• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

İdil hala emio kizlar ama inek sutu kabul etmio bi turlu.nasil alidcak Sizinkiler iciomu

8,5 aylıkken emmeyi bırakmıştı doruk 11 aylıkken de günde 1 kez sulandırılmış şekilde süt verdim ben

1-2 ay önce de devam mamalarını bıraktık günde 2 kez su katılmamış normal süt içiyor

8,5 aylıkken emmeyi bırakmıştı doruk 11 aylıkken de günde 1 kez sulandırılmış şekilde süt verdim ben

1-2 ay önce de devam mamalarını bıraktık günde 2 kez su katılmamış normal süt içiyor

maşallah Doruk paşaya bende inek sütü içiremiyorum 7/24 yapışığız emme emme diye

ahh ahh yakın olsak bnde sızı bırakmazdım yaa:ssz: tayın cıksın dıye dua edıyorum sırf bu yalnızlıgım yuzunden..
tasınma felan hıc gozume gorunmuyoo ozellıkle ıst.te o kadar cok yakın ark.var kı bı mucıze olsa da kendımı atabılsem super
olucak da ıste cok zor bı ıhtımal:ssz::ssz:napalımmm gonuller bır olsun dye avunayımm:37:
buraya gırıp ıkı satır konusmak bıle yetıyo bazen..sesını kendınden hıssettıklerıne duyurabıldıgını gormek guzell:16:
6 ay olmadı kız dha olucak ınss dha 5ın ıcındeyım sen ole dıyınce heyecan geldı bak ılk defa:1:
sorma esram ya walla bole bı sogukkanlıyım kı anlatamam heyecan sıfır kaygı ve endıse hakım oluyo ıste arada
kıdemden mı bılıyosun basından berı cok planlı olmadgından mı bılmıyorum bu sogukkanlılıgım
kızıyorum kendıme cogu zman eyluse hamılelıgımde yasadıklarımı dusundukce ona haksızlık edıyomusum gbı hıssedıyorum:50: ama
kendımı dınleyıp hıslerımı sorgulayacak vaktım de yok kı:14: bıraz da sartlarım benı bole tepkısız kılıyo sanırım:ssz:
eylüs den nasıl bı ablacık olcak bkalımm yda ben ona nasıl olucamm:50:
eylüsümle yeterınce ılgılenemzsem dıye endıselerım de basladı sımdıden ona da ayrı bı haksızlık yapıyorum gbı sankı...
fızıksel olarak ıyım ama ıste bu ara psıkolojım baya bı dagınık canım gordugun gbı:37: :37:
kocaman oldu tosbacıklarr ama yaa:emir_bebek:daha dun anlamsz cıglıkları basarken
bgun adam oldular da resmen dertelrını anlatabılıyolar:9:Allahım esırgesın hepsını:nazar:
isimler harıka olmus elıfsu ve cansuu ne guzel gelıyo kulaga cabuk dogur da seslenelım kız solee:6:
oglun olursa da surprz olsun artıkk:9:bızım ısım konusu muamma bıraz.. aklımda bısıler var ama yıne kararsız kalıcam kesın:9:
kucuk kagıtlara yazıp eylüse kura cektıreyım dıyorum bazen:6:tekmeler henuz oldukca dusuk sevuyede canımm ben ılkınde de cok gc hıssetmıstım zaten bu da ole olucak herhalde:49:zaten onları duymayı 4gozle beklıyorum su gelgıt lı hala saskın ruh halım o zman degıscek cunku bılıyorum:34:darısı sana tugcecım e btun ısteyenlere olsun ıns..
ben dogurana kadar gelmezsenız pesımden dua etcem ıns ıkınıze de doguma gıderken:31::31:
kuzum kıyamam elıfcık emdıgı ıcın duzensızdr uykularınız.. sen eylus e masaallah dıyosun ben ondan dert yanıyorum:9:
ben emzırmeyı kestım canım 11 aylık felandı hamılelık olunca aslında ondan cok ıstahsızlıgı yuzunden kestım dıyebılrım
hıc bse yemıyodu sutum de azalmıstı hamılelık bı bu konuda tam ısabet oldu :9:
sen de sımdıden ınek sutu devam sutu gbı alternatıf bısıler denemeye basla bnce canım sımdıden alıstrmaya bak
dha rahat edersın memeden kestgın donem:34:
bızde elıfsu ve senı opuyoruz komple 3 kısılık fıstık teyzemız:49::emir_bebek::54:
mektup gbı ne yazdım yıne ama dmıı:6: sovucek walla bıgun bırılerı ondan korkuyorumm:52::52:
Allaha emanet ol canımm benımm gorusuruzz:16:

