- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.861
hatırladım sekerım pardon..canım cok sıkılıyor bacım yaaa
İnsanin kafasi dolu olunca normaldir unutmasi... Biliyorum canimzor zamanlarin skintilarin gecer insallah bugunde hava iyi galiba bi disari cikin market gezin belki iyi gelir
Saol canim temiz dedi dr.cigerleri icin, balgamli oksuruyor ama balgam bogazlarindaymis cigerlerinde degilmis cok cok sukur... Sizde mi cok hastalaniyorsunuzsut ve sut urunleri tuketince mi hastalaniliyor bu gida alerjisinde.. Ama bizimki gida alerjisi degil saniyorum degil mi gogus hastaliklari dendigine gore alerjik astim bronsit falan mi offf hic tanismak istemedigim seylerle tanisiyorum bu ara ne kotu
Günaydınn annişler , güzel haftasonlarıı olsuun hepimizeee
Oyuncaklarıyla pek ilgilenmiyor ya nadiren oynuyor oğlum Sizin kuzular nasıl
Yalnız değilmişiz sevindim kızlar sağlıkla büyüsünler bebişler inşallah :)Valla benim kızımda öyle tüm oyuncaklarından hemen hemen sıkıldıBaşka arayışlara girdi evde karıştırılmadık çekmece,komidin,dolap koymuyor
Merabalar ekim annecikleri nasılsınızBenimde yatılı misafirim var..Eski komşum ve kızı geldi hafta sonunu onlarla geçiriyoruz Kızımda diş çıkarıyor sanırım yine mızmız ve...de iştahsız...Ha bide ishal olmuş ama çok afedersiniz ama kakasında balgam var sanki..Diştenmidir yoksa enfeksiyon falanmı?bilemeim eee hafta sonu diye doktorada gidemem normalmidir????
ecenınde cou zaman oyle oluyor.ama ne zaman oyle olsa hasta oluyor bence bır doktora gotur pazartesı
Benim oglumunda cilt sorunlari vardi bebekken ama gecti sonrasinda bogazinda sik sik balgam oluyordu bronsiolit ayrica kulak iltihabi vardi alerji solunum sistemini etkiliyormus sukur suan iyi
Merabalar ekim annecikleri nasılsınızBenimde yatılı misafirim var..Eski komşum ve kızı geldi hafta sonunu onlarla geçiriyoruz Kızımda diş çıkarıyor sanırım yine mızmız ve...de iştahsız...Ha bide ishal olmuş ama çok afedersiniz ama kakasında balgam var sanki..Diştenmidir yoksa enfeksiyon falanmı?bilemeim eee hafta sonu diye doktorada gidemem normalmidir????
Aslında mukuslu kaka alerjik bi besin yediğine işaret olabilir. Bebekken öyle diyordu doktorumuz çok fındık fıstık süt ürünleri tüketme derdi belki sizde de öyle bir durum vardır. Değişik birşey yemiş miydi bu ara? Geçmiş olsun canım...
Merhaba kızlar..
Yarın malum okullar açılıyor. Çok iyi gidiyordu böyle koşuşturmacasız hayat. Ne ara bitti onca gün anlamadım( çok da söylenmek istemiyorum 20 gün yıllık izni olanlar da var onlar napsın? Allah herkese kolaylık versin. Kendinize ve (bebiş demiyim artık) kuzucuklarınıza iyi bakın.
Selam guzel annisler.oglum dogdu dogali kesintisiz uyumadik. ama bu aralar hem uyumuyor hem asiri huzursuz ne yapsam olmuyor mizirdaniyor agliyor.uyku duzeniniz nasil?belli bir rutininiz var mi nasil uyutuyorsunuz?deliksiz uyumak mumkun degilse de gece 2-3kez kalktigi gunleri dunya gozuyle gorur muyuz?
Imdat! lutfen deneyim ve onerilerinizi bekliyorum!
Elif su'm erkek olsaydi ismini cinar koycaktikizmirde havalar mi sicak evin mi sicak, doruk pasanin cicileri biraz bahar havasi estirdi bende... Nasil oldu iylesti mi kuzun, benim pamugum iylesmiyor atesi dustu ama bogaz enfeksiyonu gribe cevirdi ustelik 3tanede antibyotik igne vermisti dr.ve halen hasta
Yap yap bitmiyor mutfak dolaplarina kilit taktim tencere tava cezve hersey iceri tasiyor cimcime biri gelse rezillik.. Tuce gelip gormustu rezilligimide yabanci degil onunda kizi var anliyor halden.. Hemsocum bide senin 2 kuzun var isin iki kat zor olmali
yok canım daha taşınmadım güzel havayı bekliyoruz alıncaklar var onları tamamlıyoruz yavaş yavan mart başı evde oluruz inş
Canim mutfak seti almis bize halamiz, elos gayet guzel oynuyor yemek pisiriyor aklinca ardindan catal kullanarak yiyor bardagindan cozemedigimiz biseyler iciyor buara cok hevesli tabak canak kullanmaya muhtemelen bu aydaki bebeklerin ortak ozelligidir ve buna dayanarak tavsiye ediyorum.. Dunde tuceyle yazistik vileda kovasi ve utu masasi alalim diye kizlara
Vileda kovamızz var bzimde,ben yaparken onunda eline veriyorumm fıstığımm koltukların altınaa kadar sokuyoo çok titizz olcakk heraldeee
Kızlar merhaba 14 ekim 2012 doğumlu bir oğlum var bebekliğinden beri çoğunlukla yalnızız sorum şu biraz içine kapanık benm bulutum ben bile bütün gün peşinde arabalarla oyuncaklarla dolaşırım kitap okurum ama pek ilgilenmez tv ye de düşkün açmadım mı kumandayı elime verip ağlıyor sadece reklam izliyor ama bu bile beni çok üzüyor bebeği böle olan var mı çok üzülüyorum bu duruma hep böyle mi olur yoksa büyüdükçe açılır mı ? Teşekkür ederim kızlar
Oyuncaklarıyla pek ilgilenmiyor ya nadiren oynuyor oğlum Sizin kuzular nasıl
Selam guzel annisler.oglum dogdu dogali kesintisiz uyumadik. ama bu aralar hem uyumuyor hem asiri huzursuz ne yapsam olmuyor mizirdaniyor agliyor.uyku duzeniniz nasil?belli bir rutininiz var mi nasil uyutuyorsunuz?deliksiz uyumak mumkun degilse de gece 2-3kez kalktigi gunleri dunya gozuyle gorur muyuz?
Imdat! lutfen deneyim ve onerilerinizi bekliyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?