2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Benim oglumunda cilt sorunlari vardi bebekken ama gecti sonrasinda bogazinda sik sik balgam oluyordu bronsiolit ayrica kulak iltihabi vardi alerji solunum sistemini etkiliyormus sukur suan iyi

Son düzenleme:
Merabalar ekim annecikleri nasılsınız Benimde yatılı misafirim var..Eski komşum ve kızı geldi hafta sonunu onlarla geçiriyoruz Kızımda diş çıkarıyor sanırım yine mızmız ve...de iştahsız...Ha bide ishal olmuş ama çok afedersiniz ama kakasında balgam var sanki..Diştenmidir yoksa enfeksiyon falanmı?bilemeim eee hafta sonu diye doktorada gidemem normalmidir????

ecenınde cou zaman oyle oluyor.ama ne zaman oyle olsa hasta oluyor bence bır doktora gotur pazartesı

Canim dis doneminde ishal olabiliyormus bebekler ancak biz hic ishal olmadik o donemlerde, bi gaita mikroskopisi yaptirmani tavsiye ederim yesil balgamli veya sari balgamli ishal oldugu zaman hep mikrop cikti kizimin barsaklarinda.. Buyukler usutunce olabilcegni soyluyor ams bu eskiden uydurulmus bi hikaye bence... Senin kizininda barsaklari hassas galiba

Aslında mukuslu kaka alerjik bi besin yediğine işaret olabilir. Bebekken öyle diyordu doktorumuz çok fındık fıstık süt ürünleri tüketme derdi belki sizde de öyle bir durum vardır. Değişik birşey yemiş miydi bu ara? Geçmiş olsun canım...

Merhaba kızlar..
Yarın malum okullar açılıyor. Çok iyi gidiyordu böyle koşuşturmacasız hayat. Ne ara bitti onca gün anlamadım( çok da söylenmek istemiyorum 20 gün yıllık izni olanlar da var onlar napsın? Allah herkese kolaylık versin. Kendinize ve (bebiş demiyim artık) kuzucuklarınıza iyi bakın.

Sağol canım bugun durdu ishalimiz reflor verdim..Muz,pirinçli yoğurt çorbası yapıp yedirdim çok şükür geçti..Babası tahıllı mama almıştı onu yedirdim uzun zamandır vermiyordum acaba ondanmı

Aynen canım koskaca sömestrda bitti gitti Yarın yine başlıyoruz okula kızımla

Selam guzel annisler.oglum dogdu dogali kesintisiz uyumadik. ama bu aralar hem uyumuyor hem asiri huzursuz ne yapsam olmuyor mizirdaniyor agliyor.uyku duzeniniz nasil?belli bir rutininiz var mi nasil uyutuyorsunuz?deliksiz uyumak mumkun degilse de gece 2-3kez kalktigi gunleri dunya gozuyle gorur muyuz?
Imdat! lutfen deneyim ve onerilerinizi bekliyorum!

canım emiyor mu? nasıl uykuya geçiyosunuz?

evim çok sıcak canım sürekli güneş aldığı için gündüz kombiyi açmama bile gerek olmuyor. eşimle ben çoğu zaman ya tişört ya da uzun kollu ince bişeyler giyiyoruz. tabi bunun dezavantajı oluyor dışarı bir çıkıyoruz üşüyoruz hemen nezle grip geliyor ama şükür 1-2 kez öyle ağır geçirdik gribi

sende birazcık rahat olmaya çalış esracım , sakınan göze çöp batar diyolar biliyosun, adaşımı azcık rahat bırak annesi :))

salonda cezve, tepsi, leğen vs. görmekten bıktım artık

yok canım daha taşınmadım güzel havayı bekliyoruz alıncaklar var onları tamamlıyoruz yavaş yavan mart başı evde oluruz inş

Allah kolaylık versin semacım, hayırlısı olsun güle güle otur inşallah evinde

Vileda kovamızz var bzimde,ben yaparken onunda eline veriyorumm fıstığımm koltukların altınaa kadar sokuyoo çok titizz olcakk heraldeee

kızlara mutfak seti, viledalar bizde tamir setleri elimizde tornavida falan görmesin hemen alıp oyuncakların vidalarını sökmeye çalışıyor oğlum. kipada görmüştüm tamir seti almamıştım küçük diye ama bir dahaki gidişimde alıcam çünkü çok seviyor öyle şeyleri. arabalarının tekerleklerini söküp içine parmağını sokup kablolarını kopartıyor yaramaz tavşan

20 eylül doğumlu benim oğlumda canım ama ben 3,5 aylıktan 11,5 aylığa kadar bakıcıya bırakmak zorunda kaldım. aynı zamanda karşıdaki 2 komşumla sürekli içli dışlıyız. bunların etkisiyle doruk çok sokulgan, sosyal bir çocuk oldu diye düşünüyorum. tanıdık tanımadık herkese gülücük dağıtıyoruz maşallah. anneyle yanlız kalan bebekler biraz daha çekingen oluyor galiba , arkadaşımın oğlundan biliyorum.

kitap okumamı doruk da sevmiyor daha doğrusu hemen elimden çekip alıyor kendisi resimlerine bakmak istiyor. tv büün gün açık ama hiç ilgisini çekmiyor Allah'tan, kısa bir dönem reklamlara takılmıştı onu da bıraktı

ama evde çok sıkılıyor sürekli dışarı çıkmak istiyor artık, havalar biraz düzelse de parka falan gitsek

Oyuncaklarıyla pek ilgilenmiyor ya nadiren oynuyor oğlum Sizin kuzular nasıl

oyuncakların hepsini salonun ortasına döküyoruz bir ara ilgileniyor sonra bana sarıyor anne anne anne sonra yine bişeylere kaptırıp dalıyor

en sevdiği oyuncak bultak kaplumbağamız :))

8:30-9da uyuyan oğlum malesef 11 olmadan uyumuyor artık ama gece 1 kez uyanıp sütünü içip dalıyor neyseki uykuya. sabah da 7:30 -8 gibi kalkıyor

dönem dönem düzenleri değişiyor biara yarım saatte bir uyanmaya başlamıştı ağlayarak

benim sorunumda ayakta sallamak, yoruldum artık ayağımda sallamaktan

günaydın kızlar

temizlik yapıcam hiç halim yok. doruk'un dağınıklarını mı toplıyayım, temizlik mi yapayım, doriş'i mi oyalıyayım offf ben napıyım

2. bebiş doğduktan sonra ne olcak halimiz gül, kübra cevap verin hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…