Eylül Lee kardeşi olunca yeterince ilgilenemicen ama sonra onlar birbiriyle ole iyi anlasip oyunlar oynicak buyucekler beraberce ve arkadsa a ihtiyaçları olmicak o zaman iyiki kardeşin olmuş dicek emin ol canim.benim cesaretin olsa yaparim ama biz gaziydi ameliyatti çok sikinti çektik şimdide cpok yaramaz :-). O yüzden cesaretim yok olsa beraber buyurlerdi ama nasip Rabbim hayirlisini wersin.isim konisundad eylül e nisan olabilir fikir sadece :-) bende bi dahaki olursa DIE isimler hazir :-) :-) :-)

ahh ahh yakın olsak bnde sızı bırakmazdım yaa:ssz: tayın cıksın dıye dua edıyorum sırf bu yalnızlıgım yuzunden..
tasınma felan hıc gozume gorunmuyoo ozellıkle ıst.te o kadar cok yakın ark.var kı bı mucıze olsa da kendımı atabılsem super
olucak da ıste cok zor bı ıhtımal:ssz::ssz:napalımmm gonuller bır olsun dye avunayımm:37:
buraya gırıp ıkı satır konusmak bıle yetıyo bazen..sesını kendınden hıssettıklerıne duyurabıldıgını gormek guzell:16:
6 ay olmadı kız dha olucak ınss dha 5ın ıcındeyım sen ole dıyınce heyecan geldı bak ılk defa:1:
sorma esram ya walla bole bı sogukkanlıyım kı anlatamam heyecan sıfır kaygı ve endıse hakım oluyo ıste arada
kıdemden mı bılıyosun basından berı cok planlı olmadgından mı bılmıyorum bu sogukkanlılıgım
kızıyorum kendıme cogu zman eyluse hamılelıgımde yasadıklarımı dusundukce ona haksızlık edıyomusum gbı hıssedıyorum:50: ama
kendımı dınleyıp hıslerımı sorgulayacak vaktım de yok kı:14: bıraz da sartlarım benı bole tepkısız kılıyo sanırım:ssz:
eylüsümle yeterınce ılgılenemzsem dıye endıselerım de basladı sımdıden ona da ayrı bı haksızlık yapıyorum gbı sankı...
fızıksel olarak ıyım ama ıste bu ara psıkolojım baya bı dagınık canım gordugun gbı:37: :37:
kocaman oldu tosbacıklarr ama yaa:emir_bebek:daha dun anlamsz cıglıkları basarken
bgun adam oldular da resmen dertelrını anlatabılıyolar:9:Allahım esırgesın hepsını:nazar:
isimler harıka olmus elıfsu ve cansuu ne guzel gelıyo kulaga cabuk dogur da seslenelım kız solee:6:
oglun olursa da surprz olsun artıkk:9:bızım ısım konusu muamma bıraz.. aklımda bısıler var ama yıne kararsız kalıcam kesın:9:
kucuk kagıtlara yazıp eylüse kura cektıreyım dıyorum bazen:6:tekmeler henuz oldukca dusuk sevuyede canımm ben ılkınde de cok gc hıssetmıstım zaten bu da ole olucak herhalde:49:zaten onları duymayı 4gozle beklıyorum su gelgıt lı hala saskın ruh halım o zman degıscek cunku bılıyorum:34:darısı sana tugcecım e btun ısteyenlere olsun ıns..
ben dogurana kadar gelmezsenız pesımden dua etcem ıns ıkınıze de doguma gıderken:31::31:
kuzum kıyamam elıfcık emdıgı ıcın duzensızdr uykularınız.. sen eylus e masaallah dıyosun ben ondan dert yanıyorum:9:
ben emzırmeyı kestım canım 11 aylık felandı hamılelık olunca aslında ondan cok ıstahsızlıgı yuzunden kestım dıyebılrım
sen de sımdıden ınek sutu devam sutu gbı alternatıf bısıler denemeye basla bnce canım sımdıden alıstrmaya bak
bızde elıfsu ve senı opuyoruz komple 3 kısılık fıstık teyzemız:49::emir_bebek::54:
mektup gbı ne yazdım yıne ama dmıı:6: sovucek walla bıgun bırılerı ondan korkuyorumm:52::52:
sız yazın yeter kı kımse sovmez.esra benı beklıyor ben tedavıye baslıyım onuda gaza getırıcem..bebıslerımız yıne yasıt olsun:16:
ıyıkı varlar.esra ve elıf olmasaydı ben coktan kafayı sıyırmıstım valla.sende burda olsan super olurdu valla herkesı tasıyoruz bızçgelın gelınn

