- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.561
uzun zaman oldu bende giremiyorum benim oğlumda çok huysuz yemiyor, sürekli ağlıyor, huysuzlanıyor,ne yapacağımı bilmiyorum bazen sesimi yükseltiyorum farkında olmadan.sanki bundan dolayı da biraz etkileniyor gibi geldi daha huysuz ,inatçı oluyor ne olacak nasıl olacak bilmiyorum
günaydın arkadaşlar.. benim bi sorum olacak. oğlum ek gıdaya başladığından beri yoğurdunu kendim mayalayıp yapıyorum. ama sütten midir nedir anlamadım yoğurdum çok kötü oluyor lastik gibi sünüyo. hazır yoğurtta vermek istemiyorum ama hiç hoşuma gitmiyo bu yoğurtta. hazır yoğurt olarak tavsiye edebileceğiniz bi marka var mı?
Selam canim hosgeldin ses yukseltme durumlari bendede var ne yazik ve sesimi yukseltince yuzustu yere yatip agliyor kuzum buda olumsuz etkilendigini gosteriyor ama bi daha yapiyorum aynini malesef galiba biraz psikolojimiz bozuk
selam kızlar nasılsınızzz abim sabah askere gidicek dua edin nolur
selam kızlar nasılsınızzz abim sabah askere gidicek dua edin nolur
aynen canım bende böyle düşünüyorum ne yapmam gerek onu da bilmiyorum valla sakin yaklaşmaya çalışıyorum olmadı anneme bırakacağım biraz benden ayrı dursun diye benden sıkılıyor sürekli evde olunca havalarda soguk dışarı çıkamayınca bana sarıyor
İdil hala emio kizlar ama inek sutu kabul etmio bi turlu.nasil alidcak Sizinkiler iciomu
Benim pamugumda hala emiyor canim ve cok sk emiyor yarabandi yapistiriyprum bazen uf olmus diyorum ki baska seylerde yesin inek sutu almiyor
Benim kuzumda emio hep ama üstüne yemeğini yio çok şükür.bu inek şutunu nasil alistircaz aldiği calsiyum yetiomu endiseliyim.
Selam canim allah kavustursunbende esimi bekledim malesef cok skintili gunlerdi ama geldi gecti cok sukur yeri rahattir umarim... Sen nasilsin toparlanabildin mi
ahh ahh yakın olsak bnde sızı bırakmazdım yaaCanim saol bende ayni seni kendime yakin hissediyorum elif icinde aynini dusunuyorum ama ugramaz oldu malesef6ay miii oldumu o kadar masallah allah tamamina erdirsin ama sakin gordum seni heyecan nerde 2.minnosun olcagindan dolayi sanirim kidemli anne seniiii ahh ah yakin olaydik keske valla arkadas olurdum sana tuce bugun bendeydi inan ilac gibi geldi yanlizligima bi arkadasta sen buluversen ya oralarda yasitin kafana uyan bi komsu... İlk disi mi gelmis eylusun oy masallah sirine seni ya kocaman oldular degil mi nerden nereye heleki eylus kocaman oldu ve bi artisida var abla oluyor darisi benim elosuma olsun ikincim kiz olursa elif su ile uyumlu diye cansu istedik erkek hakkinda hicbi fikrim yok ..canim agirlasmazsin tabi masallah inceciksin bi gobis belirivermistir nasil tekmeleri tekrar hissetmek cok olaganustu bi his cok ozledim o tekmeleri taklalari darisi bize olsun madem... Opuyoruz sizi kiscemle kendine iyi bak canim allah kolayliklar versin birde eylusun uykularina masallah benim elosum gece 2 sabah 6 arasi deliksiz uyur 6da emziririm geri uyur 9da uyanir ve simdi ogle uykusinda yaklasik 2 saattir uyuyor.. Eylusu emziriyor musun??
saol canımm.. onun bu uyumama durumlarına alıstım da ben dogdu dogalı boleydı cunku ama ısteAllah yardim etsin hamile halinle bide uyumayinca zor oluodur kuzum.bizim kiz 8 gibi uyuo 7 de uyanio gündüz uykumuz yok gbi az bizimde.gece uykusu yetio demekki canim ya.ama sana dinlenmeye zaman oluomu tabi o war
sorma kuzum kabıle kurarız artık evde dıyorum 3 kızhepınız hosgeldınız sayfamız senlenmıs azıcık.ben yogurt mayalamıyorum ece hıc yemedı.normal yogurt ve meyvelı olarakta sutas verıyorum ıcerse normal sut te pınar organık verıyorum ama ıcmıyor.
Rose 86 canımcım kızlarla ısın zor valla.ecede 12:3m dan once uyumuyor sabah 9 da ayakta.gunde 1 defa uyuyor uyumuyor.bızım kız butun gun gezsede durum aynı.ben eceyı dısarı cıkarıyorum.sogukta olsa gıydırıp cıkarıyorum valla
canım eylül de baya bı sure dırenmıstı ınek sutune hamılelıgımden ve ıstahsızlıgından dolayı kesmek zorunda kaldgım ıcınİdil hala emio kizlar ama inek sutu kabul etmio bi turlu.nasil alidcak Sizinkiler iciomu
Yanliz misin evde gelenin gidenin yok mu senindebenim pamugumda bana sariyor aksam babasi gelince kosa kosa kucagima tirmaniyor kimseleri istemiyor diyebilirim bende bu durumda nefes alamadigimi hissedip bagiriyorum ve uzuluyorum. Birak canim emzirmiyorsan bebegin icinde iyi olur huyu degisir belki sende toparlanirsin
Benim kuzumda emio hep ama üstüne yemeğini yio çok şükür.bu inek şutunu nasil alistircaz aldiği calsiyum yetiomu endiseliyim.
günaydın arkadaşlar.. benim bi sorum olacak. oğlum ek gıdaya başladığından beri yoğurdunu kendim mayalayıp yapıyorum. ama sütten midir nedir anlamadım yoğurdum çok kötü oluyor lastik gibi sünüyo. hazır yoğurtta vermek istemiyorum ama hiç hoşuma gitmiyo bu yoğurtta. hazır yoğurt olarak tavsiye edebileceğiniz bi marka var mı?
bı hamıle oldum dedın bı kayboldunn
nerelerdesınn kuzuum sen???:26:
yoldaslık yapsan ya bırascık bana
uzun zaman oldu bende giremiyorum benim oğlumda çok huysuz yemiyor, sürekli ağlıyor, huysuzlanıyor,ne yapacağımı bilmiyorum bazen sesimi yükseltiyorum farkında olmadan.sanki bundan dolayı da biraz etkileniyor gibi geldi daha huysuz ,inatçı oluyor ne olacak nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?