• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Buarada ben çok iyi bir doğum geçirmedim.Uzun hikaye , buyüzden bi blog yazdım sizide bloguma beklerim.
esracebecioglu.blogspot.com

Oğlumun kakası demir damlasını kullanmaya başladığımızdan beri kötü kokuyor ama çok rahatsız edici değil, sadece anne sütü alıyor. Bu damlanın koku yaptığını buradan okumuştum sanırım... Altını değiştireceğim zaman eşim on metre kaçıyor, ben de gel kuzum ne varsa annende var her türlü baş tacımsın deyince çocuğu doldurma o yüzden kaçmıyorum diyor:)

Son düzenleme:
Minataha'nın bebeğini ben de merak ediyorum umarım her şey yolunda gitmiştir, güzel haberini en kısa zamanda bize verir. Allah yardımcıları olsun.

esmuzo aramıza hoşgeldin.

Kızlar zafi'den hala ses yok, kendini iyi hissetmediğinden falan da bahsediyordu, bebeği de kendi de iyidir umarım. Masalcianne(Gözde) de uğramıyor. Onun bebeğinin sıkıntısı da geçmiştir inşallah.

Bahar geldi, hava mis gibi, enerjim arttı, hemen bu enerjiyi eve havale edip oğlum uyurken camları silmeye başlıyorum. Bana kolay gelsin:)

Slm herkese,
Bende kizçemi uyuttum bi bakıyım dedim ne var ne yok? Bu arada kizçe demişken ( sanırım böyleydi) ilk burdan duydum bu hitap şeklini hatta ilk duyduğumda eşime dedim ki:
- aaaa aşkım kizçe diye isim duydun mu hiç çocuğun adını kizçe koymuşlar
- neeee
- kizçe yaa işte, öyle koymuşlar
- o ne yahu? !!

Ben de sırtüstü yatırıyorum, bize de doktor yatış pozisyonunu değiştirin dedi tam gövdeyi yan yatıramıyorum durmuyor ama kafasını kendisi yanlara çevirerek uyuyor. Cerescent84 kuruntu yapma canım bu konuyu o kendi pozisyonunu bulup normal şeklini aldırır kafasına.

Yaa benimki de artık düz yatıyor sırtüstü, kafasını sağa sola çevirirken kulağı kıvrılıyor üzerine uyuyor korkuyorum valla kepçe kulak olacak diye:) sürekli düzeltiyorum ama bilmiyorum ne olur bi de kız yani

Yaa benimki de artık düz yatıyor sırtüstü, kafasını sağa sola çevirirken kulağı kıvrılıyor üzerine uyuyor korkuyorum valla kepçe kulak olacak diye:) sürekli düzeltiyorum ama bilmiyorum ne olur bi de kız yani

ya kızlar benimkide 5,5 aylık oldu,ben yatırırken hala yan yatırıyorum.özellikle gece mama verdikten sonra ,sanki yüzüstü yatsa rahatsız olcakmış gibi gelio,bide mama yedirdikten sonra gaz çıkartmaya çalışıyorym.Heralde artık bu gaz çıkarma olayını bırakmalımıyım yani büyüdü ya yedirip yatırsam nası olur acaba,zaten okadar uğraşıyrum gaz falan çıkmıyo:6:

Slm herkese,
Bende kizçemi uyuttum bi bakıyım dedim ne var ne yok? Bu arada kizçe demişken ( sanırım böyleydi) ilk burdan duydum bu hitap şeklini hatta ilk duyduğumda eşime dedim ki:
- aaaa aşkım kizçe diye isim duydun mu hiç çocuğun adını kizçe koymuşlar
- neeee
- kizçe yaa işte, öyle koymuşlar
- o ne yahu? !!
hahaha giderayak güldürdün beni çok hoşsun ya:)
Esra benim bebiş iyi canım (diş sancıları haricinde), çok sıkıntılı bir bebek değildi zaten büyüdükçe daha tatlı oluyor, oyundan falan anlamaya başladı, sabah babası uyandığında yanına koymuştum esnerken gerinmiş yaramaz oğluş hemen onu taklit etmiş,fena olacak bizimki. Seninki nasıl bizimkinden 8 gün büyük oluyor, nasıl kıpır kıpırdır değil mi:)

