- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #4.721
Dis jeli kullananiniz var mi? Geceleri mi kullaniyorsunuz yatmadan yoksa gece aglayinca agri oldugunu hissettiginizde mi?
Iyi aksamlar sevgili anneler tatli bebisler.Ben sizi takipteyim kizim 14.10.2012 dogumlu. Genelde ayni donemlerde ayni problemler oluyor.Burda sizin yazdiklarinizi da okuyunca bir tek biz degilmisiz diyorum iyi oluyor yoksa cok endise yapiyorum.Dis sikintisi bizde de var geceleri kuzum aci celerek uyaniyor gozlerindeki yaslar yanaklardan akiyor.
ben 1-2 defa surdum benım kızım 6 dıs çıkardı hıcırınde ateş felan yapmadı normal rutınımız devam ettı sadece ıstahı kesıldı o yüzden jel felanda kullanmadım fazla duruyor oylee.Dis jeli kullananiniz var mi? Geceleri mi kullaniyorsunuz yatmadan yoksa gece aglayinca agri oldugunu hissettiginizde mi?
aynen benım kızımda oyleeBi sorum daha var benim kizim herseyiagzina goturuyor hala sizde de var mi?
Bebeklerinizin ne tur oyuncaklari var neler yapabiliyorlar.Internette okudum basit sekilleri yerlestirebilir yaziyor benim kiz daha sekillere falan bakmiyor buldugunu agzina goturuyor ve birbirine vurarak ses cikaruyor
KIZLARRRR NASILSINIZ
UZUN ZAMANDIR GIREMEDIM INTERNETIMIZ BOZULMUSDU ARTIK CALISIYO COK SUKUR
BUTUN SAYFALARI BITIRIP GELDIM MASAALLAH BUYUMUS BEBECIKLERRABBIM NAZARLARDAN KORUSUN
OMER DE IYI COK SUKUR BIRAS YEME PROBLEMIMIZ VAR KILOSU DA COK DUSUK BUNUN ICIN AMA SUKUR NESESI YERINDE
SANIYE DURMAYAN BI OGLUSUM VAR
HEPINIZI COOOK OZLEDIM KIZLARRR
selam cnm ben iyiyim Senacim nasil?
cnm Omer 8 ayi biter-bitmez 2 disini ard-arda cikardi cok cani yandi o siralar ne gecesi vardi,ne gunduzusena çok huysuz diş çıkarıyor gündüz uykumuz yok gece de zor dalmaya başladı artık sinirlerim çok yıprandı artıkömer nasıl çıktı mı incileri
cnm Omer 8 ayi biter-bitmez 2 disini ard-arda cikardi cok cani yandi o siralar ne gecesi vardi,ne gunduzucok sukur gecdi su aralar yine eller agizda surekli uyanik istahsiz galiba ustler geliyo simdi :18:
senosumun var mi incisi
evet cok yoruyorlar sabir versin bize Rabbim
uyutabildin mi canim Senosu?maşallah bizimde çıktı 2 tane altta bir tane üstte var alt üst birden çıktı ondan huysuz şimdi yine üstten geliyor bir tane gözüküyor ama daha patlamadı senada 8. ayında çıkardı hepsi birden geldi
amin cnm uyutmak için çok zorluyorum ikimizde helak oluyoruz bebeğimin bana olan güveni azalacak gibi geliyor ama mecburum uykusu var durmuyo
uyutabildin mi canim Senosu?
bu aralar herkes boyle sanirsam biz uzuluyoruz cocuklar da yipraniyo
Omer zaten istahsiz bi bebek yemek yedirirken neler yapiyorum 2 kasik icin bi bilsen zaten emmesi de tamamen azaldi kilosu da cok geriden geliyo
yemedigi icin uyuyamiyor da boylece zar-zor gunumuzu geciriyoruznapalim saglikli olsunlar da buyuyucekler nasil olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?