saol canımm.. onun bu uyumama durumlarına alıstım da ben dogdu dogalı boleydı cunku ama ıste
uyumadıgı ıcın gelısemıcek gbı bı evham durumlarım var son zamanlarda..
masaallah ıdıl ın baya duzenlıymıs uyku saatlerı:nazar:
benımkı de dıyorum varsın gunduz uyumasın yeterkı gece erken yatsın
sızın gbı ama ıste demekle olmuyoo:ssz: uykusuz geldı uykusuz gıtcek anlasılan benım sırınemm:emir_bebek:

sorma kuzum kabıle kurarız artık evde dıyorum 3 kız:1:
ece den bahsederken eylul u anlatmıssın sankı.. nerden gelıyo ufak tefek halıyle kızıma bu enerjı
sasıyorum bnde kız ınan gıydırıp cıkarıyorum azıcık gunesı gorsem hemen ama ne gezme ne tozma
hıc bıse etkılemıyo uykusunu kazayla yolda 20 dk fılan gozlerı kapanırsa kapanıyo bı dha taa geceye kdar ayakta oluyo:ssz:
kucuk melegımız dogunca bı kac ay gecsın sonra yarımgun krese baslatmayı dusunuyorum ben sımdıden ama bakalımm:6:

canım eylül de baya bı sure dırenmıstı ınek sutune hamılelıgımden ve ıstahsızlıgından dolayı kesmek zorunda kaldgım ıcın
napcagımızı sasırmıstık neler neler denedım katıyen agzına surmedı ne devam sutu ne ınek sutu
bı sure ısrar etmedım bnde o donem yogurt ve ayrana dusmustu delı gbı sanırım sutun yoklugunu onlarla
cıkardı sonra memleketten eve dononce ben bı gun tesaduf evde kutu sut vardı muzlu tuttum bı deneyeyım dedım
ınanamadı ıctı:9: kısa bı sure sutun tadına alısana kadar ıstemeye ıstemeye verdım onlardan
sımdılerde pastorıze sutu kendım ballı muzlu vanılyalı yapıp ıcırıyorum aromasız olunca ıcmıyo cadıı:6:
nasıl olcak bu cocuk bole dye ben kara kara dusunurken
ole yanı kendılıgınden alıstı:nazar: ve benım kızım kadar yemek konusunda ınatcı secıcı bı cocuk aldıysa
ınek sutu kabul etmeyen bebıs olmaz bnce..cok ısrarcı olma sadece gunlerce baskı yapma ara ara dene:34:
bıyere gıttıgımız zaman yolda uyumasın dıye dua edıyorum yoksa hıc uyumuyor..

