2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Ne kadar cok istedigimi bildigin icin .keske olsa ocakta ecedede ocak ta baslamistik.ablasiylaa ayni olur.

Bilmez olurmuyum istersin tabi uslumu uslu bi minnosun var ha haxiran ha ocak tamam.kendimibhaxirana odakliyorum seninleyim bende anca o aya toparlarim kendimi biraz kilo vercem vs...vs...

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ama bağırmamamız lazım ben çok üzülüyorum bağırınca
allah gönlüne göre versin canım inşallah eceye kardeş gelir

Cidden düşünüyor musun esracım ben sena 3 4 yaşına geldiğinde düşünüyorum şu an psikolojim kaldırmaz ama Allah verirse de yapacak bir şey yok bizim dememizle olmuyor

çok istiyorum bakalım 2. ce olsun başka istemem. aslında olacağını bilsem bi kaç sene beklerim olmayacağını bildiğimden korunmuyorum bile

hepimize tekrardan nasip etswin inş

inşallah Rabbim sana da nasip eder canım

canlansın buralar artık

benim kızım çok sinirli kendini yerlere atıyor kafasını vuruyor birde ısırıyo anasının kızı bende öyleymişim keşke eşime benzseydi eşim sakindir tip baba huy ben zaten

Lafta dusunuyorumda icraata gecemiyorum bazen dusunuyorum onumuzdeki yil icinde hamile olsam elos 2,5yasindayken dogum denk gelse iyi iste yoksa hic goze alamam canim rahata alisinca basa sarmak zor gelir elosum kardessiz kalir yapiyimda ciksin aradan e yasimda 26 cok beklemesem iyi

evet 2 3 yaş ideal aslında herkes aynı şeyi diyor ara verince zor oluyormuş
ben kazaya kurban gideceğim diye korkuyorum sena da kaza zaten

selam güzel anneler, kuzularımız hızla gelişimlerine devame diyorlar ve biçok şey öğreniyorlar. nasıl kuzularınızı gelişimi? kitaplar,oyunlar,vs... nelerle destekliyorsunuz?:44::44:

selam güzel anneler, kuzularımız hızla gelişimlerine devame diyorlar ve biçok şey öğreniyorlar. nasıl kuzularınızı gelişimi? kitaplar,oyunlar,vs... nelerle destekliyorsunuz?:44::44:

İcice gecicek ust uste dizilebilcek oyuncaklariyla zaman gecirmeyi seviyor minnosum oyuncak bebegini ucak gibi ucuruyor vuuuu yaparak, bunlarla yanliz basina oynuyor babasiyla atcilik oynuyor hosuna gidiyor ben gun icinde yakalamac ve saklanbac oynuyorum heyecanlaniyor bunlar disinda hikaye kitabi 2tane aldim ancak benim kizim okuyumda dinlesin bi bebek olmadi hic, boyle biseyin varliginada inanamiyorum acikcasi var mi annesi hikaye okuyunca dinleyen minnos bana cok yabanci sayfalari cevirip icindeki resimleri isaret edip o ne o ne diye sorar bende cevaplarim ogretmeye calisirim

Bilmez olurmuyum istersin tabi uslumu uslu bi minnosun var ha haxiran ha ocak tamam.kendimibhaxirana odakliyorum seninleyim bende anca o aya toparlarim kendimi biraz kilo vercem vs...vs...

tamam bacım anlastık verıcek cok kılon varya sankı.uslu mu sahı kız bana canavar gelıyor..bufeden tabak ındırmeyı kesfettı kuzum.tek tek ındırıyor bırde bana al dıye uzatıyor.almadıgım zaman annnnneeee aylllll all

Uslu tabi daha ne bacim kendi basina uyumasi bile yeterli uslu sinifina girmesi icin oy benim minnosum neler ogrenmis bufedeki tabaklara kadar ulasmis buyuduler kiz bu ara cesaretim geliyor buyudugune inanmaya basladim elosumun

