- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #5.901
bende 2012 eylül annesiyim.kızlar yazdıklarınızı okudum sanırım 2.doğurucak arkadaşlar var.vallaha tebrik ediyorum nasıl cesaret ettiniz.ben çok korkuyorum daha bunla başedemiyorum.hem iş hem ev hem deniz..offf iş çok.bunlara aşırı efhamlı yapımda eklenince yemede yanında yat:))nasıl cesaret ettiniz bana da akıl veririmisiniz.bu arada oğlum 16,5 aylık ve ben hala eline bişey verip yediremiyorum korkudan.ben ısırttırıyorum ölelikle yiyo.heleki elma armut gibi şeyleri hiç vermiyorum.bunu nasıl aşabilirim.
canım ben Allah gönlüne göre versin dicem ama ben anlamadım , bi yerde inşallah hamileyimdir yazmışsın bi yerde inşallah yoktur istemiyorum yazmışsın... :44::44:
valla elmayı armudu geçtim dün gece bir cesaret leblebi bile verdim oğluşakorktum boğazına kaçarsa diye ama yedi sorunsuz
yumurtasını, peynirini doğrayıp tabağına koyuyorum artık çatalla kendi kahvaltısını yapıyor oğlum maşallah
biraz cesaret kızlar aşırı korumacı davrandıkça çocuklar daha çok hırpalanıyolar aslında
önceden biri oğlumu kucağına alsa elini yüzünü silmekle kalmaz kıyafetlerini bile değiştirirdim, çok titizlenirdim herşeyine ama bıraktım artık daha rahatım
2. çocuk konusuna gelince beraber büyüsünler istedik. ilk başlarda zor olcak ama geçicek bu senelerde
doğrudur,ece dogdugundan berı cok ıstıyorum ıkıncı bır bebegımı olsun,o zamanlar nasıp olmadı.bır surdır esımle sorunlarımız var duygularım olsun dıyor mantığım olmasın dıyor..anlıycagın sabah ısteren aksam ıstemıyorum.bu durumda en son kararımda olmaması yönünde.....
Benom sorunum byuk ve cozulmuyor.kurulu.bir duzenim evim var ama hamilykenden beri kayinvalidemin evinde yasiyorum.esim eve gitmiyor gerekceside maddi olarak sikisik olmamiz.her ne zaman gidicegimizi sordugumda bi tarih veriyor o tarihtede eve gitmiyir.konusarak cizemiyoruz.yine bir tarih verdi simdi o tarihi bekliyoruz evde bekar bi abisi ve annesi var herkes cocuga baska biseyler soyleyip ogretiyor dolayisiyla canim cok sikiliyor.bende bu duumdayken bir tane daha cocuk yaoarsam bu sefer bizi hic salmazlar iki cocukla zor olur buraya tasinin derler ve haytaimiz burda gecer.o yuzden kwsinlikle eve gidene kadar olsun.istemiyorum...Anlıyorum seni canım, insan en büyük desteği eşinden bekliyor her anlamda!! beklentilerini alamayınca da ümitsizliğe kapılıyosun... çözülemeyecek sorunlar değilse eğer , kendini olumsuz düşüncelere itme... konuşarak çözmeye çalışın...
Benom sorunum byuk ve cozulmuyor.kurulu.bir duzenim evim var ama hamilykenden beri kayinvalidemin evinde yasiyorum.esim eve gitmiyor gerekceside maddi olarak sikisik olmamiz.her ne zaman gidicegimizi sordugumda bi tarih veriyor o tarihtede eve gitmiyir.konusarak cizemiyoruz.yine bir tarih verdi simdi o tarihi bekliyoruz evde bekar bi abisi ve annesi var herkes cocuga baska biseyler soyleyip ogretiyor dolayisiyla canim cok sikiliyor.bende bu duumdayken bir tane daha cocuk yaoarsam bu sefer bizi hic salmazlar iki cocukla zor olur buraya tasinin derler ve haytaimiz burda gecer.o yuzden kwsinlikle eve gidene kadar olsun.istemiyorum...
Kurulu biz düzeniniz varken keşke baştan kabul etmeseydin diyecem ama keşkelerle bişey yapamazsınız şuanda. Eşin gerçekten maddi anlamda mı orda kalmaya dewam etmek istiyo yoksa ailesine mi çok düşkün annesini kardeşini mi bırakmak istemiyor?
