2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Camasirlar aldi basini gidiyor bugun gunes var kapidan cikmadan kirliler yikayayim bide kahv yapayim gorusuruz kizlar :)

selam kizlarr!!!! nasilsiniz? umarim annecikler de kuzular da gune guzel baslamistir. benim gunduzleri uyumayan minnos bikac gundur yarim saatle falan basladi, ohh ohh keyfime diyecek yok, gunduz uykusu hormonu geliyor mu acaba bizeee? onun disinda tum gun damak kasiyoruz, artik kizim tirnagiyla distetlerini tirmikliyor o derece, ama baktim ne beyaz cizgi var ne birsey

tugce, zifirirose, bebislerinizin 2. disleri de hayirli olsunn kizlarrr. kizlar kac dis oluyor ya toplamda, napicaz her diste ayni toren merasim mi olucak tugce, resimleriniz cok guzel, minik tavsani benim icin opp :x

biz bir haftadir eve hapis kaldik, inanilmaz kar var burda, haftaya turkiyeye ucuyoruz, gercekten korkuyorum duzeni degisicek diye- hep ayni duzeni istiyor minnos, gecen gittigimde harap olmustum.

makyaj sac konusu bende de ayni. saclarim uzadi ama puskul puskul oldu - tabi boyasi da geldi. saclarimi hep sariya boyuyordum yillardir ama simdi sadece uclarinda kaldi-dogal bir renk yapmak istiyorum ama esim de sari kalsin diyor. makyaj da pek yapan biri degildim, sadece cok az kapatici ve rimel, allik- ama artik onu da yapmiyorum, ben de istiyorum ceki duzen vermek. bakalim..

kızlar bu pilli burun aspiratörleri zararlımı acaba ? gerçekten işe yarıyormu yoksa ? kızım gripya , manuel burun aspiratörü pek işimize yaramıyor kullanan varsa acil cevap lütfen

kızlar bu pilli burun aspiratörleri zararlımı acaba ? gerçekten işe yarıyormu yoksa ? kızım gripya , manuel burun aspiratörü pek işimize yaramıyor kullanan varsa acil cevap lütfen

cnm pillileri bilmiyorum da bende soyle bisrsey var : NoseFrida Burun Aspiratörü - NoseFrida Türkiye
sen agzinla cekiyorsun, cok guzel temizliyor ve temizligi, kullanimi cok kolay-ben memnunum. ama pillileri bilmiyorum, eger memnun olan varsa ben de alabilirim pilli.

günaydınlar....ameliyatımız yarın sbh 8 de olucak bugün ögleden sonra yatış yapıcaz.dualarınızı eksik etmeyin teyzoşlarııı :26:

biran önce atlatırsınız inşallah canım hayırlısıyla.güzel haberlerini bekliyoruz.teyzoşları ona bol bol dua edicek merak etme

canım ben otri bebe nin burun aspiratörünü kullanıyorum.kendin çekiyosun ben çok memnunum.önce serum fiz. damlatıyorum sonra çekiyorum tertemiz yapıyo kızımın burnunu

Pilli bilmiyorum canim duymadim bizimki uzun borusu var nefesini kullaniyosun huup diye cekiyosun ben cok memnunumm

Saol canim siznkiler kolaylikla cikar ins :) sayisini tam bilmiyorum ama bazilari agir bazilari hafif agrili cikariyomus her diste ateslenen oluyomus bebegimizin bunyesine gore sanirim benimki 5 gun arayla cikti ikincide ateslnmedi mesela ama huysulugu devam ediyo

Aynen öle HİPP çok güzel,organik,dediğin gibi kokusu bilee farklı,evde yapılmış gibi..ben tadınada baktım kayısı ve şeftalisinin diğerleri gibi değil kızlar bende tavsiye ederim.

Merhaba anneler bende ekim anneiyim.kizim sumeyyenur25 ekimde dogdu.bebeklerimizin problemleri birbirleriyle hemenhemen ayn.umarim sohbetlerimiz birbirimize faydali olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…