- Konu Sahibi Sarisekerannesi
-
- #1.461
sanki o kırkı yeni çıkmış günlere döndük gibi bugünoğlum uykusu geliyor sallıyorum ama bir türlü geçemiyor uyku ile savaşıyor halbuki artık düzelmişti en fazla 10 dk sallardım uyurdu neden böyle oldu anlamadım inşaallah hasta falan olmaz hapşurukda var bilmiyorum canım çok sıkkın:26:
Benim kızımda öyle malesef deli gibi uykusu var sallıyorum uyumuyor ağlıyor ama sadece uykusu varken yapıyor böyle idrar tahlili yapıldı yarın alıcam sonuçları
Afedersiniz ama benim kızımın kakası çok kokuyor sizinkiler nasıl :26:
Iyi gecelerr...daha yeni uyudu ama kipurdanip duruyor benimde uykum cok hafif dalamiyorum oyle olunca ...birde gozlerini cok kasiyor ya ..o yuzden uykusu zaten parcaliyken paramparca oluyorsipraktin aslinda bir alerji ilaci factor b ama tan eylusu uyku ve istah acma...bazi doktorlar verirken baxilari abartmayin diyor ...ama mecbur kalip cileden cikinca veriyorum inanin hem uyutuyor hem istah aciyor ..benim zombie oglum 2 -3 saat kesintisiz uyuyor gece bunu icince ki bu bile bizim icin super her saat basi kalkar normalde...primadan sizde sikayetcisiniz demek peki 4numaraya gecsem alright bebekte yok yazmus bir arkadas .canim benim miniginde kakasi kokuyor bu normal...ama kaynanam kokmaz diyor dur alanlarin muhalefet olcakya bana sanku burnu koku almuyor hanimin...
selam kızlarr nasılsınız?Allahım bebişlerimize sağlık versin .. bişiy sorucam aranızda hiç yoğurt makinesi alan yada kullanan varmı tavsiye etseniz banada alıcam amam karar veremidim bu arada yürüteç aldım ama daha kullanmadım dr larda tavsiye etmiyo 6.ayı bitsin öyle başlıcam yaaş yavaş ama yoğurt makinesi konusunda acil yardım bekliyorum
sağolsun kızlarda memnun olduklarını yazmış , eşime söyledim aldı , akşama denicez bakalım
Benim kızımda öyle malesef deli gibi uykusu var sallıyorum uyumuyor ağlıyor ama sadece uykusu varken yapıyor böyle idrar tahlili yapıldı yarın alıcam sonuçları
Afedersiniz ama benim kızımın kakası çok kokuyor sizinkiler nasıl :26:
bazı şeyleri en güzel babalar yapar :)) gaz çıkarma ve banyo yaptırma gibi , benim banyoda dar , eşim giriyo önden , ısıtıyor banyoyu , suyunu hazırlıyor , bende kızımı soyup götürüyorum , eşim tutuyor kucağında ben yıkıyorum , hiç ağlamıyor hemde çok pratik oluyor böyle , tek başıma yıkamayı hiç demedim henüz
bu ara bütün bebeklerde var sanırım bu huysuzluk , hepimiz dişe bağlıyoruz , inşallah hasta olmuyordur kuzun , benimki oldu ve hala devam ediyor , dün otribebe sayesinde biraz nefes aldı canım kızım
Günaydın, Gül memleketine gidecekti canım, anneciğinin yanında kızıyla güzel vakit geçiriyordur şimdi:)kızlar gül (rose86) yok bikaç gündür :44:
ayy ne guzel bende butun kilolarimi verdim ama daha sıkisamadkm iki ay sonra ise baslayacam annem gelip bakacak eger iste cok yorulmazsam 1-2 saat platese fitness e gideyim diyorum kilp verdim gobek daha cok cikti ortaya sankim
günaydın şeker anneler şeker bebekler
bahar geldi çok güzel ya
Günaydın, Gül memleketine gidecekti canım, anneciğinin yanında kızıyla güzel vakit geçiriyordur şimdi:)
kızlar aklımdayken sorayım minik kuzularınızın uyurken yatış pozisyonları nasıl:26: bizim yumurcak sırt üstü yatıyor doktor birazda yan yatır falan demişti sallarken yan sallıyorum ama öyle uyumayı sevmiyor kafasının arkası biraz düz gibi aman ne bileyim kuruntu belkide.mesela uyanıyor oyalanıyor o zamanda sırt üstü bir ara yüzüstü çeviriyorum ama çok kısa duruyor istemiyor.
Kızımı doğduğundan beri yan yatıyorum...hem doktorun hem aile hekimi önerisiydi..sonra öle alıştı zaten daha rahat uyuyor..ve rahat nefes alıyor..buarada bi yerde okumuştum bebişlerin yatış pozisyonlarıı kafa şekillerinin oluşmasıyla bağlantılıymış..
dualarım senınle ne ye ıhtıyacın olursa valla yaz ben gelırım canımm..kislar yatis yptik damar yolu acipdi simdi ayagimda uyuo okuoymiorum telden griorum sizi ama Yazarim dua edin
Bumbo Bebek Koltuğu Lila - e-bebek.com sizce bu benim işime yararmı daha öncede sormuştum bu ürünü gören varmı benim oğlanı oturtamıyorum yıkayamıyorum sürekli tepinip zıplıyo buna oturunca kalkamıyormuş hemde mama koltu oyun koltu benim için yıkama koltu fikir verirmisiniz
oğlumu ilk 1 hafta yüzüstü yatırdık doktorun önerisiyle ,sonrasında da sırt üstü yatıyor. mümkünatı yok yan yatsın biara destekliyodum arkasından küçük battaniyeyle falan sinir oluyodu
nasıl isterse öyle yatsın dedim sırtüsü kafa sağa ya da sola dönük eller yukarda uyuyor şirinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?