2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

merhaba canim dogum gunleri kutlu olsun kuzularinin sevgiyle nice guzel yaslara
biz biriyle basedemezken senin isin hakikaten daha zor Rabbim kolaylik versin
amma en ozel yani 2 tane olmalari simdi eziyetli ama 2 kardes buyuyucekler ne guzel arkadas gibi

hatırladım senı dıger topıgımze yazıyordun erken doğum yaptığında.senın ve kuzuların ıcın cok cok dua etmıstım,erkenden onlara kavuştuğun ıcınde senı kıskanmıştım,sonrasında bende erken doğum yaptım 34 haftalık dogdu kızım ece...allah sana senın afacanlarla kolaylık versın..dogumgunlerıde kutlu olsun nıce güzel sağlıklı yaslara ınsallah hepberaber..

o halde dışarı mı cıkarmıs cocugu ya ben ece dışarısını cok sevdıgı halde kızamık dıye günlerce kızımı aglattımda dışarı çıkarmadım mıllete bulaşmasın dıyye

inan mahallede kacini duydum boyle cikarip digerlerine bulasdirdiklarini
bazilari soylemiyo bile isilik olmus diyolar

kızlar merhaba,

çalıştığım için o kadar seyrek girebiliyorum ki siteye arada yazışmaların hepsini kaçırıyorum gündüz iş akşam oğluş derken hayat son hızla devam ediyor...

ek gıdalarla aranız nasıl? benimki Allahtan yeme sorunlu bir bebek olmadı. çocuklar 2'ye ayrılıyorlar bence yemeyenler ve uyumayanlar :))

yemek yedirmeye meraklı anneler; internette gezinirken bebek beslenmesi ile ilgili bir test buldum ve yaptım sonuçları da çok eğlenceli çıkıyor..ben organik anneymişim :))
tavsiye ederim siz de yapın

bütün bebişlere öpücükler annelere sevgiler...

Adım Adım Bebeğim...: Test: Çocuğunuzun beslenmesi konusunda nasıl bir annesiniz?

inan mahallede kacini duydum boyle cikarip digerlerine bulasdirdiklarini
bazilari soylemiyo bile isilik olmus diyolar
ayıp ama ya ben ecı e kapattım yada gece çıkardım kımse yokken.yazık dıger çocukları perısan etmenın ne anlamı var

allaha sukur kızım yıyor ve uyuyor.cok fala yemesee herseyden yedırıyorumm

kizlar Omercigimin 4 disi ayni anda cikcak galiba
2-3gundur eli agzindan cikmiyo bugun bakiyorum 4u de patlayip cikacak gibi duruyo bebisim bu yuzden kac gundu istahsiz
kolay cikarir kuzum insaAllah

GECMİS OLSUN KUZULARINIZA...
GECMİS OLSUN CANIM NEDEN OKSURUYOR ACABA(
canım biz de goturmedık saglık ocagından aramıslar 9 ay kontrolu ve kan alacaklarmıs benim oglan da cok aglıyor gozum korktu smdi...
İi günler kizimin 5 . ve 6. Dişleri geliooo :119:
gozun aydın..darısı oglusuma...
kizlar Omercigimin 4 disi ayni anda cikcak galiba
2-3gundur eli agzindan cikmiyo bugun bakiyorum 4u de patlayip cikacak gibi duruyo bebisim bu yuzden kac gundu istahsiz
kolay cikarir kuzum insaAllah
ah ah bi cıkamadı bizimki bebegim cok huysuz (

geçmiş olsun kızlar

geçmş olsun canım

keşke parmağından alsalardı o zaman bişey anlamıyorlar

bende tutmuyorum oruç içim rahat değil ama sütüm azalır diye korkuyorum öderiz sütten kesilince inş

Allah yardımcın olsun canım bir taneyle zor başediyoruz biz

kızımın en severek yediği çorba tarhana ve yoğurt iştahla bunları yiyor meyveyle aramız yok malesef kahvaltıda bir tek yumrta seviyor

selam kızlarrr sena akşama kadar evde çığlık çığlığa habire çığlık atıyor

selam anneler kafami yastiga anca koydum kiscem yine uzuyor beni mizmizlikta sinir tanimiyor bugun aksam saatleri atesi 37.1°oldu evet cok degil ama ya yukselirse endisesi bile tedirgin ediyor... 6.hastaligi duymustum ama arastirmadim gecmis olsun meleklerinize kizlar. bircancim senin kuzunada gecmis olsun. mustu sirayla hepimizin kuzusu dusmeye basladi yataktan pusetten arabasindan insallah son dusmeleri olsun meleklerimizin. bebegi vefat eden arkadasim allah sabirlar versin kimseyi evlat acisiyla sinamasin rabbim tez zamanda saglikli evlat nasip etsin. ikbal senin icin cok sevindim canim ekim annelerinde son yazdigin gonderin dun gibi aklimda melegini saglikla kucagina al insallah... sinem nice saglikli yaslari olsun ikizlerinin canim dogum gunleri kutlu olsun meleklerinin... doruk pasaya eceye senos ve humosa masallah allah kuzularimizi nazarlardan esirgesin kutsev canim 4gb internet fazlasiyla yeterli gelecektir aklinda olsun.

