2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kizlar napiyorsunuz havalar sicakk elimde tabak omerin pesinden kosuyorum oturup adam gibi yedigi gunleri de gorcem mi ben yaa ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar napiyorsunuz havalar sicakk elimde tabak omerin pesinden kosuyorum oturup adam gibi yedigi gunleri de gorcem mi ben yaa ((

Bende bu dertten muzdaripim. Yinede sukrediyorum bu halime. Hic yemiyodu çünkü. Peşinde koşturup yedirmek bile mucize. Canim istahli çocuk daha 6-7 aylillen belli ediyor kendini. Bizimkiler öyle değil maalesef belki ikinciler istahli olur :))))

Bi de agzina koydugunda yarim saat cigniyo banami inat yapiyo yoksa istemediginden mi bilemiyorum ki

Kizlar nerdesiniz tugcecigim ececik nasil hastaydi en son simdi nasil
Esram sen nerdesin

Kizlar nerdesiniz tugcecigim ececik nasil hastaydi en son simdi nasil
Esram sen nerdesin

Selam canim kizim hasta yine 2 gun evvel yuksek ates ile hastaneye yatisi yapildi serumla anca dustu atesi bogazlari kizarmis yine su andada atesli ancak evdeyiz yine zor gunler geciriyoruz ve cocuk yapma fikrinden esim ve ben vazgectik ciddi ciddi cesaretim kirildi yine

Tulincim ikinci cocuk lafi ettin bak gozumden kacmadi:)) istahsizlik bizdede mevcut ac yasiyor hasta oluyor surekli nasil cozulur bu durum

Tulincim ikinci cocuk lafi ettin bak gozumden kacmadi:)) istahsizlik bizdede mevcut ac yasiyor hasta oluyor surekli nasil cozulur bu durum

Dilimde biraz varda gönlümde yok be güzelim :) ben immuni44 kullaniyorum ogluma şükür hastaligi azaldi bagisikligi güçlendiren vitamin. Gerçi bunu sende kullanmistin yanlis hatirlamiyorsam bize yaradi yada tesadüf . istah konusundada ahmet gunlerce haftalarca bisey yemiyodu bende careyi memeden kesmekte buldum. Simdi gunduz hic vermiyorum istemiyorda zaten. Benim ugraslarim sonucunda olsa da biseyler yediriyorum. Bazi gun cok guzel istahla yiyo bazi gunlerde tabak elimde gezdirip yediriyorum. ama dedim ya emerken hiçbirşey yemiyodu buna milyonlarca şükür. Şuanda sadece gece emiyor.
Prensesine cok cok gecmis olsun. Allah sifa versin. Boyle hastalik sıkinti olunca insanin cesareti kirilir haklisin. Belkide hazir degilsin. Bende bazen yaparim diyorum kendi kendime ama ahmet beni zorladiginda yada hasta olduğunda direk vazgeciyorum o dusunceden . demek hazir değilim fikrine bile.

Bende hazirdim guya meger degilmisim oyle sanmisim... Aynen canim kullandim ve hic bir faydasini gormedim aylarca hastaydi diyebilirim o ara... Birde memeden kesmeyen bir ben mi kaldim ne oyle kararli oluyorum ki bu ara niyeti aliyorum ama elif su hasta olunca iyce memeye dusuyor hasta diye kiyamiyorum. Gece kac kez emziriyorsun gece kesmekte zor olur hele hele uykuya memede geciyorsa

Merhabalar.bizi merak etmişsiniz iyiyiz çok sükür ilaçlarımız bitti hafıf bır burumunuz akıyor.her akşam parktayız ece hanımla eve dönüncede süt içip yatıyor ama 10-12 gündür sabahlara kadar bölük bölük uykularla beni zombi ye cevirdi.uyku nasıl bişeydi unuttum biyere giderken arabada uyuyorum.
Nasıl çözücem bilmiyorum.
Kendinde hastaneye gittim kullandığım ilaçların hiçbir faydası olmamıs malesef mg ları yükseltildi zor günler beni bekliyor sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hastayken kesilmezmis canim zaten doğru yapiyorsun iyilessin bi toparlasin öyle kes bence. Gece iki uç kere emiyor. Bi kaç gece su vermeyi yada ayagimda yatirmayi denedim ama kabul etmedi çok agladi. Bianda kesmeyi doğru bulmuyordum o yüzden az daha emsin öyle kesicem geceyide. Çok zor olucak ama eminim

Geçmiş olsun umarim uykusuda duzelir yakin zamanda. Uykusuzluk dayanilicak gibi değil valla çok zor.
Karamsar olma canim. Allah şifani verir. Geçmişolsun sanada.

Geçmiş olsun umarim uykusuda duzelir yakin zamanda. Uykusuzluk dayanilicak gibi değil valla çok zor.
Karamsar olma canim. Allah şifani verir. Geçmişolsun sanada.

İnşallah düzelir canım ya ece uyusunda ben önemli değilim.diyetisyene baslıycam az kılo verdim mi çözülürmüş sorunlar 85kg olmusum.168 boyum var.dahada fazla görünüyorım orası ayrı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm bende yeni katıldım aranıza kızlar oglum 31 ekim 2012 dogumlu ciş öğreten varmı aranızda

Slm bende yeni katıldım aranıza kızlar oglum 31 ekim 2012 dogumlu ciş öğreten varmı aranızda

Hoşgeldin canım benim oğluşumda 22 ekim 2012 doğumlu geçen hafta kreşe verdim öğretmenine çiş eğitimine başlayalımmı diye sordum oda daha erken önümüzdeki yaz başlarız dedi.

canım geçmiş olsun sana. iki gecedir benim oğluşumda da aynı durum söz konusu ağlayarak uyanıyor kolay kolay da uykuya dalamıyor, su veriyorum her uyanışında öyle uykuya dalıyor. aramızda yatıyor hala önümüzdeki hafta yeni eve taşınınca kararlıyım odasında yatacak artık.

Bizimde dun gece uykumuz çok kötüydü ağlayarak uyandi hep kilo verince sagligina kavusacagina çok sevindim. Yakin zamanda verirsin inşallah.

hosgeldin canim cis ogreten bi arkadasimiz var aramizda bizi sorarsan henuz denemedik bile lazimligindan korktu kaldirdim bende hazir degil diye

Benim oglumda 30 ekim dogunlu acaba bende başlasam mi diye düşünüyorum kakasını yaptığında geliyor poposunu gösterip ehh ehh diyor

biz deniyoruz ama daha erken gibi yaptıktan sonra kaka veya çil diyor.uzun süreli lazimliğa oturmuyor

Hoşgeldin canım benim oğluşumda 22 ekim 2012 doğumlu geçen hafta kreşe verdim öğretmenine çiş eğitimine başlayalımmı diye sordum oda daha erken önümüzdeki yaz başlarız dedi.
nasıl gidiyor kres bende eceyi deneme günlerine yazdırsım haber beklıyorum

Hemen yatsa enimkide sabah 8ettık gecen gece
Bizimde dun gece uykumuz çok kötüydü ağlayarak uyandi hep kilo verince sagligina kavusacagina çok sevindim. Yakin zamanda verirsin inşallah.
Vermek pek mümkün değil ama trıoıd az calısıyor.diyetisyen agustos sonunda gidîcem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…