- 2 Kasım 2011
- 382
- 403
- 123
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #6.781
Selam kizlar nasilsiniz
Bu aralar Omere bi haller olmus yemek yiyo arkasindan kusuyo hemen iki gunnen bir boyle yapiyo midesini mi usutdu acaba oyle cok birsey de yemiyo birara sanki yemegi de oturtmusduk baya normal yiyordu kendimiz nazara mi getirdik ne bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizim kız hiç tv izlemiyr canım ya hiç ilgisi yok.sürekli acık tv ama dönüp bakmıyor.akşam ve öğle uykusundan önce yatagına uzanıp mıckey fare nin eğitici cd leri var onları izliyor oda her zaman değil.nasıl gidiyor kres bende eceyi deneme günlerine yazdırsım haber beklıyorum
canım daha alışamadik sabahları evde üzerini değiştireceğim zaman mızmızlık başlıyor anlıyorki kreşe gidecek, kreşin giriş kapısını görür görmez arabadan inmemek için tutunacak yer arıyor, ağlıyor 5-10 dakika. ama bu olumsuzlukların yanında yavrum en azından sabah 8 akşam 6 tv yüzü görmüyor, ve sürekli birilerinin gözetimi altında bu bile bizim için artı.
Amin canım inşallah.sizinde bayraminizi kutluyoruzKizlar guzel tatli bebislerin guzel anneleri Bayraminiz mubarek olsun nice guzel bayramlari sevincle neseyle gecirmek umuduyla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam 2gundur oglumun atesi ile ugrasiyoruz.ayni zamanda memeden kestik kotu zamana denk geldi.kuzum bir turlu toparlanmadi.antibiyotik onceden bir dozda rahatlatmaya baslardi bu sefer oyle olmadi.ilik dustan baska onereceginiz bir sey var mi?
Kulak enf.olmus canim...Gecmiş olsun canım.ilik duş ve ateş düşürücü başka bişey yok canım.nıye atesı var acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bu hafta sonu menenjıt aşimizi yaptırıyoruz inşallah hayırlısıyla atlatırız.birde doğum günü hazırlıkları tatil hazırlıkları telaşindayiz.tatli telaşlar allah başka dert vermesin
Komsumuz da arife günü memleketine yolculuk ederkem trafık kazası gecirdi yogun bakımda hala dualarınıza ihtiyacınız var 3evladı var biri 3yaşinda daha
Insallah kolayca atlatirsiniz,masallah dogdular buyuyorlar 2.yaslari yaklasti bile.
Komsuna Allah Sifa versin,evlatlarina sevenlerine bagislasin.
Ekim anneleri nden melegine tuvalet egitimi veren ve ogreten var mi acaba?
Onerilerinizi tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Öğrenmiyorrrrrr!!! Sinir ol aya basladim heryer kaka çiş.yaptıktan sonra anne çil diyor.sinirleniyorum artık ertelesem mi diyorum ama bağlatmıyor altını öyle geİyor her gün camasır yıkıyprum
Kulak enf.olmus canim...
benimki de aynı canım, çişini kakasını yaparken çişş diyor öncesinde söylemesi gerektiğini daha kestiremiyor, kreş öğretmenimize bu durumu anlattım, daha erken en az 2,5 yaşını doldurması lazım öyle öğrenebilir anca diyor bizde erteledik bakalım 2,5 yaşına.
Gecmis olsun daha iyimi simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?