kizlar pamuk kuzumu askili zibiniyla yatiriyorum alta bisey giydirmiyorum uzerine pike ortuyorum ve odanin camini araliyorum yani tam acmiyorum cok az aralik birakiyorum. malum istanbula yaz tam gelmedi ruzgar fena esiyor ama evimi estirmiyorum sizce bu sekilde yatirmam hasta edermi kuzum usurmu?

Esracim kayinvalidemin evi hic gunes gormuyir.burda eceyi uzun pijama alti ve uzerine t shirt giydirip yatiriyorum ama evde sadece citcitli bady siyle yatiyorhattao bile fazla geliyor.elleri usumedigi surece bebek usudu saymiyorlarmis.b ecenin doktoru oyle soyledi

anladim canim evim istemedigim kadar gunes aliyor guneslik acmiyorum o derece banada usumez gibi geliyorda gece cam acmak dogrumu bilemiyorum gece ustunu aciyor ya kuzular. elleri sicak oluyor cevap icin sagol canim kimse kalmamis ya niye boyle oldu

ben hala yarım kollu çıtçıtlı badi altına patikli pijama giydiriyorum camını da açmıyorum, diğer bütün odalar açık oluyor ama

sanki gece üşürmüş gibi geliyor o aşırı bunaltıcı, gece uyutmayan sıcaklar gelmedi daha

altına şort giydirip uyuttuğumda bile korkuyorum ya üşürse diye ayağına çorabını da giydiriyorum

bi kayboldun bak tadı kalmadı topiğin , bu aralar hümada çok nazlı canım yaa , üst 4 dişimizde çıktı ama sıcaktanmı yoksa başka bir derdimi var anlamadım , gece uyanmazdı hiç bu ara sık uyanır oldu ama yakarca var evde , kızımıdamı ısırıyorlar anlayamadım , bi kabarıklık kırarıklık görmedim ama :44: cibinliği var ama beşiğinde yatmıyorki bizde son çare kendi yatağımıza aldık bakalım 1-2 güne gelir , inşallah eski uykularımıza döneriz , ahhh benim çenem durmuyorki , sonrada nazara gözemi geliyoruz ne inşallah senin kısçede sakinleşir en kısa zamanda , bu arada sen nasıl ölçüyorsun ateşini canım ? ben 3 çeşit ateş ölçer almama rağmen hala doğru ölçemiyorum (

çok şanslısınız yaa o havaların kıymetini bilin , biz kavruluyoruz ne zamandır , ben tek çıtçıtlı bady ile yatırmama rağmen sıcaktan mahfoluyor kuzum , diğer odada klima var ama oda hasta ediyor insanı , yatak odasına tavan vantilatörü taktırdık , cam kapı açık , vantilatör altında anca uyunuyor , bi taraftan buhar makinesi çalışıyor , öfff geçse bir an önce şu sıcaklar yaaaaa

Ben de o testi çözdüm. Yaratıcı anne'ymişim :)))

kizlarrr buralar cok sicak geceleri uyuyamiyoruz Omer badiyle yatiyo camlar da acik kaliyo ustunu de sik-sik aciyo terlediyi icin :18:
bugun biraz ruzgar var ama yine de sicak
esracim tesekkurler cevap icin

ece hanım kucağımda tv ızlerken bende sıze bakıyım dedım ama sayfalar ılerlememıs...dun ece hıc uyumadı ama sorunda çıkarmadı dun 25 kg domates rendeledim kavanoz ıcın bugun pazara gıdıp dahada alıcaz evde heryer domates

kolay gelsin canım. bende 2 gece önce domates sosu hazırladım 9 kilo.kış günlerinde çok iyi oluyor. bu arada az önce aile hekimim aradı bebğin salgından dolayı kızamık aşısı var yarın getirin aşı yapacağız dediler. sizler yaptırdınızmı 10 aylıkken bu aşıyı. tereddütteyim yaptırsammı acaba diye.

Biz 9. Ayin da yptrdik canim bide 1 yasin da yapcaklarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…