- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.461
Ne kadar cok istedigimi bildigin icin .keske olsa ocakta ecedede ocak ta baslamistik.ablasiylaa ayni olur.
sende bır sorun yok canım bende oyleyım bazen bagrıyorum sonra pısman oluyorum.kendımı tutamıyorum bazen aklımı yıtırdıgımı dusunuyorum.cok sıkkıntılı bır hayatım var bırde uzerıne kızın yaptıkları eklenınce kendımı balkondn atasım gelıyor
evet eceyı herkes parmakla gosterıyor boyle uslu kızım olsa 10 tane dogrurumdıyen ler cogunlukta
esra evet canım komsum ayrıca dert ortagım canım sıkıldımı hemen ona anlatırım.bısey aldım mı ona soylerım.suan yanında olmasamda bırbırımızden haberımız muhakak var.vermem sana komsumu ben tasınmasın dıye ne dıller dokuyorum ona sen bılıyormusun?tutturmus calısıcam dıye.hergun dıller doktum vazgectı
canım ya valla esra olmasaydı sımdıye ruh ve sınır hastalıkları hastanesının onundekı delı amca gıbbende oturuyordum
kaerımız aynı arabanın borcu evlerın borcu.buara aılede olan saglık sorunları kendılıgınden de olmadı henuz.tedavı ıcınde azıcık beklemek gerekıcek ama yenı yılda muhakak tedavıye baslıycaz.ınsallah sanada rabbım nasıp eder.ece dogdugundan berı hep ıstıyorum ama olmadı kısmet
kız hanı bız yıne aynı topıkte olucaktık .??.dur sen..bız elosla ecosu buyutek barı ondan sonra
Ne gunlerdi topik bize calisiyordu o gec vakitleregecen tuceyle mesajlasirken kulaginii cinlattik seni konustuk keske yakinlarda olsaydida gorusseydik diye bende senin gonderilerinde kendimi okuyorum wc.kacarak gitmen bana cok tanidik geliyor 2.bebek icin hic bi parca cesaretim yok kismet olursa istiyorum deli cesaretiylede olsa yapcam bi tane daha ayyy o tablo gozumde canlandi kizim yapma cocugum dur evladimmm!!
çok istiyorum bakalım 2. ce olsun başka istemem. aslında olacağını bilsem bi kaç sene beklerim olmayacağını bildiğimden korunmuyorum bile
hepimize tekrardan nasip etswin inş
hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ama bağırmamamız lazım ben çok üzülüyorum bağırınca
allah gönlüne göre versin canım inşallah eceye kardeş gelir
Cidden düşünüyor musun esracım ben sena 3 4 yaşına geldiğinde düşünüyorum şu an psikolojim kaldırmaz ama Allah verirse de yapacak bir şey yok bizim dememizle olmuyor
inşallah Rabbim sana da nasip eder canım
canlansın buralar artık
benim kızım çok sinirli kendini yerlere atıyor kafasını vuruyor birde ısırıyoanasının kızı bende öyleymişim keşke eşime benzseydi eşim sakindir tip baba huy ben zaten
Lafta dusunuyorumda icraata gecemiyorumbazen dusunuyorum onumuzdeki yil icinde hamile olsam elos 2,5yasindayken dogum denk gelse iyi iste yoksa hic goze alamam canim rahata alisinca basa sarmak zor gelir elosum kardessiz kalir yapiyimda ciksin aradan e yasimda 26 cok beklemesem iyi
selam güzel anneler, kuzularımız hızla gelişimlerine devame diyorlar ve biçok şey öğreniyorlar. nasıl kuzularınızı gelişimi? kitaplar,oyunlar,vs... nelerle destekliyorsunuz?:44::44:
Bilmez olurmuyum istersin tabi uslumu uslu bi minnosun varha haxiran ha ocak tamam.kendimibhaxirana odakliyorum seninleyim bende anca o aya toparlarim kendimi biraz kilo vercem vs...vs...
