ahh ahh yakın olsak bnde sızı bırakmazdım yaa

tayın cıksın dıye dua edıyorum sırf bu yalnızlıgım yuzunden..
tasınma felan hıc gozume gorunmuyoo ozellıkle ıst.te o kadar cok yakın ark.var kı bı mucıze olsa da kendımı atabılsem super
olucak da ıste cok zor bı ıhtımal

napalımmm gonuller bır olsun dye avunayımm

buraya gırıp ıkı satır konusmak bıle yetıyo bazen..sesını kendınden hıssettıklerıne duyurabıldıgını gormek guzell

6 ay olmadı kız dha olucak ınss dha 5ın ıcındeyım sen ole dıyınce heyecan geldı bak ılk defa

sorma esram ya walla bole bı sogukkanlıyım kı anlatamam heyecan sıfır kaygı ve endıse hakım oluyo ıste arada
kıdemden mı bılıyosun basından berı cok planlı olmadgından mı bılmıyorum bu sogukkanlılıgım
kızıyorum kendıme cogu zman eyluse hamılelıgımde yasadıklarımı dusundukce ona haksızlık edıyomusum gbı hıssedıyorum

ama
kendımı dınleyıp hıslerımı sorgulayacak vaktım de yok kı

bıraz da sartlarım benı bole tepkısız kılıyo sanırım

eylüs den nasıl bı ablacık olcak bkalımm yda ben ona nasıl olucamm

eylüsümle yeterınce ılgılenemzsem dıye endıselerım de basladı sımdıden ona da ayrı bı haksızlık yapıyorum gbı sankı...
fızıksel olarak ıyım ama ıste bu ara psıkolojım baya bı dagınık canım gordugun gbı

kocaman oldu tosbacıklarr ama yaa

daha dun anlamsz cıglıkları basarken
bgun adam oldular da resmen dertelrını anlatabılıyolar

Allahım esırgesın hepsını

isimler harıka olmus elıfsu ve cansuu ne guzel gelıyo kulaga cabuk dogur da seslenelım kız solee

oglun olursa da surprz olsun artıkk

bızım ısım konusu muamma bıraz.. aklımda bısıler var ama yıne kararsız kalıcam kesın

kucuk kagıtlara yazıp eylüse kura cektıreyım dıyorum bazen

tekmeler henuz oldukca dusuk sevuyede canımm ben ılkınde de cok gc hıssetmıstım zaten bu da ole olucak herhalde

zaten onları duymayı 4gozle beklıyorum su gelgıt lı hala saskın ruh halım o zman degıscek cunku bılıyorum

darısı sana tugcecım e btun ısteyenlere olsun ıns..
ben dogurana kadar gelmezsenız pesımden dua etcem ıns ıkınıze de doguma gıderken

kuzum kıyamam elıfcık emdıgı ıcın duzensızdr uykularınız.. sen eylus e masaallah dıyosun ben ondan dert yanıyorum

ben emzırmeyı kestım canım 11 aylık felandı hamılelık olunca aslında ondan cok ıstahsızlıgı yuzunden kestım dıyebılrım
hıc bse yemıyodu sutum de azalmıstı hamılelık bı bu konuda tam ısabet oldu

sen de sımdıden ınek sutu devam sutu gbı alternatıf bısıler denemeye basla bnce canım sımdıden alıstrmaya bak
dha rahat edersın memeden kestgın donem

bızde elıfsu ve senı opuyoruz komple 3 kısılık fıstık teyzemız

mektup gbı ne yazdım yıne ama dmıı

sovucek walla bıgun bırılerı ondan korkuyorumm

Allaha emanet ol canımm benımm gorusuruzz