- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #1.481
Buarada ben çok iyi bir doğum geçirmedim.Uzun hikaye , buyüzden bi blog yazdım sizide bloguma beklerim.
esracebecioglu.blogspot.com
esracebecioglu.blogspot.com
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minataha'nın bebeğini ben de merak ediyorum umarım her şey yolunda gitmiştir, güzel haberini en kısa zamanda bize verir. Allah yardımcıları olsun.
esmuzo aramıza hoşgeldin.
Ben de sırtüstü yatırıyorum, bize de doktor yatış pozisyonunu değiştirin dedi tam gövdeyi yan yatıramıyorum durmuyor ama kafasını kendisi yanlara çevirerek uyuyor. Cerescent84 kuruntu yapma canım bu konuyu o kendi pozisyonunu bulup normal şeklini aldırır kafasına.
Yaa benimki de artık düz yatıyor sırtüstü, kafasını sağa sola çevirirken kulağı kıvrılıyor üzerine uyuyor korkuyorum valla kepçe kulak olacak diye:) sürekli düzeltiyorum ama bilmiyorum ne olur bi de kız yani
hahaha giderayak güldürdün beni çok hoşsun ya:)Slm herkese,
Bende kizçemi uyuttum bi bakıyım dedim ne var ne yok? Bu arada kizçe demişken ( sanırım böyleydi) ilk burdan duydum bu hitap şeklini hatta ilk duyduğumda eşime dedim ki:
- aaaa aşkım kizçe diye isim duydun mu hiç çocuğun adını kizçe koymuşlar
- neeee
- kizçe yaa işte, öyle koymuşlar
- o ne yahu? !!
hahaha giderayak güldürdün beni çok hoşsun ya:)
Esra benim bebiş iyi canım (diş sancıları haricinde), çok sıkıntılı bir bebek değildi zaten büyüdükçe daha tatlı oluyor, oyundan falan anlamaya başladı, sabah babası uyandığında yanına koymuştum esnerken gerinmiş yaramaz oğluş hemen onu taklit etmiş,fena olacak bizimki. Seninki nasıl bizimkinden 8 gün büyük oluyor, nasıl kıpır kıpırdır değil mi:)
Bu arada daha diş sancısından bahsetmeyeceğim üstüne düştükçe daha çok üzülüyor stres yapıyorum. Buradan çıktığı müjdesini vereceğiz inşallah kısa zamanda. Bütün bebişler kolaylıkla atlatsın hiç görmemişe dönelim inşallah. Bebeğim uyanmadan işe başlayayım hoşçakalın:)
ayy ne guzel bende butun kilolarimi verdim ama daha sıkisamadkm iki ay sonra ise baslayacam annem gelip bakacak eger iste cok yorulmazsam 1-2 saat platese fitness e gideyim diyorum kilp verdim gobek daha cok cikti ortaya sankim
ayy ne guzel bende butun kilolarimi verdim ama daha sıkisamadkm iki ay sonra ise baslayacam annem gelip bakacak eger iste cok yorulmazsam 1-2 saat platese fitness e gideyim diyorum kilp verdim gobek daha cok cikti ortaya sankim
Bende 2 2,5 ay sonra başlayacağım işe biz bakıcı bulacağız sanırım o yüzden şimdi gidiyorum spora işe başlarsam 7 den önce eve gelemem o satten sonrada bebişime vakit ayırmam gerekiyor spora vakit ayıramam bankacılıktan nefret ediyorum ben memur olmak istiyorum banane....
günaydın herkese gitgide bu bebişler düzeliyor hiç düzelmeyecek sanıyordum sabah babasını uğurladı oğluşum babası oyun matına ıraktı gitti 40 dakika oyalanmış ben uyurken birde geceleri azıcık erken uyusan oğluşum ahhh ahhh....
Herkese günaydın uzun süredir girmemiyordum öncelikle yeni yerimîz hayırlı olsun hepimîze inşallah.
Oğlum tam 4,5 aylık gece uykusu çok düzenliydi 1 Kez kalkar yaklaşık 10 saat uydurdu fakat son 3 haftadır düzen diye bir şşey kalmadı. Sürekli muzırdanıyor kucağa almadan tekrar dalmıyor sallamadan uyumuyor. Çok yorgunum ne yapacağım bîlemiyorum. Gündüzleri 1,5 maksimum 2 saatte bir uyumak istiyor yarım saat 40 dakika kadar uyutuyorum. 5 ten sonra uyutmuyorum 7-7,5 gibide gece uykusuna yatıyor. Sizlerin düzeni nasıl merak ediyorum paylaşırsanız sevinirim
Ayyy inanmıyorum uc Cm ve butun kilolar... İkinizide tebrik ediyorum. Bnm için bi sure hayal gibi... Ay Sonunda Kuzenim evleniyor acilen Forma girmem lazım ama su sira bogazimi tutamıyorum offf...
Ne guzel masallah bnmki bes On dk oyalaniyor sabahlari sonra basliyor bnmle ilgilenin cigliklarina.
hangi bankada calisiyorsun bnde bankada calisiyorum ama calismak istemiyorum birakicam.
yarama bastınız vallainsan çocuğunu bırakıpta hiç işe gidesi gelmiyo bitürlü..
bende doğumuma 15 gün kalaya kadar çalıştım sonra izne ayrıldım, doğum yaptıktan sonra işten ayrıldım.Bi yandan iyi oldu 6 ay çocuğumla ilgilendim,şimdi yeniden çalışıyorum 1 hafta oldu başlayalı,bizimkine babannesi bakıyo.Senelerdir çalışıyorum 6 ay evdeydim alışkın olmadığım için çok sıkıldım ama işin içine çocuk girince öle olmuyomuş.
ilk hafta çok zorlandım pişman oldum çalışmaammı dedim, sanki bişiler kaçırıyomuşum çocuğumun büyüdüğünü göremiyomuşum gibi geliodu ama şimdi alıştım artık.
Allah sağlık versinde herşeye alışılıyo valla![]()