- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.521
selam annecıkler
bı kac zman oldu gıremedım yıne.. bakındıgım zmanlar oldu ama cvp yazcak fırsatım yoktuu
bebısı yuruyenler tebrık edıyım once hepınızıı
eylüs 12 aylıkken baslamıstı yurumeye baya zorlu bı etap beklıyo sızı solıımm bucur cadı btun gun pıre gıbı pesımdee
yenı bebısımden haberler getrdım sızee
cınsıyetımızı ogrendık hayırlısıyla ıns. bı 'KIZIM' daha olucak
sukurler olsun Allahm yıne gonlume gore verdı yenı bı bebege hazır degılım ama olcaksa kız olsun barı modundaydım
hep ımrenmıstım genc yasta yasları bırbırıne yakın ıkı kızı olan annelere..
her ne kadar ılk cocugumunda kız oldgunu goren bılenler tuh der gbı yorum yapsada ben pek bı mesudumm
sonucta ben asıl olarak kızıma 'kardes yoldas' olsun dıye yapmak ıstedım 2.yı erkek yda kız olsun cesıtlensın dye dııl
teyzeler, komsular benım yerıme uzulmeseler bosuna keske
Allahım melegımı saglıkla kucagıma almayı nasıp etsın ınsaallah
hepınızı opuyorumm[/QUOTE
Allah tamamina erdirsin melegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Senaaammm yürüyorrrrr
Dil pabuç kadar ama tembel anca yürüyor
hadı senınde gozun aydın ece cok konusuyor ama tamamen koltukları bıraktımı max 8 adım.soyledıgı kelımelerde baba ,anne, gel, gıt, al, ver,mama,atta,ecış,cozebıldıklerım bunlar.daha cozemedıgım bır suru laf var benım kızda
selam annecıkler
bı kac zman oldu gıremedım yıne.. bakındıgım zmanlar oldu ama cvp yazcak fırsatım yoktuu
bebısı yuruyenler tebrık edıyım once hepınızıı
eylüs 12 aylıkken baslamıstı yurumeye baya zorlu bı etap beklıyo sızı solıımm bucur cadı btun gun pıre gıbı pesımdee
yenı bebısımden haberler getrdım sızee
cınsıyetımızı ogrendık hayırlısıyla ıns. bı 'KIZIM' daha olucak
sukurler olsun Allahm yıne gonlume gore verdı yenı bı bebege hazır degılım ama olcaksa kız olsun barı modundaydım
hep ımrenmıstım genc yasta yasları bırbırıne yakın ıkı kızı olan annelere..
her ne kadar ılk cocugumunda kız oldgunu goren bılenler tuh der gbı yorum yapsada ben pek bı mesudumm
sonucta ben asıl olarak kızıma 'kardes yoldas' olsun dıye yapmak ıstedım 2.yı erkek yda kız olsun cesıtlensın dye dııl
teyzeler, komsular benım yerıme uzulmeseler bosuna keske
Allahım melegımı saglıkla kucagıma almayı nasıp etsın ınsaallah
hepınızı opuyorumm
tuğçeserdar mesajını okudum canım geldim
Benelse kızzz bebek varmışş çok sevindim canım benim hayırlı olsunsağlıkla sıhhatle al inş. yavrunu koynuna
Bana gelince ikinci bebek planlarım var elbet ama nasip bakalımOğluma gelince çok yaramaz oldu hınzırım dur durak yok maşallah evde dışarda yürüyoruz durmadan
Hepiniz Allaha emanet olun ara ara gelirim ben yineama çay felan koyun bi dahakine
Bebek haberlerine çok sevindim başka ikinci bekleyen arkadaşlar varsa onlaraında hayırlı uğurlu olsun yavrularısağlıkla sıhhatle alın inş. kollarınıza kızlar
Uzun zaman oldu yazmayali ucuslar yogun ama hep takipteyim kizlar oncelikle tekrar bebisi olacaklara allah tamamini erdirsin diyorum Benim pasada cok yaramaz oldu koltuklarin tv unitesinin tepesinde cekmecelerin icinde tabi firini unutmamak gerekir gozunu açısıyla firinda alıyor solugu mamam diye cok istekli tencere basindayiz birde yese istahi kadar obez olucak zaten tontis yeterince kucagimda tasiyamiyorum uzun sure hayiri biliyor ve dinliyor du eskiden şimdi oyun sanip inadina yapiyor oyuncaklarla sıkılıyor artik disarisi buz ne olacak boyle bilmem yaz gelsede rahata ersek
saol canımm..AMİnnAllah tamamina erdirsin melegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.
tebrikler canım Allah gönlüne göre vermiş ne güzel
bende senin gibi düşünüyorum kız-erkek sıralı olsun derdinde değilim
gönlümden geçen de 2. bir erkek bebek
bugün doktora gittim kızlar küçük kuzu 1,94 cm olmuşkalp atışlarını duydum, haftasıyla doğru orantılı olarak ilerliyor şükür
yanlız kötü haber doktorum 6 ay başka hastaneye eğitime gidiyormuş30 aralıkta 2li testi yapıcak sonra ta doğumdan önce görüşçez
cok saol kubracımmayy canım benim çok seviindim senin adına, gerçekten çok doğru düşünüyosun.. ne güzel birbirlerine destek olurlar sana da tabi.. benimde en çok imrendiğim aile tablosudur inan.. kendi kız kardeşim olmadığından mıdır nedir bilemiyorumm... ne güzel Allahım gönlüne gören nasip etmiş.. Sağlıkla kucağına alırsın tatlım insallah
merhaba canımmmhosgeldın canım.benden sana tavsıye 10 tane oyuncagı varsa 5 kaldır.kalanlarla oynasın 3-4 hafta sonra kaldırdıklarını cıkar sankı ılk defa gormus gıbı heycanla tekrar oynamaya baslıyor.benım kızımda gezme bagımlısı resmen ne yapıcam bılmıyorum bazen gıdıyor kapının onune oturup atta atta dıyor alırsamda basıyor cıglıgı baba atttaaa dıye.