Basta ben geldim buraya evim 17 katta basim cok donuyordu ilk hamile kaldigimda dayanamdim geldi sonra dusuk.ihtimalim vardi kaldik.oyle boyle derken hala burdayiz.maddi sikintimiz cok var kabul ama herkesin var.kendi evimiz sadece bize kadar para lazim ama araba borcu yuzunden oda yok.esim ailesine duskundur ama oda gitmek istiyir bundanda eminim ama dayanamiyirum malesef
MAŞALLAH KAÇ AYLIK BEBİŞİN LEBLEBİ YEDİBİZİM AZILAR YENİ ÇIKIO LEBLEBİ VEREMEM AMA PENİRİ FALAN BENDE DOĞRAYIP VERİYORUM BİZİMKİDE YİYOR.SADECE ELİNE SERT Bİ MEYVE EKMEK VS VEREMİYORUM ÇÜNKÜ BÜYÜK PARÇA KOAPRIYOR AKLIM ÇIKIYOR.NEYAZIKKİ YANLIŞ AMA NAPAYIM YAPACAK BİŞİY YOK AŞIRI EFHAMLIYIM
Basta ben geldim buraya evim 17 katta basim cok donuyordu ilk hamile kaldigimda dayanamdim geldi sonra dusuk.ihtimalim vardi kaldik.oyle boyle derken hala burdayiz.maddi sikintimiz cok var kabul ama herkesin var.kendi evimiz sadece bize kadar para lazim ama araba borcu yuzunden oda yok.esim ailesine duskundur ama oda gitmek istiyir bundanda eminim ama dayanamiyirum malesef
Sende haklısın canım, ama maddiyat malesef eli kolu bağlıyor işte. bende evde oturup kızımı büyütmek isterim ama tek maaşla bu zamanda çok zor. oyüzden onu bırakıp çıkmak sabahları benm için zulüm.. en azından kızınlasın bütün gün teselli edebilirsin bununla kendini.. evet bi yönden de hak veriyorum sana herkesin maddii sıkıntıları var..ve bi şekilde geçiniliyor. aile ile beraber olunca kendin bir çekirdek aile oldugunu bile anlamıyosun ki..bende karşıyım canımm
Canım benim seni çok iyi anlıyorum,evet birlikte yaşamak kv le çok çok zor bir durum.Ama sonuçta geçiciymiş az daha sabret inşallah sıkıntılarınız biterse kendi evinize geçersiniz sende kuzunu rahat rahat büyütürsün
Bence ikinci bebek fikrini biraz erteleyin kendi evine gittikten sonra düşün bu benim fikrim çünkü kızın daha ço küçük bide maddi sıkıntılar varken çok zorlanırsın..Bende 2 sene kv ile kldım bilirim yani büyük kızım hala şımarık hala söz dinlemez okadar üzülüyorumki bu duruma Nazı kendi himayem altında huzurla büyütebiliyorum çpk şükür Rabbime..İnan canım çok ağlardım çok üzülürdüm acaba benimde kendime ait oturma odam,mutfağım olacakmı?diye okadar uzak gelirdiki bana şimdi çok şükür herşeyim var,maddi olarakta çok şükür iyiyiz Allah sağlık,huzur versin başka ne isteyim Allahımdan bak canım sabır et Allaha candan dua et istediğin herşey olacak yeterki sen sabırlı ol :76:Ben 9 sene olacakki evliyim ne zor günlerden geçtim ne imtihanlardan ama şimdi bakıyorum halime Allaha şükürler olsun diyorum....
6 yıl bıtıcek hazıranda bız evlenelı cok zor sartlarda evlendık.sonra nasılsa cocugumuz olmuyor cocugumuz olana kadar yatırım yapalım dedık ve 2 ev aldık.bu yaz esım araba bozuldu dedı yenı araba aldı..eceye oda yapıldı.ecenın ozel sağlık sıortası taksıtlerı var.arabanın kaskosu trafık sıgortası..evımın aıdatı var esımde zaten cok bı maas almıyor bıttı gıttı ıste.cok sukur kı bu ay son taksıtımız evın.bırtek arabamız kalıyor.aıle yapılarımız hıc uymuyor yoksa uyumlu bırıyımdır.2 yıldır burdayım.belkıde esım yohun calıstıgı ıcın aksam gelır gelmez uyuyor.konusamıyorum oturup sohbet edıcek kımse yok ondan bunaldığımı düşünüyorum.hep dıyorum ben 23 yasındayım esım 30 bu yasta ev sahıbı olabılen sayılı ınsan vardır.2 yıl bunaldım ama en omur boyu rahat edıcem sonrasında yavrucuğum rahat edıcek sırf bunlar ıcın bıle herseye değer dıyorum..