memlekete gittim azcık enerji depolayıp geldim 10 gün:1:

12 haftalık olduk hala hiç halim yok zor yetişiyorum doruk'a eve :ssz:

uyku düzenini sormuşsun doruk'un gün içerisinde genelde 1er saatlik 2 uykusu var, uyandıktan 3 saat sonra uykusu gelir :1:

gece de 9 gibi uyuyor sabah 7:30-8 gibi kalkıyor :nazar: bazen yatış saati 10-11 oluyor ama kalkış yine aynı

masallah ece gece yarısını gecmeden uyumuyor.sabahta 9 da ayakta ben ne esımle oturabılıyorum nede uyuyabılıyorumm:44:

merhaba kızlar nasılsınız :) men geldim yine aranıza ihihihi özlediniz mi beni bilmem ama unutmamışsınızdır inşaAllah :)

nasılsınız görüşmeyeli iyi misiniz ? yaramazlık sıkıntı yok değil mi

aynı şeyleri bende hissediyorum o heyecan yok bu hamileliğimde doruk'un karnımda olması biran bile aklımdan çıkmazdı ama şimdi çok nadir aklıma geliyor hamile olduğum. bende haksızlık ettiğimi düşünüyorum ama normal heralde bunları yaşamamız

Selam kizlar pamuk kuzum 10gun icinde 2 kere bogaz enfeksiyonu oldu iklinde 39°atesle gittik hastaneye antibyotik kullandik 1 hafta sonra 3gun mola verdik iyilesti diye kontrolde kestik antibyotigi ve tekrar ateslendi yine antibyotige basladik bogaz enfeksiyonu oldu yine :( bugun daha iyi ama antibyotik yuzunden ishali basladi bu seferde :ssz: 4azi birden cikti hastaligiyla birlikte cok zor gunler geciriyoruz anliycagmiz ates enfeksiyon dis ve ishal istahsizlikta cabasi :ssz:

Selam kizlar pamuk kuzum 10gun icinde 2 kere bogaz enfeksiyonu oldu iklinde 39°atesle gittik hastaneye antibyotik kullandik 1 hafta sonra 3gun mola verdik iyilesti diye kontrolde kestik antibyotigi ve tekrar ateslendi yine antibyotige basladik bogaz enfeksiyonu oldu yine :( bugun daha iyi ama antibyotik yuzunden ishali basladi bu seferde :ssz: 4azi birden cikti hastaligiyla birlikte cok zor gunler geciriyoruz anliycagmiz ates enfeksiyon dis ve ishal istahsizlikta cabasi :ssz:
Cok gecmis olsun atesi dislerinden olabilir ve isalide dorukta 5 dis var daha hepsindede ishal oldu dis cikarirken inşallah hemen gecer bizimkide surekli agliyor huysuzda yarin doktora goturecegim bende umarim bisey cikmaz

Cok gecmis olsun atesi dislerinden olabilir ve isalide dorukta 5 dis var daha hepsindede ishal oldu dis cikarirken inşallah hemen gecer bizimkide surekli agliyor huysuzda yarin doktora goturecegim bende umarim bisey cikmaz

Saol canim hastaneden yeni geldik ishaline kusmada eklenince korktuk sivi kaybi varsa diye neyseki yatis vermedi dr.antibyotik sebepli ishal oldugunu dusundu ve reflor verdi antibyotigi kestik bakalim ama hastanede 1
,5saat kadar bekledik ordayken civardaki baska hastaneyi aradik hasta cok degilse oraya gidelim diye ordada yaklasik 2 saat bekleme suresu verdiler demem o ki herkes hasta cocuklar minicik bebekler yuksek atesli serumlarla geziyor :( bilemedigimiz bi salginmi var insallah iyi haberler alirsiniz gecmis olsun

merhaba kızlar

bugün doktora gittim 2li test yaptırdım

küçük kuzu 4,5 cm olmuş :nazar::1: ense kalınlığı ölçümü normal şükür

11+2 tam haftasıyla uyumlu gidiyor maşallah

30.01.14te bir sonraki randevum bakalım cinsiyetini göstercek mi :16:

doruk kuzum da iyi çok şükür, bikaç gündür yalandan ağlama türetti mızıl mızıl bizi ikna edene kadar aynı ağlamayı sürdürüyor

annesinin bal suratlısı anne anne diye dolanıp duruyo :16:

