2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Canim kuzum korkusu var demek ((Omer de 7.ayinda banyoda sacini 0dan kesdirdiyimiz zaman korkdu baslarken kesmeye sakindi gayet ama sonra sacini gorup avaz avaz bagirmaga basladi o zmn.dan banyo korkusu var kuzumun daha simdilerde unutdu gibi ama yinede sacini yikarken agliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim 12aylikken 13aylikken birde 15aylikken oldum adet dahafa olmadim bakalim memeden kesme girisimlerim var baya actim emzirme aralarini yavas yavas kesicem sevilcim insallahhh... tulincim canim arkadasim sen cok sey istiosun tum onlar rayina girince rahata alismayasin sonra tecrubeli anneler hep oyle der ya arayi acma diye kaygilarini coook iyi anliyorum ama allah buyuktur de yapiver bitane kardes

benim cimcimede kafasini yikarken korkuyo yuzune su deymeye gordun allaaaah avaz avaz aglayip kucagima yapisiyo saclarini kestircem beline deyiyor duz hali yazik isilik doktu kuzum... canim islakkenmi kedilio bebislerin sacida nasil oluo ben kuaforu eve getircem burda hemen karsimda kuafor var istiyorumki kizim oyun oynarken kessin etraf baticak ama diger turlu koltuga oturupta beklemez ki... siz nasil yaptiniz anlatirmisin bana

geçen sene kızım ilk doğdugu günlerde sizlerle birlikteydim.Baya uzun zaman olmuş şöyle bir bakıyım dedimde bebişler büyümüş benim kızımda büyüdü ama hala zayıfız bilenler bilir ben en büyük sornumdu zaten :) artık alıştım heralde....Tekrar Merhaba herkese

benim kızımda banyoda ağlıyor artık halbuki çok seviyordu kafaya dökmessem iyi ama dökersem basıyor yaygarayı

esracım 2. bebek istemen ne güzel ben hiç hazır değilmişim ya hala kabullenemedim gibi

Yani iste Dediklerim olması için ahmetin 4-5 yasina gelmesi lazim. Yani o ara yapmayi düşünüyorum. Rahata alisacagimi sanmiyorum çünkü artik rahatlik yokki. Benim korkum yetememek. Ahmetin biraz kendine yetmesi lazimki bende ikinci bebekle yeterince ilgilenebileyim. Birde ben tekim sıkistigimda yardima gelecek kimsem yok. Ahmet beni bazen çok zorluyor o zamanlar düşünüyorum hamile olduğumu yada ikincinin olduğunu ruhum daraliyor. Hicmi hic cesaretim yok benim.

Aynen 4-5 yil geçsin istiyorum bende.ikinci bebegin zorlugu olacagi icin erken istemiyorum zaten. Haklisin yas buyudukce zorluklarda artar fakat fiziksel olarak azalir. ahmeti uyutmak icin , yemek yedirmek icin saatlerce ugrastigimi biliyorum. şu donemler bi gecsin istiyorum.4-5 yasa kadrda gececgini sanmiyorum. Birde bebek ozlemek istiyorum. Cok xok ozledigimde olsun. Simdidaha ahmet bebek. Buyuk konusmuyorum asla bakarsin fikrim degisir onu zamanla gorucem. Fakat simdiki dusuncem bu.

canim 6yasinda bir yegenim var yeni bebekken ve ortalama 3-4yasina gelesiye kadar ablamda fenalardaydi ancak su an 6yasina geldi ve ablam bir kac yildir nefes aliyor arkadas gurubu var disarda kahvaltilar kuaforler eglenceler gunler vs... rahatlamaktan kastim bu simdi ikinci bebek istiyor ancak uykusuz geceler zor gunler geliyor aklina ve geri cayiyor keske daha evvel yapsaymisim diyor... bende su an acilarin kadini modundayim saclarimi kisacik kestirdim sosyal aktivitem yok is hayatim bitti evin icersinde minnosumu buyutuyorum hazir bu moddan cikmadan ve bunyem alismisken birtane daha yapmak icin daha uygun bi vakit dusunemiyorum.

canim zaten senin ne istedigin onemli bende bi kac ay evvel yaka silkiyodum ikinci bebege hersey vaktiyle guzel sen kendini ne vakit hazir hissedersen o ara senin icin dogru zamandir... nerde oturuyodun sen anadolu yakasindamiydin

bu kuzular kafaya su dokulunce nefes alamama korkusu yasiolar bence nerdeyse hepsi ayni topikte... sema sirke yontemin cok isime yario arkadasim cok saolll

Ah kızlar siz şu hatunu bir görseniz.acıların kadını.bu esra varya esra elif iiii dese hastanede peşinden dolaşip kızı rahat birqkmıyor.5dk oturmuyor.çaya gittim 5dk oturmadı.sürekli elifin peşinde.rahat bırak diyorum bırakmıyor eceyle elif oynuyor başlarında.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

lar
ilk sefer kesdirdigimizde gorumceler cocuklari bizdeydi belki de kalabaliktan da korktdu omer cumbur cemaat hepimiz banyodaydikcocuk makasi jileti gorunce bir de dokulen saclarini bayagi uzanmisdi o zmn resmen cigliga gecdi nasil bitirdigimizi birallah biliro seferden buyana babasi kesiyor elektrikli olaniyla beni bile yanlarina istemiyorllarsesini bile seviyor uykuya dalacakmis gibi sakince duruyo

Bende kestiricem ama nasıl?kıyamıyorum ama saçlarını örüyorum çok güzel oluyor

tesekkurler teyzesi

ecee sari seker kiz buyumus valla masaallah abla olmus hem de cok sirin

Saol teyzesi herkes öyle diyor.çok iyi toparladık maşallah.kontrole götürdüpümde doktor şoka girebilir herhaldeuzun zaman oldu gitmiyoruz gerek yokdedi doktor.şimdi kardıyolojıye gidicez.rutın tahlılımız var.ondan sonra bıtıcek.

ecem bugun 22 ayini da doldurmus kuzuum 2yasimiza 2ay kaldi sadece

Aynen canım yine doğumgünü telaşı sardı offf.bu sene öyle aman aman abartı olmıycak ama yine yapılacak işte daha konsept bile belli değil off.aklıma düştü yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…