tamam bacım anlastık verıcek cok kılon varya sankı.uslu mu sahı kız bana canavar gelıyor..bufeden tabak ındırmeyı kesfettı kuzum.tek tek ındırıyor bırde bana al dıye uzatıyor.almadıgım zaman annnnneeee aylllll all
bende 2cı olsun baska ıstemem de oda ımkansız gıbı benı anca memorıal paklar canım.ıkımızınde durumları cok benzer ıkımızde araba borcu yuzunden tedavıye baslıyamıyoruz.yakıcam su arabayı en sonunda:95::95:
Banada farkli geliyor .elifim nasil ozleim sipayiUslu tabi daha ne bacim kendi basina uyumasi bile yeterli uslu sinifina girmesi icin oy benim minnosum neler ogrenmis bufedeki tabaklara kadar ulasmis buyuduler kiz bu ara cesaretim geliyor buyudugune inanmaya basladim elosumun
Aslina bakarsan borclaimiz. Bitti ama tup bebek icin biriktiicek. Bir buutce yok o yuzden simdilik hayal.olsun ma kizim var allaha bin suukursorma ya eşime çok kızıyorum neyimize 0 araba diye çok zorladı bu borç bizi ay sonunu zor geitiryoruz satmakta istemiyoruz nasıl çıkcAZ işin içinden bilmiyorum Allah yardımcımız olsun kendiliğinden olsa bi sevinecem ki sorma bedava bebek diyecem:)
sorma ya eşime çok kızıyorum neyimize 0 araba diye çok zorladı bu borç bizi ay sonunu zor geitiryoruz satmakta istemiyoruz nasıl çıkcAZ işin içinden bilmiyorum Allah yardımcımız olsun kendiliğinden olsa bi sevinecem ki sorma bedava bebek diyecem:)
Banyoyu suyu cok seven kizim artik banyodan cok korkuyor son 2banyosunda agladi kuvetten kacmaya calisti yanliz degildim esim vardida tuttu ama simdi kuvete girmedi bile degil esim tum aile olsa yardimi dokunmazdi eminim :-( napicam kizlar, 14ay gelisiminde okumustum bazi korkularin gelisecegini ama nasil asicaz bu donemi zaten cok terliyor yikayamadim yaa boyle olmaz ki
Bizimkide gecen ay yapti bir kac kere babasi ile yikandi yikandimi demeliyim bilmiyorum islanip cikti desek daha iyi sonra 3 banyodan sonra normale dondu hatta basini zor bela yikiyoduk artik basina bisey demiyor
Banyoyu suyu cok seven kizim artik banyodan cok korkuyor son 2banyosunda agladi kuvetten kacmaya calisti yanliz degildim esim vardida tuttu ama simdi kuvete girmedi bile degil esim tum aile olsa yardimi dokunmazdi eminim :-( napicam kizlar, 14ay gelisiminde okumustum bazi korkularin gelisecegini ama nasil asicaz bu donemi zaten cok terliyor yikayamadim yaa boyle olmaz ki
ecede sadece basından korkuyordu aglamaya baslıyordu ama son zamanlarda kuvetten dısarı cıkıyor.bende cozum bulamaadım henuz.ust yan dısımız cıktı cok sukur sag tarafı ve altlarda beyaz ama gelen gıden yok beklıyoruz.ve ece grıp oldu kızımın gozlerının altı morardı resmen.babası doktora goturucek bakalı ne dıycek basını bıle tutamıyor mınıgım
Ayni benim kiscemde oyle kafasinda aglamaya basliyordu simdi tumden korkuyor ayagini bile deydirmiyor suyaiyi cabuk atlatmissiniz darisi bize.. Dis cikarma doneminde bogaz enfeksiyonu benim kizimdada oluyor canim sasip kaliyordum hepmi denk gelir diye ama disle alakali olduguna kesin kanaatvgetirdim oglusunada gecmis olsun canim ve hos geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?