2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

canim ikea nin minderi var ama cogu alip kullanmiyor ikeanin magazasinda ayri satiliyor ben kizcem sert yete oturmasin diye minderi ile birlikte alacam diger markalara baktim hem cok pahali hemde cok hantallar sen bilirsin ama bir daha dusun

bende baktım ikea nınki çok iyi bencede hem fiyatıı hem kulllanımı hafifte..

en kısa zamanda agrısız sızısız çıkarır inş canım :) hiç farketmemişim kutlayalım tabe :) bebişler yokken ii kutluyoduk yemege filan çıkıyodum bu sene nasıl olur dersin :)

biz 2 senedir evde bas-basa kutluyorduk:132: tabi minbir cesit yemek yapiyordum hevesle :104:
tabi bu yil o kadar hevesli olurmuyum bilmem
hem o zamana kadar bebisimiz 8 aylik olacak goturup basbasa disari da cikabiliriz

ya kızlar kızımın dogum gunu çizelgesını yaptım ama carpı işaretı var göremiyorum siz gorebiliyor musunuz

canim ben de goremiyorum:26:

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection

1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, üst tarafta create i seçin
3-çıkan sayfada baby and kids birthday i seçin
4-tekrar çıkan sayfada baby seçin.
5-çıkan sayfada full size tickerın altında more scenes e basarak istediğiniz tickera gelin nexte basın
6-choose a baby kısmından bebeğinizi seçin nextleyin.
7-baby's age yazan yerde select e basıp doğum tarihini girin nextleyin
8-for websites yazan yerde image url yi tıklayın
9-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.(kendi profiliniz en üstte rumuzunuz) kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın

eski topikden kopyaladim umarim yardimci olmusumdur

canim bu oturdugumuz koltuga baglanan bi mama sandalyesimi yoksa benmi yalnis anladim:26:

80 mi yazım yanlışı var galiba hiç o kadar gozukmuyorsun ben 60 ım sende max 65

8o ? bence sizin tartıda bi sorun var canım hiç 80 durmuyosun

bende max 65 olur Tugce diyordum:26: hic gostermiyor hakikaten:44:

ayyy cok tesekurler 169 boyum var belkı ondandır...benı mutlu ettınız vaalla bu aksam degmeyın keyfıme
kaynanamın abısı geldı ankaradan gıremezsem merak etmeyın kuzucuklarımm

tamam kuzumm
kaynanannlar nereye gitdi cnm ozel degilse tabe

kaynanam eyup tarafında ablası oturuyor ona gıttı abısını almaya.otogar oraya daha yakın oldugu ıcın abısı oraya gıtmıs 1-2 gun kaldı sımdıde bıze geldı burda kalıcak.
canım bızım gızlımız saklımız mı var..ne ozelı epınız benım kardesım ablam gıbı oldunuz...

kızlar saclarımı boyatmak ıstıyorum esım boyle daha guzelsın dıyor..atık makyaj yapmama bıle ızın vermıyor.bu durum benı rahatsız edıyor tamam yapmıyım ama neden.boyle dah aıyı dıyıp gecıyor...

ben o kadar bunalmıştım ki ilk ay hemen 40mız çıktı ertesi gün kuaföre gittim..insan değişiklik istiyor gerçekten,kendini iyi hissediyosun..

ben o kadar bunalmıştım ki ilk ay hemen 40mız çıktı ertesi gün kuaföre gittim..insan değişiklik istiyor gerçekten,kendini iyi hissediyosun..

aynen oyle ama ben hep saclarımı sarı veya bakıra boyattıgım ıcın ısteıyor oda.esım dogallıgı cok sevıyorherseyde oyle ama dogal olsun ıstıyor eceye kavanoz maması felan alıyorum ok kızıyor.kendımde yapıyorum ama arada degısıklı olsun stıyorum sıkılmasın hep aynı tatlardan..

hiç vakit kaybetmeden doktora götür , idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir , ilerlerse böbreklere zarar verebilirmiş , benim kızımdada belirti yoktu ama enfeksiyon çıktı

boşver canım ihtiyacın varsa boyat sen , değişiklik çok iyi geliyor insana arada , herşeyide onlara göre yaparsak yandık zaten , benim eşimde uzun saç hastası , evlendiğimizde belimdeydi saçlarım ama kestim sonra , halada kestirip duruyorum kendini nasıl iyi hissediceksen , nasıl mutluysan öyle yap , önemli olan bu

hem genç hem güzel anne olduğun için olabilir :) ama senide çok üzmesin.böyle şeyler bayanların en önemsediği konulardır.hassasiyetini ona hissettirebiliirsen bence eşin seni anlayabilir canım

bakalım ya belkıde sadece kestırırım o an nasıl eserse sımdıde ece yanımda oturuyor.bırlıkte ınternette dolasıyoruz babamızda saat 9 da gelıyor yarım saat daha bakınıp cıkıcaz

Bugün HİPP in şeftali püresini tatdık bikaç kaşık,çok sevdi kızım..aslında karşıyım bu kavanoz mamalara ama öve öve bitiremedi arkadaşım gelirken 2 tanede getirmiş denememiz için.gerçekten açınca kokusu bile çok hoş..meyveleri tatmaya başladık,çok şükür severek yiyo devamlarını istiyo :) buara zaten herşeyden istiyo hanım öyle ağzımıza bakıyo bişey yer içerken..

bende hazir kavanoz mamasi vermek istemedim kendim pure yaptim yemedi sonra bebelac in meyve puresini verdim cok sevdi sonra minupanin organik puresinden aliyorum artik. cok azda kendi yaptigim pureden katiyorum cok katarsam yine yemiyor tukuruyor. bide ben daha hic direk vermedim sag gogsumu emmedigi icin sagip icinede biraz meyve katip kasikla yediriyorum

bizimkide hic hoslanmiyor sac boyatmamdan ama benim gercekten degisiklige ihtiyacim vardi boyattim boyatacaksan mavi siyah boyat diyor zaten sacimin kendi rengi koyu. bir kere denedim ama hic yakismadi remgi tekrar acana kadar oldum bittim bizimki.makyaj istemedigi gibi parfum bile sikmami istemiyor onun yuzunden parfum kullanmayi unutuyorum onlar anlamiuor bu islerden sen degisiklik yap iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…