- 14 Ocak 2012
- 572
- 21
- 98
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #1.321
kızlar suskunsunuz bugun.bende eceye sabah kahvaltısını yedırdım meyve suyu ıctı uyudu.sebzesını koydum dudukluye.halıları sırkelıyordum 3 gundur kaynanam yok ısler bana kaldı.gelıncede evımı batırdınız demesın.aksamada mısafır var arada bakıp cıkıyorum
ben anlatıyım dur 5 tane kulotlu corap aldım.2 tane chıcco cıtcıtlı bady aldım cok guzeller buarada fısherın ordegı var banyo arkadası ece hanım onu begendı aldık mama aldık sahılde dolastık oyuncaga bındık..resımlerı eklıycem bırazdan..bızn bu kadar haftayada hava guel olursa ıkea ya gıdıcez mama sandalyesını ordan almayı dusunuyorum cunku ece cok oturmayı sevmıyor bıde begenmezse en azından ucuz kaldırır atarım dıye dusunuyorum..fıkırlere acıgım
Saol canim darisi basiniza :) ins rahatlar ve bnde gece gundz evde kucanda miz miz aglayan bi bebek gece ve gundz insan cok bunaliyo rahatlarsin annenlerde biraz cok ii gelir bence
kızlar suskunsunuz bugun.bende eceye sabah kahvaltısını yedırdım meyve suyu ıctı uyudu.sebzesını koydum dudukluye.halıları sırkelıyordum 3 gundur kaynanam yok ısler bana kaldı.gelıncede evımı batırdınız demesın.aksamada mısafır var arada bakıp cıkıyorum
Selam kızlar dün eşimin arkadaşları eşleri vede çocukları geldiler bebek görmesine.3 erkek çocuk 2buçuk ve 1buçuk yaşlarındalar ev resmen savaş alanına döndü abartmıyorum hiçbirşey eski yerinde değil mutfak bulaşıktan geçilmiyor onunla uğraşıyorum inşallah benim oğlum akıllı ollur en azından başkalarının evini dağıtmaz diye düşünüyorum çok zor.bulaşıklar yıkandı evi toparladım banyoyu temizledim süpürgeyi açmam lazım ama minikten fırsat bulursamkv den de ses yok gelen gidenim yok bu aralar bayağı yanlız kaldım eşimde dün hastaydı bebeğe bakamadı tek başıma koşuşturdum Allahtan gelen arkadaşlar birşeyler yapmış yoksa ben diye birşey kalmayabilirdi geride şimdi kaldığım yerden devam edeyim kerem bey salıncağında uyurken
sabahtan beri bende biriken çamaşırlarla uğraşıyorum canım , kızımın keyfi yok grip devam ediyor , damaklar kaşınıyor ve birde ağız çevresiyle burnunda minik minik sivilceden küçük bişeyler çıktı , ona canım sıkıldı , varmı böyle bişey yaşayan kızlar ?
kimler gelmis kimler
hosgeldiniz Zuhal Sevinc
nasilsiniz Sevinc sonuc nasil oldu bugun cikcakdi:44:
Tenzile de burdaymis
ne güzel senin adına çok sevindimne güzel gelmiştir alışveriş sana.Fıstık güle güle giysin cicilerini inşallah bende açarım bu sezonu neler aldın bakalım değişik şeyler olursa paylaş bilgilenelim
oh oh güle güle giysin ece hanım cicilerini bizde mama sandalyesni ikeadan düşünüyoruz arkadaşlarımın var çok pratik gerçekten diğerleri bana pahalı geldi.yazın dahada bol bol gezeceğiz inşallah Allah hepimize sağlık versin.Benim oğlum 31 Ekim doğumlu birazda erken doğdu prematüre olarak geçiyor.Dişlerinde bir kaşıntı falan yok henüz.Eşimin 1 yaşından sonra çıkmış belkide ona çekerTuğçecim sen çizelge yaptın mı bebekler için ben göremedim de
canım cızelge hazır ama eklemeyı beceremedım..benım kızım bugun gordum cıkarıyor 3 gundur huzursuz onun rahatsızlıgıymıs...cok sevındım en azından dısten oldugunu bılıyorum..oh oh güle güle giysin ece hanım cicilerini bizde mama sandalyesni ikeadan düşünüyoruz arkadaşlarımın var çok pratik gerçekten diğerleri bana pahalı geldi.yazın dahada bol bol gezeceğiz inşallah Allah hepimize sağlık versin.Benim oğlum 31 Ekim doğumlu birazda erken doğdu prematüre olarak geçiyor.Dişlerinde bir kaşıntı falan yok henüz.Eşimin 1 yaşından sonra çıkmış belkide ona çekerTuğçecim sen çizelge yaptın mı bebekler için ben göremedim de
oyyyy tatli minik tavsancik olmus sari papatya
durusunu gulusunu sevsinler kuzunun
canim sende formdasin kilolar gitmis galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?