- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.481
selam canım sorununuz ne bilmiyorum ama dr banada 2. bebeğin olmaz demişti yine tedavi demişti ilki aşılama bu arada bende pko var yumurta hiç oluşmuyor ben soğan suyu içmiştim zayıflamak için bide dr bana diabet ilacı vermişti hem kilo vereyim hemde insülin direncim için ve ben o ay kendiliğimden hamile kladım dr bile inanamadı allah büyük olacağı varsa oluyo...sana nasip olur sağlıklı bi şekilde...
Banada farkli geliyor .elifim nasil ozleim sipayi
Aslina bakarsan borclaimiz. Bitti ama tup bebek icin biriktiicek. Bir buutce yok o yuzden simdilik hayal.olsun ma kizim var allaha bin suukur
aynen bacım ya off onu oyle gorunce ıcım parcalanıyr bugun bıraz ıyı gıbı bakalım aksam cıkar ıyımı degılmı?Kiyamam ecosuma o kadar mi hastahavaLar cok tehlikeli dis donemlerinde bizdede hastalik kacinilmaz oluyor gecmis olsun kuzuma
ne güzel borcunuz bitmiş bizim araba için 29 ay ev için de 70 ay kredi borcumuz var. biri bitse bebek için tekrar kredi çekeriz ama 3. bi krediyi ödeyecek durumumuz yokçok pişmanım araba için
canım benim FSH ım yuksek 15-17 arasında çıkıyor. FSH ın yüksk olması erken menopoz deniliyor. aynı zamanda sag kanalımda kapalıydı ve rahime iltihap akıyordu bu yüzden küçük bi operasyonla sağ kanalım kesildi iptal edildi. sol çok şükür açık ve sağlıklı. ama doktorlar fsh yüksekliği ile hamile kalmamın çok zor olldugunu söylüyolar. şöyle örnek vereyim 45 yaşındaki birinin hamile kalması zor ama imkansız değilse benimkide o şekilde 25 yaşındayım ama yumurtalık hormonum yaşlı. kaç doktora gittiysem geç kalmadan tüp bebek dedi. tüp bebekle kızımı dünyaya getirdim Rabbime hamd olsun. 40 ım çıktıgından beri adet oluyorum ve hiç korunmadım ama hamile de kalmadım. 1 sene daha bu şekilde deneyeceğim. maddi durumdan dolayı tüp bebek yaptıramıyorum. inşallah bu arada kendiliğinden olur. olmazsa seneye tekrar tüp bebek düşünüyorum
Selam kızlar nasıl gidiyor ?
gün içinde kızımla çok sıkılıyoruz havalar iyiyken her gün parka giderdik kışın evin içine tıkıldık kaldık ne yapacağımızı şaşırıyoruz oyuncaklarla pek ilgisi yok bende artık nasıl oyun oynatacağımı şaşırıyorum yetemiyorum gibime geliyor
ahh canım bızdede sorun aynı.dısarı cıkmak ıcın aglıyor dutttt dıyerek arabayı gosterıyor ne yapıcagımı sasırdım valla
Selam kızlar nasıl gidiyor ?
gün içinde kızımla çok sıkılıyoruz havalar iyiyken her gün parka giderdik kışın evin içine tıkıldık kaldık ne yapacağımızı şaşırıyoruz oyuncaklarla pek ilgisi yok bende artık nasıl oyun oynatacağımı şaşırıyorum yetemiyorum gibime geliyor
Selam canim bizde ayni durumdayiz patliyoruz skintidan hepimiz ayni seyleri yasiyoruz yetememek degilde yetisememek diyelim buna cunku minnoslar cok doyumsuz ve merakli herseyi kesfetme zamanlari tam hizlarina yetisemiyoruz senos bebek arabasina alistimi biz uzunca bi suredir kullanmadik arada denemek lazim biraz buyuduler ya belki degisik gelirde severler hos pek ihtimal vermiyorum kiscem adina
ahh canım bızdede sorun aynı.dısarı cıkmak ıcın aglıyor dutttt dıyerek arabayı gosterıyor ne yapıcagımı sasırdım valla
Hamile misin maşallah ne kdar güzel Rabbim bana da nasip etsin ama hiç ümidim yok3 sene araba borcumuz oldugu için tedavide olamıyorum.. inş kendiliğinden bende kalırım
selam güzel anneler, kuzularımız hızla gelişimlerine devame diyorlar ve biçok şey öğreniyorlar. nasıl kuzularınızı gelişimi? kitaplar,oyunlar,vs... nelerle destekliyorsunuz?:44::44:
yaz gelsede rahatlasak her gün parka götürüyordum yazın eğleniyordubiraz daha seviyor ama uzun süre binmiyor canım mesela arabasına koyup öyle avmlerde gezemiyoruz max 20 dk durup kucak istiyor öyle arabasında falan da uyumuyor hatta ellerinden tutup yürütmemizi istiyor Elif yürüyor mu
