2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

hosbuldum canim.iki hafta sonra tekrar gelirler ins.evlat boyle biseymis demekki mutluluguyla mutlu oluyosun baska hicbiseyin mutlu edemiyecegi kadar:)masalla msallah iyiki varlar.biz maltepede sahildeyiz sureyya plajina iniyoruz.cok kalabalik oluyo guzel havalarda
telden surekli yazamiyorum okuyorum cikiyorum.pc ide her zaman acip yazamiyorum kuzummm hicbirine izin vermiyor.burda yazamasamda varim:)

canim ikea nin minderi var ama cogu alip kullanmiyor ikeanin magazasinda ayri satiliyor ben kizcem sert yete oturmasin diye minderi ile birlikte alacam diger markalara baktim hem cok pahali hemde cok hantallar sen bilirsin ama bir daha dusun

Merhaba anneler oğlumun 5 ayını doldurmasına 7 ggün var ve idrarı acayip kötü kokuyor bezindede idrarı çok koyu internetten araştırdım biraz ama tam tatmin olmadım enfeksiyon olabilir kanısına vardım ateşi yok huzursuzluğu yok uykusu da düzene girdi sayılır ne yapsam bilemedim 1 hafta sonra ı götürsem doktora yoksa ne yapsam bilemedim...

oohh ne guzel..benımkıde gunduz uyuyor gece ayakta valla hep

Omer 5 ayini geride birakdi ama simdiye kadar koyu fln olmadi idrari:44:
insaallah onemli bisey degildir
dr.nu arayip sorsan daha iyi olur bence zaten 1 hafta sonra gitceksin
kotu 1 sey olursa Allah korusun cagirir kendisi

cumartesi günü gezmemizden resimler ve ikea minderli mama sandalyesi

Eklentiler

• $484362_10151476879354324_575127234_n.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $64137_10200290665963059_780143648_n.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $antilop chair pad 2.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 30

ece zaten kipir-kipir birazdan sende gobis fln kalmiyacak arkasinca kosusdurmakdan
suan kac kilosun cnm
ece hanimin disimi cikmis hayirli olsunnn ilk incisi

Son düzenleme:
Omer 5 ayini geride birakdi ama simdiye kadar koyu fln olmadi idrari:44:
insaallah onemli bisey degildir
dr.nu arayip sorsan daha iyi olur bence zaten 1 hafta sonra gitceksin
kotu 1 sey olursa Allah korusun cagirir kendisi

doktorunu değiştireceğim hiç memnun değilim o yüzden aramakta istemiyorum acaba çok mu abartıyorum bakalım artık olmadı götüreceğiz...

ya kızlar kızımın dogum gunu çizelgesını yaptım ama carpı işaretı var göremiyorum siz gorebiliyor musunuz

canim bebisinin incileri hayirli olsun darisi bize
bu arada seninle evlilik yildonumlerimiz ayni
haziran 13 ne guzel 3 yil olcak
beraberce kutlariz

en kısa zamanda agrısız sızısız çıkarır inş canım :) hiç farketmemişim kutlayalım tabe :) bebişler yokken ii kutluyoduk yemege filan çıkıyodum bu sene nasıl olur dersin :)

kızlar bizim oğlan kerem mirza çok hareketli ne yıkarken tutabiliyoruz eşimle ne oturtabiliyoruz sürekli zıplıyo dönüyo oturmayı öğrenemicek bu gidişle gezinirken gördüm e bebek sitesinde bu ürünü gördüm 1.5 yaşına kadar kullanabilirmiki 14 ay filan diyo kullanışlı olur mu ürünü yakından gördünüz mü hiç Bumbo Bebek Koltuğu Lila - e-bebek.com

Allah rahmet eğlesin cnm,benim 10 yıl oldu canım annemi kaybedeli..ama inan acın azaldıkça özlemin artıyor..Allah sabır versin sizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…