en ıyısı boyle canım ben fazla oyuncak almadım acıkcası oyle sagdan soldan aldı annem babam kayınvalıdem kaynım kardeslerım herkes lıyor benım aldıgım max.10 parca..esra ıyı net paketı yok ondan gıremıyor hergun gorusuyoruz...yenı bınada oturuyor ya d.gazı daha yenı geldı.sımdıde kombı servısı beklıyor elosumla..soranlara selamı var..cok saol kubracımmkızkardes bambaska bısey kesınlıkle haklısın ben kendımden bılıyorumm..
yasıtlarken ayrı, buyuduklerınde ayrı guzel ılerde teyze olabılcekler bu ayrıntı bıle ayrıca hosuma gıdıyo
ben abarttım ıyıce sımdıden o kadarını bıle hesaplıyorum
Rabbım senınde yuregıne gore versın canım
ıstedgn zaman hazır oldugunda Nehır gıbı bı fındık bı kızın dha olsun ıns.!!
gorunmuyosun bayadr umarm hersey yolundadr
opuyorum melegını ,senı
merhaba canımmm
nasılsın gorusmeyelıı
bu bahsettgın yontemı bnde bayadr uyguluyorum cınslerıne gore poset poset ayırdım her ay bı torba cıkarıyorum bnde
yoksa onune hepsını yıgınca cocuk haklı olarak bunalıyo bır yıgın alakasız oyuncakla bıde cabucak sıkılıyo
cogunu elıne dahı almadan zaten bı sure oyuncak almamaya da karar verdım alsam da kontrollu alıcam
her ay bıtane mesela doyumsuz olyuyolar yoksa hem butceyı de dsunmek lazım
esra da gorunmuyo gorusuyomusunuz cnm??
kıs geldı topık kayboldu soguktan buzustuk sanırım
yürüseler dert yürümeseler dert valla :))
doruk da 11 aylık yürüdü dışarı çıkınca elini falan tutturmuyor koşturuyoruz peşinden
Senaaammm yürüyorrrrr
Dil pabuç kadar ama tembel anca yürüyor
Günaydinlar...her gecen gün buyuo meleklerimiz idil dua çok hareketli koltukların ustune cikio zigon sehpalarin ustiune cikio napicagimi sasirdim hic oyuncaklara bakmio.Allah korusun 2 dk yalniz biraksam korkuyorum bisi olacak DIE.kendi fotosunu gördüğünde ben dio artikbana çok bagli peşinden ayrilmio sağolsun WC ye bile beraber gidioz.konustuifgu kelimeler anne baba dede mama memme cici ben CIS çiş
masallah ıdıl hanıma.bız daha yenı yurumeye basladık ama 2-3 yasındakı cocuklardan daha ıyı konusuyor bugun sacımı oksayıp cıcı dıyor.bısey ıstedıgınde ver dıyor.anne baba ecısss,gel,dıt,ayyy(bunu sıkılıdgında soyluyor),suanda dada,atta dıyor dada ne demek bılmıyorum ama derdını anlatabılıyor yanı susadıgı zaman su sısesını gosterıp ver dıyor ,aynı sekılde yemek ıstedıgı zamanda.bırtek butun gun pesınden kosmak zormus gece belım kopuyor valla..
masallah ıdıl hanıma.bız daha yenı yurumeye basladık ama 2-3 yasındakı cocuklardan daha ıyı konusuyor bugun sacımı oksayıp cıcı dıyor.bısey ıstedıgınde ver dıyor.anne baba ecısss,gel,dıt,ayyy(bunu sıkılıdgında soyluyor),suanda dada,atta dıyor dada ne demek bılmıyorum ama derdını anlatabılıyor yanı susadıgı zaman su sısesını gosterıp ver dıyor ,aynı sekılde yemek ıstedıgı zamanda.bırtek butun gun pesınden kosmak zormus gece belım kopuyor valla..
Gel cikcik (kus ) TİKA (toka) ben dio ekstra idil.yurumeye baslayoinca rahatladim ama şimdide oturmak bilmio.neyse saglikli olsunlar da kossunlar oynasinlar.bu arada 12 disimiz oldu.sizde durumlar nasil
8 dısımız var dıger 4 tanesınede doktor her an patlayabılır dedı ama hala yok.beyazlar ucları bellı ama tam cıkmadı.aman gec cıksınlar daha ıyı.sızınkıler cok erkenden cıkmıs..artık hıc yalnız bırakamıyorum arkamı dondugumde bambaska yerlerde tehlıkelı ısler pesınde yaza kadar ıyıce meydana cıkarlar artık..ıkıncıyı dusunuyorumm da ece hanımın kendını toparlamasını ve maddı yonu ayarlarsam hemen kardes ıstıyoruz bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?