2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

ben gece uykusunda yüzüstü yatırıyorum , sabaha kadar rahat uyuyor , gün içinde sırt üstü yatırıyorum ama ilk 2 aydan sonra hiç yan yatırmadım nerdeyse :26: yanmı yatırmak gerekiyormuş ? artık dönüyorlar ama yan duracaklarını sanmam

ben sırt üstü yatırıyorum o bi bi yana bi bi yana dönüyor bebekken yan yatırıyordum artık sabitlemek mümkün değil ki
Kizlar merhaba.sizinde gaz probleminiz varmiydi.ben zinko damla kullandim bu zamana kadar ama artik biraksammi bilemiyorum
bizim hala gaz problemimiz var ama doktor 3. ayı doldugunda bıraktırdı artık kendi çıkartabilmeli dedi rezene nanelimon kimyon tohumu ıhlamur gibi çaylardan veriyorum karnını elma yağı bazende çörek otu yağı ile yağlıyorum çok ancısı olursa karnına yağladıkdan sonra bez ısıtıp koyuyorum çok faydası oluyordu şimdilerde haftada bir iki krizi tututo diğer zamanlar hiç bişi vermesemde çıkarıyor gazını

kullanan yok sanırım bunu , bence güzel , bence güzel ama hemen büyüyorlar , ne kadar kullanabilirsin o önemli :26:

kullanan yok sanırım bunu , bence güzel , bence güzel ama hemen büyüyorlar , ne kadar kullanabilirsin o önemli :26:

14 ay diyo ama emin olamadım gidip görmk lazm galiba banyomuzda cok dar küvet yok bi çözüm bulmalıyım ağlamıyo ama deli gibi tepinip çırpınıyo suratında bi muzip ifadeyle bide kucam dısında hiç biyere oturmuyor of neyse cevabın için tşk

bende emin olamadım 14 ay diyo ama görmek gerekiyo galiba banyo çok dar ve küvet yok plastik küvete sıgmıyor oturmak istemiyor tepinmek istiyor sadece bide normalde de oturtamıyorum kucam dışında bi yere oturttumdu basıyor çıglığı of bi çözüm bulmalıyım tşkler

Bende aksine ucuncu ayda basladim.bugun vermedim herzamankinden farki yok boyle olursa artik vermem

sanki o kırkı yeni çıkmış günlere döndük gibi bugün oğlum uykusu geliyor sallıyorum ama bir türlü geçemiyor uyku ile savaşıyor halbuki artık düzelmişti en fazla 10 dk sallardım uyurdu neden böyle oldu anlamadım inşaallah hasta falan olmaz hapşurukda var bilmiyorum canım çok sıkkın:26:

hiç vakit kaybetmeden doktora götür , idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir , ilerlerse böbreklere zarar verebilirmiş , benim kızımdada belirti yoktu ama enfeksiyon çıktı

bugün sağlık ocağına götürdüm doktor belirtiler enfeksiyon olabilir dedi ilaç verdi cumartesi doktora götüreceğim... ama sanırım ben nedenini buldum ben çocuğu sıcaktan az kalsın patlatıyormuşum terlediği için su eksik geliyor o yüzden koyulaşıyor idrarı biraz su verdim bakalım inş birşeyi yoktur...
Ayrıca kızlar 1 aydır platese gidiyordum dün ölçtüm 3 cm incelmişim çok mutlu oldum evdede hareket yapıyorum yeni başladım inş yeni hedefim 6 cm ayrıca hava güzel olduğu sürece bebişimle yürüyüşte yapıyorum tavsiye ederim...

ayy ne guzel bende butun kilolarimi verdim ama daha sıkisamadkm iki ay sonra ise baslayacam annem gelip bakacak eger iste cok yorulmazsam 1-2 saat platese fitness e gideyim diyorum kilp verdim gobek daha cok cikti ortaya sankim

Benim kızımda öyle malesef deli gibi uykusu var sallıyorum uyumuyor ağlıyor ama sadece uykusu varken yapıyor böyle idrar tahlili yapıldı yarın alıcam sonuçları
Afedersiniz ama benim kızımın kakası çok kokuyor sizinkiler nasıl :26:

Iyi gecelerr...daha yeni uyudu ama kipurdanip duruyor benimde uykum cok hafif dalamiyorum oyle olunca ...birde gozlerini cok kasiyor ya ..o yuzden uykusu zaten parcaliyken paramparca oluyorsipraktin aslinda bir alerji ilaci factor b ama tan eylusu uyku ve istah acma...bazi doktorlar verirken baxilari abartmayin diyor ...ama mecbur kalip cileden cikinca veriyorum inanin hem uyutuyor hem istah aciyor ..benim zombie oglum 2 -3 saat kesintisiz uyuyor gece bunu icince ki bu bile bizim icin super her saat basi kalkar normalde...primadan sizde sikayetcisiniz demek peki 4numaraya gecsem alright bebekte yok yazmus bir arkadas .canim benim miniginde kakasi kokuyor bu normal...ama kaynanam kokmaz diyor dur alanlarin muhalefet olcakya bana sanku burnu koku almuyor hanimin...

çıkırt bu kapı sesi oluyo bu arada ben açıyorum topiği yine , dışarda güneş açmış , hava çok güzel , yatak odasına taşındığımızdan beri kızım 7 de uyanıyor , sanki kalk babama kahvaltı der gibi , önce miniğimin karnını doyurdum , sonra kocama kahvaltı hazırladım , beraber güzel bir kahvaltı yaptık , kocişi işe gönderdim , kızımı yatırdım , çayımı aldım ve geldim birazcık geçmişe bakayım şimdi

bazı şeyleri en güzel babalar yapar :)) gaz çıkarma ve banyo yaptırma gibi , benim banyoda dar , eşim giriyo önden , ısıtıyor banyoyu , suyunu hazırlıyor , bende kızımı soyup götürüyorum , eşim tutuyor kucağında ben yıkıyorum , hiç ağlamıyor hemde çok pratik oluyor böyle , tek başıma yıkamayı hiç demedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…