginden olurmus. Emla kremi tabsiye ederim. Kan almadan 20 dak once suruluyor. Aci yok sadce tutuldugu icin rahatsiz oldu. Siki siki sarildim optum kan alinirken kalkarkalkmaz gulerek oynuyordu ama becerikziz kadin kolunu morartti
öncelikle hoşgeldin aramıza , her bebeğin galişimi farklı oluyor birde öğretmetle alakalı , yani oturur şekilleri yerleştirmeyi gösterirsen eminim yapar mesela bizim aç pelikanımız var onu besliyoruz kızımla beraber , göre göre öğrendi şimdi kendisi yapabiliyor , diş döneminde genelde herşey ağıza gidiyor zaten , o yüzden tüysüz peluş yıkanabilen oyuncakları tercih ediyorum ben , birde sophie die bir doğal kauçuktan zürafa var , onu alıcaktım ama baktım yurtdışında 12 euro bizde 59 tlBebeklerinizin ne tur oyuncaklari var neler yapabiliyorlar.Internette okudum basit sekilleri yerlestirebilir yaziyor benim kiz daha sekillere falan bakmiyor buldugunu agzina goturuyor ve birbirine vurarak ses cikaruyor
nice aylara diyelim o zaman doruk paşayaslm güzel anneler tatlı bebişler
bugün 10. ayımızı doldurdukdoğumgünümüze 2 ay kaldı ara ara pastalara bakardım şimdi kafamda netleştirdim
Eki Görüntüle 760406 Eki Görüntüle 760405
deniz konseptli pasta istiyorum, yuvarlak olan pastanın 1 rakamına uyarlanmış hali
ve diğer pastadaki dümen ve can simitlerinin pastanın ön kısmına eklenmesi güzel olur diye düşünüyorum
kaç aydır pasta bakıyodum buna karar verdim
aşk olsun sana yaaa cidden vefasız çıktın hemde çokkkkkkKIZLARRRR NASILSINIZ
UZUN ZAMANDIR GIREMEDIM INTERNETIMIZ BOZULMUSDU ARTIK CALISIYO COK SUKUR
BUTUN SAYFALARI BITIRIP GELDIM MASAALLAH BUYUMUS BEBECIKLERRABBIM NAZARLARDAN KORUSUN
OMER DE IYI COK SUKUR BIRAS YEME PROBLEMIMIZ VAR KILOSU DA COK DUSUK BUNUN ICIN AMA SUKUR NESESI YERINDE
SANIYE DURMAYAN BI OGLUSUM VAR
HEPINIZI COOOK OZLEDIM KIZLARRR
aaa bizimde oldu 3 gün ateş ve ishal ama doktor böyle bişeyden hiç bahsetmedi ateş geçincede kızarıklıklar olmuştu sırtında popoda filan , benim kızımdamı geçirdi acaba ?selam annişler.. kuzumun ateşi,kusması,ishaliii dişten değilmiş. '6.hastalık.' denilen bir hastalık varmış onu geçirmişiz.. ateş 3 gün sürüyor 40lara kadar çıkıyor sonrasında vucudun bi yerinde isilik gibi kızarıklıklar oluşuyor buda iyileşme döneminde oluyor sonrasında geçiyor herhangi bir ilacı vs.. yok. 3 yaşına kadar genel olarak çocuklarda görülüyormuş vucudün bağışıklık sistemi için olağan birşeymiş...
İi günler kizimin 5 . ve 6. Dişleri geliooo :119:
10.ayınız hayırlı olsun canım. Bence bebiişin bir derdi vardır mutlaka neden böyle huzursuz olsun ki?Dişe yoruyoruz ya herşeyi inşallah öyledir.Öksürük bizdede vardı balgamlı bir şekilde aman ihmal etme ben 1 hafta ara ile dr a götürdüm en son gittim ve hemen hava verdiler bronşları dolmuştu dr bebeklerde 1 gün bile çok önemli fazlalaştığını hissettiğinizde mutlaka gösterin.Ama kusma neden acaba her yediğinimi çıkarıyor yoksa arada mı kusuyor?Allah kolaylık versin hepimize
tuğçe eceden nasıl kan almışlardı kızamık tahlili için??
selam annişler.. kuzumun ateşi,kusması,ishaliii dişten değilmiş. '6.hastalık.' denilen bir hastalık varmış onu geçirmişiz.. ateş 3 gün sürüyor 40lara kadar çıkıyor sonrasında vucudun bi yerinde isilik gibi kızarıklıklar oluşuyor buda iyileşme döneminde oluyor sonrasında geçiyor herhangi bir ilacı vs.. yok. 3 yaşına kadar genel olarak çocuklarda görülüyormuş vucudün bağışıklık sistemi için olağan birşeymiş...
Canım bende sizi bilgilendirmek için girdim sayfaya bir baktım senin yazını okuyunca çok şaşırdım bizim ateşin nedeni de 6. Hastalık bugün yüzü ve karın bölgesi kızardı fazlalaştı internetten araştırdım bu çıktı. Siz dra götürdünüz mü ? Çok şükür buna Allah şu ateşi birdaha yaşatmasın. Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?