Bu arada daha diş sancısından bahsetmeyeceğim üstüne düştükçe daha çok üzülüyor stres yapıyorum. Buradan çıktığı müjdesini vereceğiz inşallah kısa zamanda. Bütün bebişler kolaylıkla atlatsın hiç görmemişe dönelim inşallah. Bebeğim uyanmadan işe başlayayım hoşçakalın:)

hahaha giderayak güldürdün beni çok hoşsun ya:)
Esra benim bebiş iyi canım (diş sancıları haricinde), çok sıkıntılı bir bebek değildi zaten büyüdükçe daha tatlı oluyor, oyundan falan anlamaya başladı, sabah babası uyandığında yanına koymuştum esnerken gerinmiş yaramaz oğluş hemen onu taklit etmiş,fena olacak bizimki. Seninki nasıl bizimkinden 8 gün büyük oluyor, nasıl kıpır kıpırdır değil mi:)

Bu arada daha diş sancısından bahsetmeyeceğim üstüne düştükçe daha çok üzülüyor stres yapıyorum. Buradan çıktığı müjdesini vereceğiz inşallah kısa zamanda. Bütün bebişler kolaylıkla atlatsın hiç görmemişe dönelim inşallah. Bebeğim uyanmadan işe başlayayım hoşçakalın:)

hemde ne kıpırdaklık sorma,içine kurt kaçmış gibi oluyo bazen :emir_bebek: bizimkide çok salya akıtıyo,çok kaşıyo dişlerini ama çıkıcakmı çıkmıcakmı tam anlayamıyorum şuanda,inşallah kolay atlatır.Buaralar sürekli yere yatırıp dönme egzersizleri yaptırıyorum,sırtüstünden yüzüstüne dönüyoda tam tersini beceremiyo daha,bakalım nezaman emeklicek:))

ayy ne guzel bende butun kilolarimi verdim ama daha sıkisamadkm iki ay sonra ise baslayacam annem gelip bakacak eger iste cok yorulmazsam 1-2 saat platese fitness e gideyim diyorum kilp verdim gobek daha cok cikti ortaya sankim

Bende 2 2,5 ay sonra başlayacağım işe biz bakıcı bulacağız sanırım o yüzden şimdi gidiyorum spora işe başlarsam 7 den önce eve gelemem o satten sonrada bebişime vakit ayırmam gerekiyor spora vakit ayıramam bankacılıktan nefret ediyorum ben memur olmak istiyorum banane....
günaydın herkese gitgide bu bebişler düzeliyor hiç düzelmeyecek sanıyordum sabah babasını uğurladı oğluşum babası oyun matına ıraktı gitti 40 dakika oyalanmış ben uyurken birde geceleri azıcık erken uyusan oğluşum ahhh ahhh....

Herkese günaydın uzun süredir girmemiyordum öncelikle yeni yerimîz hayırlı olsun hepimîze inşallah.
Oğlum tam 4,5 aylık gece uykusu çok düzenliydi 1 Kez kalkar yaklaşık 10 saat uydurdu fakat son 3 haftadır düzen diye bir şşey kalmadı. Sürekli muzırdanıyor kucağa almadan tekrar dalmıyor sallamadan uyumuyor. Çok yorgunum ne yapacağım bîlemiyorum. Gündüzleri 1,5 maksimum 2 saatte bir uyumak istiyor yarım saat 40 dakika kadar uyutuyorum. 5 ten sonra uyutmuyorum 7-7,5 gibide gece uykusuna yatıyor. Sizlerin düzeni nasıl merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim

ayy ne guzel bende butun kilolarimi verdim ama daha sıkisamadkm iki ay sonra ise baslayacam annem gelip bakacak eger iste cok yorulmazsam 1-2 saat platese fitness e gideyim diyorum kilp verdim gobek daha cok cikti ortaya sankim

Ayyy inanmıyorum uc Cm ve butun kilolar... İkinizide tebrik ediyorum. Bnm için bi sure hayal gibi... Ay Sonunda Kuzenim evleniyor acilen Forma girmem lazım ama su sira bogazimi tutamıyorum offf...

