- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.701
Aynen bizde dun öğlen yemeğini bahçede yedirdik. Sqglikli olsunlarda napalim. Bi şekilde buyuyorlar.
Dün iftardan önce pide almaya çıktık komsumuz gördü eceyi elindeki anahtarı gmstererek aha bu kadardı bu cocuk nasıl büyümüş dedi.bende inanmazdim ama nazar boncugu taktım hemen.herkea çok kılo almıs fln diyor.çok sevindim ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dün iftardan önce pide almaya çıktık komsumuz gördü eceyi elindeki anahtarı gmstererek aha bu kadardı bu cocuk nasıl büyümüş dedi.bende inanmazdim ama nazar boncugu taktım hemen.herkea çok kılo almıs fln diyor.çok sevindim ama
Canim nazar boncuğundan ziyade oku bolbol. Ben eceyi görünce hemen okudum ona. Birde maşallah diyenden korkma. ben bile annenin nazari deger diye okuyorum ahmeti o gun iyi yediyse. Cunku illa bisi oluyo hastalaniyo vs...
Canim nazar boncuğundan ziyade oku bolbol. Ben eceyi görünce hemen okudum ona. Birde maşallah diyenden korkma. ben bile annenin nazari deger diye okuyorum ahmeti o gun iyi yediyse. Cunku illa bisi oluyo hastalaniyo vs...
Aynen öyle başkasından değilde kendinden korkuyor insan.bide çok güzel konusuyor kuzum maşallah.büyün mahalledekilerin ismini biliyor .
selamm güzell anneler ve kuzuları..bir süre takip edemedim sizi. tatil telaşı git gel derken yorgunluğu atamadan taşınma süprizii ile karşı karşıya kaldıımm.. Anide çıkan bu taşınma da Allah yüzüme baktı ve 1 günde ev bulduk gönlümüze göre , peşine eşya toplama,temizlik yerleşme derken halimi siz düşünün.. tabi bunları Nehir ,hamilelik,iş,sıcaklar ve ramazaann faktörlerini katarak düşünün.. çok şükür ki yerleştim 3 gündür yeni evimizdeyiz. nehirim iştahsızz buaralar hiç bir şey yediremiyoruzz. çok üzülüyorum en kısa zamanda kan değerlerine baktırcam.. gerçi genel olarak çocuklarda varmış sıcaklardan dolayı diyolar ama ana yüreği işte laf anlamıyor.. sizler nasılsınızz
esracım geçmiş olsun ne oldu elife?
bugün doktora gittim oğlum oluyormuş
kızım kardeşini ali diye seviyor
hayırlı olsun canım.elife ne olduğunu bilmiyoruz.bzimde çınarımız geliyormuş..
sennki ne zaman doğucak muhtemelen kardesmle aynısın
ocak ortası canım ben ali düşünmüyorum da kızım bir yerden duydu ali deyip duruyor:)
ben kaan düşüüyorum ama daha belli değil
Aynı kardeşimde ocakta..onun erkeğe benziyor deniş doktor erkek olursa çınar kıZ olursa naz olucak belli.minnos şindiden doğmaya çalısıyor açilması var kardeşimin
düşük riski mi var
selamm güzell anneler ve kuzuları..bir süre takip edemedim sizi. tatil telaşı git gel derken yorgunluğu atamadan taşınma süprizii ile karşı karşıya kaldıımm.. Anide çıkan bu taşınma da Allah yüzüme baktı ve 1 günde ev bulduk gönlümüze göre , peşine eşya toplama,temizlik yerleşme derken halimi siz düşünün.. tabi bunları Nehir ,hamilelik,iş,sıcaklar ve ramazaann faktörlerini katarak düşünün.. çok şükür ki yerleştim 3 gündür yeni evimizdeyiz. nehirim iştahsızz buaralar hiç bir şey yediremiyoruzz. çok üzülüyorum en kısa zamanda kan değerlerine baktırcam.. gerçi genel olarak çocuklarda varmış sıcaklardan dolayı diyolar ama ana yüreği işte laf anlamıyor.. sizler nasılsınızz
esracım geçmiş olsun ne oldu elife?
bugün doktora gittim oğlum oluyormuş
kızım kardeşini ali diye seviyor
kizlar saolun iyi dilekleriniz alakaniz icin... semacim gozun aydin allah tamamina erdirsin bi kiz bi oglan ne iyi oldu allah istiyen herkese nasip etsin canim elifim ayni gun bir serumun ardindan taburcu oldu cok sukur dr.yedigi bisry dokunmustur dedi tahlil yapmadi bana kalsa mikrobik biseydi bilemedim acikcasi canim ayy cok sevindim hadi bakalim kucagina almak nasip olsun
Çok şükür esra sevindim. Mikrobik olsa sanki ateş yapardi yada tedavisi uzardi gibi geliyor bana. İçin rahat olsun. Yahu artik doktorlar bile rahatlatamiyor bizi. Çok pimpirkliyiz.
Yok canım biz pimpirikli değiliz.esra aşti kendini eşi onu terastan asağa atıvericek birgün korkuyom.deli eder adami bak gecti gitti diyorum ya şöyleyse sence böyle mi olmustur.sana yemin. Ediyorum5dk oturmuyor o elifi bir rahat birakmiyor cocuk oynarken bile başinda.ya bi rqhat olsa nasıl rahat edicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?