- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #1.441
Kizlar merhaba.sizinde gaz probleminiz varmiydi.ben zinko damla kullandim bu zamana kadar ama artik biraksammi bilemiyorum
evet canım bende tonimer sprey sıkıp ardından otri bebeyi kullanıyorum çok kullanışlı tavsiye ederim
kızlar aklımdayken sorayım minik kuzularınızın uyurken yatış pozisyonları nasıl:26: bizim yumurcak sırt üstü yatıyor doktor birazda yan yatır falan demişti sallarken yan sallıyorum ama öyle uyumayı sevmiyor kafasının arkası biraz düz gibi aman ne bileyim kuruntu belkide.mesela uyanıyor oyalanıyor o zamanda sırt üstü bir ara yüzüstü çeviriyorum ama çok kısa duruyor istemiyor.
ben sırt üstü yatırıyorum o bi bi yana bi bi yana dönüyor bebekken yan yatırıyordum artık sabitlemek mümkün değil kikızlar aklımdayken sorayım minik kuzularınızın uyurken yatış pozisyonları nasıl:26: bizim yumurcak sırt üstü yatıyor doktor birazda yan yatır falan demişti sallarken yan sallıyorum ama öyle uyumayı sevmiyor kafasının arkası biraz düz gibi aman ne bileyim kuruntu belkide.mesela uyanıyor oyalanıyor o zamanda sırt üstü bir ara yüzüstü çeviriyorum ama çok kısa duruyor istemiyor.
bizim hala gaz problemimiz var ama doktor 3. ayı doldugunda bıraktırdı artık kendi çıkartabilmeli dedi rezene nanelimon kimyon tohumu ıhlamur gibi çaylardan veriyorum karnını elma yağı bazende çörek otu yağı ile yağlıyorum çok ancısı olursa karnına yağladıkdan sonra bez ısıtıp koyuyorum çok faydası oluyordu şimdilerde haftada bir iki krizi tututo diğer zamanlar hiç bişi vermesemde çıkarıyor gazınıKizlar merhaba.sizinde gaz probleminiz varmiydi.ben zinko damla kullandim bu zamana kadar ama artik biraksammi bilemiyorum
Bumbo Bebek Koltuğu Lila - e-bebek.com sizce bu benim işime yararmı daha öncede sormuştum bu ürünü gören varmı benim oğlanı oturtamıyorum yıkayamıyorum sürekli tepinip zıplıyo buna oturunca kalkamıyormuş hemde mama koltu oyun koltu benim için yıkama koltu fikir verirmisiniz
canim bu oturdugumuz koltuga baglanan bi mama sandalyesimi yoksa benmi yalnis anladim:26:
kullanan yok sanırım bunu , bence güzel , bence güzel ama hemen büyüyorlar , ne kadar kullanabilirsin o önemli :26:
kullanan yok sanırım bunu , bence güzel , bence güzel ama hemen büyüyorlar , ne kadar kullanabilirsin o önemli :26:
bende emin olamadım 14 ay diyo ama görmek gerekiyo galiba banyo çok dar ve küvet yok plastik küvete sıgmıyor oturmak istemiyor tepinmek istiyor sadece bide normalde de oturtamıyorum kucam dışında bi yere oturttumdu basıyor çıglığı of bi çözüm bulmalıyım tşkler[yazamadım die bidaha yazdım
ben sırt üstü yatırıyorum o bi bi yana bi bi yana dönüyor bebekken yan yatırıyordum artık sabitlemek mümkün değil ki
bizim hala gaz problemimiz var ama doktor 3. ayı doldugunda bıraktırdı artık kendi çıkartabilmeli dedi rezene nanelimon kimyon tohumu ıhlamur gibi çaylardan veriyorum karnını elma yağı bazende çörek otu yağı ile yağlıyorum çok ancısı olursa karnına yağladıkdan sonra bez ısıtıp koyuyorum çok faydası oluyordu şimdilerde haftada bir iki krizi tututo diğer zamanlar hiç bişi vermesemde çıkarıyor gazını
kizlar benim minnosummmEki Görüntüle 655241
hiç vakit kaybetmeden doktora götür , idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir , ilerlerse böbreklere zarar verebilirmiş , benim kızımdada belirti yoktu ama enfeksiyon çıktı
kizlar benim minnosummmEki Görüntüle 655241
bugün sağlık ocağına götürdüm doktor belirtiler enfeksiyon olabilir dedi ilaç verdi cumartesi doktora götüreceğim... ama sanırım ben nedenini buldum ben çocuğu sıcaktan az kalsın patlatıyormuşum terlediği için su eksik geliyor o yüzden koyulaşıyor idrarı biraz su verdim bakalım inş birşeyi yoktur...
Ayrıca kızlar 1 aydır platese gidiyordum dün ölçtüm 3 cm incelmişim çok mutlu oldum evdede hareket yapıyorum yeni başladım inş yeni hedefim 6 cm ayrıca hava güzel olduğu sürece bebişimle yürüyüşte yapıyorum tavsiye ederim...
sanki o kırkı yeni çıkmış günlere döndük gibi bugünoğlum uykusu geliyor sallıyorum ama bir türlü geçemiyor uyku ile savaşıyor halbuki artık düzelmişti en fazla 10 dk sallardım uyurdu neden böyle oldu anlamadım inşaallah hasta falan olmaz hapşurukda var bilmiyorum canım çok sıkkın:26:
bende emin olamadım 14 ay diyo ama görmek gerekiyo galiba banyo çok dar ve küvet yok plastik küvete sıgmıyor oturmak istemiyor tepinmek istiyor sadece bide normalde de oturtamıyorum kucam dışında bi yere oturttumdu basıyor çıglığı of bi çözüm bulmalıyım tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?