- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.801
Tugce ece asi oldu mu?
Asidan sonra bir sikinti olmamistir insallah.
Komsun nasil oldu?
Canım ece cumartesi aşi olucak.komsumuz vefat etti dün malesef cok cok üzgünüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok uzuldum allah rahmet eylesin,yakinlarina sabir dayanma gucu versin.
Güzel oldu cok daha pratık geldi bana bende 6ödül almişim kk dakızlar ben bakmayalı ne olmuş siteye böyle :) değişim şart tabi .
Gezmeciler bitmedimi havuz keyfiniz sesiniz cikmio.. Ecosumda iyi olcak 2.goturdugun dr.iyi konustu sikma canini allah dert veripte derman aratmasin kimselere ki cok sukur dermansiz bi dert degil..merhaba kızlar aşimizi olduk cok şükür ateş fln yapmadı..
2 yaş kardıyolojıde kontrolumuz vardı.ecenın bır rahatsızlıgı oldugunu öğrendık kalp kapakcıgı aralık kalıyormus.şimdilik sorun yok ama ılerlerse amelıyat fln olması gerekebilirmis cok üzgünümm...
Kizlar 5gun oldu kiscemi memeden kestim esim senelik izinde firsat bu firsattir dedim geldi bi cesaret cok tuhaftir ki tahmin ettigim gibi zor olmadi tabii agliyor ara ara geliyor boynumu omuzumu emiyoresim olmasa asla dayanamaz verirdim hatta uzgunum bile diyebilirim bende hazir degilmisim galiba ama 2yil olcak nerdeyse artik vakti gelmisti.. Baslarda azalttim sayica, 5gundurde hic emzirmiyorum ama goguslerim fena sizliyor sut doldu iyce neler yapabilirim
Valla iyi geldi ailecek yüzdük epey yorulduk.kızımda uyudu ohh güneşlendi bide hafıf pembeleştiGezmeciler bitmedimi havuz keyfiniz sesiniz cikmio.. Ecosumda iyi olcak 2.goturdugun dr.iyi konustu sikma canini allah dert veripte derman aratmasin kimselere ki cok sukur dermansiz bi dert degil..
saol canım inşallah geçer.bizimkide evde kaka çiş yapmadık yer brakmadı.cinnet geçirmek üzereyim.yaptıktan sonra kaka eeee iiii diyor ama ama o kadargözünaydın canım birden kesmedin yani insan çok üzülüyor bende çok üzülmüştüm bazen geliyor göğüslerimi öpüyor seviyor veresim geliyor özledm emzirmeyişimdi yanımda yatıyor beşiğine alıştırmam lazım onu nasıl yapacağım onu düşünüyorum ben de alıştım yatmaya kuzumlabenim de çok şişmişti taze nane koydum birde soğuk pres yaptım havluyu ıslatıp buzdolabına koydum sık sık koydum göğüslerime tülbentle sıktım ama epey sancı oldu Allah yardımcın olsun canım
Tuğçecim geçmiş olsun canım inşallah iyileşir çabucak
Kübracım nasılsın canım gebelik nasıl gidiyor nehir biliyor mu kardşi olacağını
Senaya çişe alıştırayım dedim geçen halılarımı kaldırdım hep yere işedi hatta kakasını bile yaptı daha hazır değil diye bağladım yapınca ne güzel kaka yaptım anne diyor ama tuvaleti kabul etmiyor
geçmiş olsun canım taşin bence de senin için bir fırsat olmus.alt komşunada geçmiş olsunselam kızlar nasılsınız burası baya bi değişmiş yahu...ne zamandır giremedim ev arıyorum taşınıcam kızlar alt komşumun evi yandı ev kül oldu maalesef bizde bişey yok çok şükür sadece duvalar siyah oldu badana yapılması lazım bide çatımdada problem var zaten en iyisi taşınalım dedik bakalım ev arıyoruz allah denk getirir inşallah...
Zor tabi canim 36.haftadami cikmayi dusunuyorsun? Dogumuna cok cok az kalmis ne guzel kolayca atlatirsin umuyorumkızlar nasılsınız? pek sık bakamıyorum malesef.. İş , nehir, ev , hamilelik.. tempom ağır hak verirsiniz ki.33. haftadayız zaman git gide azalıyor , hem heyecan hem stres herşey bir arada diyebilirim. çok şükür bir sıkıntım yok sadece bu sıcaklar beni çok zorluyoor. geceleri uyku yok bana.. neyse ki bugün yağmurluydu hava biraz olsun nefes alldıkk.. Nehirim de 22 aylık oldu , ama henüz tuvalet eğitimimizle ilgili bi gelişme yok. çok nadir olarak söylüyor. aslında şuan herşeyi konuşuyor derdini anltıyor bizimlee dalga bile geçmeye başladı sıpaa bence artık rahatlıkla soyleyebilir. babannede öğlenleri bezini çıkartıyorlarmış söylüyormuş ama bana gelince tık yok izne çıkmayı bekliyorum.. doğum iznini çıkınca başlıcamm bende bakalım başarlı olabiliriz umarım..
Gecmis olsun canim allah esirgemis. Kis gelmeden bulursun insallahselam kızlar nasılsınız burası baya bi değişmiş yahu...ne zamandır giremedim ev arıyorum taşınıcam kızlar alt komşumun evi yandı ev kül oldu maalesef bizde bişey yok çok şükür sadece duvalar siyah oldu badana yapılması lazım bide çatımdada problem var zaten en iyisi taşınalım dedik bakalım ev arıyoruz allah denk getirir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?