• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Selam arkadaşlar,
Oğlum toprak 4,5 aylık, dün akşam burnu tıkandı serum fizyolojik falan hiç etkili olmadı, şimdi hapşırıyor ve hafif öksürüyor.doktorumuz peditus diye bir şuruba başlamamızı önerdi. Sizce ilaç kullanmalı mıyız? Nasıl geçer bu ??Size ve minnoşlarınıza sağlıklı günler dilerim...

benim kızımda grip oldu 4 gündür , anne sütüyle beslendiği ve genel sağlığında bir problem olmadığı için ben ilaç kullanmıyorum şu an , otribebenin burun aspiratörünü aldık dün buradaki kızların tavsiyesiyle , ben sütümü damlatıyorum burnuna ve onla çekiyoruz , başka bişey vermiyorum ama sen öksürükte var demişsin , hiçbirimiz ilaç kullanmak istemiyoruz ama bazı durumlarda ilerlemesini önlemek için mecbur kalabiliyoruz

blog gerçekten çok güzel olmuş.doğumunuda okudum allah yardım etmiş oğlunu sana bağışlamış.

ben bi zengin olursam hepinize birer tane yardımcı göndericem , hiç yoktan bebekler biraz büyüyene kadar mesela 3 yaşına kadar süper olur , ömür boyu istemeyin ama sizde :1:
Hahaha Allah gönlüne göre versin Zuhal'ciğim, tuttum bu iyiliği. Ben de zengin olursam yaşadınız kızlar eliniz sıcak sudan soğuk suya girmeyecek, sadece bebeklerinizle ilgileneceksiniz. Yılbaşı piyangosunda kazanırsanız nasıl kullanacaksınız deyince ihtiyacı olanlara yardım edeceğim derler ya bundan âlâ ihtiyaç mı olur küçük bebeği olupta yalnız büyütenlere temizlikçi göndereceğim densin açık ve net :1:

Selam arkadaşlar,
Oğlum toprak 4,5 aylık, dün akşam burnu tıkandı serum fizyolojik falan hiç etkili olmadı, şimdi hapşırıyor ve hafif öksürüyor.doktorumuz peditus diye bir şuruba başlamamızı önerdi. Sizce ilaç kullanmalı mıyız? Nasıl geçer bu ??Size ve minnoşlarınıza sağlıklı günler dilerim...
Bebeğine geçmiş olsun canım. Ben de öksürdüğü için geçen hafta götürdüm oğlumu, bize de peditus verdi doktoru ve kullandık, gayet etkili oldu geçirdi. Hafifse ilerletmesin bence kullan tez zamanda iyilesin annesi...

Anlasilan yine hasta sayisi artmis herkese geçmiş olsun. Bende kizimi kucagima alip pazara gittim ana cok yoruldum donuste rüzgar cikti inşallah biz de hasta olmayiz.

Hahaha Allah gönlüne göre versin Zuhal'ciğim, tuttum bu iyiliği. Ben de zengin olursam yaşadınız kızlar eliniz sıcak sudan soğuk suya girmeyecek, sadece bebeklerinizle ilgileneceksiniz. Yılbaşı piyangosunda kazanırsanız nasıl kullanacaksınız deyince ihtiyacı olanlara yardım edeceğim derler ya bundan âlâ ihtiyaç mı olur küçük bebeği olupta yalnız büyütenlere temizlikçi göndereceğim densin açık ve net :1:

çok faydalı bir şey yapmış olurum ama demi :1: bu haftadan itibaren başlıyorum sayısal oynamaya :7:

Yorumlar için teşekkür ederim, şuruba başlıcaz anlaşılan ilerlemesinden korkuyorum. Serum fizyolojik yerine süt damlatmak daha mantıklı.

bende emin olamadım 14 ay diyo ama görmek gerekiyo galiba banyo çok dar ve küvet yok plastik küvete sıgmıyor oturmak istemiyor tepinmek istiyor sadece bide normalde de oturtamıyorum kucam dışında bi yere oturttumdu basıyor çıglığı of bi çözüm bulmalıyım tşkler
bizde banyo genis ama ne fayda, cocuk kuvetinin ayakligi var bel hizasina kadar, onda yikiyorum ama yer gok su oluyor, suyu cok seviyor ama eller ayaklarla cirpiniyor, benim ustum ve tum banyo seller icinde kaliyor.buyuk kuvete koysam kuvetini, o zaman da belim kopuyor egilmekten. ben de yeni bir yontem ariyorum.

Ayyy inanmıyorum uc Cm ve butun kilolar... İkinizide tebrik ediyorum. Bnm için bi sure hayal gibi... Ay Sonunda Kuzenim evleniyor acilen Forma girmem lazım ama su sira bogazimi tutamıyorum offf...
ne guzel ya , bana yapisti son bes kilo. gerci az once 5 tane kek yedim, boyle gitmez tabi kilolar, pisbogazlik mi sekerim mi dusuyor bilmiyorum. oglenleri de saglikli birseyler pisirmeye vaktim olmuyor, abur cubur.
Ne guzel masallah bnmki bes On dk oyalaniyor sabahlari sonra basliyor bnmle ilgilenin cigliklarina.
hangi bankada calisiyorsun bnde bankada calisiyorum ama calismak istemiyorum birakicam.
ben de bankaciydim eskiden, kurumsal pazarlama. kacarak uzaklastim sonraaaaaa

offf bu yemek çamaşır , bulaşık , ev süpürme hiçmi bitmez yaaa :50: bebeğim varken nefret ediyorum bu işlerle uğraşmaktan , kocişe söyledim , biyerden bişey gelirde zengin olursak bana hizmetçi tutacak bende 2. yi doğurcam :1:
ya kizlar ben cok fena dagittim, eskiden yine bir ucundan isleri yapiyordum, su anda evin hali aldi basini gidiyor. supurmeye vaktim yok diye irobot aldim ama onda da yine bi on hazirlik yapman gerekiyor. heryer inanilmaz daginik su an, yemek de yok.ustum basimi da degistiremiyorum. birsey oldu bana, acilen bu psikolojiden cikmam lazim.