Bende 2 2,5 ay sonra başlayacağım işe biz bakıcı bulacağız sanırım o yüzden şimdi gidiyorum spora işe başlarsam 7 den önce eve gelemem o satten sonrada bebişime vakit ayırmam gerekiyor spora vakit ayıramam bankacılıktan nefret ediyorum ben memur olmak istiyorum banane....
günaydın herkese gitgide bu bebişler düzeliyor hiç düzelmeyecek sanıyordum sabah babasını uğurladı oğluşum babası oyun matına ıraktı gitti 40 dakika oyalanmış ben uyurken birde geceleri azıcık erken uyusan oğluşum ahhh ahhh....

Ne guzel masallah bnmki bes On dk oyalaniyor sabahlari sonra basliyor bnmle ilgilenin cigliklarina.
hangi bankada calisiyorsun bnde bankada calisiyorum ama calismak istemiyorum birakicam.

Herkese günaydın uzun süredir girmemiyordum öncelikle yeni yerimîz hayırlı olsun hepimîze inşallah.
Oğlum tam 4,5 aylık gece uykusu çok düzenliydi 1 Kez kalkar yaklaşık 10 saat uydurdu fakat son 3 haftadır düzen diye bir şşey kalmadı. Sürekli muzırdanıyor kucağa almadan tekrar dalmıyor sallamadan uyumuyor. Çok yorgunum ne yapacağım bîlemiyorum. Gündüzleri 1,5 maksimum 2 saatte bir uyumak istiyor yarım saat 40 dakika kadar uyutuyorum. 5 ten sonra uyutmuyorum 7-7,5 gibide gece uykusuna yatıyor. Sizlerin düzeni nasıl merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim

Günaydın herkese, bnm ufaklık hic o kadar uzun uyumadihiç bir zaman. En fazla uykusu bes saatti o da uc Dort hafta oncesine kadar. Oncelikle On bucuk ta yatirirdim uyuması onbir bucuk hatta oniki i bulurdu. Sonra ucte beste yedide uyanır bi daha uyumazdi. Gunduzde iki saat uyur du. Son zamanda dokuz bucuk gibi uyuyo ama binbir guclukle. Oniki bucuk bir gibi uyanıyorondan sonrada saatte bir bbazen iki saat te bir uyanıyor genelde saat ucte uyanıp iki saat kadar uyanik kalıyoruz. Zorla uyutuyoruz. Tabii bnm nevrim donuyor. Cunku Gunduzde uyumuyor. Sadece emerken onbeş dk falan uyuyo yerine koyarken gözlerini acıyor.
Insallah en kisa zamanda uykulari düzene girer butun kuzularin.

Ayyy inanmıyorum uc Cm ve butun kilolar... İkinizide tebrik ediyorum. Bnm için bi sure hayal gibi... Ay Sonunda Kuzenim evleniyor acilen Forma girmem lazım ama su sira bogazimi tutamıyorum offf...

benim kiloların gittiğini sanmıyorum çünkü hergün hamur işi yapılıyor evde eşim istiyor dün spordan geldim poğaça yaptım eee tabii 2-3 adet gitti ama şunu gördüm gerçekten isteyince oluyor evdede hareket yapıyorum hoca verdi bu ay daha fazla gidebilir birde bebişler büyüdü daha çok hareket etmeye başlıyoruz innmıyordum ama sanırım kilolar gidecek:) benimde ablam evlenebilir eğer kilo vermezsem herhalde tüm sülaleye rezil olacağım...

