- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 38
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.821
rüzgar ve çınar benimde aklıma gelen isimler ama eşim içinde Türkçe karakter olan isimlere karşıyurtdışında problem olurmuş falan
kız isimleri benimde aklımda uçuşup duruyor :defne, derin, duru
teşekkür ederiz esra teyzesi son hali o dorişkonun. noldu ki?
İyi akşamlar kızlar nasılsınız???Ben bugün hiç bir iş yapmadım..Sabah markete gittik kızımla sonra kahvaltı yaptık öyle çocuklar evi çok dağıtıyorBide kızım bugün terlik giymeyi öğrendi hangi terliği görse ayağına takıp geziniyor
Bende yeni ayaklandim canim yemis yemis tezgaha duzmusuz kiscemle off gozum kesmiyor artik bikkinlik geldi evin dokuntusunden
Senindemi canım ayyy bende bıktım vallahi topla topla bitmiyor,bugünde saldım gitti
Cok cooook bunaldim sema valla nefes alamadigmi hissettigim oluyorneler yapiyorsun tasinma telasi ne durumda, ugramadin bayadir tasindin mi yoksa?
yok canım daha taşınmadım güzel havayı bekliyoruz alıncaklar var onları tamamlıyoruz yavaş yavan mart başı evde oluruz inş
İnsallah canim agiz tadiyla oturun yeni evinizde, kac yil odemeniz var? Bursada evler ne kadar? İstanbul disina tasinma ve secme sansim olursa tercih etcegim yerlerden biridir bursa.
Canim bana detayiyla memeden ne sekilde kestigini anlatir misin?
valla yazmana cok sevındım.ecede uyandıı an dağıtıyor evı yazdan berı terlık gıyıyor benım kızım teyzesı.İyi akşamlar kızlar nasılsınız???Ben bugün hiç bir iş yapmadım..Sabah markete gittik kızımla sonra kahvaltı yaptık öyle çocuklar evi çok dağıtıyorBide kızım bugün terlik giymeyi öğrendi hangi terliği görse ayağına takıp geziniyor
Yap yap bitmiyor mutfak dolaplarina kilit taktim tencere tava cezve hersey iceri tasiyor cimcime biri gelse rezillik.. Tuce gelip gormustu rezilligimide yabanci degil onunda kizi var anliyor halden.. Hemsocum bide senin 2 kuzun var isin iki kat zor olmali
canım benım annemın gtmesı koydu azıcık evettCanim valla seni okumak banada iyi geliyor karsilikli sohbet etsek nolurdu bilmemannecignin gitmesine uzuldum canim ya nasil bosluga dusmussundur saolsun allah eksikligini gostermesin ne guzel yardimlari olmus sana.. Ee isim dusundun mu kiscene hadi hadi vardir aklinda bi kac secilmeyi bekleyen isim eylusume masallah seni uzmedigine sevindim ee abla olcak artikk ay kiyamam ya ne guzel benimde gorumcem hamile kizima kuzen geliyor diye seviniyorum kimbilir kardes gelse naparim en cokta abla olma fikri cezbediyor beni heycanlandiriyor ama yine hasta minnosum dis cikartiyor diye bogaz enf.geciriyor zor bi ay geciriyoruz bu zor zamanlarda kardes fikrinden tamamiyle soguyorum cunku inanilmaz yiprandim kat kat fazla abarti yasiyorum anneligi gucum yok bence 2.minnosa dun 3dr.goturdum sistemden gorup sakayla karisik kiziyorlar bana bebegin iyi ateslencekte hastada olcak biraz rahat birak diyorlar esimde destekcileri tabi ah bi rahat birakmayi becerebilsem belki gercektende hersey daha iyi olcak.. Canim eylusunu ve seni cok opuyorum gobisteki guzeller guzeli kizinada sevgiler o sipaciga de ki uslu bi minnos olarak dunyaya gelsin ablasinin bebekligine cekmesin ah o uykusuz geceler benim minnos halen gece 2yi gormeden uyumaz ve sabah 8de kalkar tabii o ara zamanlardada memede uyuklar eylus duzene girdimi? Saglikli olsunlarda ustesinden geliriz evelallah
nasıbın boleymıs kubracım buyuk konusmaksa bn de kımbılır ne ara kıme solemısımdrcanm hatırlarsan senin hamile oldugunu ilk duyduğumda ben şok olmuştumm,büyük mü konuştum yoksa
nasıbın boleymıs kubracım buyuk konusmaksa bn de kımbılır ne ara kıme solemısımdr
cok cok ıyı oldu hıc uzme kendını hırpalama ılerkı aylarda otomatıkman kurtulcaksın bı hıslerden zaten
tecrubemle sabıt ama en azından baslarda benm yaptgm yanlısı yapıp bosu bosuna yıyıp bıtırme kendını
ne desem de 9 ay boyunca gelıp gecıcek bu hısler..dusun tabıkı bosver saglık olsun demekle btımıyo bılıyorum
ama kapılma esır olma sakın olumsuz dusuncelere...
planların ustunde plan var unutma..kendın bıle ısteye yaptn farzet ole bahset cevrene kımse morALINI bozmasın ah vahh
dha bu cok kucuklele...bna yaptılar maleseff basta uzuldum evet ama sonradan sonraya hııcc takmadımm..
o kadar cok rtılarmz var kı eksı yanlardan once.. bı kagıda yazmayı dene ıstersen kendı gozunle gor
basına ıyı bı sey mı yoksa fena bısey mı gelmıss....
30una gelmeden ıkı kız annesı olucaksınn dusunsene arkadasın gbı olucaklar sonra 3.yu ıstemezsen
kaparsın bı cırpıda cocuk mevzusunu bı arada ıkısını de cıkarms olursun ne guzel..
kızın dedım bak benım ıcıme ole doguyo bna cok ımrenmıstn ya senın de ole olucak gbı hıssedıyorum
hamılelık sezgılerımlebakalım tutturabılcek mıyımm
ya bı de hep sankı bır 1 dıgerı 2 yasında mı kalıcak bunların 15 16 oldukları zmanı hayal etsenee
evlenırken bırbırlerıne destek oldukları 24 25 lerı dusun meselaaaıcın ıcıne sıgmıyo dmıı
bole dusledıkce o anları yasamak ıcın...
Allahm tamamına erdrsın ıns canım benımm basımza cok cokk ıyı bı sey geldı bızım goklerden aldık
surprzn en guzelını daha nolsunn..erken oldu dye uzuldugunu duyarsam cok uzulurumm..
ne zman ıstersen yanında olmaya hazırım canım arkadasımm
nehır sırınesının resımlerıne de 41 kere masaallahdıyorumm
ıkınızıde opuyorummm
Canimvalla yazmana cok sevındım.ecede uyandıı an dağıtıyor evı yazdan berı terlık gıyıyor benım kızım teyzesı.
ahhh bu esra varya benı calıstırıyor...her gıttıgımde cam banyo ne varsa bana temızletıyor
ben takılmam oyle seyler bacım ben sana geliyorum evın hıcc umrumda degıl...sanı benımkı cok topluydu.etrafta koşuşturmaktan oturup senıle bıle ılgılenemedım
Sağol canım inşallah semtine göre değişiyor canım bizim aldığımız yerde 3 1 ler 160 liradan başlıyor biz dubleks aldık mütahit sıkışmış 190 aldık denk geldi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?