hoşbulduk teşekkürler,elimden geldiğince katılmaya çalışıcam.
hosgeldinnnnn cnm

ING deyim bende. Calismaya başlayınca en az oniki saat kizimi goremicem gelince yemekti bilmem ne derken uyiyana kadar iki uc saat gorcem oda anne sevgisi den ilgisi den mahrum kalacak hem isin stresini cekicem hem c ocugumu goremicem hemde bakici bulabilirsem butun maasim ona gidecek ne gerek var butun bunlari goz onune alırsam otur evde diyorum kaybedecegim bisey yok
ben de kara kara bunu dusunuorum.iznim temmuzda bitiyor, 8 aylik falan olucak minnok, ama annmlerden uzakta oldugumdan bakacak kimse yok. esim krese verelim diyor ama cok cok erken. ben de ayrilicam isten. 2 yasinda falan verebilirim belki krese (gerci aban kalsa 3 yas ideal). esim de 1,5 da verebiliriz diyor. off bilmiyorum ki. strese girmesinden korkuyorum onca cocuk arasinda, belki bakici daha iyi bir fikir ama onda da guven problemi var. zooorrrr zorrrrr. evden calismali bi is bulmam lazim.

bende blog acmayı dusunuyorum arkadasım sanada bebısınede cok gecmıs olsun
yaa ben de istiyordum cok, ama simdi gecmis bir 5 ay var. ustelik de sacimi taramaya vakit bulamiyorum, blog isine girersem 2-3 post ile kalir o.sen yaz da onu okuyalim bari.

20 ekimde doğum yaptım bir tane oğlum var arkadaşlar ALLAH hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah ama bizim iki aydır kaka düzenimiz bozuldu önce iki gün sonra üç beş derken bir haftaya kadar uzadı bu süre acaba bizim gibi bu problemi yaşayan var mı ne gibi önerileriniz olur bu arada son bir aydır yavaş yavaş ek gıdaya başladık hala emziriyorum

bizde banyo genis ama ne fayda, cocuk kuvetinin ayakligi var bel hizasina kadar, onda yikiyorum ama yer gok su oluyor, suyu cok seviyor ama eller ayaklarla cirpiniyor, benim ustum ve tum banyo seller icinde kaliyor.buyuk kuvete koysam kuvetini, o zaman da belim kopuyor egilmekten. ben de yeni bir yontem ariyorum.

ne guzel ya , bana yapisti son bes kilo. gerci az once 5 tane kek yedim, boyle gitmez tabi kilolar, pisbogazlik mi sekerim mi dusuyor bilmiyorum. oglenleri de saglikli birseyler pisirmeye vaktim olmuyor, abur cubur.

ben de bankaciydim eskiden, kurumsal pazarlama. kacarak uzaklastim sonraaaaaa

Ben genel mudurlukteyim ama artik subeden bi farki yok hakkaniyet namına bisey de yok sadece sagligindan gideceğine calismaya hic gerek yok diigmi ama

Bende 2 2,5 ay sonra başlayacağım işe biz bakıcı bulacağız sanırım o yüzden şimdi gidiyorum spora işe başlarsam 7 den önce eve gelemem o satten sonrada bebişime vakit ayırmam gerekiyor spora vakit ayıramam bankacılıktan nefret ediyorum ben memur olmak istiyorum banane....
günaydın herkese gitgide bu bebişler düzeliyor hiç düzelmeyecek sanıyordum sabah babasını uğurladı oğluşum babası oyun matına ıraktı gitti 40 dakika oyalanmış ben uyurken birde geceleri azıcık erken uyusan oğluşum ahhh ahhh....

bende iki ay sonra ise baslayacagim devlet memuruyum. sut iznim oldugu icin saat 2 de cikacagim. hatta mudurum yer degisikligi dilekcesi verme benseni oglende gonderirim diye soz verdi annwm bakacagi icin kizimin 2 saatlik uykusunda gidebilirim diye dusunuyorum. 60 la gebe kalmistim suan 59.8 kiloyum

selam kızlar:16::16:sanırım depresyona girdim lohusayken girmedim depresyona şimdi girdim aslında psikolojik destek alsam fena olmaz ama eşim gerek duymuyor:ssz:

bebegim b u aralar cok huzursuz ne yapsam olmuyor sıkıntısı ne bir anlasam..gunduz zaten uyutamıyoruz bir de mızırdanınca ıyıce kotu oldu.aksama kadar bıtıyoruz artık su gunler gecsın gıtsın bıran once guzel gunlerimiz gelsin istiyorumm artık...nerde o gunler ben hala goremiyorum

Back
X