2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

bu ara bütün bebeklerde var sanırım bu huysuzluk , hepimiz dişe bağlıyoruz , inşallah hasta olmuyordur kuzun , benimki oldu ve hala devam ediyor , dün otribebe sayesinde biraz nefes aldı canım kızım

sadece anne sütü alan bebeğin kakası kokmazmış derler , doğru sanırım benim kızımınki öyle rahatsız edici bi şekilde kokmuyo , ek gıdaya geçince değişicek tabi , sen veriyorsan ek besin ondandır canım

zor canım yaaa eğer öyle uyanıyorsa hala gerçekten zor , ilk zamanlar bende zombiye dönmüştüm , milupanın gece çayını filan versen belki bi faydası olur rahatlayıp uyumasına :26:

sağolsun kızlarda memnun olduklarını yazmış , eşime söyledim aldı , akşama denicez bakalım

ben bir heves aldım ve 2-3 denemeden sonra kullanılmayan eşya olarak kaldırdım kilere sütü kaynat parmağını sokup yanmıcak kıvama gelene kadar beklet (7'ye kadar say :)) niye bilmiyorum ama bir yerde okudum ) yoğurdunu kasede ılık sütle ezdir kat süte kapat kapağını sar sarmala hiç kıpırdatma taş gibi yoğurt oluyor çok güzel

pişman oldum ben aldığıma makineyi

bir de tencerede kaynattıktan sonra borcam tencereye boşaltıp onda mayalıyorum ben

3. gün bugün yoğurtla sevdi oğlum çok şükür

mama kullanıyo musun semacım? biz mamaya geçtiğimizden beri acayip kokuyor. burnumun direğini kırdın oğlum diyorum

küvete sığmıyor artık sıpalar ben de işe başladığımdan beri eşimle yıkıyordum dün akşam yanlız yıkadım önce yatırdım önünü yıkadım oturttum filenin üzerine arkasını saçını da yıkadım

plastik oyuncaklarımızı da alıyoruz artık küvette yanımıza hem oynuyoruz hem yıkanıyoruz

ama yaza dediğin gibi hep beraber banyoya gircez heralde

bu ara bütün bebeklerde var sanırım bu huysuzluk , hepimiz dişe bağlıyoruz , inşallah hasta olmuyordur kuzun , benimki oldu ve hala devam ediyor , dün otribebe sayesinde biraz nefes aldı canım kızım

xlear for kids diye bir sprey kullanıyoruz biz 1 aylıktan beri sürekli burnu tıkalı olduğu için ,otri bebeyle de temizliyoruz

ayy ne guzel bende butun kilolarimi verdim ama daha sıkisamadkm iki ay sonra ise baslayacam annem gelip bakacak eger iste cok yorulmazsam 1-2 saat platese fitness e gideyim diyorum kilp verdim gobek daha cok cikti ortaya sankim

bence işe başladığımızda dahada toparlanırız:) bnde bütün kilomu verdim hatta fazlasını verdm ama biraz daha gitsin istiorumm...su içmeyi ihmal etmeyin kızlar hem süte hem kilolara çok yardımcıı...

günaydın şeker anneler şeker bebekler

bahar geldi çok güzel ya

evet canım yaaa , gerçi annemle dün telde konuşurken söylemişti , martta 8 gün kocakarı soğukları olurmuş , 5-6 gün daha sürer sonra havalar ısınır demişti :26: bugün iyi gibiya bozmazsa bakalım , yoğurt makinesi bende inceledim , ısısını bile kendin ayarlıyormuşsun , onu yaptıktan sonra makineye ne hacet zaten birde eczanelerde probiyotik satılıyo , yaptığımız yoğurda ondan koyarsak dahada faydalı olucak , birde püf noktası öğrendim , mayalayacağın yoğurdu katınca 1 kez karştırılırmış , hatta hiç karıştırmadan kenarından koyanlar bile var şırıngayla , kaymaklı yoğurt yapanlar öyle yapıyormuş , ben hamileyken yapıyordum ama bi tutuyodu bi tutmuyodu , çok karıştırıyormuşum meğerse

Kızımı doğduğundan beri yan yatıyorum...hem doktorun hem aile hekimi önerisiydi..sonra öle alıştı zaten daha rahat uyuyor..ve rahat nefes alıyor..buarada bi yerde okumuştum bebişlerin yatış pozisyonlarıı kafa şekillerinin oluşmasıyla bağlantılıymış..

oğlumu ilk 1 hafta yüzüstü yatırdık doktorun önerisiyle ,sonrasında da sırt üstü yatıyor. mümkünatı yok yan yatsın biara destekliyodum arkasından küçük battaniyeyle falan sinir oluyodu

nasıl isterse öyle yatsın dedim sırtüsü kafa sağa ya da sola dönük eller yukarda uyuyor şirinim

minataha'nın bebeği ne ameliyatı olcaktı kızlar? geçmişi takip edemiyorum pek ondan kaçırdım

haber aldınız mı dünden beri?

kislar yatis yptik damar yolu acipdi simdi ayagimda uyuo okuoymiorum telden griorum sizi ama Yazarim dua edin
dualarım senınle ne ye ıhtıyacın olursa valla yaz ben gelırım canımm..

bence gereksız sallıncak al bebısıne daha ıyı benım kurtarıcım msala

Merhaba anneler,
ismim esra,bende ekim annesiyim, oğlum Ayaz 1 ekim doğumlu.Marmariste yaşıyorum.Çok güzel sohbetler katılmak istedim.
sevgiler..

gunaydin anneler nasilsiniz
simdi biraz isim varoglene yemek camasir fln
birazdan gelip gecmise gecicem

Ben de sırtüstü yatırıyorum, bize de doktor yatış pozisyonunu değiştirin dedi tam gövdeyi yan yatıramıyorum durmuyor ama kafasını kendisi yanlara çevirerek uyuyor. Cerescent84 kuruntu yapma canım bu konuyu o kendi pozisyonunu bulup normal şeklini aldırır kafasına.

Bu çok yakışıklı annesi maşallah yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…