Allahtan araba seviyor da yolculukta sıkıntı yaşamıyorum
benimki de montunu getiriyo adda diyor
sena müik diinlemeyi çok seviyor pop müzik çok seviyoristediği şarkılar bitti mi çığlık atıyo
müzik dinlemeyi çok seviyor oğlum dans etmeye bayılıyoruzhele kendi odasındaki müzik setini açınca daha da mutlu oluyor ona özel olduğunu düşündüğü için sanırım
müzikli oyuncaklarını çalıp dans etmeyi seviyor
içiçe geçmeli oyuncakları seviyor, bultaklar ,üstüte dizilen boyutlu halkalar hoşuna gidiyor, buaralar peluş oyuncaklarını çok sevmeye başladı arkadaş yapıyoruz onları kendimize yanyana diziyoruz uyutuyoruz falan
kaşık ve bardak alıp mama pişirip kendisine ve herkese yedirmeye bayılıyor memmem diye diye , bir de ağzını şapırdatarak iştaha getiriyo bizi
yapboz almıştı arkadaşım o da ilgisini çekti ama daha pek beceremedik zaten 18 ay üzeri için tavsiye ediliyor
legolarımız var ama çok da sevmedi onlarla oynamayı ,daha doğrusu biz yapıyoruz o bozuyor öyle hoşuna gidiyor
kitap almadım daha hiç , şuanda eşimle benim gıda mühendisliği kitaplarımızı okumayı tercih ediyor
çevremizdeki arkadaşlarımızıda bakarak anlıyorum hemen hemen aynı şeyleri yapıyorlar sıpacıklar.. nehirimde müzik duyunca dayanamıyor, artık bebeklerimiz ve peluş oyuncaklarımız ilgimizi çekmeye başladı. Aldığım kitaplar hiç ilgisini çekmiyordu 1 ay öncesine kadar.şimdi dikkatini çektiğini gördükçe yeni bikaç kitap daha aldım..onları incelemeye başladı,bizde destekliyoruz tabi tek tek kelimeleri tekrarlayıp göstererek. çok fazla bizimkide oyuncaklarla oyalanmıyor malesef, evde kurcalanmadık yer bırakmıyor. kapaklı şeyler iç içe geçmeli şeyler de ilgi alanımızda. televizyonlada pek ilgimiz yok,klip ve şarkılar dışında tabi :) kumandayı eline alıp değiştirmeye sesini açmaya çalışıyor.
hepsi sıkıntılı bu kuzuların , kurt var popolarındadoruk da paltosunu alıyor atta diyerek kapıyı yumrukluyor
zil çalmasın heyecandan ölüyoruz misafir geldi evimize diyeama yanlışlıkla zile basıp kimse gelmezse çok ağlıyor kuşum neden gelmediler diye
oyuncakların hepsini ortaya serip hiç biriyle oynamamak çok zevk veriyorarasıra ilgisini çeken oyuncaklar olmuyo değil ama kısa süreli
oyun arkadaşına ihtiyaçları var. doruk yaşıtı olanları değil de büyükleri daha çok seviyor ama nerden bulcam çocuğu
neyse kardeş geliyo 2-3 seneye koşturup dururlar beraber
Senos yolculuk etmeye alismis kuzuelos mumkunati yok durmaz cunku en uzun yolumuz 3saati gecmedi oda yol boyu emzirdim nerdeyse ki sesi cikmasin yuruyor minnosum bugunleride gorduk cok sukur muzik elosta cok seviyor sag kolunu kaldirip oynuyor ozellikle atiyeyi goz kirpadan izliyor birde demet akalin cikinca cildiriyor gel gel yapiyor noluyorsa o an
çevremizdeki arkadaşlarımızıda bakarak anlıyorum hemen hemen aynı şeyleri yapıyorlar sıpacıklar.. nehirimde müzik duyunca dayanamıyor, artık bebeklerimiz ve peluş oyuncaklarımız ilgimizi çekmeye başladı. Aldığım kitaplar hiç ilgisini çekmiyordu 1 ay öncesine kadar.şimdi dikkatini çektiğini gördükçe yeni bikaç kitap daha aldım..onları incelemeye başladı,bizde destekliyoruz tabi tek tek kelimeleri tekrarlayıp göstererek. çok fazla bizimkide oyuncaklarla oyalanmıyor malesef, evde kurcalanmadık yer bırakmıyor. kapaklı şeyler iç içe geçmeli şeyler de ilgi alanımızda. televizyonlada pek ilgimiz yok,klip ve şarkılar dışında tabi :) kumandayı eline alıp değiştirmeye sesini açmaya çalışıyor.
Eki Görüntüle 882387 Eki Görüntüle 882388
bu da benim pis oğlumpazar günü vermiş babası eline halleyi o da bir güzel yedi
diğeri 2,5 ay önceki hali doğumgününden saçlarını kestirdik çok değişti kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?