2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

selamm güzell anneler ve kuzuları.. bir süre takip edemedim sizi. tatil telaşı git gel derken yorgunluğu atamadan taşınma süprizii ile karşı karşıya kaldıımm.. Anide çıkan bu taşınma da Allah yüzüme baktı ve 1 günde ev bulduk gönlümüze göre , peşine eşya toplama,temizlik yerleşme derken halimi siz düşünün.. tabi bunları Nehir ,hamilelik,iş,sıcaklar ve ramazaann faktörlerini katarak düşünün.. çok şükür ki yerleştim 3 gündür yeni evimizdeyiz. nehirim iştahsızz buaralar hiç bir şey yediremiyoruzz. çok üzülüyorum en kısa zamanda kan değerlerine baktırcam.. gerçi genel olarak çocuklarda varmış sıcaklardan dolayı diyolar ama ana yüreği işte laf anlamıyor.. sizler nasılsınızz

Oo canım birsürü iş halletmişsin bayramda bizde kısa bir tatıl yapıcaz.eylülün ikinci haftasıda antalya yolcusuyuz.korkuyorum eceyle ama denemekte fayda var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ocak ortası canım ben ali düşünmüyorum da kızım bir yerden duydu ali deyip duruyor:)
ben kaan düşüüyorum ama daha belli değil

Aynı kardeşimde ocakta..onun erkeğe benziyor deniş doktor erkek olursa çınar kıZ olursa naz olucak belli.minnos şindiden doğmaya çalısıyor açilması var kardeşimin

kizlar saolun iyi dilekleriniz alakaniz icin... semacim gozun aydin allah tamamina erdirsin bi kiz bi oglan ne iyi oldu allah istiyen herkese nasip etsin canim elifim ayni gun bir serumun ardindan taburcu oldu cok sukur dr.yedigi bisry dokunmustur dedi tahlil yapmadi bana kalsa mikrobik biseydi bilemedim acikcasi canim ayy cok sevindim hadi bakalim kucagina almak nasip olsun

Gecmis olsun diyeyim arkadasim bende şubatta tasindim hic kolay ddeğil. Helebide saydigin faktörleri düşünürsek. Hayirli olsun ayni zamanda. Belki nehir diş cikaricaktir. Ondan istahi yoktur. Üzme kendini.

Çok şükür esra sevindim. Mikrobik olsa sanki ateş yapardi yada tedavisi uzardi gibi geliyor bana. İçin rahat olsun. Yahu artik doktorlar bile rahatlatamiyor bizi. Çok pimpirkliyiz.

Çok şükür esra sevindim. Mikrobik olsa sanki ateş yapardi yada tedavisi uzardi gibi geliyor bana. İçin rahat olsun. Yahu artik doktorlar bile rahatlatamiyor bizi. Çok pimpirkliyiz.

Yok canım biz pimpirikli değiliz.esra aşti kendini eşi onu terastan asağa atıvericek birgün korkuyom.deli eder adami bak gecti gitti diyorum ya şöyleyse sence böyle mi olmustur.sana yemin. Ediyorum5dk oturmuyor o elifi bir rahat birakmiyor cocuk oynarken bile başinda.ya bi rqhat olsa nasıl rahat edicek

Haha desene esra benide geçti. Bana da kayinvalifem diyoki ricam ederim ikinci çocukta bu kadar pimpirikli olma incemele rahat ol :)) dün sandalyeye inip inip cikiyodu ahmet. On kere uyqrdim gittim indirdim. Otururken sirtini boşluğa vermiş sandalyeden geri sirt ustu bi düştü. Kafasi kut yere. Allahim tamam dedim beyni gitti. Oturdum bisi yapamiyorum allahtan Esim evdeydi yüzünü filan yikadi ama hala endiseliyim. Çok normal hali hareketleri şükür. Atamiyorum ustumden. Birde orucluydum tansiyonum aninda düştü. Allahkkoruyor yavrularimzi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…