Hepinize merhaba kizlar uzun bir ara oldu ara ara girip okudum ama yazamadim benim kuzuda pek uslu bir kuzu olmadigi icin pc acsam tuslarini sokuyor tlf elime alsam alo alo diye bir aliyor birdaha alana askolsun gozumu ondan ayirmicam baska iste yapmicam o zaman iyiyiz yoksa cildiriyor top ve araba oynamayi seviyor bide kitap okumayi lililili diye okuyor bize okutmuyor tabi diger oyuncaklarin seslerini kullaniyor muzik gibi caliyor onlari bizimki araba suruyor an an diye bu sira yine hastayiz herdiste bogaz enf oluyoruz oksuruyoriz iki azi disi cikardik bir hafta arayla omrumuz eve kapanmakla geciyor bizimde. Kimsemiz yok yalnizlardaniz br karsi komsum var onla parka iniyoduk havalar bozuldu oda bitti ev isi yemek zor bela yaptigim seyler zaten sac bas darmadagan ev oyuncaklardan darmadagan oyle yasayip gidiyoruz bizde haberler boyle :)))

sorma ya eşime çok kızıyorum neyimize 0 araba diye çok zorladı bu borç bizi ay sonunu zor geitiryoruz satmakta istemiyoruz nasıl çıkcAZ işin içinden bilmiyorum Allah yardımcımız olsun kendiliğinden olsa bi sevinecem ki sorma bedava bebek diyecem:)

Uslu tabi daha ne bacim kendi basina uyumasi bile yeterli uslu sinifina girmesi icin oy benim minnosum neler ogrenmis bufedeki tabaklara kadar ulasmis buyuduler kiz bu ara cesaretim geliyor buyudugune inanmaya basladim elosumun
Banada farkli geliyor .elifim nasil ozleim sipayi
Aslina bakarsan borclaimiz. Bitti ama tup bebek icin biriktiicek. Bir buutce yok o yuzden simdilik hayal.olsun ma kizim var allaha bin suukur

selam canım sorununuz ne bilmiyorum ama dr banada 2. bebeğin olmaz demişti yine tedavi demişti ilki aşılama bu arada bende pko var yumurta hiç oluşmuyor ben soğan suyu içmiştim zayıflamak için bide dr bana diabet ilacı vermişti hem kilo vereyim hemde insülin direncim için ve ben o ay kendiliğimden hamile kladım dr bile inanamadı allah büyük olacağı varsa oluyo...sana nasip olur sağlıklı bi şekilde...

Banyoyu suyu cok seven kizim artik banyodan cok korkuyor son 2banyosunda agladi kuvetten kacmaya calisti yanliz degildim esim vardida tuttu ama simdi kuvete girmedi bile degil esim tum aile olsa yardimi dokunmazdi eminim :-( napicam kizlar, 14ay gelisiminde okumustum bazi korkularin gelisecegini ama nasil asicaz bu donemi zaten cok terliyor yikayamadim yaa boyle olmaz ki

Bizimkide gecen ay yapti bir kac kere babasi ile yikandi yikandimi demeliyim bilmiyorum islanip cikti desek daha iyi sonra 3 banyodan sonra normale dondu hatta basini zor bela yikiyoduk artik basina bisey demiyor

Bizimkide gecen ay yapti bir kac kere babasi ile yikandi yikandimi demeliyim bilmiyorum islanip cikti desek daha iyi sonra 3 banyodan sonra normale dondu hatta basini zor bela yikiyoduk artik basina bisey demiyor

Ayni benim kiscemde oyle kafasinda aglamaya basliyordu simdi tumden korkuyor ayagini bile deydirmiyor suya iyi cabuk atlatmissiniz darisi bize.. Dis cikarma doneminde bogaz enfeksiyonu benim kizimdada oluyor canim sasip kaliyordum hepmi denk gelir diye ama disle alakali olduguna kesin kanaatvgetirdim oglusunada gecmis olsun canim ve hosgeldin

geçer canım arada yapıyorlar öyle
benim kızım karanlktan çok korkuyor:44:

ecede sadece basından korkuyordu aglamaya baslıyordu ama son zamanlarda kuvetten dısarı cıkıyor.bende cozum bulamaadım henuz.ust yan dısımız cıktı cok sukur sag tarafı ve altlarda beyaz ama gelen gıden yok beklıyoruz.ve ece grıp oldu kızımın gozlerının altı morardı resmen.babası doktora goturucek bakalı ne dıycek basını bıle tutamıyor mınıgım

Kiyamam ecosuma o kadar mi hasta havaLar cok tehlikeli dis donemlerinde bizdede hastalik kacinilmaz oluyor gecmis olsun kuzuma

yazın 3-4 defa güle oynaya banyo yapan kızım son 4-5 banyosunda hep agladı ama öyle böyle değil. careyi birlikte banyo yapmakta bulduk. kızımı kucagıma alıp banyoya giriyorum babası da kızımı kucagımdayken yıkıyor oyunla yıkanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…