- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #1.341
hosgeldın canımm.keske kalsaymıs annen daha.bızde dun gıttık sahıle ordan cıktık avm ye eceye balon oyuncak falan aldık.kız resmen konusmaya basladı eve gelene kadar degısık sesler cıkardı.o oyle mutlu olunca esımde bende cocukler ıbı sen geldık eve.sahıle sız nereye gıttınız...?
Elif asagida yoksun amayazdigimiz msj lara begen basiyorsun
gizli gorev mi yapiyorsunkorkmaya basladim ama:18:
ben mama sandalyesini ikea dan düşünmüyorum ya.minderi olmadığı için başını vurur diye düşünüyorum.ayrıca otururkende sert olur.o yüzden krafta bakıcam 1-2 model görmüştüm netten mağazaya gidip yakın bi bakarım
hosbuldum canim.iki hafta sonra tekrar gelirler ins.evlat boyle biseymis demekki mutluluguyla mutlu oluyosun baska hicbiseyin mutlu edemiyecegi kadar:)masalla msallah iyiki varlar.biz maltepede sahildeyiz sureyya plajina iniyoruz.cok kalabalik oluyo guzel havalarda
telden surekli yazamiyorum okuyorum cikiyorum.pc ide her zaman acip yazamiyorum kuzummm hicbirine izin vermiyor.burda yazamasamda varim:)
Evde birinin olmasi cok iyi oluyo ben yalnizim cok bunaliyorum sık sık gelsnler bncegule gule kavusun diyim artik :) ana kucaniz da hayirli olsn gule gule kullanin
Merhaba anneler oğlumun 5 ayını doldurmasına 7 ggün var ve idrarı acayip kötü kokuyor bezindede idrarı çok koyu internetten araştırdım biraz ama tam tatmin olmadım enfeksiyon olabilir kanısına vardım ateşi yok huzursuzluğu yok uykusu da düzene girdi sayılır ne yapsam bilemedim 1 hafta sonra ı götürsem doktora yoksa ne yapsam bilemedim...
canım cızelge hazır ama eklemeyı beceremedım..benım kızım bugun gordum cıkarıyor 3 gundur huzursuz onun rahatsızlıgıymıs...cok sevındım en azından dısten oldugunu bılıyorum..
gıtmıs dıyosun yanıı ayyy dıle benden ne dılersen kıloları verdım sadece gobus kaldı bıraz
cumartesi günü gezmemizden resimler ve ikea minderli mama sandalyesi
cumartesi günü gezmemizden resimler ve ikea minderli mama sandalyesi
Omer 5 ayini geride birakdi ama simdiye kadar koyu fln olmadi idrari:44:
insaallahonemli bisey degildir
dr.nu arayip sorsan daha iyi olur bence zaten 1 hafta sonra gitceksin
kotu 1 sey olursa Allah korusun cagirir kendisi
ece zaten kipir-kipirbirazdan sende gobis fln kalmiyacak arkasinca kosusdurmakdan
suan kac kilosun cnm
ece hanimin disimi cikmis hayirli olsunnn ilk incisi
80 canım bırde fıtsın dıyosunuz sekerım...sadece kucakta gezıyor hanım onu tasımaktan kas yaptım valla
canim bebisinin incileri hayirli olsundarisi bize
bu arada seninle evlilik yildonumlerimiz ayni
haziran 13 ne guzel 3 yil olcak
beraberce kutlariz
80 canım bırde fıtsın dıyosunuz sekerım...sadece kucakta gezıyor hanım onu tasımaktan kas yaptım valla
Cubish canim sana Cvp yazdim sanirim gormedun ..yanlusim varsa kusura bakma lutfen sanurim anneni yeni kaybettin Ben de babamicook zor Bisey 3 ay oldu daha tam duzelemedim ...Ben gurbette olunca ve baban aniden vefat edince kabullenmem zor oldu her aklima geldiginde bicak saplaniyor yuregime.ozlem cig gibi artiyor...dogumda yanimdaydi ...oglumu gordu cok sukur ama doyamadi hergun telefonlasirdik..hep onu sorardi ...offf ALLAH diger sevdiklerimin ve hepunizin sevdikletinin omrunu uzun versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?