2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

hatirliyorum cnm nikini hosgeldin tekrardan

zayifliga gelince omer cok istahsiz bi bebek ben zorla binbir oyunla yediriyorum ama arada tabagi onune koyunca kendisi doke-saca yiyo sanki o zmn daha mutlu doymus gibi gozukuyo:26: az yemesine ragmen
belki de kendilerine firsat vermeliyiz

gecen yil ilk yasinda kucuk evimize tam 50nefer geldi az hesap etmemize ragmen inan dogru-durust resim fln da cekemedik nasil gecirdik gunumuzu sen dusun bu yil az olur umarim sakin rahat gecirebiliriz

gecen yil ilk yasinda kucuk evimize tam 50nefer geldi az hesap etmemize ragmen inan dogru-durust resim fln da cekemedik nasil gecirdik gunumuzu sen dusun bu yil az olur umarim sakin rahat gecirebiliriz

Bizim iki doğumgünümüz oldu.toplamda 35kişi fln vardı kız karseşim eceyı odası da oyaladı biZde servis yaptık bu sne daha az olur diye ümid ediyorum.zaten d.gününden sonra tatile öıkıcaz uğrasıcakta vaktim yok fazla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim zaten senin ne istedigin onemli bende bi kac ay evvel yaka silkiyodum ikinci bebege hersey vaktiyle guzel sen kendini ne vakit hazir hissedersen o ara senin icin dogru zamandir... nerde oturuyodun sen anadolu yakasindamiydin

Bqkarsin benimde degisir fikrim ama ikinci çocuk istiyomuyum onu bile bilmiyorum o kadar sogugum yani o fikre. Cesaretim sifir , yapamam yani ikisine bakamam ahmet küçükken. Gosumde çok büyüyor evet anadolu yakasindayim kadikoyde.

hoşbuldum cnm..Ya sorma ne oyunlar telefonlar havada uçuşuyor yemek yediriken kendi önüne koyuncada az cok yiyor dediğin gibi..Haklısın fırsat vermek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…