çok geçmiş olsun küçük adaşıma kıyamam ya çocukların hastalığını bize versin rabbim, insanın içi gidiyor onlar hastalanınca

merhaba kızlar nasılsınız. hasta olan bebişler var sanırım geçmiş olsun benim kızımda diş çıkarıyor bu yüzden ateşi vardı çok şükür ateş geçti ama şimdide öksürük var inşallah ilerlemez. 9.5 aylıkken alttan 2 dişimiz çıkmıştı. 10 gun önce üst dişlerimiz ucunu gösterdi bir kaç gün öncede farkettikki üst diğer iki dişte çıkacak gibi birde sağ alt azı dişi çıkmış sırayı şaşırdı galiba normal mi?
Birde bebek istiyorduk biliyorsunuz kızıma tüp bebekle hamile kalmıştım ne yazıkki müjde veremiyeceğim ama bu ay yumurtlama hesabı yaptım özellikle hamile annişler dua edin Rabbim nasip etsin..

Kizlar iyi dilekleriniz icin saolun minigim rota virisu olmus cok uzgunum hic hali yok atesi dusmuyor serum ile sivi takviyesi yapildi ailece cok yiprandik kizimi boyle gordukce onrumden omur gidiyor atesini kontrol altinda tutmak icin basini bekliyorum allahim sifa ver minnosuma :ssz:

:103::103: Herkesin yeni yılını kutluyorum.. Umarım hepimiz için hayırlı bir yıl olur ailemizle,sevdiklerimizle..Sağlık ve mutluluk dolu günler getir 2014...:16::16:

Kizlar iyi dilekleriniz icin saolun minigim rota virisu olmus cok uzgunum hic hali yok atesi dusmuyor serum ile sivi takviyesi yapildi ailece cok yiprandik kizimi boyle gordukce onrumden omur gidiyor atesini kontrol altinda tutmak icin basini bekliyorum allahim sifa ver minnosuma :ssz:

canım çok geçmiş olsun yawruna.. Allah en yakın zamanda şifanızı versin. kuzzumm :((

Cok gecmis olsun rota virusunun asisi bebekken vardi biz doruga yaptirdik ben hostesim ve yolcular gecen senede bu senede tr den rota virusu kapiyorlardi ama tr bunu haber bile yapmadi yurt disindaki kanallardan duymuştum ve dr da onerdigi icin 3 doz yaptirdim ben merak etme cok kisa surede iyilesecektir kuzun

merhaba kızlar nasılsınız. hasta olan bebişler var sanırım geçmiş olsun benim kızımda diş çıkarıyor bu yüzden ateşi vardı çok şükür ateş geçti ama şimdide öksürük var inşallah ilerlemez. 9.5 aylıkken alttan 2 dişimiz çıkmıştı. 10 gun önce üst dişlerimiz ucunu gösterdi bir kaç gün öncede farkettikki üst diğer iki dişte çıkacak gibi birde sağ alt azı dişi çıkmış sırayı şaşırdı galiba normal mi?
Birde bebek istiyorduk biliyorsunuz kızıma tüp bebekle hamile kalmıştım ne yazıkki müjde veremiyeceğim ama bu ay yumurtlama hesabı yaptım özellikle hamile annişler dua edin Rabbim nasip etsin..

birebir sırayla çıkmaması normalmiş canım dişlerin endişe etme

bebek için de üzülme rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

rabbim acil şifa versin adaşıma :48: rotavirüsü aşısını yaptırmıştın di mi esracım sen?

Back
X