- 14 Ocak 2012
- 572
- 21
- 98
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.681
hatirliyorum cnm nikini hosgeldin tekrardangeçen sene kızım ilk doğdugu günlerde sizlerle birlikteydim.Baya uzun zaman olmuş şöyle bir bakıyım dedimde bebişler büyümüş benim kızımda büyüdü ama hala zayıfız bilenler bilir ben en büyük sornumdu zaten :) artık alıştım heralde....Tekrar Merhaba herkese
gecen yil ilk yasinda kucuk evimize tam 50nefer geldi az hesap etmemize ragmeninan dogru-durust resim fln da cekemedik nasil gecirdik gunumuzu sen dusun bu yil az olur umarim sakin rahat gecirebiliriz
canim zaten senin ne istedigin onemli bende bi kac ay evvel yaka silkiyodum ikinci bebege hersey vaktiyle guzel sen kendini ne vakit hazir hissedersen o ara senin icin dogru zamandir... nerde oturuyodun sen anadolu yakasindamiydin
Eki Görüntüle 1181573 bizde merhaba diyelim bakalım...özendik kutsev koyunca
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tuğçe ne diyecegimi bilemedim . 41 kere maşallah kilosu gelisimi nasil güzel. Premature desen inanmaz millet.çok tatli çok.
Saol canım artık ben bile inanamiyorum 1950dogduğuna.
İki kilo bile değilmiş masllah. Simdi kaç kilo peki? Biz 4 kilo dogdumuz halde bizden iyi görünüyor. Masllah tekrardan Aferin ona ve tabiki sana.
Saol canım artık ben bile inanamiyorum 1950dogduğuna.
İki kilo bile değilmiş masllah. Simdi kaç kilo peki? Biz 4 kilo dogdumuz halde bizden iyi görünüyor. Masllah tekrardan Aferin ona ve tabiki sana.
En son hastanede tartıgımızda 11 kg di 2ay oldu sanırım gitmeyeli.dün tarttım 12.8 kg canım.sizin kilonuz kac canım.ece cok yemiyor gibi geliyordu bana ama 4tane danino meyve 1tabak corba,1tabak pilav,4köfte akşamda yine ya corba ya pilav veya makarna.akşam yatmadan bir bardak süt.kahvaltı etmiyor bazen simit yiyor.buaralar çorba içiyor
kizlar elifsu yu hastaneye yatirdik kustugu icin serum takili su an cok uzgunum :-(
hatirliyorum cnm nikini hosgeldin tekrardan
zayifliga gelince omer cok istahsiz bi bebek ben zorla binbir oyunla yediriyorum ama arada tabagi onune koyunca kendisi doke-saca yiyo sanki o zmn daha mutlu doymus gibi gozukuyo:26: az yemesine ragmen
belki de kendilerine firsat vermeliyiz
kizlar elifsu yu hastaneye yatirdik kustugu icin serum takili su an cok uzgunum :-(
En son hastanede tartıgımızda 11 kg di 2ay oldu sanırım gitmeyeli.dün tarttım 12.8 kg canım.sizin kilonuz kac canım.ece cok yemiyor gibi geliyordu bana ama 4tane danino meyve 1tabak corba,1tabak pilav,4köfte akşamda yine ya corba ya pilav veya makarna.akşam yatmadan bir bardak süt.kahvaltı etmiyor bazen simit yiyor.buaralar çorba içiyor
MasaAllah canim cok iyi yemeklerini de saymissin baya iyi gibi Omeri gucle yediriyorum ben bu saydiklarinin yarisiyla anca gunumuz geciyo tekrardan masaAllah nazar degmesin aman Eceme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım maşallah az yior olurmu ben bile bu kadar yemiyorum gün içinde. Allah naxarlardan korusun hep yesin. Ahmet i bugün tarttim 12.4 Kg. Ahmet 20 aylik. 19 ekim dogumlu. Ahmet hicbisey yemiyordu. Memeyi kesiyorum ginduz bitti sukur daha iyi ama yinede saydiklarin kadar yemiyor asla. Ece daha toplu gosteriyor ahmet zayif gorunuyor. Belki boy farki vardir ondandir. Masllah yerim kuzunu.
MasaAllah canim cok iyi yemeklerini de saymissin baya iyi gibi Omeri gucle yediriyorum ben bu saydiklarinin yarisiyla anca gunumuz geciyo tekrardan masaAllah nazar degmesin aman Eceme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hergün böyle değil ama genelde böyle hele balık aldığımda o kocaman balık bitiyor
Canım maşallah az yior olurmu ben bile bu kadar yemiyorum gün içinde. Allah naxarlardan korusun hep yesin. Ahmet i bugün tarttim 12.4 Kg. Ahmet 20 aylik. 19 ekim dogumlu. Ahmet hicbisey yemiyordu. Memeyi kesiyorum ginduz bitti sukur daha iyi ama yinede saydiklarin kadar yemiyor asla. Ece daha toplu gosteriyor ahmet zayif gorunuyor. Belki boy farki vardir ondandir. Masllah yerim kuzunu.
Biz zorla yediriyoruz balkonda bahcede parkta nerde olursa oyunla kandırmayla o yüzden cocugun yediğinide anlamiyorum
Biz zorla yediriyoruz balkonda bahcede parkta nerde olursa oyunla kandırmayla o yüzden cocugun yediğinide anlamiyorum
Aynen bizde dun öğlen yemeğini bahçede yedirdik. Sqglikli olsunlarda napalim. Bi şekilde buyuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?