Aynen canım olumlu yönlerinde bak, dediğin doğru genç yaşta ev derdinizi halletmişsiniz ne güzel.Allah herkese nasip etsin. artık kızına iyi gelecek hazırlamak için bütün çaban. yavrular olduktan sonra başka ne isteriz ki. aslında seni bunaltan eşinle fazla zaman geçirememek diye düşünüyorum..üst üste gelmiş bianda bunalmışsın.. Eşinle biraz daha zaman geçirmek için fırsatlar yarat,emin ol daha iyi gelecek sana.
ben zaman ayırıyorum ama onunda ayırması lazım sabah 5.50 de kalktık.kızımla kahvaltı ettık odaları topladık.dusun aksam 10 a kadar ayaktayım sımdı bazende ben yorgun düşüyorum..
havaları güzel bulan kaçtı sanırım parklara bahçelere..
bızde kızımla basabasa olmanın keyfını cıkarıyoruz
bugün yağmur var burda evdeyiz bizde , 2 gün gezdik 3. gün yağmur yağdı :))
dorişkoyla darmadağınık salonumuzda oturup duruyoruz
ıyı hıssetmene sevındım canımm..aılelerın ole tepkı vermesı cok normal cunkı sızınkıler ılk once senı, yasayabılcegın zorluklarıayyyy ne güzell hayall kurduruyoosunn bana İnşallah hayatımmm umarım hepimizin gönlüne göre olur... hiç sorma canımm, eşimin tarafıı çok sevindi.... havalarda uçuyorlar.. gel gör kii benmkiler daha mantıksal baktıkları için... ilk başta biraz şaşırdılar nasıl yani erken değil miii falan filannn... hele bi kuzenimm uyuz uyuz yorumlarr dedim bi süre görüşmeyelimmm, şuan bu tarz konuşmalara değil motiveye ihtyacım var.. genel olarak tepkiler güzel olmaklaa inan kimsenin ne söylediği umrumdaa değill!!! ben sadece kendi psikolojimii düşünüyorummm.. şuan ilk günlere iyiyimm tabii.. karnımmdakii minik bebeğimee haksızlıkk yapmak istemiyorumm.. buaradaaa 2 kız annesiii dedin ya benii bitirdin!! Evet iyi hatırlıyosunn senin adına çookk çok sevinmiştimm,kısmet işte.. bakalımm bnede merak ediyorummm 2. yavrumm erkek mi kız mıı diye?? :44: İsimm konusundaa fikrimide söylemek istiyorumm sana eyşan hatta geçenlerde iş yerinden bi arkadaş söylüyordu.. kulağa hoş geliyor bence... canımmm desteğin için çok çok teşekkür ederimmm Kızımla öpüyoruzzz tatlııı anne&kızlarıı
selam fıstıgımmCanim cokcok sevindim motivasyonun enerjin ta buralardan hissediliyor ne iyi arkadas bulmussunuz guzel vakitler gecirmissiniz kuzularinla2kiz anasi seniiii canim hic kizar miyim sana, inceden tatli tatli serzenislerine... valla aksine motivasyonum artti olumlu dusunce gucuyle pozitif enerji yuklendim samimi soyluyorum.. İsimler cok iyi eysan guzel sare de ayni sekilde.. Emzik konusunda kasma canim ya birak 3ay daha oyalansin minnosun 1,5yasinda kesersin,eylusumde mi dis cikarma doneminde bogaz enf.olmus minnosum ne zor bizde her dis donemunde istisnasiz ateslenir ve bogaz enf.oluruz malesef, umuyorum diger disleri cikarken eylus rahat gecirir.. Ah canim keske kolumdan tutup beni zorla disari cikartcak biri olsa zorla degil hoplaya ziplaya cikarim ama yanlizken tedirgin oluyorum elos arabasini sevmiyor asla oturmadi icine bi heves cikarttiysakta naapti neetti gezintiye kucakta devam etti gecen yaz simdilerde yuruyorlar malum ama asla elimizden tutmak istemiyor cimcime tutarsak agliyor e birakincada saga sola kacisiyor bilemedim napicagmi yaza diyorum insallah yaza acisini cikartcaz. Ne guzel bi hamilelik geciriyorsun canim 41kere masallah size motivasyonun iyi keyfin nesen yerinde tecrubeli ve dimdik duran bi annesin sen kuzularin ve esin cok sansli allah size mutluluk saglik versin tum omur.. Seker sonuclarindan iyi haberler bekliyoruZ
walla ben sımdıden dıyorum canım bnm ev fln o zmana gırgırıye ye doner kesınnngünaydın kızlar
temizlik yapıcam hiç halim yok. doruk'un dağınıklarını mı toplıyayım, temizlik mi yapayım, doriş'i mi oyalıyayım offf ben napıyım
2. bebiş doğduktan sonra ne olcak halimiz gül, kübra cevap verin hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?