Minahatadan haberi olan varmi ameliyat bugundu galiba?
Ben kizimi onceden hep yan yada yuzustu yatirirdim ama simdi yatirdigimda hep donuyor sirtustu yatiyo.

Ne guzel masallah bnmki bes On dk oyalaniyor sabahlari sonra basliyor bnmle ilgilenin cigliklarina.
hangi bankada calisiyorsun bnde bankada calisiyorum ama calismak istemiyorum birakicam.

benimkide öyleydi bu sabah şok oldum kendi kendine baya durdu fazlada eziyet etmedi önceden ne mümkün ayağımda uyurdu ayağımı çekerdim hemen uyanırdı dün yatağına koydum tabii saat 12 de bebek müziklerinden açtım salladım 20 dakika sonra uyudu en azından ayağımda değil bu bile benim için mucize....
ben halkbankasında çalışıyorum bende hiç çalışmak istemiyorum ama alternatif olmadan da bırakmak istemiyorum aslında bazen bırakacağım diyorum çocuğumdan önemli değil diyorum ertesi gün başka şeyler düşünüyorum her türlü eşim destek veriyor bakalım bir başlayacağım eğer olumsuzluklar olursa basarım istifayı eyvallah demem....
sen hangi bankadasın?

yarama bastınız valla:( insan çocuğunu bırakıpta hiç işe gidesi gelmiyo bitürlü..
bende doğumuma 15 gün kalaya kadar çalıştım sonra izne ayrıldım, doğum yaptıktan sonra işten ayrıldım.Bi yandan iyi oldu 6 ay çocuğumla ilgilendim,şimdi yeniden çalışıyorum 1 hafta oldu başlayalı,bizimkine babannesi bakıyo.Senelerdir çalışıyorum 6 ay evdeydim alışkın olmadığım için çok sıkıldım ama işin içine çocuk girince öle olmuyomuş.
ilk hafta çok zorlandım pişman oldum çalışmaammı dedim, sanki bişiler kaçırıyomuşum çocuğumun büyüdüğünü göremiyomuşum gibi geliodu ama şimdi alıştım artık.
Allah sağlık versinde herşeye alışılıyo valla:31:

yarama bastınız valla:( insan çocuğunu bırakıpta hiç işe gidesi gelmiyo bitürlü..
bende doğumuma 15 gün kalaya kadar çalıştım sonra izne ayrıldım, doğum yaptıktan sonra işten ayrıldım.Bi yandan iyi oldu 6 ay çocuğumla ilgilendim,şimdi yeniden çalışıyorum 1 hafta oldu başlayalı,bizimkine babannesi bakıyo.Senelerdir çalışıyorum 6 ay evdeydim alışkın olmadığım için çok sıkıldım ama işin içine çocuk girince öle olmuyomuş.
ilk hafta çok zorlandım pişman oldum çalışmaammı dedim, sanki bişiler kaçırıyomuşum çocuğumun büyüdüğünü göremiyomuşum gibi geliodu ama şimdi alıştım artık.
Allah sağlık versinde herşeye alışılıyo valla:31:

haklısın insan herşeye alışıyor bebişlere bile alıştık:) bankacılık gerçektende insanın zihnini çok meşgul eden yoran bir iş birde haklarının kullanamaman var ya işte o mahvediyor eşim devlet memuru 5 te geliyor ondan 2-3 saat sonra eve geleceksin çocuğu bakıcıya bırakacaksın bilmiyorum düşünmek istemiyorum ama çalışmaya başlayacağım bakarım olmadı basarım istifayı benim gibisini zor bulurlar :)))
bakıcı olayı çok kötü annem veya kayınvalidem yanımda olsa gözümü kapatır koşarım ama ikiside yok gelemezler annem doğduğu anda ağlamaya başladı nasıl bırakacaksın bakıcıya bilmiyorum beni düşündüren birde bakıcı var inş emir kerem için allah iyi insanlarla karşılaştırsın annemim bize duası buydu benimde oğluma duam bu ....

Back
X